Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nisam se uopće mogla savladati, ovo je apsolutno bila najprljavija igra mog uma. Momak s kojim sam provodila dane, vremenom je postao nešto drugo u mom svijetu, hladni objekt koji se kroz sate i minute koprcao preda mnom. Svaka druga žena bila mu je privlačnija od mene, što je bila potpuna glupost, a on nije ni slutio što će mu to donijeti. Odlučila sam da mu svojom osobnošću probodem i tijelo i srce. Zato sam učestao, hladan seks s njim izbjegavala, sve do jedne večeri kada je moja pervezno-slatka osveta zakucala na starim i ofucanim vratima njegova života.

Bilo je veoma kasno; pričali smo, ja sam ga čupkala po kosi i slušala njegov glas, jednoličan i suh od života. Jako sam ga počupala za kosu i prosula mu svoj smijeh u lice. Naglo sam skinula majicu i zaklopotala grudima, eto jednostavno je bilo vrijeme da se promijeni uloga, da ja njemu ukradem dio nevinosti i da s njom nestanem na nekom drugom mjestu, s nekim drugim, na neko vrijeme.

Htjela sam opljačkati još ono malo energije što je njegov falus pružao prema meni. Utihnuli su svi glasovi u meni, samo prljava zvijer, nekakva krvopija je iskočila iz moje utrobe i nasmijala se bijednoj životinjici. Njegovom udu se to očigledno svidjelo, jer je provirio ispod jednoličnih traperica koje je on nosio. Odmah sam napravila “mljac” strgnuvši mu hlače i bacivši ga na leđa. Čučala sam njegovu sirotinju, i, dok je on bijedno cvilio, ja sam poput demona krala njegovo tijelo, bila sam Lillith, bila sam ona koje se cijela povijest bojala. Ja sam u tom trenu bila samo napaljena žderačica muškog mesa. U svom plesu omaložavanja, skinula sam mu majicu, nakon agresivnog cuclanja njegovog falusa.

Zajahala sam ono što je on nazivao svojim. Više ga nije imao, ja sam ga progutala svojom gladi i napojila svoje žedne pore seksom. On je tresao kao lud stražnjicom, a to mu uopće nije bilo potrebno, nije bio svjestan kako ne postoji uloga za njega, njegovo jedino stvorenje bilo je ukradeno. Vrpoljila sam se na njemu, svog momka nisam htjela ni poljubiti, on je bio samo slabašna sjena prošlosti koju sam prodala za minute seksa same sa sobom. Žderala sam mu srce i imenovala ga svojim robom.

On nije znao što da kaže, da se gadi sam sebi ili da prihvati igru. Očigledno su se obe stvari odvijale, jer sam se osjećala prekrasno, moje znojne butine su se nekako prikopčale na njegove, mislila sam da ću vječno ostati priljepljena. On je tada skroz izgubio granicu s razumom. Moje ogrebotine, koje sam mu tako često i sa zadovoljstvom zadavala, natjerale su me da mu posisam bradavicu; eto, kad ga već u njegova balava i bijedna usta ne ljubim, neka to bude u ovom čarobnom trenutku igra s njegovim rozo-smeđim bradavicama, koje su jecale za mojim usnama i dodirima, jedva čekajući da ih pocuclam. Bila sam ipak dobra tada prema njemu, da sam mu počela lizati bradavice u skladu s mojom ulogom žderačice mesa, tako da i one nisu prošle neozlijeđene.

Od strašne želje da ih cuclam i dalje kad sam naglo stala, a on se koprcao u boli orgazma. I u tom trenu sam prevarila njegove misli, pustivši ga da štrca po praznom zraku, a ne u mene, kao što je to uvijek činio.

Danica, 27 godina, tajnica
Biserka, 28 godina, novinarka

Izaberi me