Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Moja supruga Maja, je izuzetno pohotna mlada žena, povećih grudi i guze, uskog struka, zgodnih dugačkih nogu, lepe ravne tamno smedje kose.Uvek je u najlon čarapama, uskim suknjma ili pantalonama i štiklama, priroda posla joj nalaže da uvek bude tako obučena, jednom rečju uvek doterana.U vezi smo bili 6god. pre nego što smo se venčali,u braku smo 4 god. Nas sexualni život je oduvek bio zanimljiv,ali nikad toliko kao, kad sam postao cuckold. Jos kao tinejdžerka, njeno prvo sexualno iskustvo,se vezuje za momka koji je tada bio stariji od nje 10 god, i sto je jos bitnije za ovu priču, imao je velik kurac. Njoj kao mladoj i nevinoj devojci, iskusan momak sa 20cm velikim kurcem je bio idealan učitelj, onih veština koje je ona volela i koje voli i danas… Nakon njega, posle 6 god. udala se za mene. Ne mogu da se pohvalim veličinom, ali uvek je bila dobro jebena…u početku svaki dan, ali kako je vreme odmicalo, sve redje i redje, dok nismo počeli da na glas za vreme sexa govorimo, naše najskrivenije želje. Tad počinje da opet bude zanimljivo, kao nekad…i moja devojka, je u stvari od tog perioda postala pohotna razvratnica… Govoreći mi, dok je jebem, kako voli velike kurčeve, kako želi da ih puši, da je prskaju svuda, da je samo veliki komadi strašno pale, i kako bi volela da je jebu u sve rupe…pričala mi je kako je jebao njen bivši, kako mu je pušila…i svaki put,su me te njene priče, jezivo popalile, da sam se u momentu pretvarao u zver, i obavezno je žestoko jebao, nakon toga….

Jednom prilikom sam je pitao, da li želi da se pojebe, sa tipom koji ima veliku kurčinu, ona mi je rekla da o tome može samo da mašta, dok je u vezi….na šta sam joj rekao, da ako “bude dobra”možda je i počastim sa jednim kuronjom… Ona je na to odgovorila: ”možda jednog dana kad budem bila gospodja”… Već tada i sama pomisao na to da mi kurati tip ševi zenu, me je jako palila, i često sam o tome maštao, drkao i skupljao hrabrost da to jednog dana organizujem…jednostavno, to sam morao da doživim…. Naš sex je bio odličan, uvek smo pričali o tome za vreme jebačine…i pre otprilike godinu i po dana, supruga mi je rekla “zrela sam, ljubavi, želim velikog”. Pao je dogovor da ja pronadjem tipa i sve organizujem…od tad sam na Smokvi, proveo dosta vremena, i saznao da ima puno ljudi koji praktikuju takve akcije u braku, saznanje da nisam jedini, koga pali takva situacija, me je ohrabrila,da idem do kraja…

Lana 3
Cuckold muz 2 deo

Izaberi me