Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Cure u trendu

Sandra je više od svega voljela grube igre, uživala je dominirati i tjerati ljude da rade što ona želi. Uvijek je ona bila ta koja je vodila igru. Sada je ležala gola i bespomoćna, a nad njom je suvereno stajala prekrasna žena. Bilo je to nešto sasvim novo za Sandru jer je prvi put u životu naišla na znatno jaču damu od sebe. Potpuno pokorna i ponizna čekala je Lein znak da krene u akciju. Lea je bila žena raskošnih oblina, stegnutih u besprijekorni crni kožni korzet iz kojeg su se ponosno kočoperile prekrasne grudi, a u ruci je držala bič i lupkala njime po čvrstim, besprijekorno oblikovanim bedrima.
– Klekni na krevet i raširi noge! – naredila joj je Lea.
Poslušno se namjestila na krevetu koji je bio na sredini sobe pa ga je Lea laganim korakom obilazila, povlačeći bičem po Sandrinim leđima,spustivši ga niže do proreza na guzi i nježno joj dotaknuvši mačkicu. Na taj se podražaj dodatno napalila još se izazovnije naprčivši.
– Diraj se po pičkici – rekla joj je.
Sandra hitro uvuče ruku u svoje rosno međunožje. Vještim pokretima obrađivala je svoju raspaljenicu, dok ju je Lea gledala, čučnuvši iza nje. Nije se usudila niti zastenjati dok se trzala vođena svojim iskusnim pokretima. Često je mazila svoje blago i u tome je i ovoga puta istinski počela uživati.
– Dosta – prekinula je njeno samozadovoljavanje Lea.
Vlažne, probuđene mačkice klečala je nagužena na krevetu.
– Raširi noge – čula je glas iza sebe.
Raskrečila se što je moguće više ne znajući što je čeka. Osjetila je kako Lea gura prst u njenu prednju rupicu i ruke su joj klecnule. Zabila joj je prst do kraja ne štedeći je. Kopala je po njenoj unutrašnjosti izazivajući ludilo u njoj. Svaki put kad bi osjetila da kreće dalje nego što ona to hoće Lea bi prekinula. Sandra je izbezumljeno vapila za olakšanjem, a Lea joj ga joj nije namjeravala pružiti. Bila je sve vlažnija i izluđenija od iščekivanja.
– Dođi sad ovamo – zapovijedila joj je njena mučiteljica.
Raskopčala je korzet, a grudi su joj iskočile van. Sjela je na krevet pored Sandre nudeći joj grudi za kojima su muškarci pohlepno uzdisali. Mahnito uzbuđena bacila se na njih gnječeći ih, ližući ih i grizući. Nježno je zabijala zube u čvrsto meso ne ostavljajući tragove, a Lea je zabacila glavu unatrag pomahnitalo jecajući i stenjući. Igrala se njenim grudima bjesomučno ih obrađujući. Bile su vlažne od njene sline, skliske i tople. Grickala joj je bradavice, sisala ih poput djeteta,a Lea se grčila odgurnuvši Sandru od sebe.
– Hajde skini me, strgni sve sa mene – oštro joj je kazala.
Dohvatila je njenu suknju naglo je povlačeći. Čula je kako se tkanina para i kako dugmad leti na sve strane. Lea je stajala ispred nje gola i spremna.
– Takooo, bila si dobra, sad me možeš maziti i lizati – rekla je Lea i legla na krevet šireći noge.
Ponovo se bacila na nju obožavajući njeno tijelo. Lizala ju je od glave do pete, a onda je udobno smjestila glavu između njezinih dugih nogu.
– Nisam ti to dozvolila! – prekinuo ju je iznenadni udarac bičem po guzi.
Zapeklo ju je pa je zastala očiju zamagljenih od strasti. Nije boljelo, uzbuđivalo ju je. Lea stavi ruku među noge i pogladi se po mačkici.
– To možeš samo kad ti ja dozvolim – dodala je samouvjereno.
Sandra je izbezumljeno gledala njenu pukotinu želeći je dodirivati i maziti. Htjela je jezikom , rukama bilo čime pojebati ovu rasnu ženu ispred sebe, ali nije se usudila niti pomaknuti.
– Dođi sada, sada možeš – odobrovoljeno ju je pozvala Lea.
Zabila se naglo u nju jezikom, prelazeći po mokroj, sočnoj pičkici koja je to jedva dočekala, pruživši joj gostoprimstvo ko iz priče. Mislila je da će svršiti od zadovoljstva. Temeljito ju je lizala, poigravajući se s nabreklim klitorisem i rascvalim usminama, osjećajući kako Leino uzbuđenje raste. A onda joj je Lea dodala veliki gumeni kurac.
– Jebi me s njim! Ispuni me njime!
Uvukla joj je gumeno čudo u rupicu jebući je i prstom joj mazeći klitoris. Gumeni veseljko vibrirao je u Leinoj pičkici, a ona je sve jače mrdala guzom.
– Sad malo jebi sebe – naredila je i sjela nasuprot nje, gledajući je.
Njena mačkica vapila je za ispunjenjem. Željno ga je uvukla u sebe osjećajući blaženstvo. Onda joj je Lea otela oružje i nastavila je jebati.
– Lezi pored mene, sad ćemo se naizmjenično jebati gumenim jahačem – rekla je Lea.
Legla je pored nje osjećajući njeno tijelo uz svoje. Bila je na rubu ekstaze. Ova žena izluđivala ju je maksimalno. Lea je prvo sebe obrađivala gurajući i izvlačeći gumeni kurac, a onda ga je ugurala Sandri koja je podigla nogu oslobađajući ulaz što je moguće više.
– A sad malo ti mene jebi – ponovo je rekla Lea.
Sandra izvuče kurac iz svoje rupice i hitro joj ga smjesti među noge. Lea je učinila isto pružajući joj pogled na pičkicu i njenu ruku s gumenim kurcem koji ulazi i izlazi iz vruće rupice. A onda je Lea zastenjala šireći noge još više, a Sandra je pravovremeno ubrzala tempo osjećajući njen nadolazeći žestoki orgazam.
– Uzmi ga sad ti – rekla joj je Lea gurajući dva prsta u svoju mokru ljepoticu.
Sandra legne na leđa ubadajući se gumenim kurcem i gledajući Leu kako prstima obrađuje svoju raspaljenicu. Obuzelo ju je ludilo. Tresla se svršavajući nabijena na veliki gumeni falus. Orgazam ju je preplavio dok se pohotno samozadovoljavala gledajući Leu. A onda joj je Lea odmaknula ruku s gumenog kurca, dohvatila ga je i zabijala u nju pružajući joj potpuno zadovoljstvo. Drhtale su od naslade, stenjale i tresle se kao u groznici. Nakon kratkog predaha promijenili su pozu, a tijela su im se potpuno izmiješala međusobno se trudeći da pretoče sve svoje želje, strasti i pomamu.
Zadovoljno su ležale jedna pored druge. Dvije domine po potrebi ipak mogu postati poslušne, a i to je samo dio igara bez granica.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile