Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mlada srednjoškolka Anita je čitala jedan hrvatski oglasnik .Čitala je oglase i niti jedan je nije privukao onako jako kao ovaj: Muškarac koji se oblači u žensku robu,pruža ugodne trenutke curama i gospođama.Moje usluge naplačujem, Za više informacije nazovite me na… Anita nije imala novaca da plati te njegove usluge ali ona mu se svejedno javila iako je znala da neče to imati sa čime platiti. Ja sam ipak srednjoškola pa valjda če mi biti besplatno pomisli ona.Poslala mu je poruku i on joj je odgovorio.Neko vrijeme su se dopisivali.Dogovor je bio uspješan i za nju je seks sa njim bio besplatan.

A evo i šta su se dogovorili:

Znaš šta bi volio da ti napravim i da obučeš !? Neznam šta reci mi odgovara mu Anita.

Jako me pale hulahopke volio bi da ih obučeš i da ih ja rastrgam na tebi.obuci one hulahopke -boja kože ako imaš.donesi neku žensku odjeću da mjenjamo se ako želiš.

Može imam ih obuči ču ih.A meni je želja da probam seks u kadi dali je to moguče !? Može donest ču nešto da mjenjamo šta želiš?

Možemo u kadi probati ako ti je to želja 🙂 Neznam šta imaš ako imaš koju suknju donesi i gacice.Ja ču tebi dati isto gacice i još nešto.

Može onda vidimo se sutra popodne 🙂 šta da obučem,imaš kakvih želja?

Hulahopke uzmi obuč češ ih kod mene .Nemam nekih želja obuci šta želiš.

Do sutra …pozdrav Anita

pozdrav 🙂

Došao je taj dan ,to popodne kada sam došla kod njega u mali i lijepi stan.on je bio simpa i baš super dečko.Sjedili smo na kauču i pričali.Ja sam izvadila jedne gacice i suknju te mu ih dala kao poklon od mene za njega,sviđalo mu se jako.otišao je u ormar gledao je šta ima rekao da sve gacice velike da mi to nebi bilo dobro .našao neke manje ipak i narukvicu.to mi je sve dao.

polako smo se skidali dok nismo bili goli da idemo u kadu.voda je bila topla ali meni je počelo biti hladno i bilo nam je dosta usko pa smo brzo izašli iz kade i otišli na krevet.bilo mi je hladno ugrijao me je.ipak muškarci su topli:)

Na krevetu :

obukla sam hulahopke i legla na krevet.čekala sam ga da dođe a kada je došao počeo je naš seks.legao je pored mene i ljubili smo se dugo i strastveno.onda se digao a ja sam kleknula i počela sam mu drkati kurac i stiskala sam njegova jaja.KUrac je postao tvrd u mojoj ruci stavila sam ga u usta i dugo sam ga pušila.mmm tako je bio fin.Kurac mu je bio dosta velik što me iznenadilo da sam ga mogla primiti u pičkicu nekih 18-19cm.

Prije toga rasparao je onaj dio hulahopki di je moja pičkica.

Legla sam i raširila sam noge on me je izludio svojim jezikom na njoj.dugo mi je kružio jezikom po klitiču ,dugo je lizao moju pičkicu a onda je stavio i jedan prst u nju.Da to je to izludio me je totalno da sam jedva čekala da me počme jebati.

Došao je taj trenutak kada me je počeo jebati.Ja sam raširila noge i gledala sam ga u oči.polako ga je stavljao u več moju vlažnu pičkicu sve dok nije ušao cjeli u nju.osječala sam ga jako lijepo.jebao me je lagano pa sve brže.ah..ah…kako me je jebao ja sam počela stenjati.Nikad nisam do sada ali on me uspio izluditi.

jebao me je sve jače i brže.lagano je parao moje hulahopke rukama.I mazio je moje noge.došla je druga poza na red.ja sam se naguzila a on je svoj kurac stavio u moju jako vlažnu pičkicu koja samo što nije ispustila one fine sokove ali ne ne još. Stavio ga je u moju pičkicu i jebao me je sve žešče i brže.Oboje smo bili znojni i mokri i sve je mirisalo na seks.Stenjala sam lagano .( Rekao mi je da sam tako seksi zvučala ) .

Jebao me je neko vrijeme u toj pozi a onda je legao.Ja sam sjela na njega .lagano sam se nabijala ,sagnula sam se i ljubili smo se.Digla sam se i vrtila sam svojom guzom.Skakala sam na njemu kao mali zeko koji skače.Vodila sam lagan ritam pa sve brže i brže.Moje grudi su skakale.Rekao je da nemože više i da se maknem. Gledala sam ga i čekala.Svršio je po mom tijelu .LIjepo jako ,bila sam od sperme ali obrisala sam je sa maramicom.Malo kasnije i ja sam ispustila svoje fine sokove iz moje pičkice.

Legao je a ja sam opet išla kod njega,samo sam ga nogama opkoračila.ljubili smo se,gledali i pričali.

Kako je vrijeme zaista brzo prošlo ja sam morala iči doma a i on je imao nekog posla.Rastali smo se. Kraj !

P.S.Hulahopke sam skinula i ostale su kod njega .To ga jako jako pali.

Moja supruga 2
Moja razvaljena djevojka