Kurac mu je već oslonjen o moju vrelu i pohotnu guzu. Glavićem dodiruje otvor. Malčice se pomiče prema naprijed. Ja refleksno stišćem mišiće, jer mi je ona još uvijek nevina. U toj neizvjesnoti, napetosti iščekivanja, što će se dogoditi s mojom patnicom, koja će očito stradati pod naletima ogromne i debele kurčine, imam, narodski kazano, tremu. Lupanje srca čuje se na kilometre. Uzbuđena sam, ali unatoč tome nastojim se opustiti koliko god da je to moguće. On se naginje. Želi me rukama u potpunosti obuhvatiti oko struka. Unatoč boli, dok prodire u mene odbijam ga natrag od sebe.

Danas, iako uistinu želim njegov kurac u sebi, pomalo se bojim tog komada. Želja da ga osjetim kako u mene ulazi cijeli do jaja jača je i popuštam. Želim da me on iznutra podmazuje vlastitim sokovima. Frajerčina prihvaća sve moje načine igre, samo da se i on osladi i dobije to što želi. Da me razguzi. Svom težinom naliježe na mene. Ljubi me po leđima i za nagradu mi miluje dojke, a kurac mu je opet na samom početku ulaza u moj anus. Polagano ga gura. Ulazi. Čini mi se da to ulaženje nikada neće prestati. Osjećam kako je velik, tvrd i užaren. Boli me. Istodobno osjećam nevjerojatnu nadraženost. Najradije bih se jednim pokretom potpuno natakla na njega. Ali nisam toliko hrabra da to učinim. On se izbezumio i strast mu je pomutila razum. Želi još dublje i snažnije ući u mene, sve do jaja. Danas ga želim najdublje u sebi, dublje no što je ikada ranije bio u bilo kojoj mojoj rupi.

– Divno jeee!!! – mrmlja, dok me čvrsto drži za bokove. – Voliš kada ti ga stavim odostraga, u guzu? Kada te u nju nabijem do jaja? Osjećaš li me? Cijelog? Voliš li to? Reci da ti se sviđa? Seci mi da samo tako voliš. Ahhh! – pohotno stenje i nastavlja. – Ako ti se ne sviđa ili ako nećeš ništa reći, izvući ću ga van i drkati i drkati i drkati i svršiti i neću te jebati. Uopće te neću taknuti…
– Daj mi ga! Volim tooo! Razvali me svojim kopljem! – odvraćala sam u ekstazi i poticala ga da me već jednom razguzi i da osjetim kako se žestoko prazni u meni i kako se sperma ispunjava.

– Cijeli sam u tebi. Do jaja… Gurnuo sam ti ga do jaja i više ne ide. Hoćeš da i njih poguram u tebe, da mi ih stišćeš svojim šupčićem? Daj, drkaj se, drkaj se i ti malo. Volim to gledati! – zapovijedi mi.

Poslušala sam njegovu želju, jer i sama u ovome trenutku osjećam potrebu da si dotaknem užareni klitoris. No, ne drkam samo njega. Guram i dva prsta u samu vaginu. Sada sam ševljena istodobno s obje strane. Ono što me uzbuđuje, to su moji prsti u meni, a koje do njegova kurca u mojoj guzi dijeli samo tanka stijenka mišića. Osjećam njegov kurac pod prstima. Glavić. Mičem svoje prste u sebi i mičem se uz kurac, dok on dobro osjeća moje pokrete i to ga još jače i više uzbuđuje. Osjećam po podrhtavanju njegova trbuha koji se navalio na moja krhka leđa da više ne može. I on se započinje lagano pa sve brže i brže kretati, i tući me svojim mudima i trbuhom. Meni blješti pred očima. Svjetlost pred očima igra čudesnu igru. Pir strasti. Prepuštam se. Tonem brzo prema orgazmu. U tom trenutku više ne vladam sobom. To više nisam ja, to je čisto nepatvoreno uživanje. U unutrašnjosti stražnjice osjećam sve veći i sve snažniji pritisak, kao da bih trebala poći na zahod. Potpuno sam izgubila glavu. Drkam se, izbjegavajući snažne nalete moćnoga trbuha. Drugom mu rukom milujem leđa i sve više ulazim s njegove stražnje strane. Dohvaćam se njegove mišićave i napete stražnjice. Blizu je posljednja točka s koje više nema povratka, barem ne za njega. Grubo ulijeće u mene još nekoliko puta, a zatim se koči… Raste u meni. Prava je batina. Širi se… mislim da će me raznijeti! A onda…

Iz njega izlijeće vrući mlaz. Jedan. Drugi. Oba iznimno snažna. Osjećam ih kao žeravicu. Nakon njih na trenutak više nema ničega, a potom naviru novi mlazevi, koji me peku kao živa vatra. Punim se vlagom i istovremeno ludo uzbuđujem. Drkam se silovito i snažno i na kraju njegova svršavanja, svršavam i sama. Vičem i derem se koliko god me grlo nosi, zatim u trenu tonem u san.

Branka, 29 godina, fizioterapeut
Biba, 21 godina, studentica