Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Upoznali smo se na fejsbuku, a da smo jedno za drugo, shvatili smo iz raznih prepiski, komentara i ličnog dopisivanja. Rođeni smo iste istog dana, iste godine u istom gradu i jednostavno nam je bila sudbina da se pojebemo, samo što sam ja ostao u Banjaluci, a ona je od rata pobegla u Zagreb. Ona je predložila da se nađemo negde na pola puta i da se ljudski izjebemo, pa me je pitala imam li auto i dovoljno novca za romantičan vikend. Ni ona ni ja nismo nešto bogati, ali upravo tada smo oboje imali dovoljno da se nađemo u Novom Gradu u jednom motelu. Ja sam stigao pre nje jer je ona zalutala negde u Hrvatskoj, ali mi se javila i rekla da dolazi što pre može.

Čekao sam je na mostiću sa kojeg se skretalo ka motelu, dočekao, seo u njen automobil i odmah poljubio. Kako se ta žena ljubi, braćo! Njen otac je bio instruktor vožnje, a ona veoma dobar vozač, pa ipak je jedva shvatila kako se ubacuje u prvu nakon tog poljupca. Rekao sam joj da se smiri i da polako krene ka motelu, a tamo ćemo prvo popiti nešto za smirenje. Međutim, čim je parkirala, otkopčala pojas i ugasila vozilo, zagrlila me je obema rukama i krenula divlje da me ljubi. Nisam ostajao dužan, pa sam se snašao sa njenim sisama, strukom, nogama, svime što mi je bilo pod rukom. Još u jednoj prepisci mi je rekla da odavno nije bila sa muškarcem i da u njoj, osim njenog vibratora, odavno ništa nije bilo, pa je predložila da konačno odemo u sobu i razvalimo se od sexa.

Soba je bila u potkrovlju motela, a rogovi krova bili su iznad uzglavlja, što mi je dalo jednu ideju za nešto kasnije. Kreveti su bili veoma udobni, posteljina čista i mirisna, a kupatilo toplo i uredno. Odlučili smo da se prvo istuširamo zajedno. Na brzinu smo pobacali stvari sa sebe i ušli u prostranu tuš kabinu, pustili toplu vodu i posvuda se dodirivali. Ono što sam već tada shvatio je da ona ima neobično opušten anus, da u njenu guzicu bez problema možeš da uguraš tri prsta. Ona me je milovala posvuda, a posebno pažljivo i polako je oprala moj kurac, jaja i anus. Prepustio sam se u potpunosti kada je čučnula i stavila moj nabrekao kurac u usta. Njena specijalnost je gutanje čitavog kurca do jaja, pa polako vraćanje do glavića, konstantno milujući jaja i anus. Čovek bi poželeo istog trena da joj spermom napuni grlo, ali mi smo imali dva dana pred sobom, pa čemu onda žurba, sve ćemo polako. Kada sam osetio da sam blizu orgazma, uzeo sam joj rukama lice, podigao glavu, poljubio je i gurnu unazad, spustio se i polizao joj pičkicu i guzu. Izdizala se i nameštala da mi bude što udobnije, a ja sam, jedan po jedan, četiri prsta gurnuo u njenu guzu, dok je ona širila guzove i nabijala se na moje prste.

Ženska torba može da sakrije polovan auto, a u njenoj je bilo svega. Rekla mi je to kada je predložila da pređemo na krevet. Počela je iz torbice da vadi razne stvari: jedan dildo koji je sa obe strane bio ergonoski zaobljen, sa jedne strane uži, sa druge nešto deblji, vazelin, vibro-jaje za klitoris i japanske kuglice od kojih je prva bila promera 1cm a svaka sledeća 0.5 cm veća, a bilo ih je ukupno 7. Za razliku od njene guze, u njenu pičkicu nije moglo stati više od 4 prsta, iako je ona tokom oralnog zadovoljavanja da joj gurnem čitavu šaku. Nije išlo, bila je previše tesna za to. Ali zato guza… Sa lakoćom je primila četiri prsta, a kada sam pokušao da joj gurnem i palac, uzela je još malo vazelina, namazala ga i rekla: „budi pažljiv, nisam do sada nikada primila celu ruku u guzu, a sada jako to želim“. Nisam imao nameru da budem grub. Ni trenutka nisam prestao lizati njen klitoris dok sam pažljivo gurao palac pored moja četiri prsta u njen anus. Malo po malo i „buć“, upade cela moja ruka u njenu guzu. Rekla mi je da malo mirujem dok se privikne na osećaj, a onda polako da je jebem šakom. Pažljivo sam pratio sve njene instrukcije i rasturao joj guzu sve dok nije prvi put svršila sa mnom. Na njenom licu su se jasno videli grčevi orgazma, a njena pica je pulsirala dok se moja šaka uvlačila i izvlačila iz njene guzice. Rekla je da izvadim šaku jer joj više nije prijalo i ja sam to polako učinio.

Malo kasnije, kada je došla sebi, uzeo sam dildo i polako je tucao njime u picu dok sam joj lizao klit. Video sam da joj se guza otvorila, pa sam dildo iz njene pice gurnuo polako u njenu guzu. Malo po malo, ceo dildo je ušao u njeno dupe. Ona se tada podiže i sa didom u guzici svoju pičkicu nabode na moj kurac sednuvši na mene. Njene sise su mi bile pred licem pa sam ih nadraživao jezikom i ljubio, milujući je posvuda. Ona se snažno nabijala na moj kurac sve dok nije svršila i pala pored mene, uvivši se gotovo u fetusni položaj od zadovoljstva. „Gde je“, pitao sam. Nije joj bilo jasno šta tražim, a onda sam joj rekao da joj je dildo još u guzi. Posegla je rukom i izvadila ga, odmerila ga očima kao da ga nikada pre nije videla, nasmejala se i rekla: „a zato je bilo tako dobro?!“

Rekao sam da je bila odlična pušačica, a sada je htela da mene dovede do kraja. Sisala je moj kurac, gutala ga do jaja, obrađivala samo glavić, stavljala ga među sise, vraćala u usta… sve dok je nisam položio na leđa, podigao noge u rogove potkrovlja i zabio kurac u guzicu. Ona to kao da je jedva čekala, uze onaj dildo i gurnu ga u pičkicu. Slobodnom rukom se hvatala za sise, sisala sopstvene prste, čak je u jednom trenutku pored mog kurca u guzi ugurala i dva svoja prsta. Rekao sam joj da ću svršiti, a ona reče da želi da joj svršim duboko u grlo, sa kurcem nabijenim do jaja u usta. Rekla je to jer sam joj u jednoj prepisci rekao da sam to samo jednom doživeo i da mi je bilo fantastično i da bih voleo ponovo.
Ona je moj kurac, direktno iz guze, progutala do jaja, počela sumanuto da nabija glavu na njega, sve dok iz mojih jaja nije krenula sperma. Znao sam da ću obilno svršiti, ali joj ništa nisam rekao. Ona je, s druge strane, sa mojim kurcem duboko nabijenim u grlo, gutala sve, a ono što nije uspela progutati pošlo joj je na nos. Oboje smo se smejali tome, ona pogotovo, a ja sam još bio pod uticajem orgazma koji je bio fantastičan.

Ako vam se svidela ova priča kojoj još nije kraj, javite se. Imena, nadam se, nisu bitna, godine takođe. Pozrdav iz Banjaluke.

Autor: Bojan

Ispovest no.1
Prvi sex

Izaberi me