Taj e – mail čitala je otvorenih usta. Nije mogla vjerovati što je tražio od nje, a još se više čudila tome što je o toj ideji uopće i razmišljala! Želio je da se potpuno ponizi, i to u javnosti, zbog njegovog zadovoljstva. Kao dokaz. Dokaz čega?, pitala se. Dokaz njene ljubavi? Poniznosti? Ili jednostavno toga da je drolja?
Drolja. Bože, pomislila je, i od same riječi ježi mi se koža.
Zapravo i nisam prava kurva, razmišljala je. Bar ne otvoreno. Nosim lijepu odjeću, lijepa sam… čak se rijetko i šminkam. Dignula se od kompjutera i sjela ispred ogledala u spavaćoj sobi gledajući kako joj se bradavice ukrućuju i napinju u tankoj tkanini grudnjaka. Kurva? Isuse, bradavice me bole….

Vidio ju je kako čeka tramvaj, taj prvi put. «Prava je», pomislio je. Približio joj se na blizinu parfema i pomirisao zrak. Mmmhh, Christian Dior, primijetio je. Dobar izbor. Prešetavajući se iza nje smijao se sam sebi. Eh, kad bi znala o čemu razmišljam…
Tog zimskog dana tramvaj je bio krcat, no ipak se nekako uspio stisnuti baš uz nju. Misli su se rojile a kurac dizao. Pokušao se malo odmaknuti ali kada je tramvaj naglo trznuo primio ju je i još se više prislonio. Sada mu je kara bila skroz tvrda, čvrsto zabijena uz svilene bokserice i njeno dupe.
«Oprostite», rekao je gledajući kako joj se crvenilo iz vrata širi po obrazima. «Zgodno», pomislio je…
Dirala je bradavice pred ogledalom još jednom prolazeći svaki detalj njihovog prvog susreta. U tramvaju joj se obratio prvi put. «Oprostite». Pomislila je kako je ironično da je riječ, koju joj je samo jednom izgovorio, bila ujedno i prva. Odmah ga je primijetila.
Uvijek je zapažala dobre frajere. Možda sam ipak kurva, pomislila je. Uštipnula je bradavicu vrteći film. Snimila ga je kutom oka kako se mota iza nje, zaustavlja, gotovo kruži. Na trenutak osjećala se kao pljen. Onda je stigao tramvaj i bila je sigurna da je nestao.
Aramis. To je bio prvi osjet. Njegova kolonjska voda. Bradavice je snažno trljala između palca i kažiprsta. Njegova prisutnost. Lagano se okrenula prema njemu, i gotovo zacvilila kada je shvatila da joj je prilijepljen skroz u tijelo. Buljila je kroz prozor a duboko u sebi se budila.
Svaki put kada bi ga osjetila zadrhtala je. Što mi je, sjeća se da je pomislila. A tramvaj se tresao, mogla je pasti. Toga se bojala. Rukama joj je držao ramena, oči su im se srele. I onda ga je osjetila. Njega. Njegov kurac. Na svom bedru. Isuse. Rekao je «oprostite», no ona se naslonila. Ne dišući. Osjećala se zločesto. Osjećala je kako joj se pička vlaži. I divljački se zacrvenila.
Ponovno je osjetila toplinu i pogledala se u zrcalo. Obrazi su joj bili ružičasti. Spustila je pogled na grudi i ruke kojima ih je gnječila. Nije bila ni svjesna kako to grubo radi. Znala je koliko je mokra i bez da je gurnula prst u pičku. Klitoris joj je pulsirao.
«Prestani!» oči su joj se naglo otvorile, sjela je pristojno, stisnula napeta mlada bedra. Njegov glas! Njegov glas… u njenoj glavi… O Bože!, pomislila je. Skoro sam bila zločesta. Rekao mi je da stanem, a ja…
Znao je sve o njoj. Bio je na distanci od njihovog prvog susreta. Svaki dan viđao ju je na stanici. Uhvatio bi ju kako mu se osmjehuje, vratio osmijeh i diskretno se okrenuo. Tada ju je počeo upoznavati. Jednom je na posao išao autom kako bi je mogao pratiti do kuće. Saznao je kako se zove, gdje radi. Znao je sve o njoj, sve osim… to će morat pričekati.
Razmišljao bi o «studiji» kako je svoj projekt s neznankom zvao dok je glancao bičeve, lance i stavljao baterije u seks igračke koje je tokom godina skupio.
Živio je mirno, po svom mišljenju i previše tiho. Od kada je umrla Rachel nije se mogao sjetiti niti jedne žene za kojom bi se okrenuo. Polako se navikao na to da je nema. Jednog kasnog polijepodneva zaustavio se autom na padini iznad mora. Zalaz sunca. Oduzeo mu je dah. Raščistio mu je mozak, izbacio tugu. Stajao je tamo i gledao kako sunce zalazi punih sat vremena.
Zvala se Dominique. Dominique Harris. Kutevi usana podigli su mu se kada je izgovorio. Sama pomisao na njeno lice kada ju je uveo u svoj laboratorij bio je fantastičan. «Vezat ću joj ruke», pomislio je i nasmiješio se.
Dok je stajala i navlačila crnu svilenu haljinu na svoje golo tijelo zatresla je glavom. Ne mogu vjerovati da ću ići van samo u ovome i crvenim štiklama. Očima je klizila po figuri u ogledalu zadržavajući se na bradavicama. Mogla je jasno vidjeti svaku kvržicu na njima. Ovo će biti lako… sjela je pred ogledalo i izvadila torbicu sa šminkom.
Dok je mazala usne nježne zlatne dlačice na ruci su joj se nakostriješile. Bila je šokirana kada se počeo udaljavati od nje. «Dođi», bilo je sve što je rekao. Noge su joj impulsivno krenule. Gotovo je potrčala. Bilo joj je tako neugodno, no nije si mogla pomoći. Htjela mu je reći da uspori ali nije znala kako. Zašto ga je pratila kao kujica?
Dok je namještao kožno remenje razmišljao je o tom danu. Otvaranje vrata kafića koja joj je pridržao. Na trenutak se pitao slijedi li ga. Osmijeh kada ga je uhvatila za ruku.
Posjeo ju je i pozvao konobaricu… naručio je za oboje, konobarica ga je odmjeravala. Kada je primila narudžbu nije htjela otići, kao da je čekala da joj on kaže da smije, da je slobodna. Nasmiješio se sada baš kao što je to učinio onda.
Spremio je sredstva za čišćenje opreme i još jednom prošao studiju. Zadovoljan, odlučio se spremiti. Pod tušem se smirio.
Uživao je u tome što se svako malo zarumenila, razmišljao je da li to može kontrolirati. Upucavala mu se, treptala očima, ali ipak se nije u potpunosti predavala. Poput psića koji još nije siguran u svog novog gospodara. Istovremeno htjela mu je ugoditi ali se bojala i da ne pogriješi.
Kako joj je dodirivao podlakticu koju je nervozno povukla u krilo. Kako joj je nježno šaputao na uho prve naredbe. Nasmiješio se i ispirući šampon osjetio da je tvrd. Rekao joj je da s dupetom sjedne direktno na kožnu stolicu.
«Ne mogu», slabašno je protestirala osjećajući njegov slatkast dah na vratu. «Možeš i hoćeš!» nastavio je u istom tonu. Podigla je guzu i maknula haljinu pomislivši koliko je pokvarena. I snažno se zacrvenila. Nadala se da joj gaćice nisu skroz promočile. Bila je vlažna, osjećala je kako ju zrak hladi po napaljenoj kurvinjskoj pičkici.
Gledajući se u ogledalo sjetila se da je skoro zaboravila obući poklon kojeg joj je dao. Stavio je ruku na njeno golo bedro, pogledao ju ravno u oči i rekao «Ako ćeš biti dobra dobit ćeš dar». Sjeća se da je pomislila kako će joj sada reći da je želi jebati. No to što je izgovorio toliko ju je šokiralo i uzbudilo da je osjetila kako će učiniti sve da ga zadovolji, sve!
Govorio je polako i nježno, «Želim ti pokazati stvari. Želim te naučiti stvari. Reći ti stvari koje će ti za uvijek promijeniti život.» Primio ju je za bradu i prodorno ju gledao.
«Želim te imati. Hoću da budeš moja. Hoću da me zadovoljiš. A ti ćeš biti zadovoljena jer to radiš. Reći ćeš mi svoje tajne. Želim te njegovati, želim da se razviješ u osobu kakvom želiš biti. Uvijek moram znati istinu. Moraš znati da će moje nezadovoljstvo biti kažnjivo.»
Željela sam znati što je time mislio no kada sam otvorila usta prislonio je na njih prst i rekao, «Želim da želiš raditi stvari koji ću ti narediti. I želim da me priznaš.»
«Priznam?» pitala sam govoreći preko njegovog prsta.
«Da, i ne smiješ lagati. To nije opcija.»
«Što moram priznati?» rekla sam kružeći bokovima kako bi olakšala neugodu koja mi se nakupljala u želucu. I u pičkici. Bože…u pičkici. Što mi se to događa? Što bi napravio ako mu poljubim prst? Ako ga poljubim i uvučem u usta jezikom. Ako ga nježno sisam. Bože, kako sam se napalila.
Stavila je brilijantnu ogrlicu oko vrata i bacila posljednji pogled na ogledalo pitajući se kako će prolaznici reagirati na njene bradavice. Zatresla se od jeze koja joj se slijevala kičmom prisjećajući se što joj je rekao tog prvog dana u baru. «Jel ti pička mokra, kujice?»
Tako se jezivo zacrvenila da je spustila glavu.
«Dakle?… Čekam, a ne bi me smjela pustiti da čekam…»
Nije si mogla pomoći. Znala je to dobro. Tiho je reka «Da».
Njegove sljedeće riječi bile su «Dođi» dignuo se, primio ju za ruku. Ponovno je pokušavala uhvatiti njegov korak. «Uskači» Otvorio joj je vrata auta. Malo se bojala, oklijevala je.
«Uvijek moraš raditi ono što ti kažem, Dominique. Ne idemo nigdje, ne brini se. Još.»
Sigurnija u sebe i situaciju sjela sam na suvozačko mjesto. Obišao je auto s prednje strane nježno mi se smiješeći. Bila sam tako nervozna i tako napaljena. Njegove riječi odzvanjale su mi u ušima. Uvijek moraš….uvijek…. Sjeo je na svoje mjesto, zatvorio vrata i pogledao me.
«Digni suknju.» Zacrvenila sam se i poslušala ga.
«Raširi noge.» Osvrnula sam se oko sebe gledajući prolaznike koji su hodali po cesti i nisam mogla vjerovati da me to tražio.
«Što čekaš?»
«Da , Gospodine.» To je samo izletilo iz mene. Osjećala sam da je ispravno.
«Okreni se prema meni.» Jesam.
«Gurni prst u pičku, izvadi ga i pokaži mi ga.» Jesam.
«Dobra djevojčica.» Činilo se da je zadovoljan s količinom vlage na mom prstu.
«Hvala Vam Gospodine» rekla sam bez daha.
«Ponovno», rekao je. Jesam.
«Opet i opet!» Jesam. Osjećala sam kako mi struja klizi niz kičmu. Kružila sam bokovima, podizala guzu sa sica gurajući prst u pičku i trljajući si klit. Znala sam da me ljudi koji su hodali u našem smjeru gledaju, bilo je nevjerojatno da to radm usred dana na jednoj od prometnijih gradskih ulica. Čula sam kako mi pička pod naletima raspaljenog prsta šljapka.
«Svrši.»
Oh, Bože… itekako. Uzdahnula sam iz samog središta prsa trgana žestokim grčevima na sjedištu njegovog auta. Ruku je držao na mom bedru pazeći da nimalo ne mogu stisnuti noge. Dodir mu je bio poput vatre i ja sam svršavala i svršavala…
Nježno mi je mazio nogu govoreći koliko je zadovoljan sa mnom. «Daj mi svoj e – mail da ti mogu poslati sljedeće upute,» rekao je.
Kada sam mu predala papirić izbacio me iz auta uz riječi da provjerim poštu kad dođem doma.
I sada sam tu. Moj sastanak s ponižavanjem. Mogu li to? Toliko daleko sam otišla… Rekao je da će me držati na oku. Bože kako sam mokra, pomislila je skrećući iza zadnjeg ugla.
Gledao ju je dok mu je prilazila. Bila je neodoljiva. Već ju je vidio vezanu kako moli orgazam. «Lijepo ću se provesti s tobom Dominique», pomislio je, «ako je ona to u stanju…»
I učinila je to. Stavila je konzervu na pod ispred sebe, u parku prepunom ljudi. Sjela je podignuvši haljinu, golo dupe bijelilo se na hladnom betonu. Raskopčala je haljinu da joj vire sise i na pod položila natpis s jednom jedinom napisanom riječi. «DROLJA.»
Dok sam gledao, njena pojava izazvala je na nekoliko minuta čuđenje i pozornost, a zatim su je okružili muškarci ubacujući novčiće u limenku. Možda je ovo bilo previše. Možda će puknut i počet vrištati. Isuse, možda će je čak i silovati…
Za nekoliko momenata već ju je okružio debeo prsten znatiželjne rulje i tada sam odlučio da je dosta, da je dokazala želju da me zadovolji. Pokrenuo sam se s mjesta s koga sam gledao cijelu predstavu odgurujući muškarce i podivljalu djecu. Probio sam se do Dominique i hladno je gledao. Zaplakana gurala je prste u pičku i ponavljala «Ja sam drolja, ja sam drolja…» Dobacivali su joj grubosti sa svih strana, «Gle kurvu, kako krmači vise sise…. možeš vjerovat da ovako slatka cura to radi…. ajmo joj se izdrkati na facu…» Taj zadnji komentar uvjerio me da moram završit igru. Praćen negodovanjem okupljenih mužjaka primio sam Dominique pod ruku, podigao je i počeo vući prema svom stanu. «Tako mi je žao, oprosti mi molim te!!!!», jecala je zabijena u moja prsa. «Nisam si mogla pomoći, tako sam se… o Bože, ja sam najgora kurva…»
«Da, kujice….jesi…, ali od sada si samo moja kurva.»
Ponovno sam se naježila od riječi koje je izgovorio. Osjećala sam koliko mi je ljepljivo međunožje. Bože, bila sam toliko spremna na sve. Gospodin me promijenio za 24 sata, i moj život više nikada neće biti isti. Ali sada, u ovom momentu, sve što sam trebala bio je orgazam. Htjela sam obožavati njegov kurac i zadovoljiti Ga, da zadovoljiti Ga.
Dok smo se penjali stepenicama prema ulaznim vratima njegovog stana vadeći iz džepa ključ okrenuo se prema meni i pogledao me. «Dominique, moraš znati da ulaskom u moj stan prelaziš crtu s koje više nema povratka. Jesi sigurna da to želiš?»
«Da, Gospodine. Upravo to želim…. to mi treba Gospodine…»
«Dobro. Onda imamo posla. Moram ti pokazati nešto…»
«Da Gospodine», rekla sam tek malo zbunjena zvukom zatvaranja lisica koje su mi se našle na rukama…

*

…Jesi ikad imala lisice na rukama? Nježno sam zadrhtala od čudne mješavine užasa i zasljepljujućeg uzbuđenja. Morala sam se prisiliti da dišem. Ruke su mi bile iza leđa, pomaknula sam zglobove i shvatila da se ne mogu osloboditi. Val vrućine proširio mi se se iz trbuha među noge.
Nikada u životu nisam radila ništa slično, čak me ni roditelji nisu nikada tukli po guzi. Isuse, pitam se hoće li me On bičevati? Tu, predamnom, u pola bijela dana, ispred samih ulaznih vrata. On gleda poštu. Ignorira me? Osjećala sam se malo glupo. Morala sam se suzdržati da se ne smijuljim. Nije bilo teško…
«Gospodine?»
«Dominique, ako želiš postaviti pitanje, molim te pitaj da li to smiješ.»
«Da, Gospodine. Smijem li Vam postaviti pitanje, Gospodine?»
«Naravno, kujice. O čemu se radi?»
«Pitala sam se…hoćete li me bičevati?», odjednom sam se osjetila idiotski.
«Jesi bila zločesta Dominique?»
«O, ne, Gospodine!»
«Pa, onda te neću tući, kujice, osim naravno ako mi se to jednostavno ne prohtije.»
«Da, Gospodine.»
«Dominique?»
«Da, Gospodine?»
«U budućnosti ćeš sebe oslovljavati s ‘cura’ ili nekako slično, a ne ‘ja’. Jasno?»
«Da, Gospodine. Ova cura shv…shvaća.» Bila sam tako nervozna. Samo sam se nadala da nije primijetio koliko mi je međunožje mokro.
«Dobra djevojčica.»
Primio me za nadlakticu i uveo u svoj svijet.

Dominique je izgledala dražesno. 23 godine, u izvrsnom stanju. Vitka djevojka divnih oblina na pravim mjestima. Kosa joj je bila crna, ravna i spuštala se niz ramena. Lijepe nebeski plave oči. Dok sam otvarao poštanski sandučić pitao sam se koliko će izdržati da ne progovori. Nisam morao dugo čekati. Uživao sam slušajući kako joj dah postaje isprekidan kada je shvatila da se neće sama moći osloboditi lisica. Gledao sam njene senzualne usne kako se pomiču dok govori i bio zadovoljan što je tako brzo naučila raditi ono što sam tražio od nje, što me zadovoljavalo.
Prekrasno se zarumenila. Moji prsti omotali su se oko njene ruke. Ohhh i ahhh joj se otelo s usana dok sam ju uvodio dublje u moj dom. Bilo je očito da ju je dekor impresionirao. Pitao sam se hoće li joj se i kabinet jednako sviđati. Ali prvo sam joj pokazao njenu sobu.
«Smije li Vam ova postaviti pitanje?» Dominique me pitala dok smo stajali ispred sobe koja će uskoro postati njena.
«Naravno.»
Sada je bila skroz crvena, baš me zanimalo što ju to toliko zbunjuje.
«Nadala sam se da ću spavati u krevetu s Vama… Jesam li vas to smjela pitati?»
«Jesi, Dominique. Ako pitanje postaviš iskreno, i s poštovanjem dozvoljeno je. Trebala si ga uobličiti ‘Cura se nadala…’, no ajde. Ipak si ostala u granicama dobrog ukusa.»
«Oh, oprostite Gospodine. I hva…hvala vam Gospodine!»
Nasmiješio sam se.
«Opusti se Dominique. Ovo će biti tvoja soba. Tu ćeš se presvlačiti, šminkati, uređivati… A spavat ćeš tamo gdje ti ja kažem.»
Razočaranje na njenom licu bilo je očito.
«Mislim da ćeš većinu noći ipak spavati samnom. Ako to budeš zaslužila.»
Činilo se da ju ovaj odgovor više zadovoljava.
«Dominique?»
«Da, Gospodine?»
«Želim da uvijek budeš iskrena samnom. Uvijek. Naša veza ovisi o tome. Morat ćeš mi povjeravati svoje fantazije i svoje strahove. Od tebe se zahtijeva da stalno budeš otvorena bez da ja to moram izvlačiti iz tebe. Zadovoljava me da slušam o čemu razmišljaš.»
«Cura će dati sve od sebe.»
«Morat ćeš, inače će ti guza biti jako crvena.» Namignuo sam joj. Zadrhtala je. Mogao sam njušiti njenu napaljenost.

Je li to što mi je rekao, ili način na koji je to izgovorio? Ili kako sam reagirala? Ili što smo razgovarali dok su mi ruke bile vezane na leđima. Što god da je bilo, strašno sam se ovlažila. Mislim da nikad u životu nisam bila ovako napaljena!
«Jesi gotova, Dominique?»
«Da Gospodine, samo…»
«Samo, što?»
«Um… cura je jako uspaljena, Gospodine, i stvarno ne zna što joj je došlo.»
«Dobra djevojčica!» Nasmiješio sam joj se.
«Dominique, ponovno ću ti postaviti ono isto pitanje.»
«Da, Gospodine?» Izgledala je zbunjeno.
«Jesi bila zločesta Dominique?» Smijao sam se.
«Ummmm…o Gospodine…da?»
«Zašto Dominique?»
«Uhhh…pa…», bila je skroz crvena, « pa… jer ja…»
«Ta cura…»
«Jer ta cura…ummm…. uživala je u ovome što prolazi, i što bi joj se moglo desiti…»
«Zato što si drolja.»
«Ohhh… da…. zato što je cura drolja.»
«Moja drolja.»
«Vaša drolja». Predivno je mijenjala boju.
Tiho sam ju gledao dok je bez daha govorila. Crvenilo je se iz obraza spustilo na grudi.
«Jesi uzbuđena, kujice?»
«Da Gospodine.»
«Kako znaš?»
«Moja…ovaj, curina pička je m…mokra… i ov..ova cura tako je vruća. Ova misli da bi sada mogla svršiti samo od jednog vašeg dodira.»
«Jako dobro, Dominique. Zadovoljan sam.» Smješkala se, a ja sam pružio ruku iza nje, skinuo joj lisice i nježno joj poljubio usne. Prošaptao sam «Otuširaj se kujice i dođi dolje na večeru. Odjeća te čeka u ormaru.»
«Hvala Vam, Gospodine.» Protrljala je zglobove dok sam silazio niz stepenice.
«Dominique?», viknuo sam preko ramena.
«Da, Gospodine?»
«Nemoj se samozadovoljavati, kujice.»
«Neću Gospodine…»

Godinama nisam bila ispod ledenog tuša, ali te večeri morala sam se smiriti. Na brzinu sam se oprala i drhteći iskočila iz kade. Jedan veliki mekani ručnik omotala sam oko tijela a drugi poput turbana oko glave i sjela pred toaletni stolić. Tamo je bila složena sva osnovna kozmetika i sušilo za kosu. Za 15 minuta pogledala sam se u ogledalo nadajući se da će On biti zadovoljan. Otvorila sam vrata od ormara i zadrhtala – tamo nije bilo ničega.
Pogledala sam na najdonju policu gdje su stajale crne štikle, crna kožna pseća ogrlica i poruka. Otvorila sam i druga vrata, no nisam bila previše iznenađena kada sam shvatila da je i taj dio prazan. Čučnula sam, izvadila cipele, ogrlicu i poruku i sjela natrag za stolić.
Čitala sam, «Nemoj staviti ogrlicu, donesi ju dolje sa sobom. U ladici s desne strane naći ćeš nakit. Odaberi što ti se sviđa, tvoj je. Obuci samo štikle i nakit. Zapamti, Meni si prelijepa, hodaj uspravno.»
Bradavice su mi iskočile, osjećala sam da mi niz noge ponovo teku sokovi. Pogledala sam u ogledalo svoj blesavi osmijeh, navukla štikle i ustala. Naravno, savršena veličina. Kako je znao? Podigla sam pseću ogrlicu i primijetila koliko je koža tanka i fina. Morala sam vidjeti kako mi stoji, prislonila sam je uz vrat. Kako seksi! Otrčala sam u kupaonicu i odmjerila se u velikom zrcalu. Hmmm. Pitala sam se… Otvorila sam jednu policu u kupaoni i nasmiješila se njegovoj pronicljivosti, izvadila britvu i pjenu za brijanje.
Deset minuta kasnije ponovno sam se gledala u velikom ogledalu. Opet sam prislonila ogrlicu i ovaj put zapazila jedan detalj. S prednje strane imala je maleni ring na kome je visila pločica. Bolje sam pogledala. Na njoj je stilskim slovima bilo ugravirano moje ime, Dominique. Držeći je u rukama osjećala sam se čudno. Imao je takvo povjerenje u mene. Morao je to dati napraviti jutros, prije no što sam uopće dokazala u parku da sam drolja.
Ruke su mi zadrhtale kada sam shvatila. Imao je vjeru u mene. Ne smijem ga razočarati. Zadrhtala sam i pustila ruke da padnu. Gledala sam u svoj lik, kako držim njegovu ogrlicu u ruci i prvi put se pitala što ja tu radim. Jezikom sam oblizala natečene usne i protresla kosu. Što ja tu radim. Ne, što ova cura tu radi. Hmmmm, pa, upoznala je čovjeka koji ju je skroz obuzeo. Ne fizički…još i sve što mi se događa je kao san. Radi stvar koje joj nikad nisu padale na pamet, i ne može prestati. I ne želi. I napaljena je jer ga smije zadovoljavati.
Krv mi je bubnjala. Koža pucala, nisam mogla disati. Nabrekla, obrijana pizda kipuća i mokra. Mišići u bedrima kao da se lome od adrenalina, ali ništa nisam vidjela. Cipele su savršene. Pogledala sam se još jednom i shvatila da trljam unutrašnjost bedara.
«Želim da me vidi ovakvu!» Glasno sam zajecala. Moje tijelo je spremno. Moja glava kaže «daaaa…»
Okrenula sam se na peti i pošla prema stepenicama.

Sjedio sam kada je Dominique ušla u blagavaonu najavljujući svoj ulazak pucketanjem potpetica. Ušla je ponosno i polako, ne kao model na pisti, već pognute glave očiju prikovanih za moje.
Rukom sam joj pokazao da priđe i sjedne pored mene na veliki jastuk koji ju je čekao na podu.
Odmjerio sam je od glave do pete i nasmiješio se.
«Jako lijepo, Dominique.»
«Hvala vam Gospodine», kleknula je.
«Pogled dolje Dominique. Noge razmakni. Tvoje blago je za moje oči, kujice.»
«Da Gospodine, hvala vam što ste upozorili ovu curu Gospodine.»
Kimnuo sam i nastavio jesti. Sljedećih nekoliko minuta nismo razmijenili ni riječ, ali sam se pitao o čemu razmišlja.

Nadam se da je zadovoljan s mojim izgledom…. isuse, pičkica mi je tako mokra… ostat će fleka na jastuku….mmmm, gladna sam… pitam se hoće li me nahraniti…što ćemo raditi poslije večere…Bože, samo da mi dozvoli da svršim…da kažem nešto …. ne, čekat ću njega….
«Uštipni si bradavice, Dominique». Dignula je ruke do grudi i smjesta poslušala.
«Mmmm, hvala vam Gospodine.» Zadovoljno je prela.
«Jesi gladna, Dominique?»
«Da, Gospodine.»
«Sada možeš pustiti bradavice, kujice,» nasmiješio sam se.
«Hvala vam gospodine.» Spustila je ruke na bedra, s dlanovima prema dolje.
«Okreni dlanove da ti ih vidim, kujice! Uvijek moraš imati ruke tako da ih mogu vidjeti, osim ako to iz nekog razloga nije moguće. I sada Me smiješ gledati.» Nekoliko sljedećih minuta hranio sam prelijepu Dominique. Nabadao sam komadiće hrane na vilicu, prinosio ih njenim ustima i gledao je kako uživa u okusima, žvače… kako se obrok bližio kraju progovorio sam.
«Dominique?» Na brzinu je gutala zalogaj.
«Da Gospodine?»
Reći ću ti nešto više o sebi, a zatim želim da i ti meni kažeš neke stvari. Ok?»
«Da, Gospodine» Izgledala je zaintrigirano dok mi je piljila u usne.
«U životu sve su granice… koliko ćemo nekome dati da nam priđe ili da nam nešto radi. Moraš znati neke stvari o meni, o granicama koje imam, razmislit ćeš na trenutak i reći mi kakve granice ti osjećaš.»
Nastavio sam je hraniti dok sam joj objašnjavao životne činjenice.
«Nikada te neću povrijediti više no što je potrebno ili što bi ti željela. Čekat ću da kažeš riječ ‘crveno’, i smjesta prestati sa onim što ti radim. Maženje će se ponekad pretvoriti u pljeskanje po guzi, štipanje pa i lagano bičevanje. Uživam gledati koliko možeš podnijeti. Shvaćaš?»
Kimnula je punih usana, širom raskrečenih sjajnih očiju.
«Možda ću te vezati tako da ćeš se jedva pomicati, ali imaš moju riječ da te nikada neću tako ostaviti duže no što treba ili duže od onog što možeš izdržati. ‘Crveno’ se odnosi i na ovu situaciju. I da, zadovoljava me da trpiš što duže. Želim da znaš kako sam iskusan, da vladam situacijom i točno znam što radim. Razumiješ što ti govorim?»
«Da, Gospodine», ponizno se nasmiješila.
«Imam pravo pomicati tvoje granice kao što ti imaš pravo spriječiti me u tome.»
«S riječju ‘crveno’, Gospodine.»
«Da kujice. I bit će iznenađenja. Puno iznenađenja. Razmisli Dominique, imaš li neke granice koje mi sada želiš reći?»
Gledao sam je trenutak, grudi su joj se uzdizale i spuštale od dubokog disanja. Vidio sam koliko je mokra, i poželio je pomaziti među nogama… ali mogao sam pričekati još koji trenutak. Nasmiješila se i progovorila.
«Smije li ova djevojka nešto reći?»
Kimnuo sam. Duboko je uzdahnula.
«Gospodine, ova cura osjeća se toliko neiskusnom i nesigurnom u sebe. Ali zna da Vam želi sve dati. Želi biti korištena onako kako Vi smatrate prikladnim, i vjeruje Vam da ju nećete povrijediti Gospodine», nesigurno me gledala.
«Neodoljiva si Dominique», podragao sam je po glavi. «Jesi još gladna?»
«Ne hrane, Gospodine.»
«Prvo moramo obaviti važne stvari Dominique.»
«Da, Gospodine.» Ponovno se zacrvenila. «Oprostite Gospodine.»
«Sve je uredu Dominique, jasno je da si željna i uzbuđena. Moraš mi stalno biti na raspolaganju, ali ne smiješ se ovako nuditi. Tako ćeš dobiti svu potrebnu pažnju, kujice» Nervozno se zasmijuljila.
«Dodaj mi sad ogrlicu.»

Skroz sam zaboravila na pseću ogrlicu. Podigla sam ju s poda i pružila mu je. Uzeo mi ju je iz ruke, tako da sam dlanove sada mogla opet vratiti na bedra, naravno, okrenute prema gore. Pogledala sam ga puna iščekivanja i osjetila da drhtim, i da ću zaplakati.
«Ponavljaj zamnom, koristeći svoje riječi.»
«On je Gospodar, ja sam Njegova»
«Vi ste Gospodar, ova cura je Vaša, Gospodine», nisam sekundu oklijevala.
«On je vlasnik, ja sam stvar.»
«Vi ste vlasnik ove cure, ona je stvar.»
«On zapovijeda, ja izvršavam.»
«Vi zapovijedate, ova cura izvršava.»
«Njega treba zadovoljiti, ja za to služim.»
«Ja služim za Vaše zadovoljavanje.»
«Jer on je Gospodar, a ja radim sve što ga usrećuje»
«Jer Vi ste Gospodar a cura radi sve što Vas usrećuje.»
Stavio je ogrlicu oko moga vrata. Bilo je tako divno, nadala sam se da je nikada neće skinuti. Bila sam na samom rubu plača i osjećala sam se fantastično. Koža mi je još više drhtala.
«Diži se da te vidim, mačkice. Stavi ruke iza glave.»
Izvršila je.
«Okreni se…polako.» Učinila je.
«Lijepo Dominique.»
«Hvala Vam Gospodine.»
Ustao sam. «Pođi samnom.»
«Da, Gospodine.»
Primio sam je za ruku i odveo u stražnji dio kuće, u moj Laboratorij. Lice joj je bilo ozareno dok su pred njenim nevinim očima prolazili antikviteti. Povukao sam je prema vratima laboratorija i izvukao ključ iz džepa. Brava je škljocnula. Klik, klak. Izvukao sam ga iz brave, stavio šaku na kvaku i pogledao Dominique u oči. «Nikada do sada nisi vidjela ovakvu sobu, Dominique. Možda ćeš u početku biti šokirana. Hoću da dobro razgledaš, diraš i osjetiš sve u ovoj prostoriji, kako bi to poslije mogla prepoznati. Dirat ćeš svaki komad namještaja i gledati Me. Reći ću ti kako se što zove. Mračno je unutra, i zato čekaj nekoliko trenutaka dok ti se oči ne priviknu na prigušeno svjetlo. Jesi spremna kujice?
«Da Gospodine», progutala je slinu.
«Onda dobro.»
Odgurnuo sam vrata i pustio je unutra. Pritisnuo sam prekidač. Čekala je da joj se vid privikne. I uzdisala.
«Isuse.»
Nasmiješio sam se.

Bila sam toliko nervozna da sam jedva disala. Pogledala sam ga, ali nisam našla utjehu. Nervozno sam se nasmiješila. Počela sam, kao što je naredio, razgledavati tu ogromnu sobu. Neki komadi namještaja bili su lijepi. Sofa, jastuci razbacani svugdje okolo, jedna fotelja s visokim naslonom koja je više izgledala kao prijestolje. Stolić za kavu… osjećala sam kao da lebdim prema sredini sobe. Prislonila sam šake na drveni strop iz kojeg su virile kuke i molećivo ga pogledala.
«Mjesto za bičevanje.»
Zadrhtala sam.
Prišla sam nečemu što je izgledalo kao veliki stol sa stepenicama i stavila ruku na kožnu površinu.
«Stol za treniranje.» Nevjerojatno. Zajecala sam.
«Jesi dobro, kujice?»
«Da, uh… hvala vam Gospodine.»
I tako sam išla dalje. Svaki predmet. Svaka naprava. Od velikog drvenog raspela pričvršćenog na zidu do svakog biča, ogrlice, kuke. Imao je ladicu punu vibratora. I dildoa. Druga je bila krcata baterijama. Smijuljila sam se. Uzela sam u ruku neke kostime i divila se njihovoj mekoći.
«Svilena užad.» Pogledala sam ga. Nasmiješio mi se. Prišao mi je, a ja sam doslovno mogla osjetiti kako mi koža vibrira. Ponovno sam osjetila vlagu među nogama. Zbilja sam željela da se nešto, bilo što, desi.
Primio me za ruku i odveo do nečeg što je izgledalo kao kožna ljuljačka. Samo bog zna kako se u tome sjedi.
Dodirnula sam je.
«Ljuljačka.»
Osmjehnula sam se.
«Hoćeš probati?»
«Ova cura željela bi sve što vi želite, Gospodine.»
«Dobra curica. Tu ostani.»
«Da, Gospodine.»
Otišao sam do moje kutije s alatom i vratio se sa 4 kožne lisice. Kleknuo sam ispred nje kako bi po jednu pričvrstio na njene gležnjeve. Ustao sam, pogledao je i zatim isto ponovio s preostale dvije i njenim rukama. Svaku lisicu pričvrstio sam na pripadajuću kopču na ljuljačci. Gledala me. Efekt je bio izvanredan. Ne samo da je Dominique bila rastegnuta i na prstima, već su joj grudi ovako stajale još višlje i bile još privlačnije. Koža napeta. Teško je disala.
Malo sam se sagnuo, primio je oko struka i stavio u ljuljačku. Pričvrstio sam sve te kopče i vratio se do alata. Uzeo sam ružičastu loptu za usta, tri bijela obična vibratora i pero. Na kožne hlače sam pričvrstio bič. Vratio sam se do nje. I bacio sve stvari na pod.
Prišao sam joj vrlo blizu. Pogledao je od glave do pete. Uzbuđenje mi je naglo ključalo. Polagano sam noktima prešao preko njenih grudi. Poljubio sam joj usne kroz njen jecaj. Usisao sam joj jezik, osjećao sam kako drhti dok me gladno gutala. Malo sam se povukao i vidio kako joj se licem razlijeva čista sreća. Sviđalo joj se!
«Vjeruješ mi?» Posegnuo sam prema dolje.
«Da, Gospodine.»
Oči su joj se širile dok sam joj u usta gurao lopticu i kopčao tu malu napravu na njenom potiljku. Odjednom je izgledala malo preplašeno, no bez sumnje se pitala da li ju planiram ugušiti.
«Kontrola Dominique», šapnuo sam joj na uho, oči su joj se malo smirile. «Nemaš se čega bojati. Danas nećemo testirati tvoju izdržljivost.» Toplo sam joj se nasmiješio.
Do ovog momenta sjedila je u ljuljačci prilično udobno ako zanemarimo malo neprirodan i istegnut položaj ruku. Nagnuo sam se podižući joj noge za gležnjeve, počela se polagano ljuljati.
«Zaželi nešto», nasmiješio sam se i pričvrstio joj raširene noge stupanj više.
Odmaknuo sam se i divio se prizoru. Predivno se vrpoljila. Bradavice su joj bile zašiljene. Oči sam spustio preko čvrstog trbuha i ostavio ih fiksiranima na pičkici. Podigao sam pero…

«Ohhhh Božžeee…» govorila sam u sebi dok mi je perom prolazio po unutrašnjosti bedara. Mišići su mi se vidljivo grčili svaki puta kada bi me dodirnuo. Stajao je nadamnom. Pero me milovalo po cijelom tijelu, bojala sam se da će me škakljati, ali nije. Bilo je božanstveno. Ulovila sam se kako se nastojim nabosti na to pero svaki put kada bi mi prelazilo po rupici. Trebalo mi je nešto tvrđe. Nisam morala dugo čekati. Posegnuo je za svojim priborom. Osjetila sam ga na malim usnicama. Vibrator. Oh Bože, svršit ću! Izvukao ga je, vrisnula sam kroz loptu. Neeee. Opet je to napravio. Još jače sam viknula. Opet i opet. Osjećala sam da naglo gubim snagu, kapi znoja pojavile su se na koži. Opet i opet. Opet i opet. Zaboravila sam tko sam i gdje sam. Ekstaza bez kraja. Bilo je fantastično i užasno u isto vrijeme. Svaki put bila sam još napaljenija od prijašnjeg. Od nekud je stizao njegov glas.
«Tvoje zadovoljstvo je davati ga meni… Ja posjedujem tvoje orgazme… ti ih ne smiješ imati osim ako ti to ne dozvolim…. Kimni glavom ako si shvatila.»
Brzo sam kimala. Bože, napravila bi što god da je tražio. Taj vibrator bio je tako blizu. Kada bi samo…
«Mmmmhhhh!»
Ohhhhh Zvuk mi je odzvanjao u ušima. Pop Pop. Užasnuto sam se pokušala izmaknuti udarcima biča koji su se spuštali po unutrašnjosti mog bedra, tamo gdje je koža najnježnija, ali bijega nije bilo. Pop. Pop. Pop. Nije mi padalo napamet da upotrijebim ‘crveno’. Nije bilo tako strašno. Boljelo bi samo sekundu, dvije. Mogu to. Pop. Pop. Pop. Ooohh.. ispod samog pupka. Pop.

Glava joj je klonula na rame dok sam je nastavio bičevati. Dahtala je zatvorenih očiju. Kurac mi je bio tvrd i prilijepljen za nogu u kožnoj nogavici. Bilo je neugodno. Vrijeme je za moju nagradu.
Gotovo sam rastrgao hlače gledajući Dominique u predorgazmičnoj ekstazi. Uzdahnuo sam kada mi je kurčina izletila na slobodu. Nekoliko puta sam ga predrkao, spustio prema dolje i usmjerio u njenu mokru pizdu. Zabio sam ga u moju kurvu. Zgrabio sam je grubo za sise i sve snage joj nabio cijelu dužinu. «Sad droljo! Sad! Sad smiješ svršiti!» Procijedio sam kroz stisnute zube. Lagano sam je odgurnuo od sebe i gledao kako mi se slinava kara polagano pojavljuje i zatim ga kukovima opet nabio u nju. I onda je svršila. Jebao sam je dok je dahtala i tresla se. Jebao sam je žestoko dok se lomila podamnom. Tucao sam je tako jako da je ljuljačka počela ispadati iz stropa. Sise su joj bile crvene od grubog drpanja. Tijelo joj se opet napelo i pizda kolabirala. Opet sam ju ševio kroz sami orgazam, razbijajući bolnim naletima svak grč. Opet se tresla i izgledala kao da umire.
«OhhhDa! Pizdumaterinu da!!!! Riječi su parale zrak natopljen divljačkom jebačinom. Bio je to moj glas. Mozak mi je bio drugdje, na punim jajma kojima sam joj mlatarao po tom mokrom droljastom dupetu. Taj zadnji put duboko sam ga ukopao u Dominique i eksplodirao. Jaja su mi se grčila. Svršio sam. «Oohhh Isuse!!!!» i dalje sam upumpavao spermu u njenu rasturanu pičku. Zabacio sam glavu i ponovno nasrnuo. Ostao sam ovaj put u njoj. Otvorenih usta. Teško sam disao.
Pustio sam joj natečene sise. I dalje sam imao zaklopljene oči. Samo sam uživao u njenoj vrućoj prisutnosti i mladim napetim bokovima koje sam držao u rukama. Osjećao sam da bi ovako zauvijek mogao ostati. Ali naravno, to nije bilo moguće i moj izmučeni kurac nakraju je ispao van. Uzdahnuo sam i otvorio oči.
Morao sam se kontrolirati da ostanem na nogama. Niz njene obraze slijevale su se suze i skupljale oko nervoznog osmijeha.
«Što je bilo, kujice? Pitao sam je otkopčavajući davilicu.
«To….znate..nikad, znate Gospodine, nikad nisam osjetila ništa ovakvo, nisam znala da to postoji…»
Oslobodio sam joj i ruke. «Objasni»
«Pa, Gospodine….ova cura je oduševljena.»
Nasmiješio sam se.
«Još nisi gotova, Dominique.»
«Ne, Gospodine?»
«Ne, kujice, vrijeme je za čišćenje.» Nisam se ni pomaknuo da joj pustim bedra ili gležnjeve. Pogledao sam je i nakesio se.
«Uh, ova djevojka ne razumije Gospodine. Nećete me pustiti da bi ispunila vašu volju?»
«Još ne, kujice.»
«Oh, Gospodine,. Molim Vas pomozite joj da shvati!»
Izgledala je neodoljivo, moleći za uputstva. Nisam je više htio mučiti.
«Tvoja dužnost je da očistiš svoje i moje tijelo poslije seksa, kujice. Također moraš oprati i sav nered koji smo napravili.»
Gledala me s upitnikom u očima. Pokazao sam na njenu pičku zamusanu od sokova i moje sperme iz koje je bez prestanka gusti mlaz kapao na pod. Uperenim prstom prešao sam joj preko tijela do usta. Zacrvenila se.
Spustila je pogled, ali sumnjam da je iz položaja u kome se nalazila mogla nešto vidjeti. Glava joj je pala natrag na ljuljačku. Gledao sam kako spušta prste i gura ih u pizdu. Trenutak poslije sisala ih je ponavljajući stalno tu radnju. Tihi uzdisaji bježali bi joj između dva čišćenja.
Kurac mi je smjesta reagirao, i iako se nije dignuo do pune tvrdoće zadovoljno sam pomislio da na to neću morat dugo čekati. Tiho sam se kretao oko Dominique koja je i dalje bila u ljuljačci, povukao joj glavu prema natrag i prislonio kurac na njene usne. Otvorila je usta i poput male mačkice počela ga čistiti. Zadrhtao sam od sisanja i kretanja njenog jezika. Trenutak poslije sam se odmaknuo, a ona je nastavila čistiti prstiće slinave od sperme i pičkinih izlučevina.
Bila je negdje drugdje. Otkopčao sam kopče i remenje koje ju je sputavalo a ona se i dalje čistila viseći u ljuljačci poput krpene lutke. Mumljala je nešto sebi u bradu i miješala kukovima vadeći si spermu iz pičke.
«Nemoj zaboraviti na pod, Dominique. Upotrijebi svoj jezik. Otuširat ću se i vratiti za nekoliko trenutaka. Smiješ svršiti, ali samo jednom. Imamo još puno posla, kujice.»
«Mmmmm, da Gospodine.»
Slika Dominique kako se polagano ljulja naprijed nazad u ljuljačci prstiju uvučenih u pizdu zauvijek je ostala urezana u mom sjećanju.

*

Nikada se nisam tako osjećala… tako ludo… kao san. Kao da nisam ja bila na rukama i nogama, lizala naše sokove koji su iscurili iz mene. Sve se pomiješalo… i dobro i loše… i tako ispravno. Moj život je promjenjen… ja sam se promijenila. Pokupila sam posljednje kapi prstima i oblizala ih.
Čudno je kako se ponekd moram podsjetiti da bi disala. Kao da je nesigurno, da ću se sa novim udahom izložiti nečemu. Ili razbiti čaroliju. Ali udahnula sam. I još jednom, i još jednom. I magija je i dalje bila tu. I osjećala sam se sigurno. Toliko sigurno da nisam obračala pažnju ni na vlastitu golotinju. Osjećala sam se živo… tako živo… koža mi je bridila a pičkica bila tako natečena. Prošla sam prstima ispod ogrlice. Osječala sam se… posjedovano… a opet potpuno slobodna prvi put u životu.

Odlučio sam da će nekoliko momenata nasamo sa svojim mislima i tijelom biti korisni za Dominique. Zastao sam na vratima, zakopčao remen na kožnim hlačama i bacio pogled na nju dok se ljuljala naprijed nazad. Nasmiješio sam se u sebi i pomislio, «To je predivan prizor».
Bilo mi je jasno i da će Dominique trebat naučiti još puno toga, otkriti čitav svijet. Gledajući je, u svom malom svijetu polako sam kimnuo. Osmijeh mi je i dalje igrao usnama kada sam je ostavio samu sa svojim mislima.
Te noči nebo je bilo zvjezdano. Sjećam se tog detalja jer je Dominique spomenula nešto. Nakon tuširanja sjeo sam na stepenište iza kuće. Čaša crvenog vina u mojoj ruci, i još jedna pored bosog stopala. Nije joj trebalo dugo da me nađe. Sjela je na stepenicu ispod i podigla čašu. Pogledala je u moje nasmiješeno lice dok je uzimala prvi gutljaj pa dignula oči prema nebu.
«Noć je predivna, Gospodine.»
«Svakako je.» Primio sam pramen njene crne kose među prste i nježno ga savijao.
«…Gospodine?»
«Kako se osjećaš, Dominique?», prije odgovora oklijevala je nekoliko trenutaka.
«Smije li ova djevojka odgovoriti?»
«Bilo bi mi drago, kujice.»
«Um, pa Gospodne, razmišljala bi na glas ako…»
«Dozvoljavam ti da govoriš kako god želiš, Dominique. Slobodno reci.»
«Pa, Gospodine…osjećam se…nevjerojatno…gotovo kao da sam ponovno rođena…ispunjena…osjećam se prvi put u životu…iskreno zadovoljena…i tako gladna još…još….Dokazati Vam da sam Vas sposobna zadovoljiti. Od samog razmišljanja o tome sam mokra, Gospodine.»
Nasmiješio sam se.
«I…um…, hoću da me testirate Gospodine,…uh….ne mogu vjerovati da ovo govorim… Želim da me koristite. Želim se osjećati kao kurva… vaša drolja… hoću da me povrijedite… i utješite… želim biti kažnjena… zato što tako osjećam… Da Vam pokažem da mogu…osjećam se tako droljasto, Gospodine… a to mi se tako sviđa, možda i previše sviđa…»
«Prstari si pičku, Dominique.»
«Ohhhh, da Gospodine… mmm tako sam vlažna… ne mogu vjerovati da se ovako ponašam… sanjala sam da će mi ovako biti… da netko i dobar i nježan, ali i zločest…», nasmiješila se, «netko kraj koga se osjećam sigurno, kome vjerujem. A Vama vjerujem, Gospodine. Stvarno ne znam… jedva Vas poznajem, Gospodine… a bliži ste mi nego ikad itko u životu…»
«To tražiš, Dominique? Sigurnost?»
«Da…Da Gospodine…, ali ne samo to… Hoću biti željena… korištena… često upotrebljavana… oh, Bože, što to govorim!»
«Psstt, Dominique… U redu je, …znaš… tvoje najveće tajne… najstrastvenije želje… sigurne su uz mene.»
«Ova cura to nekako zna, Gospodine.»
Sjedili smo dok su minute prolazile. Dominique je sjela među moje noge i naslonila mi se na prsa. Jednu ruku držala je na mom bedru, a prstima mi je mazila koljeno. Ostale prstiće mogao sam samo čuti dok su šljapkali u mokroj pički. Samo smo gledali u zvijezde i slušali jedno drugo kako dišemo.
«Zvijezde su predivne večeras, Gospodine.»

Mislila sam da nikada neću izgovoriti ni polovinu onog što sam rekla te noči. Primio me za ruku i uveo nutra. Sjeli smo na tamno crveni plišani kauč… zapravo on je sjeo, a ja sam klečala na pripadajučem jastuku pored njegovih nogu. Naslonila sam se na Gospodina i igrala se s dlačicama na njegovoj nozi.
«Reci mi o čemu maštaš, Dominique.»
Progutala sam slinu i objasnila Mu da večina mojih fantazija uključuje muškarca kao što je On, koji me odvlači u svoj život i samnom se ponaša onako kako on želi. Činilo se da ga zabavljam svojom pričom. Smijuljila sam se.
«Moji snovi su često i moje fantazije, Gospodine.»
«Što ti u životu predstavljaju fantazije, kujice?»
«Uh… pa… obično o njemu razmišljam kako o divljem, grubom muškarcu,…ali…koji put je to čovjek bez imena i lica… i obično ga se u početku bojim. Odvlači me za kosu uz udarce i psovke, i to na javnom mjestu gdje nas svi mogu vidjeti. Naziva me glupom droljom, pičkom ili tako nekako, Gospodine i siluje me u guzicu. Vrištim, pokušavam mu se oduprijeti, ali sve me više obuzima stid jer će uskoro vidjeti koliko sam zapravo mokra. Dere se da sam retardirana napaljena kurva, udara me po grudima, prebacuje preko kamenog stola i žestoko jebe. Do tada obično već svršim, Gospodine.» Zacrvenila sam se i jedva oduprijela želji da se opet prstarim.
«Gdje?»
«Obič…obično vani, na otvorenom, Gospodine.»
«Ne to. Gdje te tuca, kujice?»
«Oprostite Gospodine.. on… obično me jebe u pičkicu al…, o Bože, tako mi je neugodno Gospodine…»
«Gdje kujice? Reci mi zašto…»
«Pa Gospodine… on isto… isto me ponekad ševi i u guzu… u zadnje vrijeme. Oh, gospodine, obrazi mi gore…»
«Hmmmm stvarno Dominique… Štipkaj si bradavice, kujice.»
Malo sam se smirila. Nasmiješio mi se još jedamput, a ja sam se zasmijuljila kada sam shvatila da sam ponovno mokra. Prošlo mi je kroz glavu da je priznati njemu bilo seksi. Pogledala sam ga i čekala da nastavi.
«Pitam se zašto te ‘u zadnje vrijeme’ jebe u dupe u tim tvojim fantazijama…»
«Oh, Gospodine», zamucala sam «oduvijek sam se bojala analnog seksa… zapravo 4 godine…i… ne znam zašto sam sada počela o tome fantazirati. Možda sam se oduvijek pitala…»
U tom trenutku osjetila sam kako me stravično grubo povukao za kosu dok je ustajao i počeo me navlačiti po dnevnom boraku. Vrisnula sam «jaaaooooo», i protestirala, «molim Vas…oh, oprostite mi Gospodine…Što sam krivo rekla? Što je ova cura pogrješila? Ahhhhh…»
Posrtala sam pokušavajući puzati za njm, svijala se da smanjim bol u skalpu. Tako se brzo kretao prema stepenicama da nisam imala nikakve šanse stati na noge. I onako držao je punu šaku moje kose tako da se nisam ni mogla uspraviti. Samo sam se popikavala za Njim. Krv mi je snažno jurnula u glavu kada sam shvatila da me vuče prema studiju.

Kako li će biti zabavno. Pogledao sam prema njenim rukama kojima me držala za zglob, moju šaku punu sjajne crne kose. Gotovo sam se grohotom nasmijao. Ali to uopče nebi bilo prikladno.
Odvukao sam Dominique natrag do mog studia, koljena su joj udarala po podu dok se pokušavala spasiti. Govorio sam tiho, a opet dovoljno glasno da me čuje.
«Gospođica droljica fantazira o trpanju u dupe, eh? Vidi, vidi… jebena istina je isplivala na vidjelo.»
«Ohhh, Gospodine, strašno me boli!»
«Što? Ovo?» Zavinuo sam pritisak još jače, «Nije to ništa, mala droljo. Nije to ništa u usporedbi s onim kako će ti biti kada ti razvalim dupe za moju veliku kurčinu, kurvo. Jedva čekam da ti pokažem što sam spremio za tvoju slatku, nježnu, nevinu dupardu.»
«Auhh!»
Snažno sam ju povukao za kosu i kroz otvorena vrata bacio u mračan interijer. «Upadaj prljava mala pičko!», zarežao sam. Upalio sam prigušeno svjetlo i stao ispred nje, ruku položenih na kukovima. Tresla od straha na podu, govorila je razne gluposti, a jednim dlanom pokušala se zaštititi od mene. Zgrabio sam je za tu podlakticu i polako joj počeo zakretati ruku gledajući je cijelo vrijeme u oči.
«Šuti ili ću te zadaviti, droljo.»
U tišini je grčila lice od boli uprkos muci koju sam joj zadavao. Zaljepio sam joj žestoku šamarčinu preko izbezumljenog lica. «Pička ti materina, jel me razumiješ?», siktao sam.
Kimnula je. Krenule su suze.
«Radit ćeš TOČNO što ti kažen, zar ne PIČKO?!»
Još sam joj malo zakrenuo ruku tako da je počela drhtati od boli. Kimala je pokorno. Prve kapi pale su s njenih obraza na pod.
Zlo sam prosiktao, «Smjesta po kratki bić i užad… Imat ćemo tulum.»
Oči su joj se raširile kada je shvatila što se događa. Gotovo sam mogao okusiti njezin stra. Ovo će biti dobro.
Dominique je skočila na noge i brzo na prstima odcupkala do zida na kom je visio pribor. Pala je na koljena i dopuzala do mene. Kleknula je u klasičnom položaju i glavicom pokazala prema stvarima koje sam joj naredio da donese. Htio sam se nasmiještiti i pohvaliti je, ali nisam. Uzeo sam predmete i zataknuo bič za remen.
«Diži se na jebene noge, okreni i ruke na leđa, droljo.»
Otvorila je usta da nešto kaže tako da sam je ošamario preko zubi.
«Rekao sam SAD glupa PIČKO!»,vrištao sam.
Osovila se šokirano na noge, skroz mokrog lica od suza, brzo se okrenula i ispreplela prste iznad guzice. Vješto sam prebacio čvor preko njenih dlanova i vezao joj tijesno ruke gotovo do laktova. Pritisak svilenog konopa izbacio joj je prsa naprijed. Drhtala je.
«Nasloni se na stol droljo» rekao sam pritiščući joj leđa prema naprijed. Polagano je hodala dok joj bedra nisu došla do ruba stola.
Povukao sam kuku na tračnici koja se zaustavila gotovo točno iznad nje, i preko prebacio još jedno svileno uže kojim sam joj vezao zglobove. Dominique se naginjala dok joj je konop zatezao ruke. Drugi kraj špage zavezao sam za njenu ogrlicu.
«Tražila si da te se testira, moja mala jebena droljo, pružit ćemo ti nešto što nećeš tako skoro zaboraviti.»
odmaknuo sam se od nje i divio se. Izgledala je prilično nevjerojatno. Protrljao sam rastuću erekciju u kožnim hlaćama i zapazio da me pokušava iskosa gledati. «Treba ju zabaviti», pomislio sam.
Bez rijeći otišao sam do kutije s igračkama, podigao poklopac i prokopao po unutrašnjosti. Našao sam što sam tražio. Uzeo sam ovlaživač sa stola i vratio se do Dominique.
Tiho sam prošao pored nje, uštipnuo joj bradavicu, prvo jednu pa drugu. Obožavao sam je mučiti. Bradavice su joj bile tvrde no ipak sam ih zavrtao. Zatim sam na njih zakačio kopče. Zadovoljno je jecala dok se iz stisnutih mjesta širila bol. Gurnuo sam ruku u džep i izvukao lanac dugačak 30 centimetara kojim sam spojio kopče na njenim sisama. Povukavši ga rekao sam «otvori.» Kada je poslušala, stavio sam ga među njene zube. Bila je crvena i teško je disala. Rekao sam, «Ne puštaj ga». Kimnula je, tiho uzdahnula dok su joj bradavice stršale prema lancu u ustima.
«Skoro smo gotovi, kurvo.»
Nasmijao sam se sebi dok sam razmišljao o večem čepu. Zatresao sam glavom i pomislio «previše sam milostiv» i navlažio maleni čep za dupe. Gotovo sam dovršio i tada sam slučajno bacio pogled na Dominique. Prekrasno je isturila guzu. «Mmmmmm», glasno sam rekao.
Ipak je nešto nedostajalo. Protrljao sam bradu čepom dok sam joj gledao u dupe i noge, kako težinu prebacuje s jedne na druge i pucnuo prstima. Vratio sam se do stola, odložio čep i lubrikant i vratio se Dominique sa željeznom šipkom na čijem svakom kraju je bila pričvrščena lisica. Lupio sam je dlanom po dupetu. Protresla se i ispravila kičmu. Glasno sam rekao «Raširi droljo», poslušala je i ponovno zajecala prebacujući se u novi položaj.
Kleknuo sam i pričvrstio lisice iznad njenih gležnjeva. Kada sam ustao imao sam osječaj da gledam u umjetničko djelo. Divio sam se još koji trenutak prije no što sam se vratio do stola po čep i lubrikant.
Slobodnom rukom prešao sam preko njenog srcolikog dupeta i uvukao prste među noge.
«Prokleta droljo», disao sam joj u uho.
Dva prsta smjesta sam gurnuo u natečen kanal. Malo se nabila i još glasnije uzdahnula. Zatim sam ih izvukao i jedan joj bez milosti gurnuo u šupak. Jebao sam ju njime govoreći joj koliko ću uživati kada joj budem razvaljivao dupe, a ona je dahtala i tresla se i tresla…
Natrag sam gurnuo prst u pizdu pa ponovno u čmar. Međunožje joj je uskoro bilo poplavljeno sokovima tako da sam zaključio da će, iako bolan, čep od 12 centimetara biti pravi odabir. Ponovno sam izvukao prste iz nje. Nagnuo sam joj se do uha i šapnuo «tako si ljepa», i polako joj gurnuo čep ravno u dupe.
Vidio sam kako joj se tijelo steže i drhti, ali ipak nije plakala. Obrisao sam suzu s njenog obraza i rekao da želim da se ovog po nečemu sjeća. Prebacio sam joj kosu preko lica i ponovno otišao do kutije s igračkama po polaroid kameru i ispucao nekoliko slika, uglavnom odostraga, s cijelim tijelom u kadru. Odložio sam kameru i fotografije na stol i skinu bič s remena. Nekoliko puta proparao sam zrak i slušao zvižduke. Za nekoliko minuta slike će biti gotove. Izabrao sam najbolju i otišao do Dominique. Stavio sam je ispred nje da vidi kako izgleda.
«Za tebe», jednostavno sam rekao.
Isto tako jednostavno dodao sam, «Sada ću te bičevati. Kada više ne budeš mogla izdržati, reci ‘crveno’ Dominique.»
Kimnula je i uzdahnula. Još sam nekoliko puta propara zrak, a ona je svaki puta zajecala. Tada sam ga prislonio posred njenog dupeta. Nisam bio raspoložen za razvlačenje cijele priče, ali sam želio da ga osjeti. Da se podsjeti onog što je postala, ili u što se upravo pretvara. Spustio sam ga posred njenog dupeta, a ona je vrisnula i odskočila. Bilo je teško ali me zadovoljila. Povrijedio bi je.
Dizao sam udarce prema leđima ostavljajući trag tankih crvenih linija i zatim opet natrag prema dupetu i bedrima. Tukao sam je i tukao. Jecala je, no nije se predavala, i dalje je držala lanac među zubima. Dok sam joj obrađivao kožu kontemplirao sam ljepotu malog biča. Tako je dobro izrađen. Tako je lako rukovati njime. Rese na kraju savršeno su obavljale svoj posao. Zatim glasniji uzdah probio se kroz moje misli. Dominique je svršavala.
Ponovno je zajecala i ponovno se zatresla. Glava joj se bespomočno klatila a lanac ispao iz usta.
Snažno sam ju tukao kada sam to vidio. Zglobovi su joj se grčili i sada je plakala i tresla se gotovo bez prestanka. Bacio sam bič na pod, jednom rukom primio čep a drugu joj stavio na leđa. Počeo sam ga izvlačiti i ponovno nabijati natrag u nju. Prvo svega dva centimetra, ali onda sam shvatio da joj to uopče ne smeta. Životinjski sam ju jebao čepom. Gledao sam prvi višestruki orgazam koji sam ikada vidio. Riječi koje su dolazile s Dominiqueinih usana oduzele su mi dah.
«Tucaj me…da molim jebi…jebi dupe…..ohhhh Bože jebbb…….», tresla se ponovno i ponovno.
Rastrgao sam zatvarač na mojim kožnim hlačama pokušavajući ih skinuti. Nije me bilo briga. Bacio sam čep na drugi kraj sobe, stao iza nje ciljajuči kurčinom čmar, grabeči je za bokove. Tada sam se zabio u nju. Držao sam njeno drhtuče tijelo u rukama i jebao ga bez milosti. Jedva sam je uspijevao držati koliko su mi ruke bile skliske od našeg ispremiješanog znoja. Ali sam je žestoko tucao na rubu stola. Povukao sam joj glavu prema natrag za val crne kose i napunio joj utrobu vručom spermom. Kurac mi se grčio u muškim sokovima, a Dominique je izgubila glas, samo je jecala «Ooooooo…. oooooo… ooooo». Odvezao sam omču koja ju je držala vezanu za strop tako da je kolabirala na stol. Disala je isto teško kao i ja. Jedva sam skupio snage da ju oslobodim. Njena nekad snježno bijela koža bila je kao mramor prošarana crvenim tragovima. Sada slobodnu, nježno sam je milovao na podu. Tiho je cvilila.
«Oh Gospodine… oh Isuse kriste…. molim Vas zadržite me… molim Vas zadržite me…»
«Ššššš, Dominique…. Večeras ćeš spavati u mom krevetu.»

Djedica na aerobiku
Opaka nastavnica...