Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Darija, Martin i moj prilog pikniku

S Darijom i Martinom svakog proljeća odlazim u njihovu vikendicu. Tamo daleko od neželjenih pogleda svi uživamo u zabranjenim igrama. Dok nas Martin vozi ja s njom počinjem predigru na zadnjem sjedištu njihovog auta. Darija mi opipava kitu u hlačama, a ja ju ljubim po vratu i milujem sise preko majice. Martin pogledava ponekad u retrovizor i znoji se od prizora svoje supruge koja me bez srama žvali. Kada stignemo u kućicu na rubu šume njegov je zadatak pripremiti vatru za roštilj, a moj…pobrinuti se da mu se supruga ne dosađuje. Vidimo ga kroz prozor kako se znoji nad plamenom dok se malo po malo svlačimo milujući se međusobno. Prozor je naravno otvoren kako bi Martin mogao slušati uzdahe i stenjanje svoje zgodne nestašne ženice. Dok se on vani bori s odrescima Darija i ja smo već u pozi 69.

Oblizujem joj usmine i klitoris i sišem sokove koji se cijede iz njene vruće mačkice. Za to vrijeme Darija se bavi oblizivanjem moje batine. Vrti jezikom po glaviću…izluđuje me skliskim usnama….pa onda guta cijelog sve do jaja. S veseljem i pohotom igra se s mojim punim lopticama i kitom koja je gotovo dvostruko dulja i deblja od one njezinog zakonitog supruga. Grli me nogama i kaže da me želi u sebi. Kliznem u nju…i već od početka jebem ju snažno i duboko. U taj čas…kao slučajno…ulazi Martin u potrazi za pivom. Gleda nas opčinjeno kako divlje vodimo ljubav i stišće šakom svoj maleni ud u trapericama. Ona mu prilično strogo naređuje da izađe. S negodovanjem ju posluša i nestaje na travnjaku ispred kuće.

Tucam mu ženu sve brže i snažnije. Po njenim krikovima čujem da je blizu orgazma. I ja ubrzavam pa već u slijedećem trenutku Darija i ja svršavamo u isti čas. Punim ju spermom do posljednje kapi iz svojih jaja. Netom izjebana ljubi me i dalje stišće nogama. Ostavljam ju na kauču i izlazim van da pozovem Martina. Ulazi…sav dršće od prizora supruge kojoj se iz međunožja slijeva moj ljubavni sok. Klekne pred nju i predano joj čisti mačkicu jezikom.

Ne gleda mi se ta slika pa izlazim pred kuću na sunce. Ubrzo dolaze i supružnici. Svi zajedno kušamo Martinove kulinarske sposobnosti dok Darija, zadovoljno poput mačke prede izvaljena u stolici za sunčanje. Ovu ćemo igru ponoviti već slijedeći vikend, kao i puno puta do sada.

Autor: Rogonja

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile