Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Diskoteka

U studentskoj diskoteci sam bio sa ortakom, tada cimerom. Muvali smo neke beogradjanke, ali smo brzo skontali da cemo ih samo ispratiti kuci i ispusiti. Bila je tu jedna Milica koju sam znao od ranije iz jednog studentskog doma. Cuo sam da je radodajka, a i jedna koleginica sa faxa mi je pricala kako joj je rekla da sam sexi, zene.
Diskoteka je radila do 3h, imao sam samo deset minuta fore da nesto nahvatam. Prisao sam Milici, poceo spiku. Smejala se, prijalo joj je moje drustvo, provaljivao sam kao lud, morao sam. Njena ortakinja se zapricala oko faksa sa cimerom, streberka je to teska. Milica mi je rekla da mora do wc-a. Ostao sam sam sa pivom u ruci, pomislio sam da upadnem ali nisam znao da li ima nekog u zenskom wc-u. Krenuo sam pa ko mu jebe mater. Muzika samo sto nije stala, klub treba da se zatvori. Izasle su dve cure, prosle pored mene, ja sam cuknuo na vrata, kad se otvorise i izadje Mica. Ja je povukoh i poceh da ljubim, uvukla me u klonju, zatvorila vrata. Vatali smo se ludo, haos. Skinuo sam joj pantalone, nije se neckala, svidjao sam joj se, a i videlo se da ga zeli. Skinuo sam roze gacice, a ona je izvadila neki babski novcanicic, otkopcala dve kuglice koje zatvaraju notes, i izvukla ako znate onaj romed medicinski od 20 dindzi u apoteci, nasmejao sam se. Dobri su to kondomi, za velike kare poput moje 22-jke. Stavio sam ga i poceo da je jebem zestoko. Jako sam je tucao, provukla je ruku izmedju njenih nogu, i vukla me za muda. Dahtao sam. Sapnuo sam joj na uvo – hoces da se sagnes kad budem hteo da zavrsim, klimnula je glavom potvrdno. Brzo sam ga izvukao, skinuo kondom bacio u cucavac, a njoj sam polio sise i facu, jedva se umila. Obukla se, izasla prva, ja za njom. Posle smo se tucali dva tri meseca. Bilo je svega.

Autor: Malislatkibeogradjanin

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile