Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nakon te noci, analni seks je postao uobicajenini deo u njihovom vodjenju ljubavi. Beki nije bila sigurna da li je ona to vise volel ili Dzon. Cak je osmislila i igricu sa analnim seksom. To se desilo gotovo slucajno. Jedne veceri Dzon je gledao TV kada je Beki usla u sobu sa nekim grickalicama. Povukao ju je u svoje krilo i poljubio je, zamalo prosuvsi kokice po sofi. Ustala je i pokusala da prekori Dzone, ali nije mogla cak ni da odglumi da je bila ljuta na njega. Umesto toga, spustila je kokice i kleknula medju njegove noge, posegavsi za njegovim slicom. Izvadila je njegov kurac i pocela da mu pusi. Zatim je zastala.

„Znas da imas da operes sudove.“

„Ah, mama, mrzim da perem sudove.“

„Ok onda, hajde da igramo jednu igricu. Ako sednem na tvoj kurac i uspes da ne svrsis 30 minuta, neces morati da peres sudove cele nedelje. Ako izgubis, moras da peres sudove kao i obicno i da mi peres kola jednom nedeljno mesec dana.“

„Mislim da bih bih mogao to,“ rekao je samopouzdano.

„Videcemo,“ Beki rece, uspravivsi se i okrenuvsi se. Sa ledjima okrenutim Dzonu, zadigla je svoju haljinicu, otkrivajuci svoje golo dupe. Pogledala je preko svog ramena i rekla, „Da li ti se svidja moja guza?“

„Znas da mi se svidja.“ Dzon rece, posegavsi za njenim dupetom. Povukao ju je pozadi i nagnuo se napred dok nije mogao da poljubi njene obrascice. Beki se naguzila i rasirila svoje obrascice. „Mmmmm,“ Dzon rece, posmatrajuci pulsirajuci zvezdicu njenog cmara.

Beki se pomerila pozadi i rekla, “Lizi je onda.”

Nije morala da mu kaze dvaput. Nagnuo se blize i isplazio svoj jezik, dodirnuvsi njen supcic. Beki je zastenjala. Onda je osetila kako mu jezik ulazi u nju. “Oh, Dzone,” uzdahnula je, dok mu se jezik migoljio u njenoj zadnjoj rupici. “Jebi mi guzu jezikom, duso,” Beki je preklinjala.

Dzon ju je poslusao, gurajuci svoj jezik sto je dublje mogao i izvlacio ga, sisajuci zatim malenu rupicu. Nakon nekoliko minuta Beki se povukla, ostavljajuci Dzona sa jezikom isplazenim i palacajucim u prazno.

„Ok, sada je tacno sedam sati i moras da izdrzis do 7:30.“ Sa time, Beki se pomerila pozadi dok joj guza nije bila iznad Dzonovog nateklog kurca. Posegla je izmedju svojih nogu i uhvatila njegov kurac, drzeci ga uspravno. Zatim je kleknula, namestivsi svoj cmar na glavic njegovog kurca.

„Mama, nije fer,“ Dzon je protestovao, shvativsi da je htela da ga primi u dupe.

„Nisam rekla u koju rupu,“ Rekla je i nasmejala se. Zatim se nabila na dole, primajuci njegov kurac lagano u svoju guzu. I ona i Dzon su stenjali dok je centimetar za centimetrom klizeo u njenu tesnu rupicu. Kada je stigla do dna zastala je. „Dacu ti malu pauzu,“ rekla je, „samo cu da sedim ovde i necu se pomerati.“

Za trenutak Dzon je osetio olaksanje. Ali onda je shvatio da je majcin supcic bio tako tesan da je mogao da oseti svaki njen stisak. Osetio je kako pomera svoj sfinkter po njegovom kurcu, od cega mu je kurac zapulsirao i izazvao Bekinu guzu da ga stegne jos cvrsce zauzvrat.

Beki se smesila, nagnuvsi se na grudi svog sina. Otkopcala je svoju bluzicu, tako da su joj sise bile slobodne. Zatim je posegla dole i uhvatila Dzonove ruke, spustivsi ih na svoje sise.

„Mamaaaaa,“ Dzon je protestovao.

Beki se smejala, sedeci mirno… barem spolja… ipak stiskala je i opustala svoj sfinkter oko Dzonovog pulsirajuceg kurca. Bila je prilicno sigurna da ce joj prati kola ceo mesec. Znala je da se Dzon bori da se ne pomera. Ali takodje je znala da nece moci da ostane miran tako dugo. Pogledala je na sat i samo deset minuta je proslo. “Samo jos dvadeset minuta.”

Dzon je zastenjao.

„Boze, kako volim tvoj kurac u mojoj guzi. I wow, jezik ti je taaako dooobaaarrr. Ovo je tvoje specijalno mesto; duboko u mojoj uskoj guzi. Samo je tvoja… moj cmar je samo tvoj.“ Beki je znala da ga njene reci izludjuju. Osetila je kako mu kurac pulsira jace. Stisnula je svoj supcic cvrsto i osetila uzvratno pulsiranje. „Samo jos petnaest minuta.“

„Mama, ne mogu… ne mogu… oh sranje,“ uzdahnuo je.

Beki je gotovo prasnula u smeh ali i sama se blizila vrhuncu i to bez pomeranja. Sam osecaj sinovog kurca u njenom dupetu bio je dovoljan da je otkaci. Zatim je spustila prstice na svoje medjunozje i pocela da trlja svoj klitoris. Nije trebalo dugo i pocela je da svrsava. Pica joj se grcila i sokici su poceli da skvirtaju van. “Oh Dzooneee!!!” uzdisala je dok joj se pickica a zatim i guza zestoko grcila.

„Oh mamaaaaaa,“ Dzon je zastenjao dok se majcin cmaric stiskao oko njegovog kurca kao stega. Svaki trzaj je izazivao grcenje njene guze na njegovom kurcu. Nije mogao vise da izdrzi. Iznenada, bez obzira koliko se trudio da se odupre, glavic mu se naduo u majcinoj guzi i poceo da prska njegovu spermu u njen supcic. Osecao je kao da mu je masina za muzu prikacena za kurac, izvlaceci njegovu spermu iz njega. Kada je napokon ispalio poslednji mlaz, jaja su ga gotovo bolela.

Beki se srusila preko svog sina, boreci se dah. “Mislim da sam pobedila,” sapnula je.

Dzon se nasmejao i rekao, “Mislim da smo oboje pobedili.”

Preveo: rke koke

Beki i njen sin 7
Beki i njen sin 9

Izaberi me