Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Čokolada

Konačno sam se srela sa svojim školskim drugarom. Nismo se videli neko vreme. Počeo je bio da živi sa svojom dugogodišnjom cicom. Sa kojom se iskreno I nisam nešto slagala.

Krišom se vidjao sa mnom iako smo bili drugari. Znali smo baš dobro da se zezamo. Oboje obrazovani a voleli smo da se kliberimo kao deca. Pričali bismo o stripovima, porno glumicama, prepirali se za šare na leptirovim krilima….

Našli smo se kod mene. Sama sam živela. Raskinula sam dugu vezu I uživala punim plućima.

Podvila sam jednu nogu pošto sam servirala oboma limunadu sa puno leda. ” Znači ženiš se ? ” zezala sam ga. ” Ma ne bre. Samo Živimo zajedno. E nisam ti rekao usvojili smo I jedno mače. ”

” Lepo. ”

” A otkud da si pustio brkove ? Neobičan si mi . ”

” Pa dosadilo mi je da me zovu deba , nek me zovu brka. ” Nasmejao se od srca.

” Sad me zvao drugar , žena mu je na ultrazvuku, pa ide I on da vidi pol deteta. ”

” Pol ? Pa koja je nedelja ? ”

” Deseta. ”

” Nema šanse bre. Neće videti pol. To se on samo nada. ”

” Hoće , hoće . Rekao mi je. Sigurno. ”

” Juuu što si blentav. Ajde da se opkladimo ! ”

” U čega ? ”

” U čokoladu. ”

“Ček nazvaću ga kasnije malo. ”

Svi su se u društvu uvek čudili što se on I ja držimo za ruke u kafiću , a ja ga nekad češkam po kosi dok priča. Sto godina je sa tom svojom. Posesivna žena. Uvek se klonila mene. Ali ja joj ga nikad ne bih ukrala , samo pozajmila. A možda se baš I toga bojala.

Razgledao je moje parfeme na polici. A ja sam naglo otvorila fioku I izvukla mekane pufnaste lisice. Pružila sam mu ih da vidi.

” Ovo sam uzela sad u Engleskoj kad sam bila. ”

” Da isprobamo ? ”

” Ju ubila bi me devojka da zna da sam sad kod tebe I o čemu pričamo. ” smejao se nestašno.

Ipak sam ih otvorila I zakačila mu ih za ruke pa na ručku od fioke. Zacrvenio se kao ruža. Izvadila sam mu telefon iz džepa I pozvala drugara. ” Ajde pitaj ga o ultrazvuku. Zanima me zbog opklade. ”

Izgubio je . Naravno.

Donela sam čokoladu od 200 gr iz frižidera.

” Sad ću da te nahranim ” Odlomila sam kockicu I prislonila mu na usne. Pogledao me je nesigurno a meni je kroz glavu proletelo kako mi se ranije žalio da njegova devojka ne voli ni prste u sebi a da joj I nije nešto fizički privlačan.

Želela sam da mu priuštim nešto za pamćenje.

Polizao je, a ja sam mu otkopčala kais. I pantalone su same skliznule. Kurac mu je stajao poludignut. Ječao je tiho tako vezan dok sam mu spuštala I bokserice.

” Kučkice moja ! ” tepala sam mu.

Prislonila sam poluistopljenu kockicu na njegov nevini čmarić. Toplota mojih prstiju je učinila da se čokoladica istopi . Jedan prstić je lako kliznuo u njega.

Stenjao je gledajući u moj regal. Noge su mu se naježile . A slatka mala guza zadrhtala od užitka. Uzela sam dve spojene kockice još čvrste I hladne I jačim pritiskom mu ih ubacila u anus. Kurac mu se tako digao , kao koplje.

Pomazila sam ga po jajima. Htela sam da ovo traje što duže. Nisam mu olakšavala. Prsti su mi bili umazani , pa sam mu ih pružila , dva spojena.

Spremno ih je zasisao a ja sam ih gurala dublje u njegova usta. ” Ko je moja kučkica ? ” ” Ja ssssammmm ! ” frfljao je.

Još dve kockice koje sam ja polizala I lagano sa njima kružila oko anusa da se istope. Dahtao je I žmurio a ja sam mu lagano mazila kurac. Kao da milujem neko nežno stvorenje.

Odlomila sam ceo red , onako tvrd I pokazala mu ga. ” Vidi . Ovo ćeš sad osetiti u sebi . ”

Osetila sam kako mu kurac pulsira I stvrdnjava se kao kamen.

Bio je dobro podmazan I ceo red je lako skliznuo u njega. I dalje sam ga samo lagano mazila od jaja do vrha velike kite. I naizmenično mu podmazivala uski čmarić a onda bi usledilo punjenje.

Čokolada mi je bila pri kraju pa sam pojačala stisak rukom I otvorila moju fioku sa najlon čarapama. Pogled mu je pao na raznobojne haltere I nadkolenice. Ubrzala sam pokret rukom dok su mi dva prsta ostala duboko u njemu.

Zaječao je a ogromna količina sperme je bila izbačena direkno u moju fioku. Jecao je I dahtao. Čim se malo primirio rekao mi je tiho . ” Ali ja volim čokoladu sa jagodama. ”

Ćutala sam. Odvezala ga. Skinula mu majicu . Jednu čistu najlon čarapu bež boje sam mu vezala oko vrata. I povukla ga da klekne. ” Miran ”

Izvadila sam iz zamrzivača jagode. Izabrala najveću I ugurala mu u anus. A onda sam ga slikala . ” Umiljavaj se kučkice ! Uz moju nogu ! I hoću da čujem kako predeš kao mačkica ! Brzo !

Sa jagodom u guzi je išao po tepihu na sve četiri I preo gladeći lice uz moju nogu. A ja sam škljocala fotoaparatom.

Seo je na svoje noge a ja sam ga pomilovala po kosi .” Ovo ti je poklon od tvoje najbolje drugarice. ”

Autor: ivafoto

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile