Kada sam se zadovoljio ona je otišla da presvuče dete i da ga podoji. I dalje je bila gola, ali za sutra sam isplanirao malo drugačiji izgled.
-Sutra kada dođeš, i svaki drugi dan kada budeš dolazila prvo ćeš otići u onu sobu (pokazah joj prstom) i obući šta nađeš na krevetu. Uredu?
-Dobro.
Ustadoh i priđoh joj još uvek sa kitom oslobođenom, pomazih je po glavi a onda kitu počeh da joj trljam po licu i usnama. Bez reči otvori usta i primi kitu još uvek mlitavu. Gledao sam je doji dete i puši kurac. Trebao sam snimiti. Mlitavi kurac u sekundi se probudi i kao da nije malopre svršio. Bio je tvrd i lagano počeh da se pokrećem, da je tucam u usta. Dete je sisalo a ja sam joj lagano nabijao kitu u usta. Posle nekog vremena stavi dete da spava i vrati se mom kurcu. Uhvati ga rukom poče da ga drka i sisa usnama glavić u isto vreme. Oslobodila se skroz, sada će da pokaže šta sve zna. Nisam više morao da joj ga nabijam, sama je glavu nabijala na kurac gutajući ga sve više.. Poludeo sam, zgrabih je za kosu i počnem divljački da joj glavu navlačim na kitu. Zagrcnula se nekoliko puta, suze su joj krenule ali nisam popuštao, žestoko sam je jebao u usta. Pustih je dvaput da dođe do daha i ponovo joj ga nabijem u samo grlo. Bližio mi se kraj. Digoh jednu nogu na naslon od troseda izvadih kurac iz njenih usta i počeh da ga drkam a njoj naredim da mi klekne između nogu i da mi liže jaja, i šupak. Sve je coktala dok je lizala i sisala jaja, a onda mi je kvasila jezikom i pljuvačkom šupak i povremeno gurajući vrh jezika u rupu. Svršio sam obilno i sve to istresoh joj u kosu. Rukom sam joj razmazivao spermu po kosi i istovremeno sve jače pritiskivao facu uz moj šupak, jezikom mi je ušla u dupe i tako me jebala. Pao sam pored nje. Ćutala je. Gledala me je. Videlo se po njoj bila je napaljena……..
Na odlsku joj dadoh ključ od kuće i kazah joj da će je sve u sobi čekati i da se strogo drži uputstava………

Autor: DejanaV

Cigančica 2
Cigančica 4

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience