Ne volim zimu. Dosadna je, prljava i ništa me ne privlači da idem van. Obično je to pravo vrijeme za gledati TV ili šetkati od prozora do prozora. Upravo tako je bilo jedne decembarske večeri. Ništa na TV-u, dosada i užas. Otišao sam do prozora dnevne sobe i malo pogledavao šta se dešava napolju. Naravno, vrlo brzo interes vam zaokupe dešavanja iza tuđih prozora.

Na trećem katu gospođa radi nešto u kuhinji, na četvrtom susjeda gleda nešto na TV-u, a na petom susjed sjedi u ženskom donjem rublju i drka!!!! Opa, ovo je zanimljivo! Nije da nisam isto to radio stotinu puta, ali zaboga susjed, jeste li čuli za žaluzine ili zavjese? Ipak, bolje je ovako.

Nisam mogao da dokučim om kome je riječ, jer je na glavi imao blond periku, a ipak nisam Superman da sa sedmog kata vidim tako dobro. No, dešavanja su bila zanimljiva. Skakutao je na tabureu, te pretpostavljam da je u guzi imao dildo, a desnicom je obrađivao svoj kurac. Ćak se i odavdje vidjelo da je u pitanju lijep komad.

Obukao sam jaknu, otišao u zgradu preko puta i na spisku stanara vidio ko stanuje na petom katu. Odmah sam sa mobilnog nazvao informacije i došao do tri broja. Vratio sam se doma i krenuo nazivati. Naravno, susjed se i dalje zabavljao svojom alatkom, samo je sada sjedio na fotelji, noge su bile na tabureu, a lagano je mazio kitu. Dakle, sigurno je gledao neki pornić. Prvi poziv promasaj, drugi….. Zvrrrrrr, zvrrrrrrr, pogledam dole susjed se prenuo, ustao. «Halooo» – začuo se pomalo zbunjen glas. «Kako ste susjed, ili je bolje da kažem susjeda?» – rekoh samouvjereno. Spustio mi je slušalicu. Vidio sam da je utrčao u sobu i sav zblanut počeo namještati zavjese. Ponovo sam nazvao. «Halo, nema potrebe da se krijete, samo sam vam želio predložiti da navratim na kaficu, ipak šteta je da se igrate sami» – bio sam još samouvjereniji.

«Ne znam tko ste, ali očito ste sve vidjeli, dođite, ako želite» – reče. Nije mi mnogo trebalo, strpao sam u sportsku torbu svoje krpice i odjurio preko. Ušao sam, a on je bio potpuno zbunjen. «Šta sada?» upita. «Pa sada ćemo malo da probijemo led. Da li ste ikada imali bisex iskustvo?» – upitah ga. «Ma ne, ja se samo zezam, to me je privlačilo, ali nisam znao kako….» – pričao je bez prestanka.

Prišao sam mu, strasno ga poljubio i stavio njegovu ruku na moju već odavno ukrućenu kurčinu. «Puši ga i šuti, daj da više probaš i ne vadi se» – bio sam odlučan. Na moje čuđenje samo me je pogledao, čučnuo i strpao moj kurac u usta. «Toooooo, cuclaj ga i liži, lagano, po pulsiranju kurca ćeš osjetiti šta mi godi, hajde kurvice moja» – rekoh mu. Izgleda da mu se to dopalo, jer je za jednog početnika bio jako dobar u pušenju kite. Jako, jako, dobar je bio, jer kada sam izvukao kurac i pomazio ga njime po licu svršio sam u takvim mlazovima da mu je lice bilo potpuno prekriveno mojom toplom spermom.

«Idi, operi se, dok se ja malo sredim» – rekoh mu cijedeći posljednje kapi spreme sa svoje kite na njegovo lice. Uzeo sam svoje stvarčice. Novi kompletić koji se sastojao od crveno-crnog grudnjaka, tangica i haltera. Nakačio sam i samostojeće najlonke, obukao štikle, a preko toga, malu crnu haljinu koja mi je sjajno stajala. Stavio sam omiljenu riđu periku i našminkao se. Nisam nikada volio jaku šminku. Crveni karmin, maskara i tečni tonirani puder, to je bilo sasvim dovoljno da budem baš seksi.

Došao je iz kupatila i dopalo mu se ono što je vidio. Umalo nije pao, jer je još bio pomalo nespretan u štiklama. «A sada kurvice moja, liži ga da se digne, jer ću te sada jebati, a ne da se nabijaš na one gumenjake». Poslušno je kleknuo, a meni se brzo digao. Rekao sam mu da legne na kauč, jednu nogu je stavio na naslonjač, a drugu na moje rame. Ušao sam u njega bezobrazno grubo, ali srećom već je bio podmazan od igrica sa dildom. Malo je jauknuo, ali nije se micao. Guza mu je bila tako topla, uska, vidi se da nije primao kurčeve do sada. Što je najvažnije bio je klistiran, tako da je ugođaj bio potpun. Jebao sam ga jako sve dok nisam ponovo ištrcao sadržaj svojih muda u njega. No, nisam prekidao, samo sam se okrenuo u 69-ku. «Liži ga opet» – rekoh mu, a ja sam se zabavio oko njegovog kurca. Bio je to lijep, uredan kurac, od nekih 16 cantimetara, reklo bi se kompaktan, ni debeo, ni tanak, kao model za vibrator. Lizao sam ga, gutao, igrao mu se sa jajima, dok je on već iskusno obrađivao moju kitu. Svršili smo gotovo istovremeno.

Presvukli smo se, oprali, skinuli šminku, ja sam svoje stvari složio u torbu, a onda smo si nasuli po piće. «Mogu li ti još jednom popušiti, molim te» – upitao me on. «Žena se vraća uskoro, i sigurno neću opet ovo moći ponoviti barem za narednih mjesec dana. Onda te naravno opet čekam, ali daj mi još jednom» – molio je. «Oj čovječe, pa nisam rezervoar sperme, ali hajde, kad moraš» – našalio sam se. Valjda je i uzbuđenje uradilo svoje, ali nevjerovatno opet se jako brzo digao. On ga je sada već znalački pušio, vidim dobro se upoznao sa mojim kurcem i mudima. Sav sam se stresao dok sam svršavao po četvrti put, ali špricnuo sam jedva par kapi, koje je on halapljivo polizao. «Dakle, iscijedio si me, kurvo» – rekoh mu. Nasmijao se i dodao: «Samo tvoja kurva, susjede».

«Dragi stigla sam, je si tu?» – začuo se glas iz hodnika. Supruga se upravo vratila. Uh, dobro je, samo koji minut ranije i bilo bi svašta. Ušla je u sobu i pozdravila nas. On me je upoznao sa njom. Bila je to rasna crnka, bujnih grudi i odlične tvrde guzice. Visoka, zgodna i seksi. Iskreno, ne bih imao ništa protiv da i nju obradim. No, ona očito baš i nije pokazivala veliki interes za moj kurac poput njenog supruga, he,he. Susjeda sam posjećivao, barem jednom mjesečno. Jako se trudio da ti rijetki susreti budu zanimljivi. Zaista je postao rasna jebačica, na čemu mi je bio zahvalan, barem su tako govorila njegova topla usta i vrela guza.

Autor: SaskaTVCD

Kako je počelo (crossdress)
Kozmetičarka (crossdress)