Jutro je ležim u krevetu, gledam u plafon i razmišljam šta danas da radim. Ide mi se negde, malo na vazduh. Keva i Ćale poslali neku kintu, pa red bi bio da je malo potrošim…
Ali imam gotovo sve. Ma smisliću već nešto. Ustajem lagano, gol sam naravno. Ulazim u kupatilo da se ispišam i malo sredim. Čujem usisivač u dnevnoj sobi, znači stigla je Zorica cigančica, moja kućna pomoćnica. Sredih se malo i odoh u dnevnu sobu. Zorica je sa usisavanjem završila i brisala je prašinu. Stao sam i posmatrao je bila je gola, jedini odevni predmet bile su čarape koje su joj dosezale do kolena, bele boje. Zamislite samo kako su joj dobro stojale. Uh taj kontrast. Kita mi se ukrutila.
-Dobro jutro.
Rekoh i zavalih se u fotelju. Ona se trgnu, uplašio sam je.
-Dobro jutro, evo sad će kafica.
Onda žurno ode u kuhinju, posle nekoliko minuta donosi mi kafu stavlja pored mene na mali stočić, zatim kleknu između mojih nogu i strpa mi kitu već poprilično nabreklu u usta i stade ga sisati, lizati. Sve je coktala usnama, zatim bi mi lizala jaja, pa ga opet vraćala u usta. Fantastično sam se osećao. Čarape su me dodatno palile. Pogledah po sobi i nigde ne videh dete.
-Jeli, gde ti je dete?
-Ostalo sa babom, da ga ne vučem sa sobom….
ja je blago gurnuh ka mojoj kiti da nastavi. Pijuckam kafu a ona puši odličan osećaj. Svršio sam joj u usta i to obilno, uz stenjaje moje, uh kako sam bio napaljen………
Ona namesti čarape i nastavi sa radom. Ja odoh u kupatilo da se istuširam….
Doručkovali smo zajedno. A za ručak sam naručio picu. Nju smo jeli u dnevnoj sobi. Sedeli smo nasuprot jedno drugom, tako da sam uživao u njenim velikim sisama pički crnoj i čarapama. Sve sam se teže suzdržavao. Želeo sam da skočim i da je pocepam sa kurcom, ali ipak samse nekako uspeo smiriti, i nastaviti sa mojom malom igrom. Ona onda raširi noge i polako poče da se dira jednom rukom, dok je u drugoj držala parče pice i jela. Ja sam takođe drkao lagano posmatrajući je. Ona me je svo vreme posmatrala dok je mazila picu. Pogledom me je dozivala. Odolevao sam, sa mukom. Lagano ju je mazila a kada je završila sa jelo, drugu ruku koja je bila masna od pice gurnu dva prsta u pičku i stade da se jebe. Poludeo sam.
Ustao sam i stao iznad nje drkajući ko lud posmatrajući kako se uvija i nabija na svoje prste. Počela je stenjati i dozivati me da je jebem, da je rasturim. Pukao sam počeo sam da sipam seme po njoj. Po njenom licu kosi svuda. Ona nije prestajala drkati, bila je sva umazana semenom ali je dahtala istenjala. Sada je u pici imala četri prsta, drugom rukom je cimala klitoris i poče da svršava. Urlala je. Poludeo sam od prizora, iz pičke joj se sokovi slivali niz guzu. Skočila je sa troseda klekla i onako sva ulepljena strpala mi kitu u usta i počela žestoko da puši…. Poludeo sam ukrutio mi se, da sam mislio da će eksplodirati.
-Ajde molim te jebi me poluuudećuuuuu
dok mi je to govorila stiskala mi je kitu do bola, Još me više palila onako umazana sa spermom po čitavoj faci i kosi. Nisam se više mogao suzdržati uhvatih je za kosu i počnem da joj nabijam glavu na kitu. Aonda je gurnuh na pod da legne i dignem joj noge na ramena i bez razmišljanja nabijem svom snagom do balčeka
-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tooooooooooooooooooojebime jebimeeeeee to to to to tooooooooooooooone prekidaj…..
Ljudi moji kako je vrtela dupetom ispod mene, bukvalno me je nosila na sebi. Ali nisam se dao niti sam usporavao ritam, jedino što me je brinulo to što mi se svršavanje približavalo i nisam ga mogao zaustaviti. A onda je Zorica počela da svršava, ja vam to ne mogu opisati, ali imao sam osećaj koliko se ritala i bacakala da će me zbaciti sa sebe. Ja kad videh daneću još dugo počnem joj još žešće nabijati kitu a ona je samo urlala, izvadih ga u zadnji čas ustadoh, ona ponovo kleče ispred mene otvori usta a ja počnem da svršavam zalivao sam je svuda, ona je svo vreme stenjala i svu spermu koju sam joj prosuo pofaci je razmazivala po licu po sisama. Kad sam završio strpala ga je u usta i počela sisati, prvo lagano a onda sve žešće. Ponovo mi se ukrutio nisam mogao verovati. Šta usta cigančice rade. Kako je palacala jezilom oko glavića, po jajima….Uhvatih je za kosu i okrenuh je tako da mi se naguzila. Nisam joj puštao kosu nabih joj se svom silinom u pičku. Odmah je prihvatila igru mešala je guzom i u isto vreme se nabijala. Ja sam je čupao za kosu i udarao po guzi. Prijalo joj je. Onda sam se i ja uključio i počeo silovito da je navlačim. Kad god bi mi guzom krenula na kitu povukao bih je za kosu i nabio žestoko. Onda sam je sa obe ruke uhvatio okoglave i prste obe ruke ugurao u usta, pružila je jezik i lizala ih, Napalio sam se ko lud i još žešće je nabijao na kurac. Vrhunac mi se približavao, nisam želeo da ga usporim već sam još žešće navalio da je kidam od nazad. Mrak mi je pao na oči.
Izvadih ga i ponovo sve izlih po njenoj faci……..Ležali smo na podu dugo. Posmatrao sam je prstima je kupila seme i onda bi ih trpala u usta i sisala……
Imao sam još igara na umu sa ovom malom cigančicom…………

Autor: DejanaV

Cigančica 3
Cigančica 5

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience