Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

David mojih snova

Još se jedan sasvim običan dan približio kraju. Nakon napornog i psihički iscrpljujućeg posla u agenciji, spremanja ručka, pranja suđa i veša, sitnog pospremanja stana i ostalih svakodnevnih obveza jedva čekam toplu i mirišljavu kupku. Kišna je večer, kao stvorena za provod u intimi kupaonice. Još samo da skinem hlačice i košulju, uredno ih odložim u dnevnoj sobi i obred može početi.
Iako sam u crnom, seksi kompletiću i samostojećim čarapicama, i ne pomišljam na seks, što zbog umora, što zbog odsutnosti supruga koji je jutros poslom otputovao u Split na trodnevno savjetovanje. Ulazim u već dobro zagrijanu kupaonicu, punim kadu, tražim bočice sa svim onim mirisnim tekućinama koje će večeras milovati moje tijelo. Još samo da upalim svijeću s mirisom breskve.

Sjedam u kadu, osluškujem kišne kapljice, podatnom spužvicom milujem čvrste i nabrekle grudi, laganim, kružnim pokretima od dolje prema gore, čas jednu čas drugu, pa malo koljena i nožice, pazeći na žarko crveni lak na mojim noktićima. Upijam mirise dišući polako i duboko. Još malo kreme za kupanje mojoj će spužvici dobro doći, jači stisak iscijedio je iz nje gustu bijelu tekućinu koja se razlila preko mojih grudi i zagolicala mi maštu.

Sjećanja naviru. Tek sam počela raditi na tada pripravničkom mjestu u mojoj firmi, mlada i bez iskustva, ali s više nego dobrim kvalifikacijama. Svaki moj ulazak u ured bio je popraćen pogledima kolega i nije bilo važno nosim li minjak ili hlače, otvorenu ili zatvorenu bluzu, njihovi su pogledi govorili sve.
Samo jedan od kolega, uvijek pristojan i spreman pomoći, otvarao je vrata, donosio kavu. Nikad nije jedino pokazivao da ga mame moje duge, vitke noge u čarapama kojima se tek malo čipke nazire ispod kratke suknje, ili ispod sakoa bijela bluza kroz koju se crni izazovni grudnjak.
Zbunjivao me taj visoki mršavac, tridesetih godina, štoviše bio je samac za kojeg bi bilo posve normalno i očekivano da ga zanima djevojka poput mene, za razliku od ostalih kolega koji su mahom bili sretno ili manje sretno oženjeni , sredovječni muškarci.
Privlačila me njegova nezainteresiranost jer svi naši razgovori i sva naša pića u obližnjem kafiću bili su samo dobri odnosi dvoje kolega. Znala sam da nema djevojku i pomislila da ga jednostavno ne privlačim, možda nisam njegov tip i uostalom, zar moram baš svima biti poželjna. Šteta, pomislila sam jer bio je zgodan, lijepih crta lica, izražajnih plavih očiju, kratko podšišane guste, plave kose.

Petak je, još samo danas i radni tjedan je gotov. Radovala sam se vikendima koje sam obično provodila kod frendice u Samoboru. Irma, šefova tajnica pozvala me u njegov ured s još dvojicom kolega. Trebalo je dovršiti dopise vezano uz tržište Slovenije, a nas troje bili smo u firmi poznati po tome da možemo brzo intervenirati; Luka, stariji gospodin s velilim iskustvom, zgodni David i ja.
Gospodin Luka nije mogao ostati tog poslijepodneva zbog obiteljskih obveza, tako da sam ostala nasamo s Davidom. Uredi su prazni, svi su već bili otišli svojim kućama, samo smo David i ja u zgradi. Pažljivo sređujemo dopise da poslije ne bismo imali problema. David je kao i uvijek nasmiješen, pun viceva, s njim uistinu nije teško raditi, čak ni vikendom.
Vrijeme odmiče, vani se već smračilo. Pomalo umorna od gledanja u računalo, ustala sam kako bih protegnula noge. Popravila sam čarape misleći da David i dalje piše, no iznenadio me njegov pogled koji je bio čelično usmjeren ka mojim nožicama. Skinuo je naočale, ustao i prišao mi. Osjetila sam njegove tople ruke na svojim bedrima, poljubio me. Lijepa si – rekao je, prelazeći rukama od stražnjice, bokovima, prema grudima.
Njegovi nježni dodiri dopirali su do svakog dijelića mog čeznutljivog tijela. Poljupci su se nizali jedan za drugim, tako strasni, puni želje. Iznenada me David prestao ljubiti, kao da čeka na moj odgovor želim li to, želim li nastaviti. Stavila sam ruku na njegov zatiljak, nježno mu milujući zlatnu kosu i približila usne njegovima. Poljupci su stizali jedan za drugim, sve dublji, sve strasniji. Ljubeći mi vratić, stručno je raskopčao bluzu, moje su grudi čeznule za njegovim dodirima i samo što nisu iskočile iz tijesnog grudnjaka.
Skinuo mi je i suknju, ljubeći trbuščić i pupak, silazio poljupcima lagano prema mojoj tangi koja se već cijela ovlažila čekajući njegove usne. A onda je stao i rekao – čekaj da te vidim. Gledao je u moje nabrekle grudi stegnute u crnu čipku, u fine, tanke čarape koje također završavaju čipkom i u stražnjicu otkrivenu tangom. Bila sam ponosna na svoje adute, a bili su to sve sami asevi koje David nikad dosad nije niti pogledao, ili sam barem ja tako mislila. Znao sam da si lijepa, ali ti si prekrasna – tiho je prozborio.
Ljubili smo se dugo, zatim je spustio usne prema ovlaženoj tangi. Zubima je skinuo i divlje počeo ljubiti moju uredno podšišanu mišicu. Osjećala sam kako me preplavljuje toplina, koliko ga želim u sebi. I David je to primijetio. Skinuo je košulju, otkopčao pojas, a ostalo sam učinila ja.
Njegov je nabrekli ud već virio iznad trake gaćica. Ljubila sam ga tako strasno, oblizivala, bio je prekrasan, tako velik, tako čvrst. Zatim me David podigao na stol i ušao u mene.
Samo je skliznuo od silne vlažnosti i prodirao sve dublje i dublje, savršenim pokretima. Osjećala sam ga sve snažnije u sebi, kroz prekrasne poljupce kojima me svo vrijeme obasipao. Ljubio mi je grudi ispale iz grudnjaka, dirao ih, pa opet ljubio, a pokreti su bili sve jači i brži. Uzdasi su nam bili sve glasniji, a tijela željna klimaksa strasti. Samo je David mogao biti nježan u svoj toj silini. Prodirao je u mene tako prirodno kao da se oduvijek znamo. Sve snažnije sam ga osjećala, sve više željela i on je to osjetio, moj je vrhunac bio blizu, a i Davidov. Posljednji, ali i najglasniji uzdasi ispunili su ured.
Obziran, kao uvijek, David je nakon mog vrhunca izvadio svog ljepotana i prosuo svoje sokove na moje grudi. Prekrivene svom tom bjelinom moje su se dojke burno nadimale od uzbuđenja. Bio je to prekrasan prizor koji je zauvijek ostao u mojim mislima.

Kišne kapljice koje sve glasnije ispunjavaju kupaonicu vraćaju me toploj kupki. Izlazim iz vode, prekrivena pjenom i s osmijehom na licu. Opuštena sam, sretna što su moje povelike grudi još uvijek zavodljivo čvrste. Osjećam se vrlo ženstveno, mazno.
Ručnikom upijam kapljice s čvrstog, toplog tijela, željnog dodira. Gola odlazim u spavaću sobu. Pogled mi zastane na uredno složenom krevetu, toplina u mom tijelu polako se gubi. Čujem zvono na vratima. Prekrijem se ogrtačem, otvaram ih i iznenađena poviknem – Davide, mislila sam na tebe.
Zagrlim ga čvrsto. Poljubio me, dodirivao preko ogrtača. Osjetio je moje gole grudi, koje se naziru ispod svile, pogledao me zaljubljeno. Zatvorio je vrata i ljubeći me odnio u sobu. Cijelim me tijelom prožimala toplina. Davide, a tvoje savjetovanje – pitala sam tiho, kroz poljupce. Ljubeći mi grudi promrmljao je nešto o kvaru na automobilu, a ja sam bila sretna što mom maštanju još nije kraj. Već naprotiv.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile