Stajala je iznad njega, utegnuta u crnu kožu, i gledala ga smrknuto, ne govoreći ništa. Sklupčao se ispred nje, gledajući je s obožavanjem, poput kakvog vjernog psa. Raspuštene crne kose, crveno namazanih usta, sisa koje su kipile iz korzeta, izgledala mu je poput boginje.
– Dopuzi, dolazi ovamo – rekla mu je.
Četveronoške je krenuo do naznačenog mu mjesta, čekajući daljnje naredbe. Bio je gol i bespomoćan.
– Lezi na krevet i drkaj – kratko mu je naredila.
Ispružio se na krevet i hitro dohvatio svoju spremnu batinu. Povlačio je rukom kožicu preko glavića, ne usuđujući se pokazati znakove uzbuđenja. Samo ju je netremice promatrao, nastavljajući se igrati sam sa sobom.
– Dosta – začuo je njen oštar glas.
Zastao je u pola pokreta.
– Diži se – ponovno mu je naredila.
Gledao je kako prilazi komodi i uzima tanak kožni bič. Stajao je pored kreveta, dok je ona lebdjela sobom, u visokim crnim čizmama što su joj dosezale do bedra. Sjela je na krevet, šireći noge, pružajući mu pogled na nepokrivenu i nesputanu pukotinu, prekrivenu rijetkim, crvenkastim, fino oblikovanim dlačicama.
– Klekni tu ispred mene i gledaj.
Raširila je noge još više i prstom prešla po vlažnom, sjajnom otvoru. Dugim, jarko crvenim noktima, lagano je draškala svoj otvor. Sline su mu se skupljale u ustima i najradije bi joj se uvalio unutra i pojeo ju samo da se smio pomaknuti. Oblizivala se jezikom, uživajući u svojim dodirima, a on se tresao do užitka dok ju je gledao. Njegov nabrekli kurac jasno je pokazivao ono što on nije smio reći. Ugurala je polako srednji prst u sebe i lagano se nadraživala, ne skidajući pogled s njega. A onda je izvadila prst i pažljivo ugurala dršku biča u sebe. Oči su joj se zacaklile od zadovoljstva dok je vrtjela dršku u sebi.
– Molim te… – zaustio je, a ona ga je u istom trenu odgurnula nogom na pod, vadeći bič iz svoje rupe.
Osjetio je kako ga peta njenih čizama bode i grebe po grudima i zabija mu se u rebro. Ležao je na podu i gledao je molećivo.
– Dolazi ovamo i liži me – pozvala ga je, šireći se i nudeći mu ono za čim je tako čeznuo.
Dopuzao je do kreveta i nježno je pogladio po bedrima, iznad ruba čizama, a onda nasrnuo na njenu škrinju s blagom. Jezikom je bjesomučno vrtio po ružičastom mesu, upijajući sokove koji su se cijedili iz njene pukotine. Oblizivao ju je neko vrijeme, a onda je čuo oštar fijuk biča i osjetio žarenje na leđima. Zadrhtao je od bola i zadovoljstva dok su se udarci spuštali sve brže i jače na njegova leđa.
– Hajde, navali još jače – rekla je, sjedeći iznad njega i dajući mu bičem ritam.
Sve brže i sve jače ju je lizao, grickajući joj usnama usmine. Cuclao joj je klitoris, kao da siše bombon. Bič je fijukao po njegovim leđima, a bol ga je dovodila do ludila.
– Dosta – rekla je. – Lezi opet na krevet.
Poslušno je ustao i ispružio se; prišla mu je i zavezala mu ruke i noge za stranice ležaja. Posteljina ga je žuljala na leđima i ta bol je bila prekrasna, što je njegov visoko stršeći kurac jasno dokazivao. Stajao mu je tako rumen, i nabrekao, više nego spreman. Samo ga je jednom lagano pogladila i zatim uzela u usta i polizala ga, želeći ga navlažiti i pripremiti za sebe. A onda je osjetio njene zube. Zaječao je dok su mu se njeni zubi lagano zarivali u toplo, nabreklo meso. Onda ga je ostavila i opkoračila, okrećući mu leđa. Gledao je njenu oblu stražnjicu dok se spuštala na njega. Osjetio je vruću, blagotvornu unutrašnjost njene rupe. Nabijala se na njega, ne misleći ni na što osim na sebe i svoje zadovoljstvo. Nije ju nimalo zanimalo kako se on osjeća. A onda je u jednom trenutku ustala i sišla s kreveta ostavljaući ga na suhom.
– Molim te, vrati se, molim te, jebi me – preklinjao je, bespomoćan i raspaljen.
– Tišina – rekla je i spustila bič na njega.
Ukočio se, dok su udarci pljuštali po njegovom trbuhu i prsima. Estaza je dosezla vrhunac. Nije ga htjela pustiti da svrši pa je prestala. Ponovo ga je zajašila, ovaj put gledajući ga u lice. Sve ga je predivno boljelo, dok se ona nabijala na njegovo rudo do kraja, do jaja, divljački se samojebući i grebući ga noktima i bičem. Ugalopirala je u orgazam, povlačeći i njega. Zgrabila ga je rukom za jaja, kao da želi iscijediti i posljednju kap sjemena iz njega. Zavrtala ih je dok se grčila u orgazmu. Osjetio je kako će prsnuti pa je zaječao, a ona je brzo sišla s njega i uzela ga u usta dok je iz njega kuljala sperma. Zagrizla ga je kao bananu uzimajući njegovo sjeme do posljednje kapi u usta. Usisavala ga je, gutala i grizla dok se on praznio sve do posljednje kapi jecajući i stenjući, ruku i nogu razapetih na krevetu i kad je iscijedila zadnju kap nezainteresirano je napustila sobu.
Ležao je tako, ižmikan i razapet, čekajući da se njegova boginja smiluje i vrati. Začuo je otvaranje vrat i ugledao ju kako dolazi prema njemu. U ruci je nosila tubu gela. Igra je bila završena. Nježno ga je odvezala i poljubila. Zagrlio ju je privlačeći je sebi. Zatim mu je na bolna mjesta nanijela gel, a onda su zadovoljno utonuli u san.

Potčinjenost, bol i užitak
Poniženje u klizećoj jebaonici

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience