Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Do orgazma s japanskim kuglicama (6. dio)

Nekoliko dana kasnije nazvao me Boris. Baršunasti glas s druge strane mi je objasnio da je telefonski broj dobio od Ariane.

Nađosmo se u kazalištu. Stisnu mi dlan i prijateljski me poljubi u lice s obje strane, a u dva poticajna poljupca bilo je toliko žara da me oblila vrućina. Cijelo vrijeme predstave njegova ruka bila je na mom koljenu, a njegova topla prisutnost potpuno me prožela, pa pratim predstavu kao niz slika, koje meko tonu u mene.

Nakon predstave čaša vina, duboki pogledi, profinjene aluzije na seks, odjednom me odlučno primi pod ruku i odvede do auta. Bez riječi se dovezosmo do njegova stana, posesivno me zagrli oko struka, a ja ga slijedim poput mjesečarke.

U stanu me jednim potezom izljuštio iz crvene haljinice, a zatim me oslobodio posebno za njega izabranog donjeg rublja. Kada sam bila potpuno gola pred njim, pogledao me poput kipa što ga je upravo postavio u svoj vrt. Cijelo vrijeme bez riječi.

Koža se mi blago naježila od hladnoće i isčekivanja. Posegnuh prema njegovoj košulji, ali zaustavi moju ruku i odmahnu glavom. Sam si je odvezao kravatu i pogledom mi pokazao motku pričvršćenu na dovratke. Hm, što hoće? Da se dignem? Pokazati mi od kuda su njegovi elegantni mišići?

Jasno mu je da ne znam što hoće. Samo se osmjehnu i podigne moje ruke. S kravatom zaveže zapešća za motku i ponovo me pogleda, sam potpuno obučen. Izložena sam njegovu pohlepnom pogledu punom uživanja koji prelazi po mojoj naježenoj koži, njegove oči osjećam na tvrdim bradavicama koje poput vojnika čekaju akciju, naredbe, što god. Sa rukama istegnutim iznad glave, moje grudi su još više izložene, svjesna sam njihove zanemarene strane, koja se nastavlja do ispod pazuha, svjesna sam unutarnje strane nadlaktica, a istegnuti trbuh prede opušteno kao prilikom jutarnjeg istezanja.

Boris na nekoliko trenutaka nesta i kada postadoh nestrpljiva, vrati se s nekakvim lončićem za kremu, malom japanskom kutijicom i perom. Pa neće me sada valjda škakljati?, zgrozih se. Perom počne kliziti po mom vratu. Ne škaklja, o ne, šalje mi navale krvi u međunožje. Perom nekoliko puta napravi široki krug oko grudi. Lako poput perca i nježno mi poljubi bradavicu, još više se izvih ne bi li ju ipak uzeo u usta, među zube, posisao ju- no Boris se odmaknu s osmijehom i nastavi igru perom.

Oh, dotakni me, dotakni me, ponavljam u sebi, poštujući nijemo dogovor o šutnji. Kada već mislim da će njegova nježno hrapava ruka konačno kliznuti među moje noge, opet se odmakne i ode mi iza leđa. Opet pero, od tjemena polagano prema dolje, osjećajno kruži po mojoj stražnjici i neočekivano odlučno mi razmaknu noge. Novi val vrućine među njima, sva sam mokra, a još me zapravo nije niti dotaknuo. Perom klizi od koljena po unutrašnjoj strani bedara prema gore, prelazi preko nabreklih stidnih usana, izvih se i osjetih svoju nemoć.

Vlažnim prstima mi konačno klizne među noge. Pri teško dočekanom dodiru blago kriknuh i već ga nema. Za njim ostaje vruć, neobičan, gorući osjećaj na mojim glatkim stidnim usnama. Samo ga još više želim, oh kako ga želim, a ujedno uživam u produžavanju uzbuđenja.

Što radi, što čara s lubrikantom? Iz japanske kutijice uzme kovane kuglice, četiri – manje su od meni poznatih, obučenih u silikon. Namaza ih neobičnim lubrikantom i dlanom na venerinu brežuljku me usmjeri prema sebi, tako da je guza izbočena prema njegovom licu. Sada ga prvi puta čujem. Ote mu se uzdah i strastveno se jezikom zakopa u neistraženu rupicu. Ne znam više što mi se događa, dišem sasvim prebrzo, ali Boris me ubrzo malo smiri. Slijedi totalni šok. Hladne, kovane, navlažene kuglice mi jednu za drugom potisne u guzu, jedna, dvije, tri, četiri. Šokirana sam, nakon svake glasnije i sa više užitka uzdahnuh.

Kada su sve u meni, čuh otvarač Borisovih hlača. Koljena mi se tresu od iščekivanja, pokušavam se okrenuti unazad, vidjeti ga. Lijevom rukom mi prelazi preko boka, naprijed do gladne mačkice i počne kružiti po mom brežuljku, tu i tamo dotaknu moj klitoris, pri tome se svaki put trznuh i osjetih kuglice.

Boris mi masira međunožje i svojim buzdovanom crta osmice ili tko zna što po mojoj guzi, a onda konačno prodre u moju mačkicu i na nekoliko trenutaka ostadosmo tako blaženi . Oh, kako je to dobro, biti tako potpuno napunjena, tako jako ga osjećam da će mi doći kao još nikada.

Boris poče udarati u mene, miluje moje izložene grudi, klizi po koži s unutarnje strane ruku, kako mi je to nedostajalo, nisam niti znala! Kuglice se pomiču u ritmu s Borisovim buzdovanom, a tanka stijenka između dviju rupica posta središte ludog, još neznanog užitka koji preplavi moje cijelo tijelo. Kada preglasno kriknuh, Boris mi začepi usta svojim dlanom i još ga više gurnu duboko u mene. Kada mi je došlo, ugrizla sam ga za ruku i osjetila kako izlazi iz snažnog stiska moje vagine, izvlači kuglice i poškropi moju izbočenu guzu.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile