Prokleto dezurstvo, pomislih. Dokle i koga uopste briga sto napolju padaju bombe? Svako moje dezurstvo se svodilo na razmisljanje o posledicama camljenja u gluvoj noci pored 20 racunara. Cemu i zasto, pitanja su na koja nema odgovora.
Penjem se do firme i ispracam cistacice. Ulazim, zakljucavam vrata i osluskujem tisinu koju remeti blago zujanje kao znak da su pored mene i racunari zivi… jos uvek.

Kancelarija osvetljena monitorima koji odaju „zivot“ i moje posmatranje besmislenosti svega sto se desava. Od bombi preko nocnog rada i cuvanja imovine (od aviona, kako da ne).
Dizem se na Net jer mi je to jedina zabava uz koju ne razmisljam o zvucima aviona i bombi – tamo negde…
Kucanje kljucem na vratima me vraca u surovi real svet. Odlazim da vidim ko moze biti u to doba i ugledam kolegu iz susedne kancelarije.

Sta ces ti tu – upitah otkljucavajuci vrata. Ako ja moram, zasto ti?!

Iz grada, glava me boli, popili smo vise – odgovara. Zenu i decu sam odvezao za selo pa to posle proslavio u kaficu – uz smesak mi objasnjava.

Ulazimo u kancelariju i on seda za drugi racunar. Vadi iz jakne flasu Stock-a i nudi. Zelis? – upita.

Naravno, dobro bi mi doslo – odgovaram poluprisutna sa mislima u cyber svetu.

Prinosi mi pice, spusta na sto i dodiruje me ovlas kosom. U trenutku mi se razdanjuje i ja shvatam: on i ja, u potpunom mraku, sami u celoj zgradi. On vec pod alkoholom, ja sa povisenim adrenalinom u venama zahvaljujuci „onima odozgo“.
Na drhtaj mog tela izazvan njegovim dodirom ne obraca paznju… ili mi se bar cini da ne obraca.

Odlazi na svoje mesto, i posle par minuta me doziva. Vidi, gledaj, mislis li da je ovo u redu? – upita pozivajuci me.
Prilazim zainteresovana sta mu je toliko privuklo paznju. Na monitoru slika. Kancelarija, sef i sekretarica (verovatno) na stolu, u primamljivoj pozi. Ona, lezeci na stolu sa rasirenim nogama i on, u njoj, sa poluspustenim pantalonama.

Zasto ne bi bilo u redu – progovaram trudeci se da mi glas zvuci sto normalnije.

Ma daj – kaze – pa neko moze svaki cas naici.
Mozda dezuraju, pa su sami u firmi – odgovaram i istog trenutka se ugrizem za jezik. Ja i moj jezik brzi od pameti. U grob ce me oterati – proklinjem u sebi.
On podize glavu i gleda me. Gleda u moje oci obasjane svetlom monitora sa odrazom slike u zenicama.
Ustaje, hvata me za kosu i privlaci sebi. Njegov jezik istrazuje moju kozu ispod uva pa preko vrata do ustiju. Osecam kako mi jezikom, nezno otvara usta i kruzi po usnama. Disanje me odaje mada svim silama pokusavam da se to ne primeti. Otpor se nalazio samo u mom mozgu… telo je trazilo drugo.

Privlaceci me sebi, seda nazad u stolicu i stavlja me na krilo licem okrenutim ka sebi. Opkoracujem ga nesvesna svojih postupaka ili bar ne zeleci da ih budem svesna.
Skida mi kosulju dok mi ljubi vrat pa usnama hvata moj brus koji je u trenutku zavrsio iznad mojih grudi. Jezikom i usnama uvlaci jednu pa drugu bradavicu dok mi se vec opasno vrti u glavi i buka se pojacava u mislima.

Hvatam ga za bluzu i skidam je u jednom potezu. Nudim mu moje grudi nabrekle od sisanja i zeljne nastavka.
Dok su mu usta puna mojih grudi, otkopcavam mu pantalone i ustajem sa krila.

Spustam se na kolena pred njim, svlacim mu pantalone zajedno sa boksericama i hvatam mu kitu koja mi skace u lice i mami na uzivanje u njoj. Obuhvatam je usnama i uvlacim je u sebe kruzeci oko glavica jezikom i povremeno je pustajuci dok uzimam jedno po jedno jaje u usta i lagano ih sisam.

Strujanje krvi kroz kitu i pojacano Milanovo disanje mi daje snagu da nastavim.

Dok mi kita pulsira u ustima, Milan me gura od sebe i podize na sto pored racunara.

Otkopcava mi pantalone i skida ih. Zubima mi skida gacice i silovito ulazi u mene. Opkoracujem ga nogama i privlacim sebi, sve jace i brze. Njegove usne na mojim bradavicama izazivaju drtaje tela koje se nekontrolisano baca u Milanovom pravcu. Vrelina, koja se lagano siri od uzavrele unutrasnjosti preti da predje u pravi vulkan.

Nesvesno se bacam u stranu i nabijam se sama na njegovu, tako zeljnu i podatnu kitu. Dok me zestoko tuca, vrisak mi se otima sa usana i toliko zeljno ocekivana ekspozija izlice iz mene.

U istom momentu on ga vadi i posipa me semenom po stomaku, po telu koje se jos uvek trza u svom grcu.

Silazim sa stola, oblacim se i drhtavim glasnom progovaram:
Vidis da je u redu, kako bismo inace prekratili ovo nocno dezurstvo…

Biblioteka
Dijana i ja

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience