Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Charles u našoj postelji

Držao sam svoj ukrućeni mali kurac u ruci dok je moja supruga ležala raširenih nogu na našem bračnom krevetu. Charles je skinuo odjeću i mogao sam gledati kako se to dvoje golih ljudi strastveno ljubi. Supruga je voljela da joj se govori prljavo pa je Charles spremno izjavljivao kako će ju rasturiti kao kuju i da je vrijeme da ju izjebe neki pravi muškarac. Postavio je moju ženu na sve četiri, a on se popeo i kleknuo iza nje. trzaj njegov debeli alat uklizao je u njenu pičkicu pod velikim pritiskom. Ona glasno zastenje. Charles ima veliki penis. Njene su usmine obavile korijen njegovog kurca dok ga prima cijeloga u svoju utrobu, a velika i teška jaja udaraju o njen trbuh. U jednom trenu oboje pogleda prema meni sa podsmijehom. Unatoč tome nastavio sam drkati na ovaj prizor.

Charles ju neko vrijeme jebe snažno držeći je za podignute bokove. Sjedim i slušam ih kako uzdišu i stenju kao životinje. Charles ju tada okrene licem prema meni. On ju ševi otpozadi dok me ona gleda ravno u oči. Gledam joj lice, vidim joj požudu i glad u očima. Njene oči zadržavaju se na meni dok on bombardira njeno međunožje jakim udarcima i ubodima kurca. Čini se kako će ju raspoloviti, a ipak moja žena podiže svoju slatku guzu još više k svom ljubavniku.
“Oh, Charles, to je tako suuuuuper, uzdiše pohotna kuja.
“Poševit ću se s tvojim prijatelljem u petak, kako sam ti i obećala Samo drži taj veliki kurac u meni, baby.”

Odjednom on ubrza ritam jebanja i duboko uzdahne te počne eruptirati unutar nje. Sperma je šikljala iz njegovih jaja duboko u moju ženu dok je s oboje znoj curio u potocima. Noge su joj se počela tresti i ona je stala svršavati uz glasne krikove. On se još dublje utiskivao u nju sve do balčaka kurca prazneći se uz uzdahe olakšanje u njenoj mačkici. Svršavam i ja drkajući svoju malenu kitu koja je prema Charlesovom žilavom monstrumu izgledala kao igračka. Izbjegavam njihove podrugljive poglede puneći ruku spermom. Nakon desetak sekundi atomskog zajedničkog svršavanja pali su zajedno od umora na plahte i jastuke, a moja me je draga u tom trenu pogledala svojim velikim smeđim očima.

“Dragi, on je tako dobar. Želim da ostane preko noći. Možeš spavati na kauču večeras. Charles je prekrasan i želim s njim zagrljena spavati noćas. Charles, baby, jesi li gladan? ” – ona ga pita. On potvrdi milujući joj dojke i igrajući se još krutim bradavicama moje žene. Bikovska kita i dalje mu je tvrda i uspravna stršala među mišićavim butinama.
“Dragi, zašto ne odeš u kuhinju i napraviš meni i Charlesu večeru kao zahvalu što ti dobro i pravilno jebe ženu”.
S tim njenim riječima sam navukao hlače i otišao u kuhinju.

Autor: Rogonja

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile