Zorica se pojavi negde oko četri sata popodne. Pita me šta da obuče kada bude posluživala, ja je poslah u sobu. Posle nekoliko minuta pojavi se u crnoj suknji do kolena, mrežastim čarapama, štiklicama. Gore je imala belu košuljicu otkopčanu tek da se nazire da iza nje ima dve bundeve. Kosu je vezala u konjski rep. Bila je prelepa. Osmehnuo sam se samo i protrljah kitu preko pantalona. Ona se nasmeja i ode u kuhinju…..
Gosti su došli oko osam i sve je bilo spremno. Večeru smo naručili iz jednog restorana. Nisam želeo da kuća smrdi po kuvanju….Moj prijatelj Nikola bio je visok i zgodan, širokih ramena, dok mu je žena Dragana bila srednjeg rasta sa velikim sisama kosom koja joj je padala preko ramena. Bila je bucka. Znam je iz perioda kada su joj samo sise bile krupne, a ona onako fino izgledala. Njih dvoje mi nikako nisu bili za par, ali ljubav je čudo. Nidžo je od samog starta počeo poprilično da se zaleće sa alkoholom i da sve više zagleda moju cigančicu. Dragana se pravila da sve to ne vidi, ali joj se po faci videlo da pizdi. U jednom momentu dok je Zorica bila u kuhinji , on se nagnu prema meni i reče
-Druže dobra ti ova mačka, gde si je pokupio?
-Na ulci. Rekoh kratko.
-A jeli kakva je?
-Nikola! Umeša se Dragana.
-Ćuti ženo, vidiš da pričam.
-I kakva je?
-Što ne odeš da je pitaš?
-Misliš da neću, misliš da se bojim ha?
-Ne mislim idi lepo i pitaj je, sve će ti reći. Nikola ustade sa stolice Dragana je negodovala. Situacija je bila komična. Teturajući se on ode u kuhinju. Ja pogledah Draganu. Gledala me je a oči joj pune suza.
-Ja stvarno ne znam šta mu je..Već duže vreme se čudno ponaša, ponekad imam osećaj da me vara….Stvarno ne znam šta da kažem, i šta radi sada tamo?
Bez reči ustadoh i otiđoh u kuhinju da vidim šta se dešava. Nikola je balavio nešto Zorici, a ona ga je ne trepčući slušala. Milovao ju je po glavi, ramenima. Jedva je stajao na nogama. Kada me je Zorica videla na vratima, ja sam samo klimnuo glavom namignuo joj nasmešio i vratio se u dnevnu. Moram da napomenem da sam se sa Zoricom unapred dogovorio da veče može da postane i vruće i zamolih je za dobru nadoknadu da sve odradi kako treba. I sada je znala šta treba da radi. I verovatno je već prešla na posao.
-Šta radi? Upita me Dragana
-Eno smara Zoricu, ali ne brini verovatno ne može ništa, dobro je potegao.
Ćutali smo neko vreme, zagledani u svoje čaše. Veče je za Draganu bilo katastrofalno. Mene je sve na neki način zabavljalo. Posle nekoliko minuta Dragan opet reče:
-Ma šta radi toliko, zašto ga nema…?
-Hajde da vidimo.
Krenuli smo ka kuhinji, Dragana ispred mene i lagano kao da se šunja proviri kroz poluotvorena vrata i ostade ukočena, Ja stadoh iza nje i provirih preko nje i videh prizor od koga mi se kita poče dizati. Zorica je sedela na kuhinjskom elementu raširenih nogu. Nikola joj je bio među nogama i žvalavili su se. Dragana htede da uleti i napravi dar mar, ali je uhvatih za rame i zaustavih je. Nije se micala, posmatrala je scenu. Kada nas je Zorica primetila, ja samo klimnuh glavom i ona nastavi da se žvali sa Nikolom, čak ga je nogama obgrlila. Kita mi je bila ukrućena, i ja se lagano naslonih na Draganu. I dalje je nepomično posmatrala scene koje su se odvijale u kuhinji. Sada joj spustih i drugu ruku na rame i lagano počeh da ih stiskam, i milujem. Nije se pomerala, već sam se pitao da li je svesna moga dodira. Zato sam krenuo dalje. Sa ramena ruke sam jednostavno spustio na ogromne grudi i počeh ih mesiti. Nisam oklevao, već sam odmah ko lud navalio na njih. Sada je već ubrzano disala, ali se nije pomerala. Jednom rukom je uhvatih lagano za bradu i okretoh joj glavu ka meni, da bih joj jezikom prešao preko njenih usana. Gledala me je zamagljenim pogledom a ja nastavih da joj ližem usta. Drugom rukom sam joj sa sisa prešao da čeprkam po guzi debeloj. Zavukao sam joj ruku u trenerku i prst gurao niz guzni kanal. Ne prestajući da je ližem po ustima, koja su sada bila otvorena, i njen jezik se sudarao sa mojim. Okrenuh joj glavu nazad da gleda dešavanja u kuhinji i sa obe ruke joj spustih trenerku zajedno sa gaćicama. Nikola je klečao između Zoričinih nogu i balavio joj pičku, ona nas je gledala i milovala Nikolu po kosi. Ja sam već lagano prodirao u Draganinu pizdu dok se ona oslanjala rukama o kolena, nagužena je bila, a ja sam se zabijao u nju, držeći je za kukove….
Posle nekoliko trenutaka sam izvadio kitu i povukao Draganu za ruku i odveo je u dnevnu sobu. Seo sam u fotelju, a ona mi kleknu između nogu i strpa kitu u usta. Samo se čulo:
-mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa ga je lizala ljubila sve je coktala. Dobro je to radila. Zavalio sam se još udobnije i uživao. Na vratima se pojavi Nikola sa Zoricom koja ga je vodila držeći ga za kitu. On je jedva stajao na nogama. Sruči se na kauč i tako osta. Zorica nam priđe, Ja joj pokazah na Draganu i ona kao po komandi kleknu iza nje i spusti glavu među njene guzove. Dragana se trgu ali je ja uhvatih za glavu i nabih je na kitu….
Zorica ju je lizala od nazad, po šupku i pički. Ja sam stezao Draganinu kosu i nabijao je na kitu sve žešće. Onda nam se pridruži i Zorica, i njih dve mi počeše balaviti kitu. Jedna glavić druga jaja, pa promena. Gledam Nikolu zavaljenog na kauču sa otvorenim ustima, i bi mi ga žao.
Promenili smo pozu. Dragana je bila nagužena i Ja sam se nabijao u njenu pičku, dok je Zorica ležala raskrečena ispred nje a ova ju je lizala. Čulo se Draganino coktanje, Zoricino i moje stenjanje. Nabijao sam Draganu sve žešće a Zorica je uhvati za kosu i poče da se sa njenom glavom trlja po pički. Drganino salce na stomaku se samo ljuljkalo u našem ritmu.
Zatim sam legao na leđa, Zorica me zajaši a Dragana mi stade lizati jaja i Zoricino dupe.
Onda sam seo u fotelju a njih dve su klečale okrenute jedna prema drugoj, žvalile se i drkale sebi pičke, naravno i ja sam drkao sve smo više stenjali i derali se. Bio sam napaljen, da sam svakog časa mogao da svršim pa sam nekoliko puta stao sa drkanjem i samo ih posmatrao.
Onda sam Draganu postavio u misionarsku pozu dignuo joj noge na ramena i žestoko je pumpao. Jedva je dolazila do daha. Zorica je cimala svoju pičku, a onda kleknu pored Nikole, uze mu mlitavu kitu i strpa je u usta i pče žestoko da sisa. Nikola je hrkao, a kita je i dalje bila mlitava. Alkohol je odradio svoje. Nisam više mogao da izdržim, zgrabih ih obe za kosu i spojim ih u poljubac. Odmah su počele da se žvale, a ja sam im gurao kitu između njihovih usana. Svršio sam ko nikada do tada, prskajući ih po licu, ustima. Onda sam kitu gurnuo u Draganina usta, a Zorica je lizala spermu sa njenog lica, pa su se žvalile jedna drugoj pljuvale spermu po faci i u usta…..Ležao sam i posmatrao njihovu igru, koja se završila sa kricima svršavanja…….Zaspale su u zagrljaju.
Zaspali smo svi. Ujutru kada sam se probudio Dragane i Nikole nije bilo. Zorica je ležala na kauču, Bila je samo u mrežastim čarapama. Kosa joj je bila sva skorena od sperme……Vreme je za kafu, a uz kafu zna se šta ide………

Autor: DejanaV

Cigančica 5
Želim sve što radiš njoj

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience