Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Berba užitka s Venerinog brijega

Prošla je jesen bila sasvim posebna. Mnoštvo mirisa jesenjih plodova, još umiljato sunce i blagi, opuštajući povjetarci. Moja se obitelj već godinama bavi vinogradarstvom, tako da mnoge jesenje dane provodim u okolici Zeline odakle su moji porijeklom. Obiteljska kuća na vrhu brijega stara je i trošna, no vrlo čarobna i pitoma. Lanjsko jesenje doba pamtit će se po izuzetnoj rodnosti grožđa i veseloj, višednevnoj berbi. Okupila se mnogobrojna obitelj, pozvani su bili i najbliži prijatelji, kako bismo što prije završili s poslovima oko branja sočnih plodova, a onda se prionulo na bogatu trpezu, već tradicionalno poznatu među brojnim beračima. Došli su i svi moji bratići koje nisam vidjela već godinama, uživala sam skačući među brajdama u bakinoj haljinici i marami na glavi i ponovno sam, gotovo da mogu kazati, otkrila duh djetinjstva u sebi. Nabrano grožđe dopremalo se kolima i trpalo u goleme kace u podrumu kuće. Ja sam bila zadužena za njegovo raspoređivanje, što i nije bio neki težak posao, budući da sam svako malo trpala slasne bobice u usta. Ogromne bačve bile su više široke nego visoke, a nekada su žene u njima bose gazile grožđe, što je danas zamijenjeno muljanjem. Željela sam isprobati kako je to radila moja baka i, kada sam se uvjerila da u okolici kuće nema nikoga i da su svi u vinogradu, izula sam sandalice, zadigla haljinu i zakoračila u kacu. Dodir sa zrelim voćem bio je nevjerojatan, noga mi je propadala gotovo do polovice bedara, koja su ubrzo bila okupana u tamnocrvenom soku bobica. Pridržavala sam porub haljine podignute do guze, činilo mi se da tonem sve dublje u želatinastu masu, već mi je i rub gaćica bio natopljen sokom. Zaigrala sam se poput djeteta, gazila sam grožđe energično, skakala po kaci, a iscijeđeni sok špricao je po meni i svuda oko mene. Iz mog ludiranja prenuo me nježni glas:
“Ajme, Majo, što ti izvodiš?”, okrenula sam se i ugledala Jelenu, djevojku mog najmlađeg bratića.
“Nisam znala da je ovo tako zabavno”, veselo sam uskliknula. “Gle, sva sam mokra i ljepljiva od grožđa!”
Poskočila sam nekoliko puta i zašpricala sve oko sebe, uključujući i Jelenu.
“Dođi, probaj, zaista je zabavno”, nukala sam ju da mi se pridruži, no ona se još uvijek nećkala.
Pljusnula sam nogom blizu ruba kace i sočni plodovi poletjeli su Jeleni ravno u lice.
“Ma, zaista! Ti si skroz luda!”, rekla je kroz smijeh i počela skidati cipele i zadizati suknju.
Otkrile su joj se divne, okrugle noge, čvrste od aerobika kojim se bavila i lijepo preplanule od nedavnog ljetovanja. Zakoračila je jednom nogom u kacu, lagano vrisnula pa podigla i drugu nogu. Stajale smo zajedno u gomili izgnječenog grožđa koje nam je dosezalo skoro do pičića.
“Ovo je tako ugodno, odjeća ti gotovo smeta”, oduševljena je bila Jelena, “Možda bi bilo bolje skinuti se, mislim da je tu puno vitamina zdravih za kožu!”
Promatrala sam ju i bilo mi je pomalo nelagodno kada je svukla majicu ispod koje nije nosila ništa. Sisice su joj se zatresle kad je ionako oskudnu majicu odbacila na pod pa krenula raskopčavati suknju. Nisam znala bih li ju gledala ili ne, ali zanimalo me njeno golo tijelo i pasalo mi je promatrati ju. Suknja je također završila na podu, a Jelena je ostala stajati gola golcata. Donje joj je rublje očito nepoznanica, jer sam zurila u njenu izbrijanu pičkicu kako se lagano moči u kaši od grožđa.
“Ti ne nosiš donje rublje?”, pitala sam u nevjerici.
“Ma kakvi, ovo vrijeme je prelijepo da bih se stezala nepotrebnom odjećom.”
Čim je to izrekla, zaronila je do vrata u crvenkasti sok.
“Uh, kako je ovo dobro! Samo, ne smijemo nikom ovo reći, starci bi poludjeli!”
Potvrdno sam joj kimnula i nastavila se meškoljiti u grožđu.
“A ti? Ne misliš se svući?”, pitala me.
“Pa, ne znam baš, malo mi je nelagodno…”
“Ma, što ti ima biti nelagodno!”, privukla se prema meni, još uvijek zaronjena do ramena. “Lijepe smo, mlade, čega bismo se sramile!”
Čim je ovo izrekla, osjetila sam topli dodir na lijevom koljenu. Jelena mi je bila tako blizu i znala sam da je to njen dlan. Počela me milovati po potkoljenici, lagano se penjući po bedru. Bilo mi je neugodno išta reći, sada je drugi dlan položila na drugo bedro i mazila me. Jelena je spasila moju nelagodnost.
“Nemoj da ti bude neugodno! Ja samo želim da uživaš što je više moguće. Ovo može biti naša mala tajna!”
Smirile su me njene riječi i počela sam joj se prepuštati. Penjala se dlanovima do vrha mojih nogu i lagano dodirnula guzove. Sve sam teže gutala slinu i počela sam prihvaćati činjenicu da me žena može napaliti više od frajera. Položila je ruke na moju guzu i zamijesila ju. Bilo mi je drago što smo u gomili grožđa koje me koliko toliko pridržavalo da se ne skljokam od gušta koji me obuzeo.
“Mmm… slatke gaćice… bijele sa čipkom… nadam se da ti neće biti previše žao ako ti ih strgnem… ali jednostavno moram kušati tvoju grožđanu pičkicu!”
Tek što je to rekla, uhvatila je rub gaćica i poderala tkaninu. Odbacila je taj komad rublja navlažen sokovima pice i grožđa i zadovoljno se osmjehnula kada je ugledala u majušni trokutić izbrijanu macu. Dlanove je premjestila na unutrašnju stranu bedara i palčevima zahvatila velike usmine pičke. Rastvarala ih je, a napolje je provirivao ružičasti klitoris već skoro veličine bobica grožđa oko nas. Ruku je uronila u slatku kašu oko nas, pograbila malo izgnječenih bobica i dlan privukla mojoj sve gladnijoj proždrljivici.
“Je li mačkica jako gladna? Sad ćemo mi nju nahraniti!”
Utrljala je sočne plodove o moju macu; odmah su se pomiješali s picinim sokovima i osjetila sam kako sam sva glatka, skliska i ljepljiva.
“Oh, Jelena… kako ovo paše… hajde, poliži malo te sokiće!”
Sjela sam na rub bačve raširenih nogu, a Jelena je čučala ispred mene u moru voća. Izgnječene bobice plutale su joj po tijelu i davale joj ružičasti, mokri sjaj, isplazila je svoj debeli jezik i položila ga na moje vrelo međunožje. U nekoliko lizova posrkala je svu slast kojom sam bila oblivena, rukom je grabila plodove oko sebe i dalje trljala moju pičku crvenkastim sokom. Doslovce je jela grožđe s mojih stidnih usana, koji put bi ih gricnula i nategnula, a ja sam s nestrpljenjem čekala da me ispuni svojim gladnim jezikom.
“Uvali mi jezik u pičkicu, molim te… Želim te osjetiti u sebi!”
Poslušala me i odmah mi ugurala žilavi jezičac što je dublje mogla. Palcem mi je malo protrljala klitoris, a kada sam se počela sve više meškoljiti i ljuljati bokovima, znala je da je vrijeme da svoj jezik uposli sve nabujanijim klitorisom. Prste ljepljive od soka strovalila mi je u uski picin kanal, jedva sam ih dočekala, a klitač je obrađivala mekim i skliskim govornim organom.
“Ahh… nabit ću ti se na lice, liži me brže… Još mi jedan prst uguraj u pičku… ahh… ahh… dušo, uskoro ću svršiti!”
Gledala sam kako je njeno cijelo lice uronilo u moje međunožje; veliki isplaženi jezik halapljivo je lizao sve pred sobom, a kada je osjetila da joj pičkini mišići sve više stežu prste, obujmila je moj klitoris usnama i dobro ga posrkala.
“Tooo… oh… evo me jedina… svršavam!!”
Unijela sam joj se u lice što sam jače mogla, cijela pizda bila mi je osjetljiva i nadražena i svršila sam kao erupcija vulkana. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da se primirim, a Jelena se već uzverala na moje krilo i zajahala me. Pohlepno je pograbila moje usne svojima, slatkima od sokova grožđa i pičke, i uvalila mi jednako sladak i topao jezik skoro do krajnika. Omotala sam svoju jegulju oko njezine i igrale smo se mekim, senzualnim lizanjem. Svukla sam svoju haljinicu i njene ljepljive sisice počele su se maziti s mojim povećim dojkama. Jelena je šakom grabila voće oko nas i mazala mi ga po tijelu. Jezici su nam ludovali po grožđem natopljenoj koži, bradavice su tako otvrdnule da su nalikovale na bobice iz kace i oštrile se jedne o druge. Jelenina pizda legla je točno na moj trbuščić i vlažila se na njemu. Štipala sam joj ukrućene vrške sisa i mijesila ih poput tijesta, a ona se sve više počela gnijezditi u mom krilu i dalje mi prodirući jezikom u usta. Bile smo obje vlažne, skliske i ljepljive od sokova, sočne bobice utrljavale smo jedna o drugu, ona je guzom sve više miješala po mom Venerinom brežuljku.
“Oh, Majo, pizda mi se širi u tvom krilu! Sokić mi se cijedi po tvojoj mačkici!”
Ubrzala je trljanje svoje pohotnice o moje tijelo, napete grudi su nam započele boj i nemilosrdno se sudarale. Pomogla sam joj uhvativši ju za guzove i nabijajući je na sebe. Prst mi je zalutao među polutke i potražila sam uzak anus kako bih joj priuštila što bolji orgazam. Prvo se opirao, no uspjela sam joj zabiti srednjak u stisnuti šupčić i počela ju lagano fukati. Gutale smo se ustima, Jelena je trljala pičku u ritmu mojih prodora; ubrzo je sklopila oči, odvojila se od mojih usana i glasno zavapila:
“Ohh… ohh… aaah… svršavam, svršavaaam…”
Cijelo joj se tijelo zatreslo, snažan grč potresao ju je nekoliko sekundi, mišići čmara su mi zarobili prst, a pičkica joj se prolila po mojoj. Još smo neko vrijeme bile u tom položaju, potresali su nas zalutali orgazmički valovi, srca su nam se lagano smirivala, a tijela opuštala.
Nitko nije otkrio našu igricu, jedino su se čudili kako smo imale volje za gnječenje grožđa. A, volja nije nikako prošla ni ostala dva dana koliko je trajalo moje druženje s Jelenom, koju nakon te jeseni više nisam vidjela.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile