Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eto nakon nekoliko priča što sam ovdje pročitao,odlučio sam da podijelim i naša iskustva iz zadnje tri godine,sve priče što napišem nisu plod moje mašte,nego istinita iskustva mene i moje drage.ima više različitih priča
Ja sam Marko(37g),a moja draga je Marija(39g).oboje smo prosječnog izgleda,ništa super atraktivno,visoki smo oko 175cm,ona je vitka,malih grudi i lijepe guze.živimo skupa 4 godine,a skupa smo 5 godina,upoznali smo se kada sam se ja rastao od bivše žene,a ona je izlazila iz veze koja je bila u zadnje vrijeme više prijateljska,jer nije imao vremena da dolazi kod nje,vidjala ga je samo na poslu,jer su radili skupa.
Prvih godinu dana smo imali normalan seks kao i večina parova,a onda se polako sve mijenjalo.ja inače radim na terenu pa se seks svodi samo na vikende.
crossdresser-
Jednom dok sam se nabijao u nju(kurac mi je 17cm,tanji)dirala me je po ledjima,spustila ruku na guzu te sasvim malo prešla preko moje stražnje rupice,na što mi se kurac još više ukrutio i svršio sam kao lud.primjetila je to ali je šutila tada.kada sam otišao nazad na teren preko poruka me je pitala(inače jako puno tipkamo preko poruka dok sam na terenu)dal mi se svidjelo kad me dira po guzi,jer osjetila je moju reakciju. Nisam to mogao sakriti pa sam joj u više poruka priznao da volim primiti kurac u sebe i da volim žensko rublje na sebi. Bila je šokirana,ali na moje iznenadjenje počela me ispitivati što volim,kako,dal sam bio sa muškarcem.priznao sam da sam bio sa jednim dečkom,obučen kao pičkica,da me jebao i da sam mu pušio kurac do kraja. Bila je jako šokirana. Inače me muškarci baš ne privlače,ali volim umati kurac u sebi kao pickica.par dana nismo to spominjali,a onda me iznenadila. Napisala je da želi kad dodjem kuči da se obučem u njeno rublje i nabijem na vibrator(koji sam joj kupio za rodjendan da me mijenja dok sam na terenu). Bio sam zatečen njenom željom,ali sam naravno odmah prihvatio.
Kada sam došao,prvo sam je dobro potrošio kao i inače,jer me sve to jako napalilo,a onda mi je rekla da se obučem u njeno seksi rublje i da se nabijem na vibrator.izašla je iz sobe,ja sam obukao samostojece crne čarape,tangice,grudnja i kratku haljinicu,kada je ušla bila je šokirana vidjenim,ali je nastavila igru.bili smo napeti oboje,prišla mi je,dirala po kurcu preko haljine,pitala jer želim kurac u sebi,rekao sam stidljivo da. Namazao sam guzu i namjestio vibrator na rupicu. Zamolio sam je da mi pomogne,da drži vibrator dok se nabijam na njega,bila je napeta i pomalo nesigurna kao i ja. Polako je vibrator ulazio u moju guzu dok sam nagužen klečao na krevetu,malo me bolilo,a onda je sve više godilo,počeo sam miješati na njemu dok me nabijala tako,nisam mogao izdržati,svršio sam jako dok me ona sva u čudu gledala i nabijala.
Bilo mi je neugodno nakon toga kao i njoj pa smo ostatak vikenda šutili o tome.
Došavši na teren,opet smo tipkali o tome,pitala me jel mi se svidjelo,ispitivala što volim i svašta. A onda me iznenadila,rekla je da želi gledati kako me netko jebe tako kao pičkicu!!! Uh,odmah sam pristao,krenuo na jednu stranicu na internet tražiti dečka koji ce me jebati. Nije to išlo samo tako,jer puno njih nije sigurno što želi,mi smo tražili dečka koji ce mene jebati a da ona samo gleda.
Nakon dužeg vremena,našao sam jednoga,imao je 30 godina,imao svoj prostor i nešto iskustva,bio je oženjen i tražio diskreciju što je i nama odgovaralo.
Našli smo se na kavi,malo porazgovarali o svemu i onda otišli u jedan njegov stan. Ja sam se u drugoj sobi obukao kao pickica,bez šminke i perike i ušao u sobu pred njih,oboje su rekli kakva pickica. On je bio vidno napaljen,skinuo se,prišao mi,spustio me na koljenma i prinjeo svoj kurac mojim usnama,bio sam napet,ali sam ga halapljivo počeo pušiti,lizati,bio je kraci i deblji i jako čvrst u mojim ustima,uzdisao je i govorio kako ga dobro pušim,bolje od njegove žene. Zatim me naslonio na kauč,moja guza mu je bila istrčena i spremna za njega,zadignuo je haljinicu,tangice povukao u stranu,jezikom je počeo lizati moju rupicu,uh kako je to bilo dobro,uzdisao sam a Marija je gledala i rekla kako sam prava pickica.onda sam osjetio vrh njegovog kurca na otvoru moje guze,polako je prodirao u mene,rekao sam da me malo boli,ali on je bio jako napaljen i nastavio je ulaziti u mene,sve jače dok nije ušao do kraja i počeo me nabijati. Trebalo mi je malo vremena da se opustim i da se bol pretvori u užitak. Marija je to sve gledala i slikala. Onda je izašao iz mene,sjeo na kauč i rekao da sjednem na njega.polako sam se nabijao na njegov kurac okrenut prema njemu,godilo mi je to,počeo sam miješati i vrtiti guzom,stenjao sam kao žensko,to ga je sve izludilo,osjetio sam kako mu se kurac propinje,kako se počinje grčiti i sipati spermu u moju guzu,uh kako je bilo dobro,i ja sam počeo svršavati po njemu dok je moja draga šokirano gledala.
Otišli smo od njega,a Marija mi je rekla kako se iznenadila,kako sam bio prava pickica.pitao sam je dal je to napaljuje,a rekla mi je da ju to ne pali,ali joj se jako svidja i želi to gledati,kod kuče sam je potrošio dok mi je govorila utiske sa mojeg gay iskustva i svrsio sam jos jednom kao lud.
U sljedečoj priči je sasvim drugo iskustvo……….

Autor: toni098

Vatrogasac 6 - Susret sa Irenom
Crossdresser i nevjerna žena 2