Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Doktor za orgazme

Oduvijek se palila na uniformirane muškarce. Posebno joj je za oko zapeo dr. Igor. Bio je slobodan, ali nedostupan, uvijek obuzet samo poslom. Niti noćna dežurstva nisu donijela očekivano zbližavanje. Uvijek na distanci, doduše, najviše upravo s njom, što joj je dodatno išlo na živce.
Evo opet noćas zajedno dežuraju, što znači da može primijeniti ručni rad kako bi zadovoljila svoju uspaljenicu i ujedno skratila dugu, dosadnu, jesenju noć. Na odjelu je bilo uobičajeno mirno i naravno dosadno, jer je hitnoća uistinu bila prava rijetkost. Odradivši zajedno s Igorom vizitu svih pacijenata na katu smjestila se na ležaj u ambulanti i zadrijemala.
Odjednom su se vrata tiho otvorila. Dr. Igor gledao ju je kako ravnomjerno diše, dok mu se krv penjala u glavu ili, puno pravilnije rečeno, spuštala u “glavu”. Nečujno je zatvorio vrata za sobom, netremice gledajući uspavanu sestru, kojoj se snježno bijela suknja podigla, pružajući mu pogled na bijele čipkaste gaćice i haltere. Odlučio je krenuti u akciju.
Pažljivo joj je otkopčao gumb na dekolteu, oslobađajući čvrste, grudnjakom zarobljene dojke, o kojima je već dugo maštao. Samo se promeškoljila što je rezultiralo izvirivanjem ružičaste bradavice iz finog čipkastog okruženja. Kurac mu je poskočio u hlačama. Kleknuo je i liznuo joj bradavicu, koja mu je spremno odgovorila ukrućivanjem. A onda je uspavana ljepotica otvorila oči. Iako mu je njezin pogled govorio da će prihvatiti započetu igru, ipak je s nestrpljenjem čekao Laninu reakciju. Bez riječi ga je privukla na sebe, pohotno oblizujući pune usne i lascivno šireći prekrasne dugenoge. Adrenalin ga je potpuno obuzeo. Započeo je oralnu igru, jezikom joj istražujući usnu šupljinu, ližući joj lice i vrat, grickajući joj ušne resice. Glavu je spustio na njezine grudi. Nježno ih je oblizivao, otkrivajući njihov veličanstven okus, a potom ih je počeo pohotno sisati. Ležao je na njoj, gutajući je i grleći, trljajući svoj nabrekli ud o nju, pokušavajući je potpuno razodjenuti. Spustio se načas do njezinog međunožja i pažljivo joj skinuo gaćice. Duge noge ostale su samo u halterima, pogled mu je ostao prikovan za prekrasnu ružičastu brazdu među njima. Bila je potpuno izdepilirana i činilo mu se kako ga magnetski privlače pravilne usmine njezine mačkice. Uronio je glavu u nju; jezikom je rastvarajući, raširila je noge, dajući mu još više prostora za uranjanje, istodobno podižući trticu i pripijajući se na njegovo izbrijano lice. Mislila je da sanja, pa se nije htjela probuditi, ali njezina pohotnica otkrivala je da je potpuno budna, cijedeći mu se u usta, poput vlažne spužve.
– Stani! – rekla je. – Sjedni na stol.
Poslušao je i nevoljko izronio iz najmirisnije spilje koju je do sada istraživao. Pokorno je sjeo, a ona se poput profesionalne striptizete ustala, lelujajući bokovima i izvijajući se beskrajno jebozovno. Seksepil je bukvalno vrcao iz njezine razgolićene pojave. Žustro ga je oslobodila liječničke odore i pohotno mu otkopčala bijele hlače, grubo ih povukavši niz njegove noge. Oduševljeno je uzela u usta uzdignutog pitona, istodobno pomno ližući prozirne kapljice s njegova glavića. Željela ga je progutati cijelog, a on se nije bunio, samo je strastveno stenjao, ispuštajući potpuno neartikulirane glasove od kojih je samo razumjela:
– Tooo, mala, progutaj mi ga cijeloga!
Oblizivala ga je od vrha do jaja, ližući i njih, te povremeno gutajući svako posebno. S takvim umijećem još ga ni jedna dama nije obrađivala. Potpuno se prepustio njezinim ustima, jeziku, rukama, ali u jednom se trenutku prestrašio da će svršiti, a to ni u kom slučaju još nije htio. Naglo ju je prekinuo, posjeo na stol gdje je do maloprije on sjedio, i naredio joj da raširi noge. Znala je da će se sad spustiti u nju. Uletio je u njenu tamnu komoru, zabijajući se od prve do jaja, a onda počeo izluđujući jebačinu. Rajcao ju je ulazeći polako, pa brzo, potom izlazeći iz njezine vlažne rupice, dok ga ne bi molila da joj se vrati. Palile su ga njezine kruškolike grudi, koje su poskakivale iz otkopčane bluze, dok ju je strasno nasađivao na svoje koplje. Zatim ju je spretno okrenuo na trbuh, pa joj je s leđa uvalio svoju mrcinu u potpuno razmočenu rupicu. Istodobno joj je prstima jedne ruke obrađivao nabrekli klitoris, a sise joj je mjesio drugom rukom, držeći je tijelom čvrsto prikovanu na stolu. Osjetila je kako više ne može izdržati. Prvi razarajući orgazam zamućivao joj je zadnje ovozemaljske misli, a zatim je uslijedio drugi pa treći frenetični vrhunac. Osjećala je kako joj se mišići grče u divljim klimaksima žestokim kao nikada do sada. Veličanstveni orgazmi potpuno su je obuzeli i kao u snu je osjetila trenutak kada je Igor izvadio svoj vrhunski stetoskop, s kojeg su se cijedile njezine mirisne tekućine. Ni malo nije dvojila, već ga je mahnito strpala u usta i bjesomučno ga cuclala, osjećajući kako se i on približava vrhuncu. Podigao ju je i naslonio na zid, i ponovo se zabio u nju, držeći joj jednu nogu podignutu na svom ramenu, kako bi prodro što dublje. A onda ga je orgazam obuzeo. Još ju je čvršće pritisnuo uz zid, dok se izlijevao u nju. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Osjetila je kako ponovo obuzima strasna slabost i svršila je iznenada, sasvim neočekivano, još jednom.
Iscrpljeni su se ispružili na kauču, a sva sljedeća dežurstva prolazila su im u trenu. I ne samo dežurstva.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile