Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Cyber dama u mom krevetu

Bio sam mlad. Mlad i napaljen. A Internet je nudio sve što sam trebao.
Svake noći, u mraku svoje sobe, sjedio sam pred ekranom i užurbano tražio društvo. Chat stranice bile su moj drugi dom – uzbudljiviji i životniji od pravog. Ulazio sam u duge cyber razgovore, uvijek pod istim nadimkom: TVRDI. Jer, zaista, koja bi druga riječ bolje opisivala moje stanje?
Te noći, međutim, bilo je drugačije.
Javila mi se nepoznata dama izazovnog nadimka: SEX FOX (sex lisica). Bila je neobično direktna i prosta, ali na najbolji mogući način. Već iz njene prve poruke zračio je miris pičke.
SEX FOX: Pa, koliko si tvrd, Tvrdi? Dovoljno da nahraniš moju meku, vlažnu mačkicu?
Bio sam gol i mogao sam jasno vidjeti kako mi ud raste u samo nekoliko sekundi, poprimajući punu veličinu. Dohvatio sam ga i lagano prodrkao, pa odgovorio:
“Naravno.”
Nije trebalo dugo čekati njen novi napad.
SEX FOX: Znaš, ja volim osjetiti tvrdo meso među nogama. Volim da mi kurac probije usmine i provali u pičku.
Kao ostvarenje sna, pomislio sam. Žena koja se ne koleba oko pisanja prljavih misli, koja s lakoćom poseže za sirovim riječima čistog, neskrivenog seksa. Počeo sam maštati; kako izgleda? Koliko ima godina? Je li i ona upravo gola, dotiče li svoj klitoris oznojenim prstima, kao što ja, podrhtavajući od požude, navlačim kožicu kurca gore-dolje? Samo je jedan način da saznam…
“Koliko imaš godina?” upitao sam.
SEX FOX: Ja sam iskusna žena. Imam 38, ali izgledam kao mlada ždrebica. Voljela bih da si ovdje, pa da lizneš moje krute, znojne bradavice.
Potres žeđi za njenim tijelom buktio je kroz moj mlad penis. Užurbano sam tipkao po tastaturi, sipao sam prljave opise luđačkog seksa na ekran, ali ona je odgovorila neočekivano, u svom stilu.
SEX FOX: Slušaj mali, sokovi mi teku iz pičke niz butine… Stvarno trebam kurac. Jesi li sam kod kuće?
Zahvalio sam svim svecima što je majka upravo danas otišla iz grada na poslovno putovanje, pa grozničavo odgovorio:
“Jesam. Hoćeš li doći? Jebao bih te cijelu noć, lisice.”
Prijedlog joj se svidio. Tako nešto je, očito, i priželjkivala. Dao sam joj adresu, a ona je obećala doći za manje od pola sata, jer, spletom sretnih okolnosti, bili smo sugrađani.
***
Čitavo sam vrijeme sumnjao. Neće doći, govorio sam sebi. Bilo bi to previše dobro, previše lako. Možda ona i ne postoji; možda se to neki nastrani momak poigravao mojim živcima – čest je slučaj da se homoseksualci predstavljaju kao žene, pa traže virtualno guženje od naivnih cyber jebača. Sumnje su me nagrizale, ali moj kurac i dalje je stršao, kao molitva da sve ipak jest istina i da ona dođe…
Sa svakom minutom koja je protekla, sve sam manje vjerovao da će se pojaviti… A onda je zvono na vratima presjeklo tišinu. Ukočio sam se, osjećajući žestoku tremu, ali i udar adrenalina. Ona? Tko bi drugi mogao biti u ovo doba noći?
U šoku, shvatio sam da se nisam obukao. Sumnje i dvojbe toliko su potresale moj um da sam zaboravio na vlastitu golotinju. Pa što? pomislio sam. Ako me želi, ako je zaista tako napaljena, neće je smetati… Štoviše, možda se oduševi.
Prišao sam vratima tiho, na prstima, pa oprezno provirio kroz špijunku.
Stajala je ondje, u haustoru, nabijena seksepilom kako samo zrela žena može biti. Sise su joj gotovo izbijale iz uske, providne bluze, a pramenovi crne, kovrčave kose, milovali su svjetlu, nježnu put njenog elegantnog vrata. Bila je lijepa na način prave dame koja drži do sebe čak i dok jaše kurac. Fino, umjereno našminkana, velikih usana, dubokih, prodornih očiju, koje znaju što žele. Milovao sam njeno tijelo pogledom. Savršene, duge noge, zategnute u mrežaste najlonke izbijale su kroz smione proreze na poludugoj suknji… Nosila je sandale koje se vezuju oko listova sve do koljena. Mogao sam jasno odmjeriti njena prelijepa, ženstvena stopala s malim, djetinjim prstićima i noktima obojanim u zagasito crvenu.
Kurac mi se digao do te mjere da je nestrpljivo lupkao u vrata, a nestrpljiva je bila i ona.
“No, dokle ćeš me proučavati? Otvori”, doviknula je.
Prožela me nelagoda, pa sam otključao i otvorio vrata, ponovo smetnuvši s uma da sam gol. Kada me ugledala, začudila se samo na trenutak, pa zavodljivo primijetila:
“Kakva mlada poslastica…”
Ušla je i u prolazu me, kao slučajno, očešala po jajima. Oteo mi se poluglasan uzdah.
“Jesi li, mali, kada jebao zrelu gospođu kao što sam ja?” upitala je izravno.
“N… ne” promucao sam.
Nije se kolebala:
“Gdje je spavaća soba?”
Uveo sam je u zamračenu sobu moje majke. Zadovoljno je pogledala velik, udoban krevet ogrnut sjenama, a zatim uočila otvoren prozor s pogledom na susjedni neboder. Mrtva hladna, upalila je svjetlo, pružajući susjedima pogled na nas. Postiđeno sam se povukao u kut sobe kojeg se izvana nije moglo vidjeti. Ona je, međutim, stala točno pred prozor, pa polako svukla bluzu. Njene goleme sise iskočile su na slobodu. Pohotno sam promatrao velike, crvene bradavice i široke kolutove oko njih. Nasmiješila se, pa počela izazovno rukama utrljavati grudi jednu o drugu. Meke, bijele sise prelijevale su se preko njenih prstiju, sudarale se, klizile usporedno gore-dolje… Bože, svršit ću! – pomislio sam.
“Sviđaju ti se?” upitala je uz đavolski smiješak.
Klimnuo sam glavom bez riječi, ne skidajući pogled s njih.
Prišla je prozoru, drsko pritisnula grudi na staklo, a za njima i usne. Zurio sam opčinjeno – sasvim se primakla prozoru i počela nježno lizati staklo. Istodobno, izbacila je guzu prema meni i zamamno prodrmala kukovima, pa svukla suknju. Nakon nekoliko minuta zavodljive igre s prozorom, koja je morala napaliti čitavo susjedstvo, pod uvjetom da je netko bio još budan ondje, okrenula mi se natrag, gola, samo u mrežastim najlonkama i sandalama. Nije nosila gaćice. Njena obrijana pička sjala je na jakom svjetlu sobe.
Prišao sam joj, isprva nesigurno, pa sve odlučnije, i uronio usne u njen vrat. Klizio sam jezikom niže, prema sisama. Goleme bradavice gotovo da su uskočile u moja usta. Lizao sam ih i grickao, a ona je tiho uzdisala i primila moj kurac u ruke, pa počela natezati kožicu gore-dolje preko glavića.
“Mmmm… Kako je mlad taj penis, osjećam u njemu dječački naboj, napaljenost koja se ne može usporediti ni sa čim drugim…” promrmljala je između pohotnih uzdaha.
Više nije imala snage trpjeti napaljenost, pa me žestoko odgurnula na krevet. Opkoračila me zatim, pa sjela mokrom pičkom na moje lice.
“Liži ju, mali, liži moju iskusnu, zrelu pizdu!” zapovijedila je.
Navalio sam jezikom na velik, zagasito ružičast klitoris. Stegao sam ga nježno zubima i počeo ga šamarati jezikom. Ona se nije mogla suzdržavati, niti je to htjela. Oslonila se rukama na jastuk i jecala iskrivljenim glasom napaljene kučke:
“Daaaa… Liži moj klit, siši ga, grickaj… Uuuhh! Tako, šaraj jezikom kroz moju pičku… Aaaah…”
Dohvatio sam je pohotnim rukama za guzove, zabio prste u mekano meso, pa je privukao još žešće na sebe, uranjajući jezik u ljepljivu pukotinu pizde… Jebao sam je njime, lupkao po nutrini njenih prepona, a njen klit našao se posred mog nosa, pa sam laganim trzajima glave trljao i njega, izazivajući u toj zreloj drolji uragane požude.
“Mmm… Još, još, još! Liži mali, tako me pališ… Aaaa!”
Sokovi su otjecali iz nje i ulazili mi u usta, što me dodatno napalilo. Postajao sam sve više životinja gladna seksa, a stidljiv momak u meni je nestajao ustupajući mjesto napaljenom demonu… Smiono sam razmakao njene guzove i zatukao joj jedan prst u šupak.
“Aaaragh!” zavrištala je, “Što… Što to… radiš?”
Izvukao sam prst iz njene guze, pa ga naglo zabio natrag. Ponovo je zaurlala.
“Bezobrazniče! Uuuuu… Jebem ti… Aaah…”
Agresivno sam dudlao njen klitoris, ne dopuštajući joj da stane i razmisli o prstu u dupetu, prstu koji joj je poskakivao kroz čmar, širio ga, pa izlazio samo da bi se još odlučnije, još žešće vratio unutra.
“Kako se… ufff… usuđuješ… moju guzu…” stenjala je, nemoćna da se odvoji od jezika koji je navlačio njen klit. Gotovo da je bila moja zarobljenica, u ovom položaju. Koristio sam to punom snagom. Uskoro je i drugi moj prst uronio u dubine čarobnog anusa seksi lisice. Dva prsta našla su se stješnjena jedan uz drugoga, obgrljena uskim šupkom, a ja sam ih počeo odmicati, svakog na svoju stranu, čime sam joj skoro neljudski širio čmar.
Vrištala je, ali njene riječi počele su se mijenjati, i naslutio sam da joj analna tortura i nije odbojna:
“Uuu… Gade mali… Kako smiješ? Kako… Mmm, to… to mi se sviđa… Aaah… Dobro je… uuuuf… Proširi ga… Mmmm… Proširi mi guzu! Daaj, još!”
Napaljen do boli, odgurnuo sam ju u stranu, pa je grubo okrenuo na trbuh i podigao njene guzove prema sebi. Prislonio sam kurac na proširen čmar i bez kolebanja trznuo kukovima. Glavić je nasilno uletio u vlažno dupe, a za njim trpao sam i ostatak kurca, milimetar po milimetar… Njeni jauci izražavali su snažnu mješavinu prodorne boli i slatkastog užitka… Vrtjela je bokovima i usisavala me dublje.
“Aaarg… Kako boli… kako je dobro!”
Hitrom kretnjom izvukao sam ud iz nje i opčinjeno gledao kako njen šupak ostaje proširen, kao crno grotlo bez kraja. Zabio sam ga potom natrag, a ona je vrisnula kao pod udarcem biča. Uhvatio sam ritam i počeo je brutalno guziti, što je popratila lavina njenog stenjanja, kroz koje su se probijale riječi poticanja, ali i molbe da prestanem… Raspamećeno je groktala čas jedno čas drugo.
“Da! Jebi… mi čmar… Aaaa… Stani, ne mogu… više… Uhhh… Jebi me… Rasturaj mi guzu… Ne! Aaaah…”
Nisam se obazirao. Prašio sam joj kroz uzan anus dugo i iscrpno, a kada sam naslutio da se bliži vrhuncu, premjestio sam ud iz guze u mokru, dobro oblizanu pičku. Nekoliko uboda bilo je dovoljno, i ona je, uz gromoglasan vrisak, svršila.
Ležala je nepomično, pa sam, napaljen od samog pogleda na nju, uzjahao to ženstveno, pojebano tijelo i uspeo se na koljenima do njenog lica. Moj tvrd kurac lelujao se nad njenim licem. Nasmiješila se i obuhvatila ga punašnim usnama, pa navalila jezikom. Već sam miris seksa koji je ispunjavao sobu bio mi je dovoljan da izgubim kontrolu nad sobom i eruptirao sam joj u usta. Ljepljiva sperma prsnula je po njenom jeziku, a ona ju je promućkala u ustima, pa pustila da joj mješavina guste sperme i pljuvačke klizne niz bradu. Kakav božanstveni prizor!
Ustala je potom, obukla se, i na odlasku mi samo kratko dobacila:
“Potraži me na Internetu kada ponovo budeš sam u kući.”
Budi sigurna u to, pomislio sam i vratio se svom kompjuteru. Noć je još mlada, ako ništa drugo čeka me još koji dobar cyber.

Izaberi me

Jedan komentar na “Cyber dama u mom krevetu”

  • eskobar89 kaže:

    trazim sex preko skypee

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile