Dosadno popodne. Ista ta dosada me je natjerala da po ko zna koji put podjem pod tus. Ne znajuci sta da radim, otisla sam da odspavam. Nakon nekog vremena cula sam da se otkljucavaju vrata i korake. To je bila ona. Stigla je. Brzo sam obukla providnu, pamucnu, bijelu haljinicu.
„Ljubavi, dodji!“ – mazno sam uzviknula. Moja se ljubav ubrzo stvorila na vratima sobe u crvenoj kosulji i sivoj suknji do koljena, sa dugom i crnom pustenom kosom na talase, bujnih grudi i velike guze. Za tren, sva odjeca bila je na podu, sem njenih crnih boxerica.
„Dodji i voli me onako kako ti znas.“ Zadigla sam haljinu i ispred nje se nalazila obrijana picka. Moja ljubavnica je cucnula i njezno prstima presla preko moje vrele mace. Poljubila me, i ljubeci mi grudi, prstima je pocela da mazi moju vlaznu picku. Polako se spustila i jezikom dosla do usmina.
„Ah…to…tako me ljubi, to, to…“ Lizala me je tako socno. Zeljno sam uzdahnula i pogledom joj stavila do znanja da nastavi. Osjetila sam prst na nabreklom klitorisu a zatim je cijelom sakom pocela da ga mazi, praveci kurzne pokrete. Nastavila je dugim lizovima od klitorisa do cmara gdje se i zadrzala dok je njen kaziprst skliznuo u moju unutrasnjost. Nije mi trebalo dugo, svrsila sam, trzajuci se i mazeci svoje grudi. Ocekivala sam da ce prestati, ali sam se prevarila. Ubrzala je ritam, prislonivsi palac na klitoris, dok je kaziprst u mojoj vlaznoj picki. U isti mah je poceo da me drma jos jedan orgazam. 10-ak sekundi, ispred ociju mi je mrak, dok me nije trznuo njen jezik na mom vratu. Spustila se jezikom do mojih velikih bradavica.
„Ljubi me, ne mogu bez tvojih poljubaca…dodira…ne mogu bez tebe…“ Uhvatila sam je za glavu i cvrsto prislonila na svoje grudi. Pogledala me je crnim i krupnim ocima koje su mi govorile da ce ovo biti dan za pamcenje. Uhvatila me je za kukove i okrenula na stomak. Legla je na mene i jezikom se spustila od vrata, niz ledja do moje guze. Malo sam je izbacila i njen jezik se nalazio na mom anusu. Jezikom je njezno kruzila, a zatim se spustila do moje mace. Znala sam sta slijedi. Prelazila je prstima od klitorisa do anusa, gdje se i zadrzala prelazeci jezikom i prstima, naizmjenicno. Ubrzo zatim, osjetila sam nesto nevjerovatno. Njezno i polako je prodirala sireci mi guzu. Kada je cijeli srednjak usao stala je i pocela da mi ljubi picku, duboko ulazeci jezikom. BIla sam u totalnom transu, kada je odjednom srednjak u guzi poceo da se pomjera. Vristala sam od uzitka cijepajuci jastuk. Ubrzavala je i povremeno jezikom prelazila preko mojih rupica. I jos jednom, danas, palac se nasao na klitorisu masirajuci ga sve brze i brze. Pred ocima mrak…odjednom je vrucina pocela da kruzi mojim stomakom… Trzala sam se i skakala po krevetu. Pocela sam da vristim dok je ona izvadila svoje prstice i pocela da me lize. Bio je to jedan od najjacih orgazama koje sam u svom zivotu dozivjela.
Okrenula sam se na ledja, poljubila me je, skinula svoje boxerice i ostavila ih pored mene.
„Idem pod tus.“ Polu-svjesna ostala sam da lezim na krevetu sve dok nije izasla iz kupatila.
O tome neki drugi put…

Autor: ljilja.tk67

Nabildani decak i moja keva
Kako sam postao drolja