Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Čajanka užitka

Gospođa, nešto laganije obučena, servirala je prisutnome gospodinu čaj. Kako je to posve neplanirani čaj odlučila ga je poslužiti u kuhinji. Drvo je pobudilo u njoj želju za davanjem. Čaja, naravno!
Zamolila ga je da sjedne. Stavila je zatim vreli čaj i kolačiće na stol, pa mu sjela među noge. Na istu stolicu.
Gospodin je bio pomalo zbunjen, ali, iz pristojnosti, nije ništa komentirao. Namjestila je bolje guzu, jer se trebala smjestiti točno gdje je zamislila, mjesta je bilo malo pa se nagnula naprijed. Probali su čaj. Bio je još jako vruć pa su morali čuvati jezike. Trebat će im.
U međuvremenu, gospodin je stavio tople ruke ispod njene suknje na guzove. Raširio ih je i temeljito gnječio. Godila joj je ta promjena, tako da je počela “presti” svojom pičkicom. Osjećao je miris njenog ugrijanog međunožja.
– Ah! – jauknula je. – Pa njegova je ruka u mojoj pičkici – pomislila je. Nije se zapravo ni snašla, a on ju je već grubo gurnuo na stol. Na golim je sisama osjetila hladnoću plohe.
– Što to radite!? – jedva je izustila. Prečuo je pitanje “kopajući” po njenim rastezljivim gaćicama. Postalo mu je vruće pa otkopča hlače.
Na trenutak su zanemarili čaj, ionako je već bio mrak. Odlučila je uzvratiti. Večeras će se igrati po njenom scenariju.
– Samo malo – rekla je mirnim glasom i sjela na stol okrenuvši se prema njemu. Nije mogao skriti iznenađenje zbog viđenog, no on je pristojan dečko. Ne odbija ponuđeno i ono na što je pozvan.
Gurnula je gaćice i suknju dolje, košulju raskopčala i počela čaj lijevati preko grudi. Slijevao se je polako, u malim razmacima, sve do njenog međunožja. A tu je već bio i njegov jezik. Tražila je, i željela osjetiti, toliko joj potrebnu, dvostruku toplinu. Upravo to je sad i imala.
Dolje, malo niže, među njegovim nogama, kurac je “zapomagao”. Gospođu su čaj i dodir njegovog jezika toliko opustili da se ponovo okrenula i sjela na stolicu ispred njega okrenuvši mu leđa. Nedugo zatim, našla se na njegovom kurcu. Zastenjao je, stisnuo joj sise i skupa su počeli “plesati”, sjedeći. Sve je bilo mokro i gospođa u jednom trenutku osjeti malu nelagodu što je zaboravila da ona “piše” scenarij.
– Moram se malo popraviti. Oprostite – rekla je odlučno, gledajući ga ispod oka.
Dišući ubrzano uzvratio je:
– Samo izvolite. Ništa zato.
No, umjesto da ode u kupaonicu, ona je u ruku uzela njegov nabrekli kurac i nataknula ga u guzu. Nije mogao odoljeti, zastenjao je od rijetko doživljenog zadovoljstva, natežući je. Nabijala se na kurac, a on je svakim pokretom bivao sve dublje. Željeli su biti jedno.
– Lagano se pomiči za mnom – rekla je gospođa vrlo ozbiljnim glasom. Nije se odvajao od njenog glatkog i podatnog tijela. U samo nekoliko koraka bila je na stolu. Snažno se nabijao sada opet u njenu pičku, a ona je, prkoseći mu stražnjicom, savijajući se i mazeći, pokazivala koliko ga još želi.
Bio je to ludi ples na stolu. Vriskali su razvratno. Vrhunac je bio blizu. Izvadio je kurac i sperma je divljala po njenom tijelu, dok se ona zadovoljno grčila. Zaključila je da je bila pojebana kao nikada do tada. Tako dobro da je čak i zaboravila da se boji visine.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile