Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Crnokosa

Zovu je Crnokosa i više nego odlično izgleda. Skladno građena, na poseban način dopadljivog detinjastog lica koje odaje dozu nevinosti i perverzije, omalenih špicastih grudi, pravilnog stomaka sa minđušom oblika školjkice na pupku, obrijane mlade mesnate pičkice i gladne malene guzice. Figuru nose lepe vitke nožice, mala stopala. Sva je detinjasta, poželjna i jebozovna.

Video sam je pre nekoliko dana gde razmenjuje fluide sa nekim kuronjom. Svidela mi se, i zato vam pričam o njoj. Prava pička za imati, gledati, lizati, dojiti i jebati.

Igor je tih dana skupljao podatke o kandidatkinjama za neki novi film koji je trebao da započne sa snimanjem ali je falio epizodni lik devojke koja je trebala da glumi ninfomanku. Od preko dvesta devojaka sa kastinga odabraono je deset najboljih koje su pozvane na finalni izbor. Komisija nije izabrala devojku na koju je on tipovao, ali je i pored priča drugova da je ona “droca koja se kara na svakom koraku” zadržao njenu adresu i telefon.

Nekoliko dana posle izbora, odlučio je da poseti svog favorita. Otišao je kod nje na gajbu i pozvonio. Otvorila je Crnokosa odevena u svileni plavi ogrtač, sa polumokrom kosom. Iz unutrašnjosti stana se čula prijatna muzika ambijenta. Zamolio je da uđe, jer želi da joj se izvini za neuspeh. Pošto je ušao u lepo sređen stan, sprovela ga je do dnevne sobe,

– Sedite. Evo možete ovde. Može neko piće, kafa?
– Čaša crnog vina, ako imaš.
– Naravno.

Smestila ga je u plavu fotelju i otišla do bara u susednoj prostoriji da sipa piće. Kako se prethodno sredila, strgla je sa sebe ogrtač i ogrnula crnu čipkastu providnu bluzu, navukla iste takve tanga gaćice i crne čarape na haltere. Tako obučena, došla je do Igora sa dve čaše vina, stavila koleno svoje desne noge na njegovu levu nogu, unela mu se u lice i ponudila piće.

Iznenađen ovako otvorenim pozivom na orgijanje, zaustavio je razmišljanje o tome kako da pridobije njeno poverenje i uzeo obe čaše iz njenih ruku, jednu spustio na pod pored fotelje, iz druge ispio gutljaj vina, onda ponudio njoj jedan gutljaj, a potom spustio i drugu čašu. Stavio je ruku na njenu isturenu nogu i pogledao je prihvatajući ponudu.

Okrenula se leđima ka njemu i oslanjajući se rukama o naslone za ruke, sela na mesto njegove batine, trljajući dupence i picu o njegovu nabreklinu. Nagla se unazad, iskrenula glavu i ponudila mu svoja usta. On je obuhvatio rukama oko struka i krenuo da dodiruje svaki milimetar njenog glatkog tela, prihvatajući ponuđene usne. Razmenjujući poljupce, počeo je da joj mazi bedra, stomačić, podvukao ruke ispod bluze i izvadio sise napolje. Kučka je uživala u svakom trenutku i predavala se svakom sledećem dodiru. Životinjski su se žvalavili, palacajući jezicima, grizući ih, sisajući, gledali se u oči i osmehivali zadovoljni nastalom situacijom. Spustio je svoju znojavu ruku do pubisa, zavukao je u gaćice i počeo da mazi fino izbrijanu picu ispod kratko ošišane čirokane. Ona voli da je dodiruju, miluju, ljube, grizu, sisaju, da je pale i zadovoljavaju njenu neobuzdanu želju za sirovim karanjem.

Brzo su zamenili mesta. Ona je sela u fotelju a on klekao ispred, raširio joj noge, pomerio gaćice u stranu i započeo prvo sa poljupcima oko pice, a potom razmaknuvši usmine prstima desne ruke, ispružio svoj vlažni jezik i prislonio ga na vrelu pičku, na šta je ona burno reagovala ispuštajući uzdah zadovoljne kuje koja je napokon dobila ono što je žudno iščekivala već nekoloko sati. Sklopila je oči i doživljavala svaki pokret jezikom po klitorisu i ovlaženom međunožju. Oblizujući usne gladne jeba, jednom rukom je mazila i gnječila svoj stomačić a drugom gurala njegovu glavu da duboko uroni u nju.

Igor je ustao a Crnokosa čučnula ispred njega, mazno milovala unutrašnjost njegovih butina i ukrućeni kurac preko farmerki, a onda otkopčala šlic i izvukla mu kurac napolje. Bio je veliki, gladak i mokar. Povukla je kožicu i prislonila usne na pulsirajući glavić, pažljivo ga uvlačeći u usta, vodeći računa da ga ne povredi zubima. Pokretala je ruku gore-dole po vratu njegovog velikog kurca i čas gledajući u njegove oči, čas u koren kurca, uzbudljivo i vlažno sisala nabreklinu. Radila je to postupno i predano, pažljivo kao da će ga polomiti. Izvukla je na videlo i velika nabrekla muda, i milujući ih rukama, dalje obrađivala glavić. Gutala ga je sve dublje, vadeći ga celog iz usta i nabijajući se do grla, masirala obraze iznutra vrelim glavićem, sisala velika muda i mirisala sladunjavo-gorki miris muškarca, koji je u njoj budio iskonski životinjski nagon za jebanje. Ne jebanje radi razmnožavanja, već jebanje radi jebanja.

Ustala je i klekla jednom nogom na sedište fotelje a drugom na oslonac za ruke, oslonivši se levom rukom o naslon a desnom raširi svoju gladnu guzu i značajno pogleda čoveka koji će uskoro da udovolji njenoj pohoti. Nagnuo se ka njoj, povukao je ka sebi i počeo da liže njeno malo uvo, na šta ga je ona uhvatila za kurac i protrljala njime svoje istureno međunožje. Napokon su se kurac i pička spojili. Lagano je zavukao kurac u raspaljenu pičku, prihvatio je za guzove i u sporim kretnjama napred-nazad pakovao svaki centimetar kurca u nju. Uživala je u tome, odajući priznanje da dobija šta želi uzdišući i stenjući kao kurva koja je plaćena da glumi. Ali ovoga puta ona nije glumila. Pomogla je jebaču stežući dupence i gurajući ga ka njegovom kurcu, da što bolje oseti svaki milimetar njenog tela.

Ustala je sa fotelje a njega stavila da sedne opkoračivši ga, okrenuta leđima, nasede pičkom na ogromnu kurčinu. Jahala je kurac, mazila klitoris, stomak, sise, bradavice, usne, čupala kosu, štipala svoje noge, grizla usne i uživala u svemu. Jebač se dohvatio velikih mokrih usmina i rastežući ih masirao okolinu mesta u kome je njegov kurac svakog trenutka nestajao i ponovo se pojavljivao u punoj veličini.

– Jebi me! Karaj moju nezasitu pičketinu! Rasturi me!

Jebanje je trajalo kao čitavu večnost, ali ga njoj nije bilo dovoljno. Dok dobija ono što želi, što voli, što joj je više od svega potrebno, dok dobija kurac, veliki lepi mesnati kurac, tu, duboko u sebi, ona želi još.

Privukla je tabure do fotelje, klekla na njega i isturila svoju guzu ka batini koja se njihala iza nje. Bilo je jasno da želi zadovoljenje i treće rupe. Već vidno napaljena, sluzava i otekla pička, kao oveća kajsija, krasila je podnožje belog čmara. Prislonio je vrh batine namazan nekakvim uljem na uzani anus i potpomognut njenim rukama, polako spakovao glavić unutra. Obuhvaćen mišićima prstena, glavić je ostao unutra i očekivao ostatak kurca da mu se pridruži.

– Uterj mi ga u guzu duboko, jako, da me boli! Karaj me kao nikoga do sada.

Cimala je svoje guzove rukama i zavaljena glavom u ugao fotelje gledala kako se njegovo telo klati u naletima prodiranja. Osetila je kako se ispunjava vrelim i vlažnim mesom, koje kao da svakog trenutka postaje sve veće i deblje. Uživala je u besomučnom karanju njenog dupeta, halapljivo trljajući pičku i zavlačeći jedan po jedan prst unutra, pokušavajući da dodirne samo dno svoje unutrašnjosti. Jebao ju je dugo i jako.

Sada se okrenula i legla na tabure i fotelju, tako da nesmetano može da gleda svog jebača u oči. Podigla je noge visoko, raširila ih koliko je god mogla i savivši ih, kolena spustila ka telu, pored grudi, ostavljajući jebaču dovoljno mesta za obe rupe. Tek karana bulja je zjapila kao otvorena usta, a sluzava pička očekivala da joj se ponovo dogodi nešto što će je ispuniti, do kraja, do dna. Uzela je plavi vibrator sa stočića i sačekala da Igor spakuje svoju kurčinu u guzu, dudlajući plastični kurac, pripremala ga za pičkicu. Raširila je usmine i vrhom plastične batine protrljala ulaz u picu, nakon čega je usledilo duboko zavlačenje, usklađeno sa nabijanjem živog kurca u čmarić. Uzdisala je zadovoljno i predala se činjenici da sada ima zapušene obe rupe, koje inače bespotrebno ostaju nedopunjene i otvorene u vreme apstinencije od jebanja.

I pička i dupe su zadovoljeni, pa i pored toga što je u jednom od njih plastika nadomestila nedostatak drugog živog kurca, zadovoljna je činjenicom da bar ono drugo, živo parče kurca nije umotano u plastiku, nego je prirodno spojeno sa njenom unutrašnjošću, ostvarujući tako kontakt dva bića koja se jebu. Osećala je kako se želudac pomera ka grudima kada se obe sprave duboko u njoj sretnu i dodirnu tanak zid koji ih deli, i kako se povlači nazad za njima. Taj osećaj ostavlja poseban užitak koji treba da traje, da ne prestaje. Otvorena usta bez izgovorene reči govore o njenom stanju, ekstazi.

Ispunjenost kurčevima je Crnokosu dovela do kraja. Jednom je rukom nastavila da gura vibrator u pičku i vrti ga u širokom luku, drugom rukom nečovečno gnječila sise, bradavice, stomak, energično stezala kosu i čupala je, deformisala lice i oči, duboko gurala tanke dugačke prste u usta, palacala jezikom i neartikulisano urlikala. Klatila je nogama gore-dole i svršavala sa kurcem duboko u dupetu i vibratorom u pici. Svršavala je polako, jako, dugo i glasno.

– Prija ti kurvo, voliš kad te brzo jebu u dupe!?
– Mmmmm… daaa… – brzo je prokomentarisala, pokušavajući da dođe do daha.

Igor je nastavio sa energičnijim karanjem i konačno dao znak da će svršiti. Izvukao je kurac iz razjebanog dupeta i pomerio se u stranu, ostavljajući lepotici prostora da čučne ispred njega. Desnom je rukom uhvatila kurčinu i drkajući ga trpala u usta, dok je levu ruku udomila na svojoj razjebanoj i orošenoj pičkici.

– Svrši mi u gladna usta… brzo… – zapovedila je gostu.

Mesila je muda ovog pastuva i pušila poslednje metre kurčetine, a onda je uz njegov glasan urlik dočekala prvi jak udar sperme duboko u svom grlu. Brzo je izvadila kurac napolje i ostatak prolivanja hvatala usnama, točeći i razmazujući spermu po licu. Upijala je miris i ukus sperme, oblizujući svaku kapljicu sa purpurnog glavića i iz rupe na njegovom vrhu, a potom sakupljeni nektar kroz sklopljene usne cedila napolje, puštajući da se obilno izručena sperma sliva sa lica, usta i brade na čvrste grudi. Udisala je slankasti miris i razmišljala o sledećem trenutku kada će doživeti ponovo, isto ovakvo zadovoljenje svih svojih otvora.

– Bilo je super. Ostani da nastavimo…
– Nije ti dosta? – iznenadio se Igor,
– Meni nikad nije dosta dobrog kurca.

Autor: Aleksandar Urosevic

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile