Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Božanstvena stopala moj izvor strasti

Kada sam u petom mjesecu shvatio da, kako bi to rekli naši ekonomisti, nikako ne mogu zatvoriti financijsku konstrukciju, i kao većina ljudi otići na zasluženi morski odmor, takav zaključak bacio me u bed iz kojeg sam mislio da me do kraja ljeta ništa ne može izvući. I tako, kad je Zagreb postao već gotovo poluprazan, jedini “kulturni” događaj koji mi se svakodnevno ponavljao bio je večernji izlazak s Ivicom na kavu.

Jednog dana nazove me Ivica i kaže kako navečer ne može izaći, jer mu je iz Frankfurta došla sestrična, pa bi bio red da ostane doma. Prvo što mi je palo na pamet bilo je da i sestrična izađe s nama. Nije ju trebalo dugo nagovarati pa smo na večernju kavu izašli svi troje. Danijela je bila fakat komad za poželjeti, pa sam pri prvom susretu već bio zaljubljen u nju. Pri prvom kontaktu s njom shvatio sam da ima potrebu u svakom trenutku kontrolirati situaciju. Sigurna u sebe i svoj izgled u meni je poljuljala i ono malo samopouzdanja koje sam do tada uspio steći. Vjerojatno sam Danijeli u tim trenucima izgledao kao provincijalac koji je netom stigao u grad pa se još nije uspio adaptirati na novu sredinu. Nisam ni u snu planirao “otfurati” je prvu večer, jer mi nikako nije padala neka dobra ideja s kojom bih ju uspio fascinirati. Zato sam rađe probao proniknuti u njenu osobnost. Tako je i završio naš prvi susret.

Kada sam došao kući i zavalio se u krevet, misli o Danijeli nikako se nisam mogao osloboditi. Zamišljao sam što bih radio da je Danijela sa mnom u krevetu. Gotovo sam osjećao kako moji prsti prolaze kroz njenu dugu, plavu kosu, kako joj gnječim nabrekle bradavice, prelazim preko prekrasnih bokova i zavlačim prst u nježnu guzu, te preko njenih dugih nogu dolazim do prekrasnih stopala. Iz razmišljanja me prekinu budilica i tek tada sam shvatio da sam cijelu noć razmišljao o njoj. I sljedeći čitav dan proveo sam misleći na nju. Nazvao sam Ivicu i objasnio mu da obavezno mora Danijelu i večeras dovesti na kavu. Čitav scenarij razradio sam do najsitnijeg detalja i znao sam da s s tom prekrasnom i poželjnom djevojkom moram noćas završiti u krevetu. Prije susreta još sam nekoliko puta razvrtio u glavi čitav film, kako ništa ne bih prepustio slučaju.

Otišao sam do obližnje cvjećarnice i kupio buket crvenih ruža. Čim sam je ugledao uz buket sam joj “uvalio” nekoliko komplimenata i cijeli razgovor sam usmjerio u tom pravcu, sve dok nije pala prva pusa. Svaka sljedeća bila je sve duža, tako da smo ubrzo došli do toga da jezik nisam po par minuta vadio iz njenih usta. Ivica se ispričao i napustio ubrzo naše društvo. Objasnio sam Danijeli kako imam prazan stan i kako bi naše druženje mogli tamo nastaviti. Ubrzo smo se našli u mom stanu i čim sam zatvorio vrata za nama, Danijela mi je otkopčala šlic i izvukla moju već uzdignutu batinu. Malo ga je drkala, dok ga nije dovela do maksimuma, a zatim ga je požudno stavila u svoja usta i jezikom ga nastavila obrađivati. U sve bržem ritmu uvlačila ga je proždrljivo u svoja usta, dok mi je s obje ruke gnječila jaja. Za kratko vrijeme jednostavno sam se prepustio užitku i svoj vreli mlaz ispraznio u njena usta. Kada je progutala svu spermu i dobro ga isisala i izlizala, nastavila je, što me iskreno začudilo, pušiti i počela preko gaćica maziti svoj uzavreli vulkan. Kad je osjetila da mi je batina dovoljno tvrda uhvatila ju je rukom i povela me do kreveta. Skinula je samo gaćice sa sebe, posjela me na krevet i počela se nabijati na karu u žestokom ritmu. Primila me za ruku i povela je prema klitorisu i s mojim prstima ga je počela obrađivati, dajući mi do znanja što očekuje od mene pri kraju. Rukom je jače pritisnula moj prst i ubrzala si masažu. Sam osjećaj kako svršava, kako joj se cijelo tijelo grči i kako mi se njeni sokovi slijevaju po tijelu u meni je izazvao eksploziju i sperma je počela ispunjavati njenu unutrašnjost. Želio sam prekinuti, ali mi Danijela nije dopuštala nego se još žešće nabijala na batinu i davala još brži ritam mojoj stimulaciji njenog klitorisa. Za kratko vrijeme novi valovi grčeva tresli su njeno tijelo, dok joj je pičkicu divlje stezao moj buzdovan. Ubrzo je i treći put uspjela natjerati moju batinu da izbaci i ono malo sperme što je još ostalo. Sve što sam uspio napraviti nakon toga bilo je jedino da skinem sluzave traperice i gaćice sa sebe, obrišem se i zavalim u krevet. Isto je napravila i Danijela, i ubrzo smo utonuli u san.

Ne znam koliko sam spavao, ali znam da sam se usred noći probudio svjež i odmoran. Okrenuo sam glavu prema Danijelim stopalima, ugurao nos između njenih mirisnih prstića i uživao u njihovom mirisu. Najljepši miris stopala svaka žena ima baš u snu. Ali miris Danijelinih stopala bio je za mene pravi hipnotik, nikako nisam mogao prestati s mirišanjem. Jezikom sam lagano lizao njezine šapice od petice, preko svoda stopala, sve do slatkih prstića i natrag. Danijela je još spavala, dok sam jezikom istraživao između njenih prstića. Od korijena do vrha s unutrašnje strane kožica njenih prstića bila je toliko glatka da mi se prosto ljepila za jezik. Svaki pokret jezika po njenim stopalima učvršćivao je moju batinu i dovodio me do ludila. Razmišljao sam da li da izdrkam ili da joj nastavim lizati stopala dok se ne probudi. Odlučio sam se za drugu soluciju, počeo sam grickati vrhove njenih prekrasnih prstića, ližući ih istovremeno.
Danijela se ubrzo probudila, a grickanje prstića vjerujem da je potaknulo njenu želju za seksom. Primila je moj penis u ruku i prevlačila kožicu gore-dolje preko glavića. Napaljen njezinim stopalima, znao sam da ne mogu dugo odgađati svršavanje, zato sam umjesto kurca, u njenu slatku pičkicu, u kojoj su se miješali mirisi mojih i njezinih sokova od prethodne večeri, uvalio jezik. Saftnu sam joj pičku liznuo, prelazeći malo jezikom po usminama odozgo prema dolje i obratno, uz obilno ispijanje njenog soka. Prelaz iz unutrašnjosti na Venerin brežuljak ubrzao je njeno disanje i lučenje njene unutrašnjosti. Više nisam niti stigao gutati njene sokove, koji su se razlijevali po međunožju i guzi. Bez ikakve pripreme, moj suhi prst kliznuo je u njezin mokri anus i ritmički ulazio unutra i izlazio van. U ritmu moga prsta cijelo joj se tijelo izvijalo, uz povremene nekontrolizirane grčeve koji su je tresli poput struje. Govor njenog tijela dao mi je na znanje da je vrijeme da ubrzam stimulaciju, jer plimni val koji se dugo pripremao upravo je prodirao van. Isisao sam njenu pičkicu i nastavio jezikom kliziti prema njenom šupku. U njezin rašireni anus moj jezik je prodirao lagano ali duboko. Uživao sam u svakom pokretu u njenoj unutrašnjosti, a na moju batinu ta je spoznaja djelovala kao pravi afrodizijak. Nestrpljivo sam joj raširio butine i uvalio joj već do pola narasli kurac. Dok sam je nabijao na karu spustio sam prst ponovo na Venerin brežuljak. Napaljenoj od prethodnog svršavanja, kratka jebačina pokrenula je ponovo val užitka u njoj, koji je sada nailazio u valovima. Već s prvim valom počelo je i moje pražnjenje u njenu unutrašnjost. Nisam želio, usprkos nelagodnom osjećaju koji mi je sad iritirao karu, prekidati njeno svršavanje, sve dok mi rukom nije dala do znanja da je naše vrijeme za seks upravo isteklo. Do jutra se nisam valjda ni pomakao u krevetu.

Doživljajem koji sam opisao počela je moja ljetnja škola seksa, u kojoj sam naučio puno više nego u svih prethodnih dvadeset godina. Sa ženom koja zna što hoće i koja ti zna bez riječi pružiti ono što ti očekuješ od nje svaki seks je doživljaj za sebe koji nestrpljivo očekuješ. Danijelina stopala bila su cijelo to ljeto moje uistinu božanstvo, nisam propuštao priliku ljubiti ih i lizati niti jedan dan; pred kraj ljeta doveo sam je, a valjda i sebe, do te razine “utreniranosti” da je mogla svršiti samo od cuclanja nožnih prstiju i stiskanja svojih lijepih bedara. Savršenstvo!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile