Jedna od mojih uvrnutih fantazija. Uživajte. Wink

Sofija je bila sredovečna medicinksa sestra. Bilo joj je oko četrdeset pet. Za svoje godine se mnogo dobro držala. Bujna plava kosa, plave oči, pune usne i prelepo telo. Bila je u vezi sa Markom, ekonomistom, deset godina mlađim od sebe. Marko je bio dobar, brižan, ali je seks u najboljem slučaju bio prosečan. Doterala se što je bolje mogla i čekala Marka da dođe kod nje. Oglasilo se zvono. Užurbano je otvorila vrata i ugledala Marka. Iskoračila je u hodnik i poljubila ga.

Ima li jedno od vas dvoje golupčića cigaru?- začu se glas sa neosvetljenog stepeništa

Sofija upali svetlo i ugleda Stefana, problematičnog klinca iz komšiluka. Bio je visok, snažan, zgodan, moralo se priznati. Nije joj se dopadalo što je ćelav. Bio je bokser, kikbokser, tako nešto, priseti se.

Čujete li šta vas pitam?- reče malo oštrije.

Marko, iznerviran, procedi neku tihu psovku.

Šta je bilo pičko? Šta si rekao?- brecnu se Stefan.

Marko oćuta, vidno uplašen.

Zar ćeš mu dopustiti da se tako ponaša?- reče Sofija. Stariji si od njega, pokaži malo petlje. Stojiš tu i dopuštatš jednom klincu da te maltretira.

Slušaj… započe Marko.

Ćuti tu pičko. Progovoriš li još jednu zube ću ti izbiti. I obuzdaj ovu svoju kurvetinu.

Gade… Sofija polete ka njemu, sklanjajući Marka, i pokuša da mu udari šamar. Stefan je spremno dočeka, uhvai njenu ruku i raspali joj jak šamar.

Mirna, kujo- reče.

Prilete Marku, raspali ga kolenom u stomak i nokautira laktom.

Zgrabi Sofiju za vrat i ugura je u stan. Potom uvuče Marka, onesvešćenog, i posadi ga na stolicu. Nju baci na krevet. Poče da pretura po fiokama sa donjim vešom.

Kurva poput tebe mora da ima neke zanimjive stvari.

Nađe neke fetiš krpice, baci joj ih u facu, i reče, zapovednim glasom: Svlači se, i obuci to.

Podiže se, pokušavajući da ga udari ponovo. On je opet osujeti i sveza joj još jači šamar. Obraz joj je goreo.

Kada ti kažem da nešto uradiš tvoje je samo da budeš poslušna kurva i da uradiš to!

Ona se svuče, ponižena, osramoćena. Potom navuče krpice. Marko se probudi.

Ej, majmune… dobaci mu Stefan. Sigurno ne jebeš ovu kurvu dobro. Sada ću da ti pokažem šta je pravi muškarac. Pokušaš li da uradiš bilo šta razbiću te kao pičku. Samo sedi i gledaj.

Ščepa Sofiju za šake i baci se unapred, te oboje padoše na krevet, on preko nje. Poče da je ljubi, na silu. Ona se otimala, izmicala usne. Na neki čudan način ju je to palilo. Bila je izvitoperena, bolesna, osećala je, ali nije mogla protiv svoje nezdrave želje. Klinac je poljubi, strasno. Ovlaži se. On pusti njenu levu ruku i poče da se igra sa njenim međunožjem. Otimala se, udarajući ga po snažnim leđima slobodnom rukom. Tražila je od Marka da joj pomogne, ali zapravo nije htela pomoć. Klinac izvadi svoj kurac, nekoliko centimetara veći od Markovog i nabi joj ga u usta. Nabio ga je brzo, agresivno. Posle par minuta poče da je jebe. Ruke joj je sputao, ljubio je svo vreme, i lagano ubrzavao tempo. Na kraju poče da je jebe divljački. Vrišatala je. Uskoro je došao i *azam. Odmah potom klinac izvuče svoj kurac i isprska je spermom po licu. Potom je sveza za krevet, a Marka za stolicu. Oboma nabi krpe u usta. Obuče se i izađe napolje. Vrati se posle par minuta, sa psom! Bio je to veoma snažan pitbul, sa mnogo ožiljaka na njušci.

Ovo je Rok. Rok je borac, i jebač. Pretpostavljam da znaš šta sledi, kurvo, tako da ću da ti dam jedan savet, a to je da se ne otimaš, jer Rok ume da bude grub sa kujama koje se otimaju. Budi poslušna, dopusti mu da vlada tobom, i sve će biti u redu. Iskusan je, ne brini- cepao je moju devojku par puta… procedi uz kez.

Sofija je odmahivala glavom u neverici. Ali, neki duboki deo nje je to želeo.

Klinac postavi kameru na sto, usmeri je ka krevetu.

Da, snimaću kompletan događaj tako da ako ti padne na pamet da kažeš nekome šta se dogodilo, on će da postane javan.

Potom navuče fantomku. Postavio je Sofiju iznad sebe, fiksirao joj ruke, i ubacio kurac u pičku. Drugom rukom ju je ščepao za kosu, i povukao glavu ka sebi, kako bi joj podigao dupe i omogućio lakši pristup Roku. Poče da je jebe. Trenutak kasnije oseti vlažnu pseću njušku na svom čmaru i poče da se otima. Rok pređe jezikom par puta preko pičke, i ona svrši, buncajući. Potom naskoči na nju. Obuhvati je šapama oko kukova i posle par pokušaja ubode je kurcem u čmar. Ona vrisnu. Potom je usledilo nešto neverovatno. Pas je počeo da je jebe brutalno, dok se baza njegovog kurca polako uvećavala. Klinceva agresivnost nikako nije mogla da se poredi sa agresivnošću tog… tog… smrdljivog stvora. Njemu nije bilo stalo do toga da i je u pitanju neka smrdljiva kuja koju će pronaći pored kontejnera, ili ona… dostojanstvena žena, čvrste volje, koju su svi poštovali. Njemu je bilo svejedno da li je ona u ritama ili je doterana, namirisana, u najskupljim krpicama, da li je prosjakinja ili princeza. Nije joj slao lepe poruke, kupovao poklone, ništa od toga- on ju je jednostavno jebao kao da je obična, smrdljiva, kuja, i nju je to razmišljanje palilo, rasplamsavajući njenu požudu. Svršala je mnogo puta, zarobljena u sendviču između drskog klinca i njegovog psa. Jebali su je ujednačeno, agresivno. Klinac izvuče kurac i isprska njeno dupe spermom. Nedugo potom i pas svrši. No, pas ostade slepljen sa njom, zbog cvora koji je bio veličine teniske loptice. Svo vreme je svršavao, dok se ona povremeno grčila, doživljavajući *azme. Klinac postavi činiju pseće hrane pored Markovih nogu. Rok skoči sa kreveta, vukuči Sofiju, sa kojom je bio slepljen po podu, dok je ona vrištala od bola. Sofija pogleda Marka molećivo, trudeći se da mu stavi do znanja a bi htela da joj pomogne. ALi to nije želela, čak i da je mogao, znala je. Rok pogleda Marka i zareža, naglašavajući tako svoju dominaciju i stavljajući mu do znanja ko je novi vlasnik „kuje.“ Posle nekoliko minuta čvo*e smanjio i Rok izvuče svoj ogromni kurac iz Sofijinog čmara. Ona pade na pod, iznurena, dok su iz nje isticali galoni sperme. Rok se okrete ka Sofiji i ispiša se po njenoj faci, da bi obeležio svoje vlasništvo. Klinac natera Marka da poliže Rokovu spermu. Marku je rekao da ne želi više nikada da ga vidi. Pokupi kameru i ode.

Sofija je na poslu sve vreme razmišljala o svom iskustvu. Na ulici je izbegavala da posmatra pse.

Klinac ju je nazvao posle par dana, i rekao da dolazi u posetu. Rekao je da će dolaziti kad god bude hteo i dovoditi Roka sa sobom, jer muškarci imaju potrebe. Ništa mu nije odogovrila, ali su vrata stana bila otključana u naznačeno vreme, a ona je na sebi imala svoju najlepšu haljinu, i lepo je mirisala, iako Rok na to nije obraćao pažnju.

P. S. Razmišljala sam o opciji da i Marko bude izjeban od strane Roka, jer me ništa ne pali kao pomisao da muškarca, protiv njegove volje, uzme i izjebe agresivni pas. 😉

Autor: sanjicalk

Zabranjena ljubav 17
Postar

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience