Pre oko šest godina sam bio na Fakultetu i živeo u Studentskom domu. Moj cimer Srdjan i ja smo bili pravi streberi tako da smo vrlo retko izlazili. Na jednom od naših retkih izlazaka Srdjan se vratio veoma pijan sa jednom atraktivnom devojkom. Bila je to Marija, veoma atraktivna crnka sa našeg smera. Na iznenadjenje svih to nije bila avantura u pijanstvu, već su njih dvoje nastavili da se zabavljaju. Čak je i Srdjanu to bilo čudno pošto je znao i sam da su momci koji su se stalno udvarali Mariji bili zanimljiviji, boljeg izgleda i sa više para.

Oko mesec dana nakon što su počeli da se zabavljaju odlučili smo da se preselimo u stan. Na moje iznenadjenje i Marija je želela da živi sa nama, ali nisam imao ništa protiv jer smo svi bili prijatelji.

Zadirkivanje je počelo ubrzo posle. Marija bi čekala da se pojavim na hodniku, a onda bi prolazila ispred mene od kupatila do njihove sobe u tankom bade mantilu koji je jedva pokrivao njene obline.

Često je dolazila na doručak bez Srdjana obučena samo u bade mantil ili Srdjanovu majicu koja je više otkrivala nego pokrivala. Bio sam dobro upoznat sa njenim dekolteom u koji sam zurio kad god bi se nagnula da dohvati nešto sa stola i njenim glatkim nogama. Pogledi koje mi je davala su delovali kao da je zainteresovana, ili je to bio samo plod moje mašte pošto se videlo da je srećna sa Srdjanom.

Tokom dva meseca ovo se konstantno nastavljalo. Takodje, vrata njihove sobe bila su sve češće otvorena kad se maze na krevetu. Nisam mogao, a da ne pogledam kroz vrata svaki put kada bih išao do moje sobe.

Marijina bivša cimerka, veoma zgodna plavuša Jovana uskoro je počela sve češće da dolazi kod nas i da se zadržava veoma dugo tako da nije bilo čudno da je vidim kad idem da spavam i onda opet kad ustanem. Jovana je bila baš lepa i slobodna i počeo sam sve više da fantaziram o njoj (umesto o Mariji) dok drkam.

Jedne noći nisam spavao dobro, verovatno me je probudila prigušena buka pa sam ustao da popijem vode. Marijina i Srdjanova vrata su bila zatvorena kad sam odlazio da pijem vodu do kuhinje, medjutim dok sam pio čuo sam da se otvaraju i zatvaraju. Kada sam došao do moje sobe video sam da su otvorena vrata od Srdjanove sobe. Očekivao sam klasičan prizor njih dvoje na krevetu kako se maze, pa mi nije odmah došla do mozga scena koju sam video. Ukopao sam se u mestu i zurio u Srdjana naguženog na ivici kreveta sa glavom u jastuku i visoko podignutim dupetom. Iza njega je stajala Marija sa straponom koji je polako izlazio iz njegovog dupeta. Polako ga je izvukla i zabila nekoliko puta, a zatim je počela da uspostavlja brži tempo. Počela je sve brže i brže da ga zabija. U jednom trenutku je loše procenila njegovu dužinu i previše ga izvukla, tako da je ispao. Uspeo sam da vidim da je to dildo od nekih 17 centimetara crvene boje.

Mislim da su bili svesni mog prisustva, ali se nisu obazirali na to. Naprotiv Marija se baš pripremala za sledeću rundu za publiku. Pomerila je Srdjana malo na centru kreveta i kleknula iza njega. Počela je polako da mu stavlja strapon jednom rukom, dok je drugu stavila na svoj kuk. U tom trenutku sam osvestio da je ovo prvi put da sam video njene velike sise koje su se ritmički pomerale dok je žestoko jebala mog druga. Bile su neverovatne!

Moj kurac je pretio da iskoči iz gaća, tako da sam morao da učinim nešto po tom pitanju. Skinuo sam majicu i izvukao kurac iz gaća. Počeo sam lagano da ga drkam zaklanjajući taj prizor majicom. Nije da me je baš bila briga da li će videti šta radim, ali ipak sam to učinio. Medjutim ubrzo sam bacio majicu, skinuo se potpuno i nastavio da drkam. Čak sam se i približio njihovoj sobi i naslonio se na vrata. Kakav prizor!

Odjednom sam čuo da je neko pustio vodu u kupatilu. Vrata su se otvorila i čuo sam nekoliko koraka, a zatim sam osetio sisu na svom desnom ramenu. Bila je to Jovana koja je došla do mene. Ništa nije rekla samo je stala pored mene. Ja sam sve vreme drkao. Pogledala je prvo u Mariju, koja je sad bila vidno oznojena, zatim u moj kurac, a onda u mene.

Nema šanse da nije videla koliko me uzbudjuje čitava situacija i mislim da je zato stavila ruku na moje rame i pokušala da me okrene na drugu stranu. Nisam želeo da okrenem glavu od prizora, ali svakako nisam mogao da ignorišem činjenicu da gola plavuša želi da dobije moju pažnju. To mi se zaista nikada nije dešavalo.

Okrenuo sam se i pogledao u nju. Bila je malo niža od mene i zaista je bila prelepa. Imala je manje sise od Marije, čvrste trojke sa sada već nadrkanim bradavicama. Ono što je privuklo moju pažnju je plavi strapon koji je bio vezan oko njenog struka. Bio je otprilike iste veličine kao i Marijin. Držala je strapon u levoj ruci i počela malo da ga drka sve vreme gledajući u mene kako zurim u taj prizor. Zatim je malo prišla ka meni sve vreme me gledajući u oči njenim zelenim očima i malo me udarila straponom po mudima.

Nasmešila se i rekla: „Ćao, Marko izgleda da želiš da se pridružiš zabavi.“

Samo sam klimnuo glavom, ali izgleda da to nije bilo dovoljno. Opet mi se primakla i stavila ruke oko vrata pomerajući moju glavu ka njenim usnama. Strapon me je dodirivao po mudima, što me je palilo tako da je moj kurac bio u konstantnoj erekciji. Dildo se kretao veoma lagano i bez otpora po mojim mudima i izmedju nogu, tako da sam pretpostavio da je već bio podmazan. Osećao sam i nabrekle bradavice na telu, dok se trljala o mene. Totalno je preuzela inicijativu u ljubljenju i gurala mi jezik tako duboko da sam mislio da mi dodirje krajnike, a onda bi ga polako izvlačila. Kao da je jebala moja usta njenim jezikom. Koliko mi to prija i ona je mogla da oseti na stomaku, jer je moj kurac bukvalno divljao. Malo me je ugrizla za usnu, a onda je opet duboko zabila svoj jezik. U pozadini sam čuo kako Srdjan stenje od Marijinog strapona. Pomislio sam da smo sad obojica jebani od žena samo na drugačiji način.

Znao sam da je ovo sam predigra i da ono glavno tek predstoji, čim sam opet osvestio činjenicu Jovaninog strapona. Ona je izgleda znala da ovo želim i da sam spreman. Nikad nisam stavio čak ni prst u dupe, ali u ovom trenutku nisam bio sposoban da se oduprem bilo čemu što bi Jovana želela. Plus sam mogao da vidim kako Srdjan uživa.
Povukla je glavu unazad i kada sam otvorio oči pogledala me je i upitala: „Da li želiš da te jebem kao što Marija jebe Srdjana?“

„Da“, jedva izustih i malo skrenuh pogled. Da me je neko pitao pre sat vremena da li bih pristao na ovo bio bih šokiran, ali sada sam želeo. O, kako sam to želeo, kao ništa u životu!

Zakoračila je unazad što je izvuklo dildo iz mojih nogu i rekla: „Okreni se i gledaj malo njih.“

Kada sam se okrenuo, primetio sam da njih dvoje sve više obraćaju pažnju na to šta se dešava kod vrata, ali su i dalje fokusirani na ono što rade. Gledali su u moju facu i moj ukrućeni kurac, a ja nisam imao nikakvog srama. Kako bih i mogao, posle svega.

Dok sam stajao tako, osetio sam Jovanin jezik na mom vratu. Polako je počela da se spušta duž kičme do mojih guzova. Pokušao sam da zamislim taj prizor, ali kako sam mogao bilo šta da zamislim sa otvorenim očima i prizorom Marijinog strapona koji nestaje u Srdjanu. Polako je razmakla moje guzove, a ja sam malo razmakao noge i dalje gledajući u ovo dvoje.

Opet sam osetio njen neverovatni jezik, ali ovaj put na mom čmaru. Malo mi je lizala ćmar, zatim je počela da mi liže muda iz te pozicije, a onda se opet vraćala na čmar. Mnogo mi je prijao njen meki jezik na čmaru. U jednom trenutku je valjda procenila da je dovoljno vlažan, pa je polako počela da prislanja prst na ulaz. Počela je polako da ga gura, dok nije ušao ceo. Nisam osetio nikakav bol, samo malu nelagodu koja je polako počela da nestaje. Prvi put u životu sam imao nešto u dupetu i svidelo mi se.

Nekoliko puta ga je uvukla i izvukla do pola, a zatim ga potpuno izvukla i opet počela da me liže. Samo ne moj čmar, nego oko njega. To me je izludjivalo, jer sam želeo da osetim opet njen jezik na njemu. U stvari želeo sam da stavi ili prst ili jezik, dildo i da me jebe. Nisam mogao više da izdržim. Ona je primetila to i namerno me zadirkivala da bi me potpuno izludela.

Ubrzo je vratila svoj prst i ovaj put mi ga zabijala veoma brzo. Opet ga je izvadila i baš kad sam očekivao njen meki jezik, osetio sam da je prislonila dva prsta na moj otvor. Polako je prodirala sa njima sve dublje i dublje. Opet sam osetio onu nelagodnost, ali ona je ubrzo prošla kad sam opustio čmar. I da je bilo neke boli, mislim da je u ovakvom stanju ne bih osetio. Sledećeg trenutka su oba njena prsta bila duboko u meni.

I dalje sam gledao u Srdjana i Mariju, koji su se sigurno jebali već 30 minuta od kad ih gledam. Ne znam koliko su se jebali pre nego što sam ih video i da li je i Jovana učestvovala. Marija je sad bila naslonjena u fotelji, a Srdjan je skakao na njenom straponu. Vidjao sam ranije u časopisima kako devojke tako naskaču na kurac, ali nikad nisam video muškarca u toj poziciji. Bilo je zanimljivo gledati njegov kurac koji je skakao gore-dole. Srdjan se nabijao sa tolikom žestinom, da je bilo jasno koliko mu se ovo svidja.

Jovana je sada pokušavala da stavi tri prsta u moje dupe i tako se uveri da sam spreman za ono što sledi. Nije pokušavala da ih skroz ubaci, već ih je samo držala da mi se čmar privikne na debljinu. Onda ih je ugurala do kraja i nekoliko puta ih zabila, zatim ih je potpuno izvukla. Osetio sam trenutno olakšanje.

„Da li i dalje želiš?“ čuo sam iza Jovanin glas, „ako želiš naguzi se na pragu.“

Znao sam da mi je ovo potrebno i da bih žalio čitavog života ukoliko ne bih dozvolio prelepoj devojci da me pojebe. Naguzio sam se kao što je rekla i spustio glavu da bih mogao da vidim kako mi se primiče otpozadi. Strapon je visio dok mi se primicala i dobro sam mogao da ga vidim. Zatim ga je uzela u desnu ruku, malo prodrkala i još više mi se približila. Sada sam jedino mogao da vidim njene noge.

Nekoliko puta je protrljala strapon o moja muda i kurac, a zatim ga prislonila na moj čmar. Nije ni ona mogla dugo da me zadrikuje, jer je i ona verovatno bila prilično napaljena time što će pojebati novog muškarca. Počela je polako da ga gura, pomerajući kukove.

Osećao sam kako mi se čmar širi. Glavić je bio najdeblji deo i njega je najteže bilo primiti. Osećao sam svaki milimetar. Glavić je već bio ušao do pola kada ga je izvukla skroz i dodala mu pljuvačku na vrh, a zatim ga opet naslonila na moj čmar i počela polako da prodire. Uskoro je ceo glavić bio u meni. Pomislio sam da bi sad mogla slobodn da ga gurne celog, ali ona je znala da sam devica i polako je prodirala i dalje. Počela je polako da me jebe sa dužinom koja je bila u meni, polako ga sve više ubacujući. Uspela je da ubaci nekih 13 centimetara i to mi je delovalo kao vrhunac koji mogu da primim. Medjutim ona je nastavljala i dalje svoju igru.

Mora da je izgledala sexy dok je nabijala strapon u mene. Vleo bih da sam mogao da vidim njene sise kako se pomeraju i njeno prelepo lice koje je verovatno bilo zadovoljno. Mogao sam samo da zamišljam te scene dok me je njen strapon polako sve više ispunjavao.

U jednom trenutku sam osetio kako mi je dupe udarilo na njena muda i osećao sam se fantastično. Gurnula ga je celog! Zadržala se nekoliko momenata, a zatim počela polako da ga izvlači. Kako je počela da ga izvlači, osećao sam se nekako praznim i samo sam želeo da ga opet vrati. Nastavila je da me jebe tim tempom još nekoliko minuta.

Počela je da sve više da ubrzava, i da stenje. Njen tempo je i mene naterao da počnem da stenjem. Njoj se to verovatno svidelo, pa je još žešće krenula da me nabija. Ovo je trajalo nekih desetak minuta, kad mi je odjednom zabila strapon do kraja i legla preko mene. Osetio sam njen dah na vratu i sise na ledjima. Pauza je potrajala nekoliko sekudi, a onda se pomerila unazad i skroz izvukla strapon.

Udarila me je po dupetu i rekla: „Okreni se!“

Brzo sam se okrenuo i legao na tepih. Ona je ćutke krenula da mi podiže noge i da prislanja strapon na čmar. Malo me je uhvatila za kurac i nategla ga nekoliko puta, a zatim ostavila i fokusirala se na strapon. Ovo kratko vreme koje je njen strapon proveo van mene, jedino sam mislio na to da mi ga opet stavi i ispuni me. Ubrzo je to i učinila i krenula da me jebe, sada već vidno agresivnije. Jovana me je jebala u ovom položaju nekoliko minuta.

Nisam imao pojma šta se za to vreme dešava sa Srdjanom i Marijom,Zbog pozicije u kojoj sam se nalazio. Po Srdjanovom ubrzanom stenjanju sam pretpostavio da upravo svršava. Ubrzo su se njih dvoje pojavili iznad mene, tako da sam znao sigurno da je Srdjan upravo svršio jer mu je kurac bio oblepljen spermom. Zatim je Marija uzela je njegov kurac u usta i počela da ga liže sve vreme me gledajući u oči.

Pretpostavljam da je ovo malo naljutilo Jovanu, pošto nisam obraćao pažnju na njeno jebanje, ali verujte, da je većina moje pažnje bila usmerena na nju. Sklonila je moje noge sa ramena i počela da ih gura ka meni, sve vreme ne vadeći strapon. Uhvatio sam se za članke, a ona se celim telom namestila iznad mene. U ovoj poziciji sam još više mogao da osetim strapon. Zabila mi ga je nekoliko puta, a ona me pogledala u oči i rekla: „Muškarci stalno prave viceve na račun plavuša i pričaju kako su im noge stalno kod ušiju, dragi moj kakav je osećaj da budeš jeban od plavuše straponom veličine tvog kurca dok su ti noge kod ušiju?“ Rekavši to opet se naglo zabila u mene.

„Jebeno neverovatan! Volim osećaj kad si u meni i primaću ga svake večeri ako želiš!“

Kako sam odgovorio, uhvatila me je za kurac i počela malo da ga drka, zatim je rekla: „Odlično, zato što želim još da isprobam moju kolekciju straponova sa tobom.“

Kurac više nije mogao da mi izdrži i počeo sam da prskam kao pomahnitao. Svršavao sam po tepihu i sebi po stomaku i grudima, a jedan deo je dospeo i do Marijine noge. Tek sada je Jovana izvukla strapon iz mene i polizala spermu sa mog tela. Kada je sve polizala poljubila me je i rekla da nam prava zabava tek predstoji u danima koji dolaze.

Posle toga smo Jovana i ja otišli u moju sobu, dok su Srdjan i Marija ostali u njihovoj. Jovana je samo obrisala dildo i nije ga skidala dok smo spavali, tako da sam mogao da ga osetim sve vreme kao podsetnik na ono što se desilo pre nekoliko sati. Ujutru sam po prvi put popušio strapon, a zatim dobio i prvo pušenje od Jovane. Jovana je skidala strapon samo kad smo se tuširali i tada sam video da dildo ima drugi kraj koji ulazi u njenu pičku i koji vibrira. Bio sam veoma srećan, jer sam saznao da je i ona mogla da oseti vibraciju kada se nabadala u mene.

Od te večeri smo nerazdvojni, evo već šest godina.

Autor: Guzza

Rodica
Sa mamom

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience