Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Čarobno klupko slasti

– Zadovoljavaš li se često sama? – upita Sanja.
Renata je oklijevala, a potom samo klimnula glavom.
– Želiš li vidjeti kako ja to radim?
– Renata je posve zbunjeno gledala u izazovnu prijateljicu.
– Molim te. Bolje mi ide kada znam da me netko promatra. Zapravo, toliko mi duguješ nakon svega, zar ne? Nakon svega što sam za tebe učinila. Samo me gledaj! – i dlanom je počela prelaziti preko svojeg ravnog trbuha.

– U redu, prihvaćam! – rekla je Renata. Uvukla se dublje u naslonjač kožne fotelje, privukla koljena obuhvativši ih rukama, te na njih oslonivši svoju bradu. Unatoč popriličnom razumijevanju još joj je uvijek bivalo poprilično nejasno zašto bi neka žena željela da je netko gleda i promatra dok se samozadovoljava, umjesto da želi to zadovoljstvo masturbiranja odraditi sama. No, u mislima koje su se rojile u njezinoj ljepuškastoj glavici, pomislila je kako joj to i ne može škoditi. Možda nešto novoga vidi i nauči. Ako je Sanja to žarko poželjela neka joj tako i bude.

Sanja nije gubila vrijeme, te je hitro pristupila poslu upražnjenja vlastita zadovoljstva, kako se Renata ne bi predomislila. Izvijajući glavu zabavljala se masirajući svoju mačkicu, pojačavajući stimulaciju vrtnjom bokovima, te si je sve žustrije i pohotnije masirala i mijesila macu sve dok se ova nije zapjenila. U jednom ju je trenutku sladostrašća hitro gurnula prema Renati svinuvši si koljena te raširivši noge tako da je Renata mogla vidjeti iz neposredne blizine Sanjinu ružičastu brazdu posred tame, njegovane šumice. Sve je to Renata promatrala spuštenih kapaka svojih krupnih plavičastih očiju, procjenjujući Sanjino raspoloženje i osjećaje. Renata je osjetila čudan nemir u sebi. Zanos koji se počeo rasplamsavati, jednak razbuktavanju vatrice za pripremu ukusna roštilja, dok je promatrala kako se Sanja sama obrađuje pred njezinim očima. Tajila je zanos u sebi, prebirući po vlastitim, sve burnijim mislima, da li se taj već i njen ustreptali erotski zanos vidi na licu.U trenutku, Sanja nevoljko odmakne ruku s vlastita međunožja. S poda na kojem je otpočela vatrenu solističku igru popne se na prostran trosjed i klekne.

– Pokazat ću ti nešto! – prošapta slatkastim glasom i nastavi – To zasad još nitko ne zna, i barem si umišljam da to doma djevojke ne rade. Nešto neobično i vrlo slatko.

Sjela je namjestivši se dublje u trosjed, počela se savijati u bokovima prema naprijed. Vitka su joj se leđa tako savila u luk, a glavu je uvukla među koljena. Rukama je uhvatila gležnjeve i još se jače počela savijati, lice joj se spustilo niže, među bedra! Pomalo zaprepašteno, Renata je promatrala to izvijanje sve jače u čuduotvarajući svoja ustašca. Pomalo u nevjerici, oči su joj zaiskrile od do sad neviđena prizora. Izgledalo joj je posve nemoguće da se jedno ljudsko tijelo može tako jednostavano saviti. No, još uvijek nije u potpunosti shvaćala što Sanja time želi izvesti. Tada se Sanjina glava hitro spustila još nekoliko centimetara i Renata je poskočila jer je shvatila Sanjine namjere de će se sama lizati. Sanja je bila gotovo presavinuta, a lišce joj se našlo tik uz mačkicu. Mišići su joj se vidljivo trzali i napinjali. Neko je vrijeme balansirala i procjenjivala zamah, a potom je naglom kretnjom izbacila stražnjicu još više prema naprijed, noge su joj se digle u zrak, a njen vitak i ravan trbuh bio je svinut u luk. U potpunosti je svojim tananim tijelom formirala pravilan krug. Lice obuhvaćeno bedrima ležalo je među njezinim nogama. Još je jednom zaokrenula vrat opuštajući ga i pogledala je ravno u Renatu dok je svojom bradom istodobno lagano trljala svoju ustreptalu macu.

– Gledaj! – gotovo je zapovijednim tonom u glasu rekla Renati kojoj od priređenog joj nesvakidašnjeg prizora nije trebalo gotovo ništa takvoga niti reći. Zapanjeno je zurila u najspektakularniji splet udova. Još je interes za vrući prizor bio jači kada je Sanja otpočela s lizanjem vlastite mace. Sve je to izgledalo nevjerojatno, netipično i novo da je Renata na tren pomislila kako se ipak isplatilo promatrati Sanju u akciji. Jer, ovo što se odvijalo pred njezinim okicama ne može učiniti baš svatko. Ili barem, svakome, a naročito ne ustreptaloj Renati, to nikada nije palo na pamet. Možda si je u nekim svojim snovima razmišljala kako bi bilo lijepo okusiti plodove strasti ližući si vlastitu sočnu pičkicu, ali… Sanja nije gubila vrijeme na razmišljanje već si je strasno lizala, zadovoljavajući se gotovo do bola. Ružičasti joj je jezik zalazio u već sokovima natopljenu pukotinu, a usnama je navlačila ispupčenu dražicu. Vitka su joj bedra i nadalje vrlo uspješno držala glavu, a rukama je energično gladila vlastite guzove.

– Fantastično je! – usklikne gledajući si ravno među noge gotovo prigušena glasa, i nastavi s nabrajanjem. – Tako je fino, tako je vrelo, tako je… Gledaj! Gledaj kako uguravam jezik u nju. Vidi! Gledaj me kako si sama sišem dražicu… Gledaj kako ću svršiti u vlastitim ustima, kako ću si ispiti vlastite sokove sladostrašća… Gledaj me kako uživam. Kako mi jezik prodire. Sad ću ponovo jezikom. Gle!

Renata joj se približila. I to nesvjesno tjerana svojom nevjerojatnom željom da iz što je moguće tješnje blizine nastavi s promatranjem čuda neviđena. Potaknuta nekim svojim mračno, duboko skrivenim željama, okrenula se i kleknula pokraj Sanje. Zaneseno lice vrelim prizorom bilo joj je tako blizu Sanjinom.
– Poljubi me! – tiho prošapta Sanja.

Renata je bespogovorno poljubi. Sanjine su tople usne bile slankaste i sluzave od vlastitih sokova. Renata je svesrdno pritiskala usta nastojeći prodrijeti njima u Sanjina, dok je bradom trljala njenu vlažnu i uzavrelu mačkicu. Gurnula je jezik u Sanjina usta. Sanja ga je usisala i nastavila sisati, a zatim ga je naglo izbacivši obliznula te kimnula. Obje su djevojke shvatile znak kimanja Sanjine glave i zajednički prionule poslu. I tako su se oba lijepa ženska lica spustila niže. Renata je nagnula glavu. Sanjina joj je micica već dodirivala lice. Migoljila je obrazom po njoj. Odjednom je osjetila nešto uistinu tvrdo i pulsirajuće, što joj je pritiskalo usne. Pomislila je kako se vjerojatno radi o Sanjinom jeziku te ga je usisala. Sanja je uzdahnula od prevelikog joj pruženog zadovoljstva. Užitka sladostrašća. Renata je kroz duboke uzdisaje shvatila kako strastveno siše Sanjinu dražicu. No, to je nije nimalo šokiralo, čak ni gadilo joj se nije. Naprotiv! Obuhvatila je strastveni pupoljak usnama i počela ga sve brže i brže sisati. Sanja joj je lizala usne. Izbacila je svoj podulji ružičasti jezik i dvije su se strastvene prijateljice našle na zajedničkom zadatku. Igra je potrajala, dok su se njih dvije vrelo dodirivale i palucale jezicima. I to ni više ni manje do li usred Sanjine rastvorene najslađe rupice koju se lijepo može nazvati i školjkicom, mazeći se nježno, te povremeno strastveno rujući u potrazi za biserom već zajedničkog užitka. Više gotovo ništa nije bilo važno, naročito ne sada kada je silovita želja kao odvratno ludi demon ovladao Renatom.

Polagano napuštajući Sanjina usta, Renata je pokazala kako je ne resi sebičnost. Počela je nježno sisati njezinu mačkicu izvlačeći iz nje gusti sok i puštajući ga da joj klizi niz grlo. Prisjećajući se scena koje je gledala dok je Sanja sve to radila sama sebi, Renata je ponovila postupak svojim vrućim jezikom i usnama. Sanja je znala da je Renata u ovoj igri u potpunosti zapostavljena. Da i Renatina vapi za posebnom pažnjom. Lagano je raspetljala svoje udove iz tog “gordijskog” čvora i izvela novi gimnastički luk te se ubrzo našla ispred Renate. Koliko li je samo strasti bilo. Strasti kojima je prožeto vrelo ljetno popodne u Sanjinu stanu. Renata je već bila pomalo nesvjesno sa sebe skinula sve krpice. Ustreptala i erotski nabijena samo se tješnje pripila uz Sanju i njezina se kovrčava i mirisna, izuzetno podmazana vlastitim sokovima, ružičasta, strastvena pukotina našla blizu Sanjinih usta. Ravno pred licem strastvene ljepotice koja je uspješno završila svoju nevjerojatnu, gotovo cirkusku točku u maloj areni na trosjedu. Renata je gurnula svoju mačkicu prema dolje i još se njome jednom tješnje priljubila uz Sanjino lice, uz obraze koji su primali vruće signale. Gurnula je svoje usne još dublje među Sanjina bedra.

Sanjina je mačkica procurjela kao izvor vode iz plodne, ali sušne zemlje, a Renata je osjećala i svoje sokove kako se bude, naviru i istječu, pa su obje, stenjući i daščući spojene u izvrnutom ljubavnom položaju, priljubljenih usana, jedna drugoj sisale i jezicima prodirale, sve do njihova međusobna završna čina. Salvi enormnih orgazama i svršavanja. Sanja u Renatinim, a Renata u Sanjinim ustima!

Neko su vrijeme nepomično ležale na trosjedu. Potom su obje otišle do kupaonice na zajedničko tuširanje najprije vrelom, a potom i ledenom vodom. Nakon što su se obrisale u veliki ručnik za plažu, obukle su se i u kasno poslijepodne otišle u zajednički, omiljeni kafić popiti koktel zvan ljubavni napitak. Hladile su se kao što se polako hladio vreli ljetni zrak u ružičastom kao njihove usmine sutonu.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile