Oduvek sam zelio da pojebem neku dobru socnu crnjkinju. Jer jebati tako dobru crnku je po meni san. Uvuci kurcinu u njeno crno dupe tako da se kristalno jasno vidi dje moja bjelina prodire u njen crni supak. Svrsiti joj po faci pa gledati kako se sperma bijeli po njenoj crnjackoj faci. To sam oduvek mastao. Uvek sam pricao iz sale naravno da kad pojebem crnku sve sam u zivotu ucinio I da mi kurac moze na trupicu (za kidanje)
Ne bih vam ni pricao da se nije obistinilo. Mladi student iz Africkih zemalja su dolazili na studije kod nas u Crnu Goru. I bio je primjetan broj crni ljudi na nasim ulicama. Tad sam se I bacio u akciju. Provodio sam sve vise vremena u kaficima blizu univerziteta nadajuci se da cu upoznati neki dobar komad. Tako je I bilo. Slucajno prilikom (kad sam se najmanje nadao) upoznam se ja sa drncugom kojoj se sada ni imena ne sjecam. Samo se sjecam fenomenalnih grudi, guzova kao I misicavih nogu. Savrsena. U lice nije toliko lijepa bila ali nisam probirljiv pa mi nije smetalo.
Dogovorismo mi sastanak. Na sastanku prica, sta kako dje. Ono uobicajeno dosadno ali cilj je cilj. Cini mi se da je I ona imala zelju da proba sa nekim tipom druckije boje. Zato sam konkretno I prisao I rekao sto I kako. Kad u narednih pola sata eto nas u mom stanu. Kaze mi:
– Jako mi se svidja tvoj stan ali mene zanima kako Crnogorci jebu
A rekoh joj, dodji srce da te Crnogorac otpremi. Popeh je na sebe I bez ikakvog ljubljenja i nista poceh da je skidam I preko gaca nabijam na moju karu. Obalih je na krevet, skinuo majcu najlonke I zastao. Uzivao sam u pogledu, gledao njene misicave noge a kurac mi se digao kao da prvi put picku vidi.. Svukoh I minic pa I tange
– E da znas kako me niko dugo nije pojebao – rece mi
Oslobodih mog junaka iz bokserica pa u misionarkoj pozi poceh da ga zavlacim. Njena picka je bukvalno bila rascijepana. Nije da imam mal kurac al ona nje bila bukvalno razglavljena. Smisljena za neku crnu kurcinu od 20+. Aloi tad me je boljelo uvo. Samo sam jebao I uzivao. Naguzih je misleci sta da uradim da joj ga u dupe uvucem. Ispostavilo se da nisam morao nista. Ona mi sama predlozi. A I njen cmar me je pozivao da ga dobro dobro pojebem. Prislanjam glavic uz cmar I lagano guram. Mali otpor a onda je glavic usao. Zarezala je crnkinja kao ris. Nisam se pokolebao I moja znojava jaja uskoro su se lijepila na njeno dupe. Nekontrolisano je vristala I jecala, sto me motivisalo da pjsacam tempo. Ali brzo mi je dolazilo. Nisam mogao vise da izdrzim. Ustao sam se, nju uhvatio za kosu, spustio je na koljena, prodrkao 3-4 puta pa joj svrsio po cijeloc crnoj faci. I sebe sam iznenadio koliko sam joj sperme dao. A bijela sperma je prosto blijestala na njenoj crnoj faci. Prizor koji sam mastao da vidim.
Zadovoljno sam legao I uzivao jos nekih 15 minuta prije nego smo se razisli

Djevojka iz kraja
Medicinska sestra