Druge večeri netko je pokucao na moja vrata. Bila je to debela žena od svojih četrdeset pet godina. U ruci je držala bocu vina.
– Ja stanujem u prizemlju, zovem se Martha. Primijetila sam da stalno slušate dobru glazbu, pa sam pomislila da vas počastim pićem.
I Martha mi uđe u sobu. Imala je na sebi široku zelenu kutu, a nakon dvije-tri čaše vina počela mi je pokazivati noge.
– Ja imam dobre noge.
– Ja volim dobre noge.
– Pogledajte malo više.
Noge su joj bile izrazito bijele, debele, mlohave, s nabreklim ljubičastim venama. Ispričala mi je ukratko svoj život.
Bila je kurva. Operirala je s vremena na vrijeme po barovima. Glavni izvor prihoda bio joj je neki vlasnik robne kuće.
– On mi daje lovu. Kad god svratim u njegovu robnu kuću, uzmem što god želim. Prodavačice me ništa ne pitaju. On im je rekao neka me puste na miru. On ne bi htio da mu žena sazna da sam bolja jebačica od nje.
Martha ustane i upali radio. Do daske.
– Ja jako dobro plešem – reče. – Gledaj samo kako plešem!
Zavrtjela se u svom zelenom šatoru bacajući noge na sve strane. Ništa osobito. Uskoro je zadigla kutu do pasa i počela mi mrdati guzicom pod nosom. Na desnom guzu ružičastih gaćica imala je veliku rupu. Zatim je skinula kutu i ostala samo u gaćicama. Potom su se i gaćice našle uz kutu na podu, i počela je uvelike miješati. Trokut dlaka na pizdi nije joj se gotovo ni vidio od otromboljenog, uzdrhtalog trbuha.
Maskara joj se topila od znoja. Iznenada je stisnula oči. Sjedio sam na rubu kreveta. Prije nego što sam se uspio pomaknuti, skočila je na mene. Pritisnula je otvorena usta na moja usta. Bazdjela je po pljuvački, i luku, i bljutavom vinu, i (pomislio sam) po spermi četiri stotine muškaraca. S jezika joj se cijedila slina, začepila mi je usta pa sam je odgurnuo. Pala je na koljena, otvorila mi patentni zatvarač na šlicu i u tili čas strpala mekanu kitu u usta. Sisala mi ga je poskakujući glavom. U kratkoj sijedoj kosi nosila je žutu mašnicu. Na vratu i obrazima imala je bradavice i velike smeđe madeže.
Penis mi je nabrekao; prostenjala je i ugrizla me. Vrisnuo sam, zgrabio je za kosu i odgurnuo je. Stajao sam usred sobe ozlijeđen i užasnut. Na radiju su svirali neku Mahlerovu simfoniju. Prije nego što sam se uspio pomaknuti, ona je kleknula i ponovo se okomila na mene. Nemilosrdno me uhvatila objema rukama za muda. Otvorila je usta i usisala ga; sišući ga glava joj je poskakivala i trzala se. Potežući me svom snagom za jaja, bacila me na pod i umalo mi nije pregrizla kitu. Dok su na radiju svirali Mahlera, po sobi je odjekivalo sisanje i mljackanje. Osjećao sam se kao da me proždire neka nemilosrdna neman. Kita mi je nabrekla, pokrivena pljuvačkom i krvlju. Pri pogledu na nju, Martha se raspomamila. Bilo mi je kao da me živog jede.
Očajnički sam pomislio da nikad neću sebi oprostiti ako sad svršim.
Kad sam posegnuo rukom da je povučem za kosu, šćapila me opet za jaja i stisnula ih bez milosti. Zubima mi je pilila penis po sredini, baš kao da će ga pregristi. Vrisnuo sam, ispustio joj kosu iz ruke i pao nauznak. I dalje je nesmiljeno poskakivala glavom. Bio sam uvjeren da cijela kuća čuje kako mi ga siše.
– NEMOJ! – kriknuo sam.
Obuzeta neljudskom pomamom, nije popuštala. Počeo sam svršavati. Bilo je to kao da isisava utrobu zmije ulovljene u zamku. Njena je pomama bila izmiješana s ludošću; gutala je spermu grgljajući i ispirući njome grlo.
I dalje je poskakivala glavom i sisala.
– Martha! Prestani! Gotovo je !
Ali ona nikako da se okani ćorava posla. Baš kao da se sva pretvorila u golemo ždrijelo koje sve pred sobom proždire. I dalje je poskakivala glavom i sisala. Nikako da prestane.
– NEMOJ! – ponovo sam se izderao… Ovaj put kao da je sisala frape od vanilije na slamku.
Kolabirao sam. Ona je ustala i počela se oblačiti. Zapjevala je:

Kad ti cura u New Yorku veli laku noć,
Znaj da je tek rano izjutra

Laku noć, srce moje,
Znaj da je tek rano izjutra

Laku noć, srce moje,
Mljekar se tek kući vraća…

Jedva sam se nekako osovio na noge grčevito se držeći za hlače. Potražio sam lisnicu, izvadio iz nje 5 dolara i pružio ih. Ona je uzela novčanicu i zatakla je u njedra, pa me još jednom nestašno uhvatila za jaja, stisnula ih i ispustila, te izašla iz sobe u taktu valcera.

***

Zavukao sam joj ruku pod haljinu i počeo joj skidati gaćice. Nije išlo lako. Kad ih je napokon zbacila sa sebe, bio sam više nego spreman. Turala mi je jezik u usta i vadila ga. Nastojali smo se držati nonšalantno dok smo se tucali ležeći na boku. Nekoliko mi je puta ispao, ali ga je Jerry svaki put turila natrag.
– Samo nemojte ići predaleko – ponovo nas je opomenula Laura. Opet mi je ispao pa ga je Jerry dohvatila i stisnula.
– Ma samo me drži – rekao sam Lauri, a Jerry se zasmijuljila i ponovo si ga metnula. Ovaj put je ostao. Sve sam se više uzbuđivao.
– Kučko jedna – šapnuo sam – volim te.
Tada sam svršio. Jerry je sišla s ležaja i otišla u kupaonicu. Grace nam je pravila sendviče s goveđom pečenkom. I ja sam sišao s ležaja pa smo jeli sendviče s goveđom pečenkom, salatu od krumpira, narezanu rajčicu, pitu od jabuka i pili kavu. Svi smo bili ogladnjeli.
– Ja sam se bogme dobro ugrijala – rekla je Jerry. – Henry grije kao peć.
– Meni je strašno hladno – rekla je Grace – i ja bih se malo ogrijala uz tu peć. Imaš li što protiv toga, Laura?
– Nemam. Samo nemojte ići predaleko.
– Što znači predaleko?
– Znate vi dobro što ja mislim.
Kad smo se najeli, popeo sam se na ležaj, a za mnom i Grace. Ona je bila najviša od njih. Nikad još nisam ležao s tako visokom ženskom. Poljubio sam je. Uzvratila mi je jezikom. Žene, pomislio sam, žene su čarobne. Kakva su to čudesna bića! Zavukao sam joj ruku pod suknju i potegao za gaćice. Dugo ih je trebalo skidati.
– Što to, do vraga, radiš? – šapnula mi je.
– Skidam ti gaćice.
– Zašto?
– Zato što ću te pojebati.
– Ali ja hoću samo da se ogrijem.
– Pojebat ću te.
– Laura mi je prijateljica. Ja sam Wilburova.
– Pojebat ću te.
– Što to radiš?
– Pokušavam ti ga metnuti.
– Nemoj!
– K vragu, daj mi malo pomozi.
– Sam si ga metni.
– Pomozi mi.
– Sam si ga metni. Laura mi je prijateljica.
– Kakve to ima veze?
– Što?
– Nije važno.
– Čuj, nisam još spremna.
– Evo ti mog prsta u pomoć.
– Joj, polakše! Imaj malo obzira prema dami.
– Dobro, dobro. Je li ovako bolje?
– Tako da. Malo više. Tako, vidiš. Tako, tako! Eto, tako.
– Samo bez ljubakanja, molim – dobacila je Laura.
– Ama, ja nju samo grijem.
– Kad li će se Wilbur vratiti? – pitala se Jerry.
– Jebe se meni hoće li se on uopće vratiti – rekao sam mećući ga Grace. Ona prostenje. Bilo je dobro. Gurao sam joj ga vrlo polagano, odmjereno. Nije mi ispadao kao sa Jerry.
– Pokvarenjak jedan, pas ti mater, đubre jedno – rekla je Grace – Laura mi je prijateljica.
– Jebem te – rekao sam joj – osjećaš li kako lijepo ulazi u tebe i izlazi, ulazi i izlazi, ulazi i izlazi, ulazi i izlazi, pljas, pljas, pljas.
– Nemoj tako govoriti, samo me rajcaš.
– Jebem te – rekao sam – fuk-fuk, fuk-fuk, jebemo se, jebemo se, jebemo se. Uh, kako je to prostački, uh, kako je to ružno, ovo jebanje, jebanje, jebanje…
– K vragu i ti, daj prestani!
– Sve mi je veći i veći, osjećaš ga?
– Da, da…
– Evo, sad ću svršiti. Isusa ti boga, svršit ću…
Svršio sam i izvadio ga.
– Silovao si me, đubre jedno, silovao si me – prošaptala je. – Morala bih te tužiti Lauri.
– Hajde, tuži me. Misliš da će ti povjerovati?
Grace se spustila s ležaja i otišla u kupaonicu. Ja sam ga obrisao plahtom, obukao hlače i skočio s ležaja na pod…

Problem sa punicom
Mama Žaklina