Moja je ruka lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njezino uspavano, ali toplo tijelo uzbudilo me po tko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po običaju završilo na najslasnijem dijelu njezina tijela. Dubravka na to nije ostala ravnodušna već se u snu okrenula prema meni i namjestila se na bok kako bi moji prstići mogli što bolje kružiti njezinom mačkicom dok spava. To noćno dirkanje nikada me ne ostavlja ravnodušnim jer u mraku spavaće sobe u glavi mi se roje brojne misli pa je i seks poslije toga sasvim drugačiji.

Dubravka je još uvijek lijepo reagirala na moje milovanje i lagano se budila iz sna. Svojom me rukom počela doticati i to nepogrešivo u područje moje muškosti. Njezina sve veća napetost lagano se prenosila na mene i bilo je pitanje trenutka kada ćemo se spojiti u čarobno klupko strasti. No, već dobrano uzdignuto koplje našlo se u njezinoj ruci te smo se nastavili strastveno milovati. Primičući se jedno drugome počeli smo se ljubiti. Bio sam raspaljen, pohotan, narajcan, nadražen i bestidan, a užitak mi je potpuno pomračio misli. Njezina ruka silovito je stiskala moj ud, gotovo do bola, a tada sam bio spreman počiniti i najveće ludosti i najsmionije stvari samo ako bi to još jače pojačalo užitak.

Slučajno se osvrnuvši prema vratima ugledao sam Ingrid. Susjedu s trećega kata koja se pojavila na ulazu u sobu. Stajala je nepomično promatrajući nas u našem užitku. Jednom je svojom rukom stezala svoje krupne i nabrekle dojke, a drugom se rukom dražila između svojih raširenih nogu. U mraku sobe, jasno se vidjela njena ruka kako se pomiče naprijed-nazad, pa kako se gura dublje, očito je bila odlučna u namjeri da prstom zađe u svoj otvor. Ulična rasvjeta taman je obasjavala laganom svjetlošću taj lijepi prizor. Nimalo se nisam prenuo, niti se zaustavio njezinom nazočnošću u našoj sobi. Štoviše, kao da me njezino prisustvo još jače raspalilo.

Postao sam još neobuzdaniji, i još sam se jače rukom zabio u Dubravku i to tako silovito da je zastenjala. Ingrid nam se sve više približavala, nadvila se nad mene te me poljubila. Gurnula mi je jezik duboko u usta, i preuzela svu moju incijativu. Opkoračila me, jednostavno je sjela na moje lice i to ne brinući što mi i nos i bradu gura u svoje vruće, već nadraženo međunožje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom.

Djeličkom oka vidio sam kako se Ingrid zabavlja. Podigla je svoju stražnjicu s mog lica tako da sam mogao uživati u prekrasnom prizoru. Zadignula je Dubravkine noge i vješto ih postavila na svoja ramena. Vidio sam kako njezine ispružene vitke nožice lagano pulsiraju dok Ingrid prinosi njezinu stražnjicu svojim ustima, kako rukama širi njezine čvrste polutke i kako jezikom ulazi u anus. Preplavljen sladostrašću gotovo mi se pomračila svijest. Ingrid je nakon zabijanja jezika u anus moje supruge zahtijevala da ga i ja obradim i to na više načina. Najprije sam morao poljubiti čmar, a potom ponoviti sve one slatke pokrete ulaska jezikom u njega. Uzela je moju ruku te najprije jedan, a poslije i dva prsta moje ruke ugurala u Dubravkinu stražnju rupicu. Za to se vrijeme Ingrid samozadovoljavala i pucala od užitka.

Nedugo potom, uhvatila me za ud i namjestila ga na ulaz u sočnu zadnjicu. Nekoliko pokreta karlicom, i moj se kopljanik našao u guzi. Nedugo potom pukao sam od užitka. Rafalno. Pukla je i Dubravka koja očito više nije spavala već se i ona dirala rukom po mačkici. Ingrid nije željela svršiti već se lagano iskradala iz sobe. Padajući na krevet iscrpljen pored Dubravke ubrzo sam utonuo u san.

Moja mama drolja
Bojana, 23 godine, studentica