Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Dobro pusenje

Imao sam dvadeset i koju godinu.Vreo dan,more, divlja plaza u Istri. Go sjedim na kamenu. Zurim u daljinu. Dan je u drugoj polovini, pa sunce nije tako vrelo. Dugo sam dolazio na istu plazu, uvijek zurio u daljinu i razmisljao sta dalje raditi u svom zivotu.

Tog dana mi pridje Nijemac, stariji covjek, golac. Kaze da godinama dolazi na ovo mjesto i voli nudizam. Caskamo o raznim temama.

U jednom momentu on se pomjeri i pridje mi nesto blize. Neprimjetno prstom dodirnu moje mosti. Kako dugo nisam imao seks, a i zbog neobicnog uzitka, kurac mi se naglo poce dizati.On to zapazi i nastavi i dalje da me dira, ali sada i dublje, dodirujuci i jaja svojim prstima. U sekundu sam razmisljao sta da uradim. Da li da ga odgurnem, da li da pobjegnem, da li…..Ipak odlucih da ostanem. Neka me dira.Ne moze mi se nista desiti.

Kurac mi je i dalje bujao i sada je vec bio u punoj velicini, nabrekao i strcao je prema gore. Nijemac se ponovo pomjeri, sada je sjeo na pristojnoj razdaljii, ali nekako izmedju mojih nogu. Pricali smo i dalje. Njegov kurac je bio mlohav i mali, a moj mladalacki ogroman, nabrekao i uspravljen.

U nekom narednom momentu on se lagano sagnu prema mom kurcu i jezikom ga dodirnu. Pogleda me u oci i pita moze li. Nisam nista odgovorio, ali je on moj izraz lica shvatio kao odobravanje i otvori usta te obuhvati cijeli glavic. Kurac mi poce nestajati u njegovim ustima i obuze me neopisiva ljepota. Sada je vec i rukom uhvatio moj kurac za korjen i lagano pomjerao glavu gore dolje. Poceo sam uzdisati…

Podize glavu i rece da idemo u sumarak koji je bio desetak metara iza nas. Razmislih, sta da odgovorim. Ucini mi se da sam fizicki jaci od Nijemca i da je on dobronamjeran, pa pristadoh. Odosmo u sumarak. On je isao naprijed, a ja za njim. Kada smo usli dovoljno duboko, on polozi svoju majicu na zemlju i rece mi da legnem na ledja. Legoh, a on odmah nastavi gdje je stao.

Sada je pusio agresivno i drkao me. Bilo mi je lijepo. Osjetio je po kurcu a i po mojim uzdisajima da cu brzo svrsiti, pa malo zastade. Drzao me je za kurac, podigao glavuu i pitao da li mi je lijepo. Potvrdno sam klimnuo glavom. On ponovo spusti glavu i lagano nastavi sa pusenjem moga kurca. Njegovo pusenje je sada bilo drugacije. Jezikom je prelazio cijelom duzinom kurca. Prvo me je lizao sa prednje strane od korjena ka vrhu. Dosavsi o rupice, zadrzavao se na njoj u kruznim pokretima je lizao. Onda se spustao donjom stranom do jaja. Jaja je stavljao u usta. jedno pa drugo i cuclao. Opet se vracao prema rupici…U jednom momentu je rukom obuhvatio kurac za korjen i ustima imitirao jebanje. Nisam osjecao njegove zube, vec samo ljepotu njegovih usana.

Sada je vec nadolazila sperma. On podize glavu i prvi mlaz u luku pade meni na vrat. On se brzo sagnu i ostatak sperme primi u sebe. Do zadnje kapi je sve polizao.

Ustadosmo. On predlozi susret to vece. Ja sam odbio. Meni je ovo bilo dovoljno i nisam zelio da se nastavlja nesto ovakvo. Ponekada se sjetim tog pusenja u sumarku..

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile