Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Buran okršaj dvoje žudnika

Nikolina je gledala kroz prozor. Mutna jesenska večer spuštala je maglu na ulicu, automobili su vozili polako, upaljenih svjetala, a ona se osjećala prokleto usamljeno. Boljelo ju je u vagini, višemjesečni nedostatak komada muškog mesa odrazio se na njeno raspoloženje. Ali tako je to, tako je odlučila još otkad je kao uzorna i marljiva studentica odlučila svoj život posvetiti poslu. Kad je završila fakultet, s najvišim ocjenama, ali bez ikakvog spolnog iskustva osim rijetkih, uglavnom loših ševa na razuzdanim tulumima njene najbolje prijateljice, Nikolina je bez većih problema dobila zaposlenje. A na poslu je naučila da stvari povremeno funkcioniraju i na način da se ne broji sposobnost ili inteligencija, već se ponekad mora nekome i popušiti. Što joj nije teško palo, jer pušiti kurčine jako voli. Kad je to otkrila, bila je sama sebi čudna, ali navikla se.

Stajala je pred prozorom i razmišljala o svom životu. Pogledala se u zrcalo pored vratiju koje joj je služilo za šminkanje i popravljanje odjeće. Visoka, plavo-smeđa, velikih grudiju i krupnih bokova, nije bila neko pretjerano privlačno stvorenje, no svojim izgledom je bila zadovoljna. Voljela je svoje tijelo, punije i krupnije, ali, s obzirom na njenu visinu, to se kompenziralo. Kao osoba bila je prodorna, pomalo neugodna i voljela se nametati drugima, što je druge nesumnjivo živciralo. Nju ne, bilo ju je baš briga.

Nikolina je sjela u stolicu u svojem uredu i prionula na posao. Kao i uvijek. No tada je netko pokucao na vrata.
“Slobodno,” rekla je i skinula naočale.
“Dobra večer,” rekao je mladić iz odjela za računovodstvo. “Ja se ispričavam, ali tražim neke račune. Moram završiti izvještaj pa mi trebaju, a rekli su mi da su tu negdje kod vas.”
“Kakvi računi?” pitala ga je i promotrila malo bolje. Smeđ, niži od nje, lijepog tijela i napetih hlača. Tko zna koliko dugo on nije nešto pojebao.
“Od onih narudžaba što smo ih imali prošli tjedan, posao s onim splitskim poduzećem…” nonšalantno je sjeo na njen stol i zamislio se.
“Znam, ali to nije kod mene,” rekla je. “To probajte naći kod Gližića, u uredu iza dizala, na ovom katu.”
“Toga sam se bojao,” uzdahne on. Gledao joj je grudi koje su se napinjale svakim novim udisajem. Mislila je da će svršiti od napetosti jer je već dugo bilo otkako ju je neki muškarac gledao na taj način. “Već sam ga tražio večeras pa ga nema.”
Tada je ustajući bacio njenu olovku sa stola. Oboje su se sagnuli da je dohvate i u tom trenutku ju je uhvatio za grudi. Ona ga pogleda kao oparena.
“Oprostite, bilo je slučajno,” rekao je i nasmijao se. “Ja… ne znam što mi je bilo. Nisam se mogao suzdržati.”
“Lijepe su ti?” upitala je i sama se sebi iznenadila, baš kao onda kad je prvi put popušila kurčinu. I shvatila da joj se to sviđa.
“Jako,” reče on.
“Onda zaključaj vrata i priguši svjetlo.”

On to i napravi, te se vrati k njoj, a Nikolina je u međuvremenu već skinula svoju majicu. Njen grudnjak je prštao od zadovoljstva što se konačno može pokazati nekome tko nije ona. Tada je skinula i njega, i iskočile su dvije velike sisurine, dvije lubenice čije su bradavice bile velike gotovo kao naranče. Počela se milovati po grudima, rastezati ih, mijesiti, uvlačiti u usta i sisati, a on je, do tada miran promatrač, spustio hlače, izvadio kurac i počeo lagano drkati. U polumraku prostorije isprepleli su im se uzdasi, igra se nastavljala. Poljubili su se i on je krenuo svojim ustima prema njenim grudima, ližući ih i sišući, dok ga je ona pokušala uhvatiti za komadinu koja je pulsirala ispod njene hlačama zatomljene pičke. Odjednom on se sjeti da posjeduje nešto od značaja, te ga stavi na njene grudi. Trljao ga je, a ona se namjerno suzdržavala jer je znala da će biti gotovo kad se raskopča i pusti macu na vidjelo.

“Stavi ga ovako,” rekla je i pomogla mu ga da stavi između njenih grudi, između dvije velike lopte, a on se nabadao kao da ševi. Trljao se između njih kao pomahnitao, dopirući do njenih ustiju svakim svojim pokretom. Ubrzo je svršio, izlijevajući se po njoj, po njenom licu, ustima, bradi, kosi, grudima, tijelu. Bio je obilan.

“Nisi već dugo,” rekla je.
“Predugo,” odgovorio joj je.
I tada, nije se tip ni snašao kako spada, ona ga je već fafala. Skidala mu je spermu s glavića, navlačila ga u svoja usta, drkala mu nježno i polako. U kraćim intervalima konačno se oslobodila hlača i gaćica, te je on krenuo istraživati prstima njenu unutrašnjost dok mu je ona pušila. Nije znala da ovakvo međusobno zadovoljavanje može biti tako ugodno, čudila se kako je neiskusna i ne zna za ovakve položaje. Nimalo akrobacije, puni užitak. Stenjala je od ljepote ugode svaki puta kad bi on prešao preko njenog klitorisa, vraćala mu je laganim grickanjem kurca od čega bi zastenjao on. I kad su se uskladili, kad je njegov kurac ponovo bio spreman za akciju, a njena pičkica navlažena do granica orgazma, ona se oslonila na stol i naprčila.

“Neću u guzu, samo me jebi odostraga,” rekla je.
On je ušao u nju dok se ona dražila po klitaču, nabadao se dok je ona stenjala, lupao je jajima po njenoj guzi kad bi došao do rodnice. Osjećala se tako dobro, tako moćno, ispunjeno i u doslovnom i u prenesenom smislu, osjećala se kao djevojka čiji je djevičnjak napokon razbijen. Osjećala se jebeno, i to joj je godilo. Jako joj je godilo. On je ulazio sjajnim, nježnim ritmom, jebao ju je kao da nije jebao sto godina. Kako posao zna zajebati čovjeka, pomislila je. I mene je i njega.

I taman kad je osjetila da će svršiti, kad joj se pogled zamutio, a mišići zgrčili, on je izvadio svoju kitu i poprskao je po leđima novim mlazom sperme. Htjela je viknuti, zarikati od sreće, ali se suzdržala. Večeras se kupala u spermi, večeras je plivala u sjemenu. I to je bilo tako lijepo, tako zadivljujuće da je htjela još.

“Hoću još,” rekla je. “Ispuni mi svaku rupu svojom spermom!”
Tada ga je tako divljački zažvalila i uopće ju nije bilo briga hoće li frajer pomisliti da je neka nimfomanka.
“Moraš se strpiti,” rekao je on. “Jest da mi mali nije dugo pičke vidio, ali to ne znači da sam spreman kad god se sjetiš. Malo pauze te molim.”

Ostavila ga je da se odmori i prišla zrcalu. Pogledala je svoje tijelo i nasmijala se. Ovo je meso koje može mnogo toga dati drugima, pomislila je. Velike grudi krupnih bradavica, široki, majčinski bokovi i krupnoća, visina, dlakava pička. Bila je sretna. A tada je osjetila na svojoj stražnjici, njegovu tvrdoću i veličinu. Legla je na pod, poljubila mu kurac u prolazu i raširila noge.
“Neću tako, sad ja biram položaj,” rekao je i legao, a ona ga je opkoračila. Namjestio joj se i ona ga uzme u svoju pičku, te započne jahanje.
“Želim ti gledati sise kako se njišu i da me lupaju po licu svaki put kad se nabodeš.”

Tako je i bilo. Ona se nabadala, a on joj je ljubio sise, grickao ih i gnječio svojim rukama. Sada je bila gospodarica, crvena kraljica i njene su želje bile zapovijed. Zrcalo joj je davalo snagu, gledala se u njemu i poželila da svrši odmah i sada. I svršila je. Tako je uzbuđena bila. Ali nije stala s jahanjem, nikako, željela je uzastopne orgazme, da joj se glava pomuti, zjenice rašire, da krv teče tri puta brže nego što je normala. On se čudio njenoj vještini koje zapravo i nije bilo, nije tu bilo ničega osim strasti i pohote. Kako je samo bila poslovno jebeno sretna.

“Svršavam,” rekao je i ona pojača ritam, stisne vaginalne mišiće i on se izlio u njenu utrobu. “Jebemu!” rekao je i zagrlio je, još uvijek u njoj. Ostali su tako dugo zagrljeni, dvoje usamljenika, radoholičara, dvoje bića koja su te večeri tražila i dobila tjelesno ispunjenje.

Sutradan na hodniku su se pozdravili, upoznali, izmijenili dvije-tri rečenice. Dan nakon toga su izašli, ali su shvatili da nisu jedno za drugo. Tri dana poslije Nikolina je uplatila turističko putovanje za Grčku te je na brodu upoznala svog budućeg muža. Ali ta večernja ševa u njenom uredu je i dalje najbolja uspomena koju nosi u svom umu. I pički.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile