Stojim u redu u socijalnom i čekam da mi se overi knjižica. Ispred mene dve stranke i žena za pultom koja strašno sporo radi. Ima nekih četri šaltera, ali naravno samo dva rade. Za drugim stoje neki cigani, bučni su. Nešto oko socijale se raspravljaju. Posmatram ih tako i mislim se, zabole njih za sve. Država im sve pruža. Svi su na socijali, imaju dečije, besplatnu vodu, struju plaćaju ili ne plaćaju i žive od danas do sutra. Žene su im uglavnom bile u helankama belim sportskim čarapama i klompama. U životu nisam video žene da imaju bolju kosu od njih i sve ko po nekom nepisanom zakonu imale su poveće grudi. Bile su uglavnom niske nabijene, ali bilo je i mnogo njih lepuškastih pa čak i lepih…
Konačno stigoh na red i za divno čudo brzo je gospođa za šalterom odradila posao i ja se nađoh ponovo na ulici. I tada mi priđe jedna cigančica i pita:
-Znate li možda gospodine gde bih mogla fotokopirati ove dokumente?
Pogledah je bila je srednje visine. Duga kosa crna kao ugalj, helanke koje su otkrivale izuzetno lepu guzu, majičica sa izrezom koji je više pokazivala nego skrivala prelepe velike grudi. Lepa u licu. Sa detetom u naručju.
-Znam. Rekoh kratko i povedoh ih . Usput smo malo ćaskali i skontam da nema ni dinara.
-Slušaj ako hoćeš ja ću ti to iskorpirati kod mene, ako ti nije problem, tu sam iza ćoška?
Nije ništa odgovorila, samo je klimnula glavom.
Sedim za kompijuterom i skeniram joj papire. Ona sedi sa detetom u naručju na trosedu. Okrećem se prema njoj da je nešto upitam i ostadoh nem. Ona cura izvalila sisu i doji bebu. Kada su nam se pogledi sreli samo se nasmešila i rekla:
-Gladno je moram da je nahranim.
-Naravno samo ti radi, nije problem…. Još nekoliko trenutaka sam joj gledao u sisu. Osetio sam da mi se diže….
-Gde ti je muž? Upitah
-Ah ko to zna..U Italiji Austriji…ne znam ni sama. Ne javlja se, ne šalje pare, ništa….
Nisam ništa rekao samo sam je posmatrao a kita mi se dizala lagano.
-Kako zarađuješ?
-Imam socijalno, idem po kućama spremam, svašta radim. Ako tebi treba nešto da se radi radiću…
-A šta sve radiš? Upitah pomalo dvosmisleno
-Sve što kažeš.
-Baš sve?
-Sve
-I koliko naplaćuješ svoj rad?
-Pa zavisi ako čistim, perem onda 300 dinara ako je nešto teže onda više, kako se dogovorimo.
Završila je doljenje i spustila dete koje je zaspalo na trosed, i tek onda sisu vratila u majicu. Namerno ili ne, neznam. Razmišljao sam šta da radim. Želeo sam da je pojebem. Nasmešio sam se i upitah je
-A jel bi radila nešto lakše za više para?
-Bih, a šta treba?
-Pa recimo da mi ga popušiš ha?
Ćutala je i gledala me. Ja nastavih jer znao sam da joj ne smem ostaviti puno da razmišlja:
-To i nije neki težak posao otvoriš usta i ja te lepo tucam, šta kažeš?
Polako sam ustao sa stolice i prišao joj. Pomazih je po glavi i nastavih:
-Za par minuta zaradiš 500 dinara? Polako sam otkopčao pantalone i izvukao probuđenog deliju. Uhvatih je sa dva prsta ispod brade i podigoh joj glavu gore prema meni prema meni. Gledala me je u oči ne progovarajući. Ja sam joj lagano glavićem prelazio preko usana.Onda je popustila i samo ih je malo razdvojila. Natego sam glavić i malo soka je izašlo iz njega i proli se po usnama njenim. Zažmurila je otvorila usta i on je ušao. Prvo sam samo glavić nekoliko puta zavukao u usta a onda sam ga počeo gurati celog, da vidim koliko će hteti da ga primi. Ušao je do pola kada sam osetio da ga jezikom zaustavlja. I počeh da je jebem u usta milujući je po kosi. Nije se pomerala. Ja sam je tucao. Bio sam napaljen da sam svakog trena mogao svršiti, pa sam nekoliko puta morao da stanem, da ga izvadim i da joj trljam glavić po usnama. Pa opet u usta , pa po usnama. Onda je uhvatih za kosu i počnem žešće nabijati, jer sam osećao da mi dolazi. Kako sam je sve žešće nabijao tako sam joj ulazio sve više u usta. Pokušala ga je izbaciti iz usta ali sam je tada stegao jače za kosu i još jače nabijao na kitu. Prsnuo sam. Imao sam osećaj da iz mene izlazi na litre. Zagrcnula se izbacila ga iz usta i počela kašljati. Ja sam ga drkao i čekao da se malo smiri i ponovo ga nabio u usta, nastavljajući da je jebem.
Kada sam se smirio izvadio sam kitu i seo na fotelju posmatrajući je onako umazanu i zabalvljenu.. Gledala me je nasmešila mi se i otišla u kupatilo da se umije.
Kada se vratila dao sam joj 500 dinara. Zahvalila mi se pokupila dete i krenula. Na vratima sam je pitao da li bi želela da dođe i sutra, jer imam nekog posla. Klimnula je glavom i pitala u koliko sati da dođe……..

Autor: DejanaV

Ispovesti 9
Cigančica 2

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience