Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Njih troje ležali su na Igorovu krevetu. Renato je primijetio kako Diana grozničavo ustima obrađuje Igorovu golemu stvar.
– Tako, taaako Diana, radi malo i jezikom – stenjao je Igor, dok je Diana, čije su grudi poskakivale među Igorovim nogama, desnom rukom čvrsto držala njegov nabrekli ud. Usnama je počela prelaziti preko vrška. Ljevicom je prilično žustro gladila Igijeva muda. Igor je znao da Diana voli malo grublji seks.

Doduše, ona se to niti u društvu nije sramila izjavljivati.
– Dobra je ona! – kazao je Igor promuklim glasom, okrećući svoje ushićeno lice prema Renatu i dodao. – Navali na nju.
Nevoljko se Renato podiže iz ležećega položaja. Diana ga je već jednom popušila. Osim toga, jutros je, priznaje, strastveno onanirao i nije mu se više dalo upuštati u seks s Dianom. Igor je spustio ruku na Renatovo golo rame.
– Hajde mali, ljubi Dianu dok me ona ovako siše.
Renato se tiho pomaknuo ka donjem dijelu kreveta. Diana je nastavila s pušenjem otvrdle Igorove kare. Kleknuvši ipred njezine naprčene stražnjice Renato joj rukama malčice razgrne stegna te palucavim jezikom otpoče ulaziti u njezinu mačkicu.
– Nu, hajde! Papaj je mali! – strastveno ga je poticao Igor. – Hajde, uzbudi je, podigni joj temperaturu.
Renatov jezik počeo je prodirati sve dublje i dublje u Dianinu ovlaženu picu i ona je počela vrtjeti guzom od uzbuđenja. Na svoje iznenađenje, Renato je osjetio kako mu se opuštena stvar polako diže. Bio je u iskušenju da isti čas gurne svoj klip u njezinu presočnu vaginu. No, ipak se od toga čina debelo suzdržavao. Uhvativši je silovito za guzove, spušta joj stražnjicu malo naniže tako je i sam mogao leći na krevet. Diana je načas okrenula glavu prema njemu da vidi što taj mladac smjera.
– Nastavi, Diana, ne prestaj! – brzo je govorio Igor, bojeći se da bi ona mogla odmaknuti usta od njegova buzdovana, nabrekloga i tvrdoga poput dragoga kamena.
Diana je nastavila ležati na trbuhu, široko raširenih nogu i Igor je morao jače raskrečiti svoje noge da bi njezina pohotna usta što je moguće bolje udomio. Renato je desnicom namjestio svoj pohotan penis na način da mu je ud cijelom dužinom bio pritisnut o trbuh. Jezikom je nastavio vrtjeti po Dianinoj ženskosti. Ona je u znak odobravanja i ugode nekoliko puta protresla svoje tijelo i zavrtjela stražnjicom.
– Renato! Što li je to dobrooo… – stenjala je, odmaknuvši na trenutak usta s Igorova klipa.
Renato joj je rukama još jače raširio bedra, tako da što lakše jezikom uđe u njezin iznimno mokar teren među nogama. Gurajući jezik dublje u nju, nosom je stao vrtjeti po ulazu u njezinu stražnjicu. Diana se trgne od silovitoga uzbuđenja. Renato je krenuo dalje. Sada mu je na repertoaru bio Dianin klitoris. Jezikom je namjeravao osvojiti taj njezin mali nabrekli jezičac među usminama i izbezumiti je. Svršavala je stenjući.
– Podigni se i sjedni na stolicu u kutu sobe! – zapovijednim joj je tonom naredio Igor.
To je značilo da sam sada ja na redu. Pohotna i vlažna od prizora kojega sam netremice gledala i napaljivala se rukom dok sam čekala svoj red da se popnem na krevet, poskočila sam kao oparena sa stolice i pridružila se napaljenim momcima na velikome krevetu. Uh! Dobro sam zapamtila svaku kretnju prijateljice Diane i namjestila se u položaj u kojemu je ona do prije nekoliko sekundi beskrajno uživala.

Dario, 38 godina, arhitekt
Gordana, 27 godine, stjuardesa