Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Drugarice

Počeo sam da se zabavljam sa devojkom koja je stanovala u ženskom studentskom domu sa dve cimerke – Leonorom i Lanom. Povremeno sam ih viđao kada sam dolazio po svoju devojku. Lenora je bila mala mršava crnka sa braon očima, povelikim čvrstim špicastim sisama i kratkom crnom kosom, a Lana je bila visoka mršava plavuša, sa plavim očima, takođe sa kratkom kosom, dugim mišićavim nogama i malim, jedrim sisama.

Po rečima moje devojke, Leonora je stalno dosađivala pričama o mnogobrojnim frajerima koje je tucala i menjala kako je htela, a Lana je opet dosađivala svojim pričama o neispunjenim ljubavima i srednjoškolskim danima kada je pokušavala da se bavi manekenstvom. Zaključio sam da je Leonora upravo bila onaj tip devojke koju sam javno moralno prezirao, ali iskreno duboko u mislima ludački želeo da žestoko pojebem. Što se Lane tiče, maštao sam kako bih rado video one njene dugačke butine oko moje glave, a njene članke usidrene na mojim ramenima…

Kako to obično i biva, stvarnost je uspela da prevaziđe i najluđa maštanja…

Jednog dana sam došao da pokupim devojku. Vrata njihove sobe je otvorila Leonora i rekla mi da je moja devojka morala hitno da ide do fakulteta i da se neće vratiti bar sat vremena. Na vratima se ubrzo pojavila i Lana i pozvala me da uđem i da je sačekam. Seo sam na krevet moje devojke, a njih dve su sele oko mene. Nekoliko minuta smo proveli ćaskajući i probijajući led jer ja sa njima do tada nisam uspeo ni da progovorim mnogo više od uobičajenog “Zdravo”.

Iznenada, Leonora je samouvereno stavila ruku na moju butinu i rekla Lani da im moja devojka često priča kako se, kada njih dve nisu tu, žestoko tucamo u tom istom krevetu i da joj ne veruje ni reč. Rekao sam, u polušali, da postoji samo jedan način da provere. Na te reči, Lana me je pomilovala po potiljku, zgrabila za kosu u zabila mi jezik u usta. Odmah sam je obgrlio jednom rukom a drugom posegao ispod njene tanke majice. Nije nosila grudnjak. Žvalio sam Lanu i mes! io joj sise osećajući da Leonora petlja oko mog šlica. Rad njenih prstiju automaski me je ukrutio. Lana je podigla ruke tako da sam joj lako svukao majicu. Njene jedre sise su se slobodno zatresle i počeo sam da ih ližem. Kada sam osetio da mi je penis konačno slobodan, uzdahnuo sam od olakšanja i počeo da joj sisam bradavice. Lana me je zgrabila za glavu i stenjala: “To… ah… sisaj ih… usisaj ih… ah…” usmeravajući moja usta od jednog nabreklog pupoljka ka drugom. “Puši ga” prostenjao sam u Leonorinom pravcu i nastavio da obrađujem Lanine grudi. Ubrzo sam osetio Leonorin jezik kako liže moj glavić. Vrh njenog jezika me je izluđivao, ali ja sam hteo njena usta. Podigao sam glavu i video Leonoru kako kleči između mojih nogu: “Puši, ne zajebavaj” bezobzirno sam joj se obratio. “Dečko, nemoj da si bezobrazan da ti ga ne bih odgrizla” uzvratila je Leonora ljutnuto, ali ga je odmah obuhvatila usnama. Dahnuo sam od požude kada su ga njena mala iskusna usta usisala. “Nisam odavno bila lizana” rekla je na to Lana, raširila njene duge noge i mazno se ispružila na krevetu. Počeo sam da ližem njenu plavu pičku i da je tucam jezikom. “Aahhhh… obožavam da me ližu… oliži je svu… zavuci mi jezik… nemoj da prestaješ…” stenjala je Lana od pohote. Za to vreme, Leonora mi je pušila sa sve većim žarom.

“Izvadi ga iz usta i liži mi jaja” naredio sam joj. Nisam želeo da tako brzo svršim. “Čekaj, videćeš” rekla je Leonora. Lana se na to zakikotala. Leonora je ustala, otišla na drugi kraj sobe, otvorila orman, i izvadila pola pomorandže. Ponovo je klekla ispred mene, iscedila pomorandžu na moj kurac i počela da ga liže celom površinom jezika sa svih strana. Sisala mi je jaja i grebala mi butine i stomak dugim negovanim noktima. Stenjao sam od pohote. “Sviđa ti se kako to Lea radi, a?” upitala me je Lana, pridigla se, objahala me oko glave i spustila pičku na moja usta. “Ajde, nastavi!” naredila je. Pohotno sam je sisao i lizao dok me je Leonora vrhom jezika raspaljivala. “Lanice, nabij se na njeg! ov kurac, da vidiš kako sam ga ukrutila!” čuo sam Leonoru. Lana je sišla sa kreveta i raskrečila iznad mene. Leonora me je zgrabila za koren penisa i zategla mu kožicu. Kao u snu, gledao sam kako se Lanina plava pička polako spušta i nasađuje na moj kurac čvrsto držan Leonorinom rukom. “Aahh… Lea… divno je… ah kako me ispunjava… a… aaa…” Kada je konačno potpuno sela i opustila se na njemu, zastenjao sam od vreline njene unutrašnjosti koja ga je potpuno obuhvatila. Iznad lica sam ponovo ugledao pičku – ovog puta crnu, fino izbrijanu i potkresanu. “Liži je tim bezobraznim jezikom” čuo sam Leonoru ali nisam uspeo ni da odgovorim jer mi je usta zapušila svojim vrelim usminama. Imala je drugačiji ukus, nekako više bludan, kao da se osećao uticaj mnogobrojnih kurčeva koji su bivali primorani da eksplodiraju i da se pohotno isprazne baš tu bivajući stezani njenom malom. Dugo sam je tucao jezikom i lizao, dok me je Lana jahala kao kaubojka vrišteći od zadovoljstva. Mora da se nije tucala mesecima!

Kako su bile okrenute jedna prema drugoj, zagrlile su se i sise su im se dodirnule a jezici isprepleli u vlažnom poljupcu. “Ajde Lanice, iskoristi ga, svrši… svrši… vidiš kako sam ga nadražila… kako je krut… samo za tebe Lanice… svrši Lanice… svrši…” šaptala joj je Leonora na uvo mazeći joj sise. Tucale su me kao neku stvar. Odjednom, Lana je kriknula “Leaaaaaa….”, i po kontrakcijama njene pičke sam osetio da svršava. Leonora joj je neprestano sisala bradavice i uzbuđena Laninim svršavanjem i mojim jezikom i ona je pustila krik i osetio sam sokove iz njene pičkice kako mi oblivaju bradu. To nisam mogao više da izdržim. Osetio sam strahovit orgazam kako mi nadolazi iz kičme i neumoljivo se širi ka jajima. “Eeej, lezbejke, gotooov saaaaaam!!!” viknuo sam. Kao po komandi, obe su brzo klekle ispred mene i počele da palacaju jezicima po mom kurcu koji je počeo da štrca vrele mlazove. Leonora ga je ponovo zgrabila i iskusno ispumpavala do zadnje kapi. Jaukao sam dok sam se praznio po njima.

! U tom trenutku, u sobu je ušla moja devojka…

Autor: ceznem_da_zeznem

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile