Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ovo je priča o mladoj, super zgodnoj pički koja voli prljavi seks više od ičeg što ste ikada vidjeli u životu. Vrlo dobro zna da je drolja, no najviše voli biti kurvetina muškarcima koji misle da si nikada ne bi mogli priuštiti takvu žensku. Tako je, jebe se sa što ružnijim i smrdljivijim tipovima, i to ekstra bolesno…

Da vam prvo kažem nešto o Korini. Vjerojatno bi rekli da pati od nezasitne gladi za seksom. Nije to želja za bilo kakvom ševom, već nastranim i izuzetno prljavim jebačinama. Što je ogavnije, njoj je bolje. Iako sam je upoznao tek prije nekoliko tjedana, svaki dan s njom predstavlja novu seksualnu avanturu. Čini se da ne postoji ništa što ona bi napravila.

Jednog dana kupovao sam seks magazin s oglasima, i jedan od tih kontakata posebno mi je privukao pažnju. Kasnije navečer pokazao sam ga Korini koja se isto zapalila, s gbzirom da je mirisalo na jednonoćnu prostačku ševu, baš kako ona to najviše voli.

Nazvao sam da vidim o čemu se radi, i tip koji se oglasio, neki Stanko, rekao mi je da traži djevojku koja će zadovoljiti hrpicu frajera… koji, kako je dodao, baš i ne izgledaju kao Brad Pitt. Radi se o muškarcima koji praktički i ne ševe, baš zbog svog izgleda… Bez i da je pitam, ugovorio sam redaljku za isto veče.

Pozvali smo taksi i odvezli se na adresu koju nam je tip dao. Nikada nisam bio u tom dijelu grada, jer, iako se radilo o centru, kuća je bila smještena u nekoj maloj sporednoj uličici koja je ličila na bombardirano tvorničko dvorište.

Organizator tuluma čekao nas je unutra. Točno u jedanaest sati ušli smo kroz zahrđala željezna vrata, a Stanko nam je rukom pokazao da se uspnemo na gornji kat. Kroz glavu mi je prošlo da je cijela ova priča prilično jeziva, i da uopće ne sluti na dobro. Pogledao sam Korinu pitajući se jesam li je možda uvukao u nešto što je možda previše i za bolesnu kurvu njenog kalibra. No, ona bi se i sama javila; nastranosti i prljavštine trebale su joj kao voda. Često je i sama govorila kako želi da je «što više odurnih tipova iskoristi i radi s njom što god požele.» U očima sam joj vidio da se nada kako je gore čeka hrpa baš takvih klošara, retardiranih bijednika, po mogućnosti bolesnih, koji nikada nisu ševili ništa približno njoj.

Na kraju stepenica bila je velika soba, sasvim pristojno uređena s obzirom na okoliš koji je vodio do nje, a u njoj, od oka, 15 muškaraca nestrpljivo je čekalo moju Korinu. Osvrnula se oko sebe odmjeravajući ševce. Bio sam prilično šokiran, jer kada smo ovo ugovarali Stanko je rekao kako se radi o grupi tipova koji već duže vrijeme nisu jebali, a sada mi je postalo jasno zašto.

Bili su to najružniji, najodvratniji i najogavniji pripadnici muškog roda koje sam vidio u životu. Na prvi pogled reklo bi se da su to jednostavno neobrijani debeli luzeri, ali izbliza… jedan je npr. imao veliki gnojni ožiljak od uha do brade. Drugi, koji mi se činio i retardiran, nije imao crte lica; prištevi su ih pojeli. U kutu je drhtao anoreksični sedamdesetogodišnjak u popišanim hlačama vezanim oko struka običnom špagom. Dva cigana bez zuba glasno su se svađala sve dok ih nije razdvojio ogroman tip težak 200 kila, koji je tako snažno smrdio da se od njega nije dalo disati ni na drugom kraju velike prostorije. Sve u svemu, nešto najstravičnije što sam vidio u životu.

Korina me pogledala i prošaptala, «Ovi će se izbezumiti od moje pičkice. Kladim se da ovakvu mačku nikad u životu nisu ni vidjeli.»
Kao da joj čitaju misli, jedan je doviknuo, «Jebote, pa ona je komad! Šta ćemo TO trpati?! Jebemti mater!»

Tada joj je onaj smrdljivi div s drugog kraja sobe prišao, a ja sam sjeo na stolicu blizu vrata i počeo vaditi video kameru iz torbe. Dil je bio takav da oni tucaju moju žensku, a ja za uzvrat gledam i snimam cijelu akciju. Znao sam da ću to htjeti vidjet bar još jednom, a sigurno će i Korina rado imati tu kazetu.

Soba, kada se bolje pogleda, i nije bila toliko velika, kao neka mjesna zajednica. Uz zidove su bile poredane stolice na kojima su muškarci sjedili, a u središnjem dijelu stajala je razvučena sofa i jedna fotelja na kojoj će se odigravati večerašnja karanka.
Kada smo već kod ševe, nije trebalo dugo čekati. Klošari su bili napaljeni ko pakao, a kada su vidjeli kakva pička ih čeka atmosfera je postala opasna. Onaj debeli div sada je stajao skroz do Korine; primijetio sam da se nije ni prao ni brijao tjednima.

«Sviđa ti se ovo što vidiš?», pitala ga je. A ne, ne sviđa… Duga tamna kosa slijevala joj se niz ramena, no ovi su buljili u njene duge, preplanule noge sapete u svilenim čarapama i crnim halterima, i guzu prekrivenu samo uskom mikro mini krpicom. Bijela prozirna majca ništa nije ostavljala mašti; velike, oble sise jasno su se vidjele kroz nju, baš kao i ušiljene tvrde bradavice. Sve na njoj vikalo je, «Ja sam drolja, jebite me.»

«Maco, super si», odgovorio joj je. «Stvarno ćeš nam svima dati?» Primila ga je preko flekavih hlača od trenirke za karu i neskidajući pogled s njegovih očiju drsko rekla, «Aha. I možete mi raditi što god vam padne na pamet. Sve!» Masirala mu je jaja i bez imalo dvojbe buljila u tu ružnu facu.
«Jel ti ikad ovakva ljepotica pušila kurac?», pitala ga je skidajući prozirnu majicu preko glave.
«Ne», odgovorio je drogirano buljeći u njene sise. Stisnula je par puta sise, više da im ih pokaže nego što joj se to radilo, i skliznula iz minice. Sekundu poslije nestale su i čarape i halteri tako da je sada stajala samo u štiklama. Dobro im se pokazala i pitala debelog, «Hoćeš da ti ga ja sisam?»

Samo je kimao glavom mumljajući «Jebeno si dobra.»
Korina je kleknula pred njega, uvukla prste pod gumu i povukla prema dolje.
«Bit ću ti najbolja droljica na svijetu.» On si je za to vrijeme sam skinuo majicu. Podignula je pogled i odmjerila debeli režanj sala koji mu se objesio do jaja. Sada mu je skinula i gaće. Smrad je bio prilično neizdržljiv, oči su me zapekle na drugom kraju sobe. Zapravo, ne znam ni jednu ženu koja ne bi pokleknula pred tom truleži i pokupila se, da je ne znam koliko nastrana ovaj je jednostavno toliko smrdio. Ali ne i moja Korina. Ona se napalila baš na to, znajući kako svi ti uličari sada briju na njenu lijepu, ušminkanu pizdu.

Prvo se malo igrala s njim, premetala ga je po rukama i nadrkavala dok se nije dobro napeo. Zakašljala se od smrada i gledajući ga preko mješine rekla, «Sad ću ti ga lijepo očistiti», i zatim je zgnjurila glavu u njegove prepone i stavila smrdljivo meso u usta. «Mmmm…Mmmmmm, baš je dobar… baš volim tvoj kurac.» Ostali su se počeli dizati sa stolica i primicati pljugi da bolje vide. Mislim da je svima bilo teško vjerovati kako Korina zbilja uživa u sisanju smrdljive kite. Onda mu ga je pomaknula da dođe do jaja. Debeli idiot imao je prilično velika muda zarobljena u sluzavoj koži koja se opako čula na pišalinu. Tu se raspadaju vjerojatno tjedni i tjedni znoja i pišake, a ona ih je oba strpala u usta odjednom. Jasno se vidjelo po pokretima jezika kako ih čisti, i uz vlažan zvuk pušta da joj iskoče iz usta.
«O Bože, kako su ti prljava», oblizala je usne, progutala očišćenu sluz i jezikom krenula prema ogromnom frajerovom dupetu. Malo mu je lizala kiselu brazdu pa ga pitala, «Jesam dobra prljava drolja?»

Ovaj je uopće nije slušao, bio je u nirvani. Moja djevojka mu je brzo drkala napaljeno si govoreći «Takva sam kurva… drolja, prljava drolja… ajde, svrši mi u usta», pa mu stavila glavić među svoje usne. Debelo strašilo se izbezumilo, «Kurac… mala droljo, đubre, đubre!», tresao se i praznio u njeno grlo. Kada je presušio, samo se odmaknula, oblizala usne i rekla, «Ovo je bilo dobro. Volim spermu. Tko je sljedeći?»

Vidjevši pljugu koja se upravo odigrala pred njihovim očima, klošari su znali da ih sve čeka provod o kakvom nisu mogli ni sanjati. Korina je obradila još nekoliko zasaljenih smradova na prilično sličan način. Jedan stokilaš, visok jedva 160 cm, sjedio je raširenih celulitavih nogu, a ona mu je pljugala jaja i čistila gorgonzolu kao onom prije, samo što ih je ovaj put pokušala progutati. Ipak nije išlo, zagrcnula se i instinktivno ih ispljunula, a ovaj se počeo derati «Šta… droljo! Kako samo to znaš?!» Korina se ponosno nasmiješila i objasnila situaciju, «Volim ukus tvojih zapečenih jaja», zatim ga je cijelog izlizala, uključujući i šupak.

Najdraže joj je ipak bilo staviti ga u usta, tako da mu je glavić velike kurčine stajao na samom ulazu u grlo, i bez pomicanja ga gledati u ružno debelo lice. Luzer je trznuo dupetom i skliznuo joj ga do jaja. Ovaj ju je nazivao «Droljo», «Kurvo» i svim sličnim imenima, čupao kosu i bacakao se, sve dok ga nije prekinula pitanjem da li mu se sviđa kako mu pljuga masnu kurčinu. Čuvši te riječi iz usta super ljepotice, smrad joj se iztankao u usta.

Sljedeći bijednik bacio ju je na pod i kleknuo među njene noge. Ovaj tip je bio jako visok, izgledao je kao student iz provincije koji nikada nije vidio pičku, već je samo s mržnjom gledao ženske iz prikrajka. Jebao ju je nekoliko minuta, povremeno joj skupa s frendom šamarajući sise tako da se tresu na prsima poput tijesta. Taj nikako nije mogao vjerovat da jebe ovakvu pičku pa je stalno ponavljao drugom liku, «Kako je zgodna, jebote, daj ju pogledaj, gle te sise!» onda ju je skroz pokrio svojim dugim tankim tijelom i izbezumljeno joj ga trpao duboko u pičku, istovremeno joj držeći lice s obje ruke i nespretno joj uvaljujući jezičinu u usta. Koliko je uživao toliko ju je ipak i mrzio, «Tako droljo, primaj ga, primaj ga! Primaj kurčinu pička ti materina!»

Ta spika posebno ju je napalila, počela je glasno moliti, «Daaa… jebi kurvu, jebi!»
«Dublje jebi, rasturi drolju, pokvarenu prljavu droljicu!» Kada ga je izvukao Korina mu je odmah počela drkati, naravno piljila je koncentrirano u njegovo ružno, neiskusno lice, «Jel ti kad cura ovo radila?», no ovaj je bio tako izvan sebe da je samo pljuvao slinu i kolutao očima.
«Jesi kad ševio ovakvu cica macu?», cimala ga je znajući šta mu radi. Samo je negativno kimnuo. Klizila je po njegovoj jadnoj žljundrici sve brže i brže, bio je kameno tvrd. «Ajde, svrši», nježno mu je naredila. «Svrši mi po licu, daj mi svoje mlijeko», drkala mu ga je sve brže. «No, pokaži mi šta si oduvijek htio raditi pravim komadima, zašpricaj me ko drolju.»

Mislim da taj lik mjesecima nije svršio. Doslovno je eksplodirao zalivši joj glavu kao iz šmrka, ispalio je 6 – 7 gustih mlazova ravno na njeno prelijepo lice. Nešto je uspjela uhvatiti u usta pazeći da ju je vidio kako guta. «Mmm, obožavam gutati tvoju spermu.» Kad je špricnuo zadnji metak, sperma joj se već slijevala po sisama.

Raspaljena masa najvećih smradova u ovome gradu sada ju je odnijela do sofe na kojoj su je namjestili u klečeći položaj, ruku stisnutih uz bedra. Jedan klošar ju je torbao odostraga, duboko gurajući smeđu kurčinu u njenu isturenu pizdu. S prednje strane joj se namjestio cigan koji je imao samo dva zlatna zuba u ustima. Razvukao je usne u osmijeh pokazujući zelene fleke na zubu koji se dobro vidio, a niz rupe mu je curila slina. Bio je to star i ogavan muškarac.
«Hoćeš i meni da pušiš prljava kurva?», pitao ju je privlačeći joj usne svojima. Osjetila je snažan udar truleži iz njegovih usta ali ipak ga je i dalje pohotno ljubila. Kada su im se usne razdvojile, senzualno je rekla, «Stavi mi svoju kurčinu u usta.»

U sekundi je spuznuo hlače i uvalio joj već dobro tvrdu batinu među usne. Brzo mu ga je popušila kombinirajući sisanje s lizom sve dok joj nije nasapunao usta spermom, zatim je sve progutala. Prije no što je stari cigo uspio otići, rekla mu je, «Okreni se da ti vidim guzicu.» Ovaj se okrenuo i natraške joj se približio tih nekoliko koraka sve dok nije zabila nos u ciganski šupak. Kenjara mu je bila prilično dlakava, i nepotrebno je reći, katastrofalno je smrdila. Stavila je svaki dlan na jedan guz i lagano ih razdvojila. Čitava brazda bila je puna sitnih smeđih loptica koje su oko šupka tvorile gusti vjenčić osušenog govna. Stari očito nikada nije brisao dupe. Deda ju je znatiželjno pogledao preko ramena. Korina mu se nasmiješila i pitala, «Misliš da sam lijepa?»
«Daaa, daa…», odgovorio joj je. «Prljava drolja, jako lepa!»
Očito nije baš naučio govoriti, ali je zato znao prepoznati komada kada ga vidi pred svojim šupkom. «Hoćeš da ti ližem prljavo dupe?» Korina je izvukla jezik i počela se oblizivati. To ga je napalilo, počeo je glasno vikati, «DA! DA! Kurva liže dupe!»

I dalje je imala kurčinu u pički. Dvojica su joj se već ispraznila unutra, a treći, koji je plivao u njihovoj spermi, bio je na pravom putu. Zbog toga, a i popaljenosti ovime što će upravo raditi, skoro je i sama svršila. Osim toga kita koja ju je upravo trošila bila je prilično velika i žestoko joj je razbijala rupu.
«Pičkumaterinu…. Pičku…. svršavam, svršavam!!!», Korina je vriskala, «Drolja svršava!!» Velika batina još joj se jednom zakucala i kurva je svršila. Ništa joj više nije bilo važno. Samo je željela biti što je moguće prljavija s tom grupom odvratnih muškaraca, a ciganovo pokenjano dupe i dalje joj je smrdilo pred očima. Zabila je usta na njegovu brazdu shvaćajući da je to najodvratnija stvar koju je ikada napravila. I prije je lizala šupčine, ali nikad tako prljave. Sada nije bilo važno. Svršavala je, i baš joj je bilo dobro, a osim toga, ništa se nije moglo mjeriti sa osjećajem da ovaj stari cigan nikada nije uživao u nečem sličnom i još ktome s ovakvom pičkom. Htjela je to. Željela je tom starom govnu prirediti šou koji nikada neće zaboraviti.

Jezik joj je kao zmija vrludao po zakenjanoj rupi. Osjećala je suhe, hrskave komadiće. Smrad je bio neizdržljiv, ali lizala je sve dublje i dublje, dok je vlaga na njenom jeziku otapala skrutnute brabonjke. Osjećala je kako joj se na jeziku pretvaraju u kremu i zatim nestaju rastopljeni u slini. Mahnito se zabijala, lizala i lizala, samo joj je prelijepa sjajna kosa virila iz ciganovog prkna, sve dok mu se dupe nije sjajilo od čistoče. I ostali muškarci su se napalili na scenu postepeno joj naređujući šta i kako da radi ovome. Dobacivali su primjedbe tipa, «To kurvo, čisti dupe, mamu ti jebem, ili pazi prljavu drolju.» Ti komentari samo su još više produžili Korinin orgazam. Tako se dobro osjećala. Pička joj je bila poplavljena, a još jedna kurčina dodatno ju je punila prosjačkom spermom. Napokon se odvojila od dupeta i progutala komadiće dreka zaostalog na usnama. Nakon toga svi su željeli da Korina obradi i njihovo dupe.

Poredali su se u redovima po tri ispred nje i naprčili se. Odvratan prizor, sve te prištave bolesne zasrane duparde obrađivane njenim preslatkim licem. Neki već očišćeni komentirali su kako im se pripišalo i krenuli prema wc-u. Činilo se da je vrijeme za kratku pauzu, ali ona je viknula, «Čekajte me!» Bojala se da će propustiti nešto što će ju napraviti još bolesnijom i prljavijom. «Hoću gledati», rekla je.

Pratila ih je do zahoda, koji je, naravno, bio užasno prljav. Voda u pisoaru bila je žuta i gusta od pišake. Očito ga nitko nije isprao već neko vrijeme. Školjke su bile zakenjane, a pod poplavljen razvodnjenom pišalinom. Korina je kao kobac pratila tipa koji se približavao pisoaru. Bio je jako velik, zatvorskog lica, i obučen samo u gaće. To je bio onaj sa gnojnim ožiljkom na licu.
«Jako ti se piški?», pitala ga je.
Pogledao ju je, «Da, piša mi se.»
«I meni», dodala je.
Zatim je prešla rukom preko njegovih sivkastih gaća. «Daš mi ih?»
«Molim? Moje gaće?», zbunjeno je pitao.
«Da… molim te? Hoću ti mirisat guzicu s njih. Tako sam prljava zbog tebe.»

Brzo je izašao iz gaća i predao joj ih. Vidjela ja koliko su prljave, pune fleka od govna, pišaline i zakorene sperme, ali ipak ih je primakla nosu. «Jednostavno obožavam prljave guzice», duboko je udahnula vonj.
«Voliš me gledati dok to radim?»
«Jebemti lutko, ti si najljepša drolja koju sam vidio. Jebao sam i druge kurve, al ni jedna ne radi ove stvari kao ti.»
«Htjela bi svima vama, dečkima… biti dobra prljava kurvica», odgovorila mu je. Zatim je bacila gaće od tipa na mokar pod i počela pišati po njima. U sekundi su bile skroz mokre, tako da su se kada ih je podigla s poda počele cijediti. «Mislila sam se malo poprati prije nego što me nastavite ševiti.» Onda ih je primakla licu i počela se prati. «Mmmmm, volim miris pišaline.»

U isti čas svi su muškarci povikali, «Prljava kurva!» «Koja napaljena kučka!»
Kada je završila sa svojom predstavom, pogledala je tipa s ožiljkom koji se upravo spremao isprazniti mjehur. Kara mu je bila velika i spuštena, niz nogu mu je visilo gotovo 17 centimetara. «Dušo, kad se vratimo nutra pojebat ću te u dupe», obećao joj je raspaljen demonstracijom nepostojanja njenih granica.

«Čemu čekati?», Korina je podigla obrvu, «Pojebi me ovdje.»
«Prvo moram pišati», odgovorio joj je.
Brzo je kleknula odgurnuvši ga od pisoara. «Pišaj po meni. Pokaži mi što stvarno želiš raditi ovako lijepim curama. Popišaj mi se u usta.» S tim riječima sjela je na mokar pod, raširila noge, tako da on može stati među njih i naslonila glavu na rub pisoara. Nevjerojatan prizor, ona savršena kosa upijala je gustu pišalinu iz pisoara. Tip se frajerski primio za kitu i stao ispred nje. Pogledao je njeno lijepo lice s razjapljenim ustima. «O jebemti!…. pogle kuju kako je savršena!» I mlaz je potekao.

«O da, daj mi ga!», brzo se postavio u drugi položaj i naciljao ravno u Korinina usta. Napunio ih je začas stvarajući zapjenušanu žutu mlaku koja joj se prelijevala preko usana. Zatim joj je zasprejao i ostatak tijela, posebno obraćajući pažnju na grudi, pa sve do mokre pičke. Čitavu priču završio je vraćajući se natrag do lica. Pazila je da su joj usta cijelo vrijeme širom otvorena kako bi on mogao dobro vidjeti svoju pišalinu, i dok ju je pozorno motrio, sklopila je usne i – progutala.

«Pičku… ti odvratna drljo», Doslovno je viknuo. «Čak si i popila, jebem ti mater nastranu, mala pišačka kurvo!»
Korina je bila oduševljena jer je znala koliko ga je ovo što je učinila dodatno napalilo. «Hoću još, ajde dečki, dajte mi!» Ostala dvojica iz vecea, vidjevši što se upravo dogodilo, bili su više nego voljni da joj udovolje. «Ti si najljepša i najbolesnija stvarčica koju sam vidio», obojica su se složila. Zatim su naciljali svoje topove i počeli je zapišavati. Tuširali su je gotovo minutu, isto kao i predhodnik po cijelom tijelu, sve dok nije progutala i napunila želudac pun sperme i pišaline još jednom dozom. «Mmm, kako je dobro», počela je moljakati. «Volim vašu pišalinu, još…, hoću JOŠ!!!!» I opet su je natankali.

Kada je sve bilo gotovo Korina je ustala. Kosa joj je bila natopljena pišalinom sve do vrhova. Cijelo tijelo sjajilo joj se od urina kada je ušetala natrag u sobu gdje ju je čekao lik s ožiljkom.
«A da te sad oderem u dupe, mala, ha?» Bilo je očito da od pauze neće biti ništa. Trošit će ju cijelu noć. Odveo ju je do sofe i gurnuo je, no prije no što joj se centrirao iza šupka stao joj se pred facu tako da može dobro pogledati taj izobličeni ožiljak i njegov slomljeni nos. Sasvim sigurno ovaj nije bio muškarac snova ni jedne žene.

«E u ovome ću zbilja uživati, kujo. Tako si lijepa… ali jebaš ga kad si bolesna drolja.» Onda joj je oblizao facu. «Uuuuu kurac! Pišalina! Imaš okus po pišaki!» Hračnuo je ogavan okus pomiješan s gustom slinom koja joj se sada slijevala preko obraza u usta, a ona nije mogla odoljeti a da je ne obliže. Protrnula je od užitka pomislivši da ni najgora drolja to ne bi napravila.

Tip se malo odmaknuo i počeo drkati. Ona ogromna spuštena kita iz zahoda sada se razvukla barem do 25 centimetara. Stao je iza Korine. «Ovo će možda malo boliti, ali vi drolje volite velike kurčine, zar ne?» Zatim joj se pozicionirao na šupak i počeo gurati. «OOOHHHHH, BOŽEEE!!!!» urlala je kada joj je kurčina počela razdirati kenjaru.

Uzak šupčić brzo se prilagodio da prihvati batinu tako da je sada već osjećala kako se cijelom dužinom uvlači u crijevo. Žestoko ju je tucao, što mu zbog zamaha kojeg je ta tjelesina stvarala nije bilo teško. No, nije dugo izdržao, svega za par trenutaka zajecao je, «U kurac…evo ga!», i počeo je gađati u dupe natežući joj sa svakim metkom zapišanu kosu. Sada mu se prljava kurčina našla pred njenim licem, «Liži ga, kujo, da vidim kako ždereš svoje govno s moje kite!»
«Da, gospodine», odgovorila je voljna da napravi sve što bi je tražio, pa ga usisala u grlo najdublje što je išlo.

Taman kada ga je očistila, drugi je već bio spreman za đir u njenom čmaru. Položaj u kome se nalazila, nagnuta preko naslona fotelje bio je jebeno izazovan. Njeno prekrasno dupe stršalo je u zraku moleći za novi kurac. Na kraju se našla na sve 4, jer su se dečki jedan za drugim praznili u njenu guzu i pizdu.
Tu je bio i muškarac koji je očito prije nekoliko godina doživio nesreću – nije imao desnu ruku. Korina je pogledala preko ramena dok se on namještavao klečeći iza nje i naciljao tim batrljkom ulaz u njenu pičku. Toliko su je ševili da joj se sperma iz pice slijevala niz nogu. Naravno da je sklužila šta planira, tako da je samo zaskvičala, «Ahhh…da…nabi mi to, ajde daj… samo daj!», a lik je ostatak ruke uvalio među njene noge sve do lakta. «AAAAHHH!, vrištala je ne vjerujući da može biti još raširenija no što ju je ruka od bogalja parala.

Zavrtao ju je, gurao, nabijao sve dublje u njeno tijelo. «Jebote, nemoj prestati! Nemoj prestati!», vriskala je jer joj se taman bližio orgazam; nikada još nije doživila ništa slično. Zatim je osjetila nešto jako čudno i vidjela kako se ovaj prebacio na šupak i opet je, ali sada u drugu rupu, orao do lakta. U nevjerici je dahtala, ali i to je bilo dobro. «Ajde droljo, hoćemo te vidjeti kako svršavaš», naredio joj je okrnuvši batrljak duboko u šupku što ju je natjeralo da počne moliti i psovati kao najgora droljetina u svemiru, «KURRRACCC!!!!! JEBBBBOTTE!!! JEBBI MEEE!!!!» Nabijao je sve jače i jače, «Sviđa ti se to kurvo? Hoćeš još?»; urlao je.

«DAAA!!!:::JEBBBIII!!!!», nije imala apsolutno nimalo poštovanja.
«JAČEEE!! RAZJEBI ME; ČUJEŠ!? DUBLJE!!!»
Orgazam je brzo stizao. Znala je da će biti žestok, i kada joj je invalid zavaljao još par udara u utrobu, to je bilo to. Izgubila je kontrolu.
«To je to… to je to… jebote!!! Svršavammmm!!!…..»
Svršila je tako jako da se za samo vrijeme klimaksa nabijala na njegovu obogaljenu ruku, nabijala si je pičku na taj komad kosti pokušavajući produžiti vrhunski osjećaj u raspaljenoj pički kojoj više ništa nije bilo dovoljno dobro, a najbolesnije stvari ostavljale je hladnom. «ISUSE!!! Kakva sam ja drolja!!!! Jebite me! Trpajte kurvu!!!!»

Čak i nakon tog svršavanja nije bilo mira; deračina na šupku se nastavila. Trošili su je dok joj čmar nije odrvenio, a tijelo joj visilo preko naslona sofe kao komad mesa. Povremeno bi pogledala preko ramena da vidi ko je u tom času kara; koliko je ružan, star ili se radi samo o onom sedamdestgodišnjaku koji nije mogao kontrolirati mokrenje. Šupak joj više nije uopće držao tako da je jednim za drugim primala i najkuratije klošare.

Kada ju je zadnji rasturao sperma joj se cijedila u mlazu formirajuću mlaku među njenim raširenim nogama. Nekom ciganu palo je napamet da uzme čašu i prisloni je na sam čmar kako bi ulovio taj potočić. «Tiskaj!», zapovijedio joj je. Nešto sjemenja iscurilo je u čašu. «Ajmo, gdje je ta sperma, kujo, da je vidimo!» Korina je bila izmorena, ali ipak se napinjala pokušavajući isprditi svaku kap iz crijeva, i baš tada, nošena žestokim vjetrom izletila je kompletna količina iz njenog dupeta. Uspjela je čašu napuniti gotovo do samog vrha, pa polumrtva sjela i pogledala što je to učinila. Primila je čašu, i ne bez velikog osmijeha i značajnog pogleda svima koji su je guzili odpila, «Mmmmm, ovo ima okus po jebenoj prljavštini!», uživala je.

Noć je završila, ili bolje reći, jutro je došlo, s Korinom razvaljenom na stoliću. Svi su još jednom došli na red, što je mnogima bila treća, četvrta ševa te večeri, i isto toliko svršavanja u moju djevojku. Uglavnom je bila u stereu; jedan bi joj derao šupak ili pičku dok je drugome obavezno pljugala.

Nije se čak ni oprala. Samo je navukla majicu i suknju preko tankog filma pišaline i sperme koji joj je prekrivao tijelo. Tek kada smo izašli na svježi zrak zapazio sam koliko smrdi po seksu. Odšetali smo do stajališta taksija, a negdje uz put, nježno mi se privila uz ruku i rekla, «Jebi me kad dođemo doma… molim te.»

I mene sprčila kurva s kurčinom!
Drolja voli bol i spermu