Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Čarobna domina iz zemlje Oz

Ženi sam za dugo izbivanje iz kuće kazao nešto neodređeno. Nešto oko neopisivih prometnih gužvi, slučajnog susreta sa školskim prijateljem, traženjem nečega po trgovinama. Znam jedino to da sam na kuhinjski stol odložio nekoliko namirnica i na brzinu otišao pod tuš. Cijelo to vrijeme bio sam zaokupljen razmišljanjima o žestini mojeg netom završenog susreta s neobičnom neznankom i našim tvrdim, do u tančine isplaniranim i matematički točno izvedenim, zadaćama.

Naime, oduvijek me je palila pomisao na maštovit seks, drugačiji od onoga u kojem imam prilike uživati u bračnoj ložnici. Određena doza sadizma, mazohizma, pomiješana s fetišima razne vrste, bio je nedosanjani san. Potajno sam, gledajući posuđene erotske video kazete stjecao i prva saznanja i palio se na robinje i gospodarice koje su na bezbroj načina kažnjavale svoje podane pohotne dečke. Igre s neuobičajenim pomagalima, razna fetišistička odjeća, dovodile su me do ludila. Zadovoljstvo takvih strasti mahom sam upražnjavao sam na sebi. Dok bi potajice i u samoći gledao filmove bizarne tematike, običnim sam kvačicama za sušenje veša štipao bradavice. Svoj bi uzdignuti ponos u korijenu čvrsto svezao vezicama za cipele, a svoje velike testise stegao običnim gumicama za kosu. Dok bih nag ležao na kožnoj jakni ili pak skakutao na napumpanoj gumi, lagano bih se dirao crnim rukavicama. Kožnim, vojničkim remenjem stezao tijelo. Kako bi se radnja na filmu primicala kraju, tako bih i ja bio na vrhuncu svoje kućne igre. Nastavio bi djelimično oponašati viđeno umišljajući sebe u jednoj od naslovnih uloga.

Na kraju bih većim komadom stare gume ili kože čvrsto stisnuo svoj uspravan komad i s nekoliko žustrih trzaja guzom svršio u to. Pokatkad sam na njega navlačio plastične naramenice na napuhavanje za neplivače ili pak navukao kiruršku rukavicu umjesto kondoma. Sjedio bih na nečemu što mi se našlo pri ruci i trljajući se sve dok ne bih svršio bez pomoći ruku. Zapravo, maštovito sam koristio sve ono što bih pronašao. Od stare gume napravio sam gaće s rupom iz koje mi izlazi ona stvar. Nije to bila neka kvaliteta, ali volim biti u nečemu što me steže. Još da se tako mogu igrati u dvoje… Ženi sam dao naslutiti da me pale i neke druge vrste seksa. Ona je to u korijenu sasjekla riječima da bih, ukoliko me to uistinu zanima morao potražiti liječnika. Od tada o sklonosti ka igricama nisam govorio.

Ponesen mišlju o traganju za svojom gospodaricom, robinjom ili pak ženom koja ne bi imala ništa protiv i ovakve vrste zabave i koja voli drugačiji, maštovit i fetišem obojeni seks, odvažio sam se na kupovinu erotskog oglasnika. U njemu zanimljiv poziv na druženje. Domina (25) traži pokornog roba koji uživa u gumi i koži i koji je pritom spreman ispuniti sve njene želje. U oglasu je pisalo kako ona želi zanimljiva početnika uputiti u tajne novog, S/M svijeta. Odlično, kažem sebi i javih se! Nazvala me na mobitel. Jasno, sve prema pravilima, u strogo dogovoreno i određeno vrijeme. Nakon predstavljanja, nekoliko iznesenih želja, ispričanih iskustava, utvrdili smo još jednu zajedničku osobinu. Volimo i seks preko telefona.

Dugo smo pričali o fetišima, o mogućnostima kako bi ih iskoristili, zabavljali se, zamišljali jedno drugo kako se samozadovoljavamo i maštali o tome gdje bi to učinili. Dogovorili smo susret u njezinom stanu, ali i utanačili strategiju igre našeg praskanja. Dogovor je kako će malo šefovati ona, a potom ću malo gazda biti ja. Veselio sam se da će se moj seksualni san napokon pretvoriti u stvarnost.

Oko podneva odjurio sam na ulicu i mahnito vozio do njezina stana. U želucu nemirno. U gaćama još gore. Razmišljanja o tome što me sve čeka puna glava. Penjem se na treći kat jer ne želim ići liftom. Ta paklena stvar uvijek zataji kad nikako ne bi smjela. Sigurno je sigurno. Zadihano, dođem do vrata, legnem na zvonce i zapitam se:
– Što ako nikog nema doma?

No… nedugo potom, otvaraju se vrata. Ništa ne govorim, jer me na njima čekala moja prva domina. Gumena maska na glavi, s visokim crnim čizmama na nogama, u tankoj kratkoj latex haljinici, u pelerini i s bičem u ruci. Nepogrešivo! Tu smo dakle. Nisam ništa rekao. Nisam niti mogao, usta su mi najednom postala suha. Jedva da prozborih šifru koju sam morao izgovoriti na samom ulazu u njezine dvore:
– Stigao je vaš paket, moja gospodarice.

Ili, čini mi se to nisam niti rekao. Od uzbuđenja. Širom je otvorila vrata. Prebacila mi bič oko vrata, objema ga rukama stegla i uvukla me u odaje. U njima osjetih opor miris kože i gume. Pogledah na sve strane, koliko mi je dopuštala, stežući bič oko mojega vrata kada bih odlutao pogledom. U stanu, nema čega nije bilo. Kad bih unutra boravio punih pet dana, ne bi mi bila dovoljna da napravim inventuru njezinih pomagala, odjeće i aparata za erotske svrhe. Kroz otvor za usta na njezinoj maski, izlazi i uvlači se crven jezik. Oblizuje se. Tada mi naredi da se skinem i kleknem tik pred njezine noge, te da joj kao vjeran pas ližem čizme. Bezpogovorno sam prihvatoh i dao se na posao. Odložila je bič te odnekud izvadila ogrlicu. Stavlja mi je oko vrata i propiskuta:
– Ako nećeš slušati, išibat ću te!

Sav se naježih od te prijetnje, a zatim novo iznenađenje. Uzela je povodac te ga zakvačila za ogrlicu. Pokorno i bez riječi, vodala me kao psa. Otišli smo do kupaonice. Posjela me na pod, popela se na wc školjku i dok sam je gledao u oči počela je piškiti. Više uzbuđenje nisam mogao držati pod kontrolom. Mali se počeo dizati gazdarici pred očima. Vidjevši ga kako strši, uzela je dugačak murjački pendrek i lagano ga ošinula. Mali se odmah sakrio. Čim je završila s nuždom, sišla je sa školjke te se približila mojoj čupavoj glavi. Uhvatila me za kosu i nabila me ispod svoje latex haljinice u svoje vlažne gaćice.
– Liži me!

Jezikom sam prelazio preko njezinih crnih glatkih gumenih gaćica. Nakon nekoliko minuta povukla je povodac i otišli smo uz naredbe:
– Uz nogu! Lezi! Puzi! te uz zatezanje povodca sa sporadičnim ubodima u moju stražnjicu tankim petama njezinih visokih čizama. Kad bih zastenjao, zategla bi povodac jače. Dobrano sam u transu. Bujice strasti preplavljuju moje tijelo. Dok gorim od uzbuđenja spreman sam na sve.

Stižemo do sobe. Skida mi povodac, ali uzima prave policijske lisice te mi sputava ruke, a potom i noge. Dok se ja branim od iskusne policajke – slijede šamari. Viče na mene, udara bičem po stražnjici. Kada posrnem, neko me vrijeme vrijeđa sočnim riječima prijeteći mi ako se još imalo pomaknem – popišat će mi se u usta. Dakako da i to jedva čekam. No, i unatoč prijetnji, uzimam inicijativu u vlastite ruke te se namjerno pomaknem, kako bih na svojoj koži osjetio njezinu srdžbu. Zabacila je pelerinu u stranu, te ljutito zajaši na mene. Bičuje mi stražnjicu i zapovjeda neka je nosim do kuta sobe. Tada me okrene, čučne se na moje lice, tako da moj nos ponovno utone u njezine gaćice.

Tada između njih poteče vrući slap. U nosu osjećam oporost. Namještam svoje lice kako bi bilo što više okupano. Kad je gotova sjedne mi na nj, i s rukama se malo poigrava s mojim aparatom koji je od uzbuđenja sav napet, gotovo plav i utrnut. Osjećam kako ga steže. Odnekud je izvadila dugačku tanku gumenu vrpcu i počinje omotavati i stezati moga mučenika. Osjećaj se ne može opisati. Na tako stručno, medicinski zamotanog stavlja nekoliko ringova. U korijenu osjećam tupu bol. Kroz jedan prsten provlači moja jaja. Jaučem. Ona sve oštrije sjeda na moje lice nastojeći me na taj način kazniti za moju zločestoću. Bacakam se i lagano gušim.

Ona konačno ustaje, a ja usisavam sav zrak oko sebe. Pogled mi klizne na moj ud koji strši umotan u crne povoje i stegnut prstenjem u samom njegovom korijenu. Više nema mogućnosti da se spusti do kraja igre. San o vječitoj erekciji je ostvaren! Dižem se, sputan i vezan, a ona me veže za dva, za tu priliku posebno izrađena stupa. Razapinje me. Vezan ječim od zadovoljstva, a ona me kažnjava grubim riječima i šibanjem. Na glavu mi stavlja masku. Oslobađa mi noge i navlači mi uske gumene bermude. Potom mi skida lisice s ruku, te mi navlači erotsku bluzu. Zagrće dugačku pelerinu. Odvodi me i poliježe na izuzetno mekani krevet i zajaši.

Osjećam eksploziju strasti trljajući se o nju. Svršit ću, pomislih. No, kako mi je s gumenim vrpcama čvrsto stegla moju stvar, ništa van ne izlazi. Bilo mi je to najluđe pražnjenje koje sam doživio. Neko smo se vrijeme nastavili valjati na njezinom gumenom krevetu, a potom sam dominaciju uzeo u svoje ruke.
Napravili smo sve ono o čemu smo pričali telefonom.

Obzirom na njezino iskustvo i pomoć koju mi je u tim trenucima zajedničke igre pružila, bilo je bolje nego li što sam gledao na filmu. Skinuo sam gaćice njoj i sebi. Zamotao je u veliki plašt s rupama i zabio joj ga najprije u usta, a potom u njezinu vrelu i obrijanu mačkicu. Vrtila se i skakutala. Obzirom smo ljubav vodili na nekoliko velikih zračnica, moji udarci u nju još su se više pojačavali. Skačući, ponovno smo došli do vrhunca u zadovoljstvu. Nisam bio jako strog prema mojoj prvoj podanici, dok je ona, za razliku, bila iskusna učiteljica. Naše druženje trajalo je puna četiri školska sata. U pauzi, zapalili bi cigaretu, došli do zraka i nakon fiktivna “zvona” ponovno na torturu. Za vrijeme velikog odmora, u točno dogovoreno vrijeme, zazvonio joj je telefon. Zvao je njen novi učenik. Preko zvučnika telefonskog aparata pustila mi je da i ja čujem njihov razgovor.

– Voliš gumu?
– To je moj omiljeni fetiš. Imam dosta “tih” stvari. Govorio joj je neznanac s mora i nastavio priču na tu temu, dok sam ja zalijepio uho: “Imam jedno pravo gumeno erotsko odijelo s rupama, dosta gumenih vrpci koje sam sam izradio od starih automobilskih guma, nešto gumenih obruča na napumpavanje i dva gumena ronilačka odijela. Sve to držim na tavanu gdje se često igram. Pričao joj je neznanac.
– Nije te frka da te otkriju? Bila je brižna prema njemu.
– Te stvari držim na tavanu. A obzirom da ronim, nikome još nije palo na pamet da zbroji dva i dva.
– Sam se zabavljaš ili?
– Kako kad. Bivša curu bila je luda za gumom i samo smo se tako jebali. Ja bih obukao gumeno crno ronilačko odijelo s plavim crtama sa strane a ona crnu gumu i jebali smo se ko ludi. Najviše smo to radili u garaži, u jami za popravak auta gdje nam je bilo najomiljenije mjesto. Mi i guma!
– I, kakva su tvoja gumena iskustva? Znatiželjno je pitala.
– Mogu reć, kada nisam u gumi, a igram se s curom, ne osjećam se dobro. Biti u gumi meni je puno uzbudljivije. I kad drkam bolji mi je osjećaj bit u gumi nego bez. Volim gumu osjetiti na tijelu, i dirati tuđe tijelo preko gume, volim kad me guma malo stisne, pa sam tako napetiji.
– Gdje si to nabavio?
– Sve sam to kupila u Italiji jer toga kod nas nema. Nema za kupit niti gumenih ronilačkih odijela, a kamo gumenih erotskih. Da ih ima bili bi stostruko skuplji nego “vani”, jer naši to ne razumiju. “Što se ima jebat u gumi?!” A mene neobično pali sam miris gume. Jako mi se sviđa zabiti nos u gumu u seksu i mirišati je. Naročito poludim na zvuk gume kada se trlja, kad škripi to me definitivno izludi. Moja bivša cura koja je otišla u London i ja non stop smo upotpunjavali noć s gumom. Furali smo tu spiku nekoliko godina. Sadašnjoj curi kupio sam gumenu košulju koju navuče dok se seksamo, ali ona nije toliko zagrijana za to. Kad ćemo se sresti?
– Prema rasporedu! Odgovorila mu je strogo i pomalo tajanstveno. To je bio i kraj velikog odmora nakon čega smo još jednom završili među gumama dok nismo umorni sjahali s njih i razdvojili se. Prikupivši snagu uz piće… Razišli smo se u nadi novog susreta na kojemu će mi priopćiti idem li dalje ili moram ponavljati razred.

Na putu do kuće, s namjerom sam svratio u seksi šop vidjeti imaju li štogod od specijalne opreme za specijalne prilike. Nešto kožnih, gumenih odjevnih predmeta, stvari. Ne pronalazim obilje kao što je to slučaj u seski šopovima u inozemstvu. Ljubazno osoblje napominje kako se tu i tamo nađe nešto od kože, gume za cure, a za dečke manje. To bi, mislim u sebi, samo značilo da cure kod nas više vole maštovit seks. Dok sad stojim pod tušem i sa sebe ispirem znoj pomješan sa mirisom gume, još se jednom prisjećam svega što sam danas učinio ponovno se rajcajući. Supruga me zove, očito na večeru. Poslje ću joj učiniti ono. Ovog puta kao i obično – dobra stara klasika!?!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile