Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Debela dogina “stvar”

Cviljenje i grebanje na vratima potrajalo je pet-šest minuta, prije nego što je lagano ustala i pošla da ih otvori. U hodniku je zastala ispred ogledala i trgla se kad se susrela sa svojim previše opuštenim i raščupanim izgledom. Odmah se ispravila, preklopila dugačku kućnu haljinu, ne zakopčavajući je, i zategla pojas koji se izgubio u naborima haljine tražeći njen vitki struk. Iznad pojasa iskočile su bujne, i za njene godine još uvijek čvrste grudi; ipak ih je objema rukama malo protrljala, povlačeći haljinu na gore, kako bi još više došle do izražaja. Ispod pojasa isticali su se zaobljeni bokovi i čvrsta stražnjica, a niže izvirivale gole butine. Isturila je prvo jednu a zatim drugu nogu, praveći pokrete kao da korača. Malo je popravila frizuru i već je bila zadovoljna svojim izgledom. I pored 45 godina, kada se sama pojavi na ulici, za njom se okreću i stariji i mlađi muškarci, prisjetila se s osmijehom.

Cviljenje se ponovilo i podsjetilo je zašto je tu. Tek što je otvorila vrata, on se provukao pored njenih nogu i počeo joj lizati listove, koljena, a zatim i prije nego što su njene odbačene gaćice pale u udaljeni ugao kreveta, vreli jezik bio je na njenim butinama. Povukla se malo unazad, podigla noge na krevet, razmakla ih široko i potpuno se otvorila. Zabacila je glavu unazad, zatvorila oči i prepustila se uživanju.

Velika crna doga dahtala je između njenih nogu. U širokim pokretima, jezik joj je prelazio preko bedara, guzova i zadržavao se na najosjetljivijem mjestu, gurajući se unutra kao da hoće nešto izvaditi iz nje. Kako je njeno uzbuđenje raslo, jačalo je i lučenje sokova koji su psa sve više zadržavali na tom mjestu užitka. Objema rukama obuhvatila je svoje sise, i laganim kružnim pokretima ih milovala. Kada je počeo gurati glavu ispod njenih butina i guzova, znala je što treba učiniti; okrenula se i postavila u četveronožni položaj. Postavila je jedan jastuk u visini lica, u namjeri da poslije na njega spusti glavu, ali lice joj se odmah zarilo u jastuk, jer njegov žestoki nasrtaj i veliki iznenadni pritisak na leđima, njene ruke jednostavno nisu izdržale. Osjećala je vreli dah za vratom, snažan pritisak oko struka, i čvrsto koplje koje je bockalo po butinama, guzovima i ispod trbuha, ne uspijevajući pogoditi pravo mjesto. Zato je ispružila ruku između svojih nogu i prihvatila ga, lagano stisnula, primoravajući ga da se trenutak umiri, zatim postavila na ulaz svoje žedne pičke i ispustila. Uletio je u nju snažno i grubo, i njena duboka pohotnica bez problema je progutala svih 26 cm nadljudski debele pseće kite.

Prevladao je u njoj praiskonski instinkt ženke. Uživala je u tome što je potpuno potčinjena mužjaku na svojim leđima, parila se potpuno predavajući, kao da je to sve što postoji u životu. Kao da je zbog toga i rođena i kao da će prestati postojati kad to parenje završi. Zato je željela da traje što duže, ali valovi zadovoljstva već su drmali njeno tijelo, a onda je uslijedio snažan orgazam. Ruke su joj obamrle, glava se zarila u jastuk. Polako se smirivala i spuštala, a on je i dalje jebao nesmanjenom žestinom. A onda, iznenada i za nju samu, protresao ju je još jedan kratak i snažan orgazam, i kao da je za trenutka izgubila svijest. Nije uopće bila svjesna što joj se to dogodilo.

Još se nije povratila od iznenađenja kada je shvatila da i on svršava. Osjetila je pulsiranje u sebi, njegovo dahtanje postalo je isprekidano i glasno, te velika količina njegove sperme razlila se po njenoj nutrini. Onda se pas naglo umirio i legao pokraj nje na krevet. Ostali su tako, nepomično gledajući se, dok su im se tijela polako opuštala od proživljene strasti.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile