Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka

S mješavinom ponosa, trijumfa i niza drugih osjećaja te vrste, sviju skupa uklopljenih u istinski užitak, gledao sam ispod trepavica kako moje ljubavno žezlo po prvi put u životu prodire u usta robinje. U dalekoistočnoj zemlji droge i seksa prekrasna je mladica za pregršt dolara pohotno srkala moju do bola, od uzbuđenja, napetu kurčinu, tako ju primajući u svoje grlo da bi se i slavna Linda iz globalno najpoznatnijeg pornića svih vremena zacijelo postidjela.

U idućih nekoliko minuta moja “dobra dva decimetra” ponovo su zasjala u punoj raskoši. Opkoračio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmičući joj usne debelim glavićem.
– Sada ćete biti i jebač i pušit ću vam ga – kazala mi je s osmijehom.
Uvlačio sam kurac u usta djevojke tek zakoračile u treće životno desetljeće, pa ga vadio do same granice glavića, i zatim još brže vraćao natrag, prosto ga nabijajući. Trudio sam se misli preusmjeriti na neki od mučnih događaja iz jednake takve svjetske povijesti, ne bih li produžio, kako pišu najslavnije autorice ljubavnih romana “čaroliju trenutka”. No, nije pomoglo, strast je nadjačala razum i moja desetak dana neispražnjena jaja počela su se istakati u grlo mlade Azijatkinje. Doslovce u grlo jer sam joj u uzbuđenju pritisnuo lijepu glavicu skroz do dlaka u podnožju moje kare…
Kad sam se donekle prizvao svijesti, nakon i fizički i emotivno iscrpljujućeg orgazma, shvatio sam da mi mala liže jaja. Činila je to s toliko neskrivene čežnje, s toliko osjećaja, da sam shvatio kako nije sa mnom isključivo zbog novca, da u tome pronalazi i užitak za sebe, izgledalo je veliki užitak.

– Jeste li jebač, ili želite da vam ga samo pušim? – upita me kad je postala svjesna moje duhovne nazočnosti trenutku, na školovanom engleskom.
– Samo nastavi tako i čini ono što sama želiš, jer sjajno ti ide – odgovorio sam.

U idućih nekoliko minuta moja “dobra dva decimetra” ponovo su zasjala u punoj raskoši. Opkoračio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmičući joj usne debelim glavićem.
– Sada ćete biti i jebač i pušit ću vam ga – kazala mi je s osmijehom.

Nisam mogao vjerovati sam sebi, ali izdržao sam nabijajuće-sisajuću kombinaciju još znatno kraće no prvi put, jer mala je očito bila majstor. Ako su i u ovoj borilačkoj vještini dijelili pojaseve, jamačno je imala crni pojas visokog dana. A i ispod pojasa bila je crna, uvjerih se u idućih sat vremena, kad sam, nakon što sam se privremenio “zasitio” njezinih ustiju, potražio put do mačkice.

Bila joj je mala, jednostavno mala, uska i nježna, no vrlo, vrlo podatna i skliska, tako da je moj falus lako pronalazio put u njezinu dubinu…

Obzirom da dolari ni meni ni njoj nisu predstavljali problem, meni naravno u smislu davanja, a njoj u smislu primanja, ostali smo zajedno više od mjesec dana. Dugih mjesec dana, a ipak prekratkih za sve što sam si s tom malom Azijatkinjom želio priuštiti. Ispalo je da sam u pravu kad sam pretpostavljao da uspješno kombinira posao i užitak, jer je i sebi priređivala brojne i snažne klimakse. Baš u trenucima kad sam i ja najžešće uživao.
Među najljepše trenutke provedene s malom Azijatkinjom svakako bih mogao uvrstiti noć kad sam njezine i usne i jezik poklonio pohotnoj Šveđanki koju sam sasvim slučajno upoznao. No, o tome možda nekom drugom prigodom…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile