Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Divlji put do orgazma (2. dio)

Prodorni pogledi ograničenih pankera u lokalu nas tjeraju u taksi, u kome je nastupio trenutak čudne tišine. Ozračje je naelektrizirano, gotovo zamagljeno od vrućine među nama.
“Napravimo jedan krug po gradu,” reče Ariana.
Taksist Arianu već poznaje, i kada su izmijenili novosti o seksu u gradu i okolici, upita ju: »Kakva je vaša veza?«
Ariana se zahihoće hroptava glasa: »Ljubavna.«
Borisov pogled prodre u moje oči, naprosto osjećam kako bi rado prodro u mene i postajem sva meka. Dugo me gleda, tako da se napokon glupavo nasmijem i pogledam van u gradska svjetla zamagljena u tami. Njegov tek neznatno hrapavi dlan nježno me pomiluje po licu, pa se okrećem. Prste zabija u moju kratku svijetlu kosu, koja je već sva kuštrava i odlučno me poljubi. Duboko, polako, s osjećajem kao da me želi u jednom poljupcu cijelu pojesti.

Prstima slijedi obrise mog uha, što me izluđuje, jer htjela sam te prste, taj jezik i svugdje drugdje, naprosto što je moguće dublje u sebi.
Moj je dlan sam pronašao put do njegove izbočine koja se ocrtavala pod njegovim hlačama. S bokovima je nesvjesno krenuo prema dlanu, koji je s entuzijazmom istraživao tvrdoću i osjetljivost tkiva pod već vrlo napetom tkaninom. Njegovo disanje postaje dublje i sve isprekidanije, a njegovi prsti u mojoj kosi grčeviti.
»Kamo da vas odvedem?,« upita dosjetljivi taksist.
»K meni,« zaječi Boris između poljubaca, glasom koji nije dopuštao pogovor. Ariana s osmjehom kaže adresu.
Taksistu ostavljamo napojnicu, s kojom je sigurno mogao kupiti odlične kondome, i s nasladom očekivanja polako idemo prema ulazu Borisovog stana. Ariana mi gurnu ruku u zadnji džep traperica i zaprede mi na uho: »Jedva čekam da ih strgnem s tebe.«
Boris nas gleda sa znakovitim žarom u očima. Ariana me posesivno stisne uza zid kod ulaznih vrata i strastveno me poljubi, i pri tome provokativno gleda Borisa, koji se muči s otključavanjem.
»Hoćeš li moći obje?,« zavodljivo ga pogleda ispod čela.
Boris se znalački nasmiješi, kao da želi obećati da će se pobrinuti za obje i za još više od toga.

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!Ulazimo u stan, Boris pali više slabih svjetiljki koje stvaraju intimnu svjetlost, a Ariana mi zaista strgnu traperice, zbaci svoje čizmice u kut i izvuče se iz suknjice. Borisove i moje oči su prikovane na njeno nježno bijelo tijelo u crnom čipkastom donjem rublju, koje je obećavalo više strasti nego nježnosti.

Malo mi je neugodno pred njima u običnoj majici i svakodnevnim tangicama – tko je samo mogao očekivati ovakav rasplet večeri? – ali taj osjećaj za čas prođe, kad mi se oboje pohlepno približe i Boris mi polagano svuče dolčevitu, tako da osjećam svaki milimetar tkanine, koji klizi po mojoj koži. Naprosto drhtim od očekivanja golotinje uz drugo tijelo – druga gola tijela. Ariana mi za to vrijeme svlači tangice i zastenje od užitka kad prstima klizne među glatko obrijane stidne usne i naglo se zarije u mokru rupicu, što pojačava slasno drhtanje mog tijela.
Kada mi je Boris konačno svukao dolčevitu, napadam njegovu majicu, oh ne, ja nemam strpljenja – vjerojatno je tu i neki gumb – ali vidim da mu je to zadnja briga. Privija me k sebi i izmamljuje uzdah olakšanja pri osjećaju gole kože na svojoj goloj koži, a Ariana vodi brigu o tome da nakon tog uzdaha uslijede još drugačiji uzdasi. Nestrpljivo mi razmiče noge, kako bi lakše jezikom dosegla klitoris. “Oh bože, kako je dobro,” uzdišem Borisu na usnice.
Ariana me liže, sisa, pri tome u hipnotičnom ritmu u mene zabija svoja dva svilena prsta.

Boris nas zaneseno gleda, prstom slijedi obris mojeg lica, najduže se zaustavlja na mojim otvorenim usnicama. Polako klizi prstom po nabreklim usnicama isto kao Arijana jezikom po donjim, i kada ona zarine prst u mene, počinjem oblizivati Borisov kažiprst najavljujući felacio, uzbuđuje me tekstura njegove baršunaste kože na vlažnoj svili mojih pohlepnih usnica. I njegovo disanje postaje brže, izmiče prst iz sladostrasnog obreda i sada vlažnim prstom klizi po mojoj bradavici i nekoliko puta kruži oko nje u ritmu s Arianinim jezikom. Od strasti mi klecaju koljena, Arianu gotovo grubo počupam za lijepu crvenu kosu – kako je lijepa među mojim nogama – i na kraju potpno gubim vlast nad svojim mišićima, cijelo tijelo zadršće u veličanstvenom orgazmu, i dobro da je tamo dovoljno stabilan Boris, koji me očaranim smješkom podupire i polegne na sofu u blizini. Ariana me pobjedonosno pogleda i hrapavo upita: “Jesi se zagrijala?”

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile