Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ako bi me pitali jel moja mama zgodna i atraktivna žena ne znam što bi vam točno rekao. Naime, iako je relativno mlada žena dosta se zapustila. Sise su joj se pomalo objesile, do frizure baš i nije držala a i salo oko trbuha joj je iskočilo. Na trbuhu ima vidljive strije a bedra su joj pomalo opuštena. No meni to nije smetalo da virim kroz prozor njene spavaće sobe i gledam je golu ili dok se oblači ili preodijeva. Također sam redovito virio iz dvorišta kroz mali prozor kupaonice gledajući je dok se tušira. Meni je i takva, kakvu sam vam opisao, bila seksi i drkao sam na nju.

Možda bi na tome i ostalo da se nije dogodilo ono što se dogodilo. Mami je u posjet često dolazila prijateljica Ružica. Raspuštenica na koju sam također redovito drkao. Ružica je prava drolja i uživao sam prisluškujući njihove razgovore. Naime, dok bi njih dvije sjedile na terasi ja bi kroz otvorena vrata dnevnog boravka, iz kojeg se izlazi na terasu, prisluškivao njihove razgovore. Staklena vrata koja su bila otvorena pružala su mi lijepu priliku da ih u njima promatram a kada bi se približio mogao bi ih slušati. Pravio sam se da sjedim za stolom i učim a u stvari bi se prikrao vratima i slušao. Kada bi, u staklu na vratima, vidio da se neka od njih ustala odmah bi se vratio do stola i pravio nevinašce.

Trenutak koji me totalno napalio bio je onda kada je Ružica mami donijela crne mrežaste čarape. Nagovorila
ju je da ih obuče. Mama je obukla te čarape i kratki traper šos. Uh, jebote… kako me to napalilo. Prošla je tako odjevena pored mene i krajičkom oka promatrala jel me njena pojava zainteresirala. Pravio sam se da sam zadubljen u knjigu na stolu ali nisam mogao ne primjetiti da joj se ispod kratkog traper šosa naziru rubovi mrežestih čarapa. Ružica je bila oduševljena maminim izgledom i u jednom trenutku zadigla joj je kratki šos pa otkrila dupe. Onda ju je snažno pšljusnula dlanom ruke po guzici. Ta scena me totalno raspametila. Sve to sam vidio gledajući već spomeunuto staklo na vratima ali tu scenu mamine guze i njene nogice u mrežastim čarapama bilo je nešto što me napalilo preko svake mjere.

I možda bi sve na tome ostalo da se nije dogodilo nešto što je moju mamu nagnalo da mi s epočne udvarati. Slavili smo momačko veče našeg prijatelja Damira. Dovezli su me u sitni sat do kuće pijanog kao majka. Na putu od dvorišnog ulaza do ulaza u kuću igubio sam cipele i barem dva-tri puta sam posrnuo i pao. Mama se probudila jer sam u hodniku stvarao buku. Nije bila ljuta i moje stanje ju je zabavilo. Smijala se i pomogla mi se raspremiti i spakirala me u krevet. No dok mi je ona pomagala raspremiti se ja sam joj se udvarao a da toga zbog svoga pijanstva nisam bio uopće svjestan. Sutradan sam polako dolazio k sebi. Glava mi je pucala i išlo mio je na povraćanje. Malo po malo prisjećao sam se onoga što se događalo. Nisam se sjećao svega ali sjećao sam se da sam mami pričao kako je dobar komad i kako mi se sviđaju njene mrežaste čarape. Znam da se na te moje opaske ona samo smijala ali sad kad sam se otrijeznio osjećao sam se posramljeno.

Pravio sam se da se ničega ne sjećam ali mamin odnos spram mene se evidentno promijenio. Mami se očito svidjelo ono što sam joj u pijanom stanju govorio jer idućih dana mama je prema meni počela pokazivati sasvim drugačiji odnos. Ponašala se poput žene koja se udvara i namješta a ja nisam bio na čisto sam sa sobom. Mama mi se počela udvarati i to me u prvi tren totalno zbunjivalo. Kako sam se ponašao suzdržano i rezervirano ona je bila ta koja je prva napravila korak više. Jednog dana za vrijeme ručka pitala me da li mi se uistinu svidjelo kada je obukla mrežaste čarape i minicu? Zacrvenio sam se poput pubertetlije. Njoj je očito bilo zabavno zavoditi me i moje crvenilo i stid su je samo ponukali da me i dalje nastavi provocirati svojim ponašanjem.

Tri dana kasnije bila je subota i ostao sam malo duže s društvom u lokalnom kafiću. Došao sam kući pripit.
Sve je bilo u mraku i mislio sam da mama spava. Muvao sam se po kuhinji tražeći nešto za jelo kada se ona pojavila na vratima. Nisam mogao vjerovati. Na sebi je imala isti onaj kratki traper šos i mrežaste čarape. Kurac mi se odmah dignuo čim sam je ugledao. Posjela me za stol i tako odjevena iznjela je jelo ispred mene. Više mi nije bilo do jela a pogotovo ne onda kada je sjela preko puta mene i prebacila nogu preko noge. Nešto malo sam pojeo gutajući očima njena razgolićena bedra. Ustala je rekavši kako ide na spavanje a ja sam tada bubnuo kako izgleda jebeno dobro u tim kurvinskim čarapama. Okrenula se prema meni ali nije bila ljuta. Usta su joj se razvukla u široki osmijeh. Vratila se do mene i zagrlila me. Poljubila me u čelo i rekla kako je vrijeme da odem na spavanje. Ruku sam stavio na njeno dupe a ona nije reagirala. Pitao sam je hoće li me otpratiti do kreveta. Nasmijala se i primila ispod ruke. Išli smo prem mojoj sobi a kurac mi je pulsirao kao da je podivljao.

Namještala mi je krevet sagnuta a rubovi mrežastih čarapa jasno su se nazirali. Shvatio sam da ne nosi gaćice. A onda sam ne mogavši izdržati rekao: -mama, ti izgledaš jebeno seksi.- Prišla mi je stavila prst na moje usne i rekla neka sad idem na spavanje a vidimo se ujutro. Izašla je iz sobe koketno se smiješeći a ja sam legao u krevet i izdrkao dva puta. Ujutro sam pomislio da sanjam. Mama je bila u mojoj sobi i slagala moju razbacanu robu. Opet je na sebi imala onaj traper šos i mrežaste čarape. Gledao sam je ne vjerujući da sam budan. No bio sam itekako budan. Shvatila je da je promatram pa mi je prišla i rekla neka ustanem i odem na tuširanje. Na stolu me čeka kava i doručak a ona će spremiti krevet. Krenuo sam prema vratima sobe dok se ona primila slaganja mog kreveta. Okrenuta meni svojim dupetom pravila se kao da me nema. Nisam imao namjeru izaći i gledao sam njeno dupe. Okrenula se i pogledala me. Pitala me što čekam. Nastavila je spremati krevet ne čekajući da joj išta odgovorim.

Puknuo mi je film, kako se to kaže. Prišao sam joj i uhvatio je za bokove. Ne osvrčući se rekla mi je:-Nemoj biti blesav. Daj idi na tuširanje.- Prislonio sam svoj kurac na njeno dupe a ona se i dalje pravila kao da se ništa ne događa. Ruke sam zavukao ispod njenog traper šosa i polako sam ga zadizao prema gore. Nije se okretala. Osjećala je moj nabrekli kurac na svojoj sad već razgolićenoj guzi. Izvukao sam kurac kroz prorez na boksericama i stavio joj ga između nogu. Tek je lagano okrenula glavu pitajući me jesam li ja normalan. Zavukao sam ruku između njenih nogu i protrljao joj prstima već pomalo vlažnu pičku. Poput napaljene kuje zavrtjela je lagano bokovima govoreći kako sam lud. Primio sam rukom kurac i njime dotaknuo njenu pičku. Spremno se raširila čekajući da joj ga zabijem. Idućeg trenutka prasnuo sam joj ga do jaja. Bolno je zajaukala. Prašio sam je bez milosti. Stenjala je a između stenjanja govorila je kako sam lud i kako nisam normalan. Sasuo sam more sperme u njenu pičku. Izvukao sam kurac trljajući glavićem po njenoj guzi. Uspravila se i okrenula prema meni. jedino što je rekla bilo je:-Ti fakat nisi normalan.- Zadignutog šosa odjurila je u kupaonicu.

Čekao sam je u kuhinji za stolom. Došla je kroz nekih pola sata ogrnuta u kućnu haljinu. Gledali smo se u oči
nekoliko sekundi a onda su joj se usne razvukle u blagi smiješak prije nego je rekla:- Đubre jedno perverzno!- Sjela mi je u krilo i poljubila me u usta. Ljubili smo se strasno i dugo. Nije mi baš bilo do doručka. Otišao sam na tuširanje a nakon popijene kave završili smo u maminoj spavaćoj sobi. Ponašala se poput napaljene kuje. Jebao sam je u svim mogućim pozama. Postali smo ljubavnici i to traje. Gotovo da nema dana da ju ne pojebem ili da mi ga ne popuši.

Nisam imao pojma koliko je napaljena i perverzna moja mama. Neki puta njene pervezne igre znaju biti uistinu opasne. Za vrijeme ručka dok stari sjedi s nama za stolom nju ne smeta da me ispod stola prima za kurac. Stari u sobi gleda dnevnik a ona meni u sobi puši kurac. Totalno se raspojasala. Ružica joj je donijela još erotskog rublja kojeg sad redovito odijeva kada starog nema kod kuće. Želio bi je pojebati u šupak i mislim da ću to uskoro napraviti… Barem se nadam.

Autor: fukbuk

Pijana mama popušila ga je meni i prijatelju
Kad mama pristane pozirati gola