Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Bosanac

Morao sam službeno na put za tjedan dana. Žena se ljutila kako če opet da ostane sama kodkuče a ja kao da samo odam okolo. Baš nju briga odakle lova. Otišao sam u veči grad u Bosnu, gdje sam trebao da sve pripremim za rad nove fabrike. Od te proklete žurbe i ženinog pizdarjenja zaboravio sam da si rezervišeme sobu a kad sam došao dolje sve je bilo zauzeto. Tako sam odsjeo sasvim na rubu grada u nekom zabačenom motelu. U pogonu trebao sam da usposobim jednog tipa za rad na strojevima. Kad su nas upoznali bio sam jako iznenađen pošto je bio jako mlad. Tek je završio školu a ja sam očekivao nekog starijeg za to radno mjesto. Kosa mu je bila sasvim crna. Tamnije puti i malo veči odmene. Bio mi je odmah simpatičan i dobro smo se složili. Nisam imao nikakvog problema, tako da smo uveče več izašli na piče kao prijatelji koji se dugo poznaju. Kad sam mu rekao gdje sam odsjeo ponudio mi je da dođem kodnjega u kuču, rekavši da su mu starci otišli za mjesec dana u njemačku.

Odmah kad smo ušli pobacao je sve sa sebe i samo u gačama šetao po kuči. Pokazao mi je u kojoj sobi mogu spavati i kad sam se raspakovao došao sam dolje u riflama i majici i sjeo umoran ko pas na fotelju. Doneo je svakom jedno pivo i štapiče za grickanje.

Šta je. Šta se stidiš. Rekao mi je. Pa izgorječeš vidiš kolka je vručina. Skidaj to sa sebe.

Gledao sam u njegovo mišičavo tjelo i kockice na trbuhu. U njegova maljava prsa i noge. Izgledao je bogovski.

Pa lako je tebi. Rekao sam. Ja ne izgledam tako dobro kao ti. Pa stariji sam 20 godina od tebe. Ali svejedno sam počeo da se skidam jer mi je stvarno bilo jako vruče. Majica mi se priljepila uz tjelo i kad je vijeo da se mučim njome podigao se i pomogao mi je skinuti. Osjetio sam njegove ruke na leđima i kao da me ofurila žega prošli su žmarci po mom tjelu. Sigurno je osjetio to jer mi je dok sam vukao majicu preko glave počeo odkopčavati hlače i povukao ih na bzake do koljena a pri tom i moje boksarke, tako da mi je na pola dignuta kita iskočila i dotalkla njegovu bratu.

Ups je rekao i smijao se, dok mi je vukao gače nazad i dok mi je kurac namještao u njih. Stajao sam kao skamenjen ali mi je bilo ljepo. Kurac mi se digao a on se smijao i mazio mi ga.

Jel ti to prvi put rekao mi je

Da. Prvi put me dira muškarac.

Al ti se sviđa vidim. Aha. To sam jedva izgovorio a on je sada sjeo pokraj mojih nogu na pod i popili smo malo piva. Još je uvijek bila njegova ruka na mom koljenu i mazila me. Najednom se digao i stao ispred mene. U njegovim gačama sada više nije bilo mjesta. Kurac mu se tako digao, da je provirio na vrhu iz gača a on mi ga je nudio.

Ma daj izdrkaj mi ga malo. Vidiš kako te gleda smijao se i bokovima trzao prema meni.

Samo sam se povukao malo naprijed i poljubio ga u glavič, koji je virio iz gača. Polako sam mu lizao kurac preko gača sve do jaja i naza, da bi mu onda nabio glavu među noge i njušio njegov muški miris. Bilo mi je ljepo. Nisam dosad poznao taj osječaj. Palilo me njegov jak muški miris i njegovo dlakavo tjelo. Grickao sam mu kurac preko gača sve dok ih sam nije skinuo. Evo ovako če ti biti bolje i nabio mi se na facu. Trzajuči napred nabijao mi je kurčinu na lice a ja sam ga hvatao usnama i jezikom. Osjetio sam njegovo ruku na mom kurcu kako ga steže i onda kako mi ga polako drka.U jednom trenutku dok sam ga ljubio u glavič i kad sam otvorio usta da isplazim jezik i poližem mu ga nabio mi ga u usta do grla i držeči me za glavu samo na brzake ko zec trzao kukovima, da bi me onda pustio da dođem do zraka. Slina i njegovi sokovi su mu curili niz bradu a o mi ga je ponovo nabio rekivši.

Jesi več probao sjeme? Nism mogao damu odgovorim sa ustima punim njegovog trzajučeg kurca zato sam samo mrdnuo galvom pokazajuči da nisam.

E sad češ rekao je. Volim da svršim u usta bilo to ženska ili muško rekao je i nabio se odjednom skroz do jaja. Nisam neznam kako mu je uspjelo da mi ga nabije u trenu kad sam progutao pljuvačku. Mislio sam da ču se udaviti a on mi pričao da se smirim i da uživam.

E sad sad če svršavam vikao je i osjetio sam kako mu batina trza i kako mi štrca sjeme direkt u grlo da bi ga onda na brzinu izvadio i pošpricao me po licu i kosi. Daj poliži mi ga rekao je dok ga je drkao i dok su curile posljednje kapi njegovog sjemena iz još uvijek tvrdog kurca. Lizao sam mu ga ko lud. Kao da sam to več radio stotinu puta.

Dobar si rekao mi je smijuči. Mogao bi da budeš moja kurvica.

Marš rekao sam smijuči i tek sad skužio da drkam ko blesav svoj kurac gledajuči u njega. Svršio sam štrcajuči sjeme po grudima i trbuhu a on se samo podigao i sve mi razmazao po tjelu a onda odjednom gurnuo mi prste u usta da mu ih sisam i poližem svoje sjeme.

Jel ti bilo ljepo?

Aha. Nisam znao da sam peder rekao sam mu.

Ma ti si hetero i gay i jedno i drugo. Voliš pičku i kurac.

Sad češ reči da sam poslije tog jednog pušenja biseksualan rekao sam mu.

Da sigurno. Možda čak i samo pederčina jer si potajno skroz priželjkivao da probaš neki dobar kurac i smijao se nudeči mi svoju još uvijek tvrdu kurčinu.

Onda se na brzinu podigao i stao sasvim pokraj mene i podigao jednu nogu na naslon fotelje.

Daj sisaj mi jaja rekao je. Gledao sam sada gore u njegovo dupe i jaja koja su visjela dolje prema mojum ustima. Liznuo sam jedno pa drugo i onda polako uvukao u usta i sisao ih i igrao se njima jezikom. Kad sam ih izvadio i liznuo mu ih odozdo prema gore još se više povukao iznad mene. Sad se njegov šupak našao iznad moje glave. Osječajuči njegov jak muški miris liznuo sam mu ga i čuo kako stenje i kako mi priča. Daaaaaaaaaa toooooooooooo tako da , daj mi nabij jezik. Pokušao sam da ga je bem jeziko i jako mu se sviđalo. Pogotovo me palilo njegovo stenjanje. Neznam zašto ali oblizao sam prst i nabio mu ga. Onda mu se pridružio i drugi pa treči. Nisam vjerovao. Nabio sam mu cjelu šaku do palca u guzu a on je stenja ko kurva. Drugom rukom sam ga uhvatio za kurac i drkao mu ga. Toliko je curilo iz njega, da sam imao u trenu masnu ruku i izgledalo je skoro kao da je svršio.

Tako da bože što mi to dobro radiš vikao je.

Sad ču da ti vratim. Skinuo je nogu sa fotelje kleknu između mojih nogu i podigao ih a onda pljuno na moj šupk, koji se u trenu skupio od straha. Onda je metnuo moje noge na svoja ramena i rukom uhvatio svoj kurac i prelazio njime po mom šupku. Razmazivao je pljuvačku po njemu i prešao me topao osječaj i šupak mi se otvorio da bi odmah potom osjetio kako mi njegov glavič prodire unutra. Malo je trznu i nabio mi ga.

Aaaaaaaaaaaaaaa. Viknuo samod bola a on se smijao.

Moja si kurvice. Samo moja ja sam ti uzeo nevinost pričao mi je i polako se nabijao svaki put dublje u mene. Počelo je da mi se dopada. Kurac mi se digao a on je to primjetio i pojačao nabjanje sve dok nisam osjetio kako me svaki put lupe njegova jaja po guzi i kako mi ga svaki put nabije do kraja. Jebao me ko luđak pri tom drkajuči moj kurac i ja sam brzo svršio. Moje sjeme se razmazalo po njegovom i mom tjelu a on je nabijao još neko vrijeme dok nisam osjetitio kako mu je počeo kurac trzati i onda njegovo štrcanje u mom šupaku. Tek kad se smirio izvadio je kurčinu iz mene, podigao mi bradu i zažvalio s samonom kao sa kakvom curom.

Tako je završilo svako veče k sam bio u bosni.

Bože šta bi rekla moja žena da sazna.

Autor: belamimen

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile