Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Društvo okrutnih jebača

Poznavao sam Ivana od najranije mladosti. Družili smo se još kao dječaci, a naše prijateljstvo opstalo je i kroz pubertet, pa sve do danas, kada smo oboje polako zašli u srednje godine. Ipak, Ivan je svoju najveću strast dugo sakrivao predamnom. Sve do jednog vikenda kojeg sam proveo kod njega, kada sam, sasvim slučajno, otkrio njegov dnevnik. Mala, prašnjava knjižica, pokazala mi je kakav je zapravo on čovjek . Čitao sam sa zanimanjem, a kasnije i sa zgražanjem, premda, moram priznati da mi je to zabranjeno štivo razbudilo kurac… Već na prvoj stranici Ivan se razotkrio kao čudak.

“Kao i svakog dana kada su nam to obaveze dopuštale, moje društvo i ja sjeli smo u moj kombi i krenuli prema periferiji grada. Naš cilj bila je autobusna stanica koja se nalazi izvan centra, pored parkova, daleko od suvišnih znatiželjnika. Sreća nas je pratila i, kada smo došli do stanice, na njoj nije bilo nikoga osim mlade djevojke od kojih devetnaest godina. Čekala je autobus. Gledao sam je i kurac mi se odmah digao. Bila je visoka i vitka, duge smeđe kose, s velikim grudima zategnutim u usku bijelu majicu. Bradavice su joj se nazirale pod finom tkaninom, nije nosila grudnjak. Osim majice, a na sebi imala je još samo vrlo kratke hlačice od jeansa i niske tenisice. Stali smo na stanici i moj suvozač, Mato, pozvao ju je:
– Hej, mala, trebaš prijevoz?
Ozarila se i prihvatila:
– Da, hvala.
David, koji je sjedio iza, otvorio je stražnja vrata kombija i doviknuo joj:
– Uskači.

Vedro se popela u vozilo i zatvorila vrata za sobom. Gledao sam njeno lice u retrovizoru i naslađivao se. Mala nije imala pojma da će uskoro biti pojebana. Čim je sjela, David je izvadio novčanicu od sto eura i rekao:
– Želiš li ovo?
Začudila se, ali joj je brzo postalo jasno.
– Nisam na prodaju – odgovorila je.
David se nasmijao i izvadio još jednu.
– Evo ti obje, samo da nam pokažeš sise.
Obožavao je govoriti sa ženama na taj način, pretvarati ih u kurve. Mala je duboko uzdahnula. David je bacio novčanice na pod. Nećkala se, pa podigla majicu. Zaustavio sam kombi uz cestu. Imala je sjajne grudi. Velike, ali čvrste, s napetim, rumenim bradavicama. David je bacio na pod još jednu novčanicu.
– Da vidimo kako ih mijesiš.
Podigla je novac i ugurala ga u džep, pa počela trljati grudi dlanovima, gnječeći ih jednu uz drugu. Digao mi se.
– Koliko tražiš za pušenje? – pitao sam.
Sklopila je oči, pa odmahnula glavom.
– Neću pušiti. Nisam kurva.
Povukla je majicu natrag, preko sisa. Uzeo sam iz novčanika nekoliko velikih novčanica i bacio ih prema njoj.
– Hoće li ovo biti dosta? – upitao sam samouvjereno.

Gledala je pohlepno u novac… Grizla je donju usnu i premišljala se, pa sam dobacio još nekoliko novčanica. Vidio sam kako se znoji i steže šake. Nema boljeg prizora od tog – gledati kako dobra curica postaje potrošna kurva. Hitro je sakupila novac. U idućem trenutku, sva smo trojica klečali u pozadini kombija, s isukanim kurčevima. Ona je čučala pred nama i zurila u napeta, tvrda mesa. Konačno, polako je uzela moj ud u usta. Isprva je pušila nesigurno i loše, ali s vremenom je zaboravljala na okolnosti i počela sisati ud kao porno zvijezda. Pušila nam je svima dugo, sve dok nije i Mato progovorio:
– Koliko za pičku?
David se brzo nadovezao:
– A koliko za šupčić?

Vidio sam kako mala drhti, nesigurna i prljava u vlastitim očima, ali iznad svega – pohlepna. Nanjušila je lovu i nije mogla protiv toga. Bacili smo novčanice po njoj, a ona je stisla zube i svukla vruće hlačice, a zatima i bijele, svilene gaćice. Bez riječi je kleknula četveronoške i izbacila guzu prema nama. Imala je pravu, projebanu pičku, to se vidjelo iz aviona, ali i uzak, vjerovatno nevin anus. Pustio sam da se Mato prvi osladi. Malo je prošetao kurčinom kroz njenu pičku, pa pljunuo na njen šupak i bez premišljanja zario kurac unutra. Bio je zaista sirov i neoprezan, pa je mala zajecala i zgrčila se, ali je njegovo silovito rasturanje šupka brzo proširilo tu rupicu taman koliko treba. Stenjala je i trpjela udare njegovog golemog kurca. Svršio joj je po leđima. Nakon njega uskočio sam i ja. Nisam se obazirao na picu, odmah sam nasrnuo na šupak. Stezala je guzne mišiće i pružala instinktivan otpor, ali Mato joj je fino proširio čmar, pa me primila bez problema. Jebao sam dugo i žestoko, pa prosuo vruću spermu doboko unutar njene guze. David je obavio svoje na kraju, mrcvario je njezin šupak, prcao ga, širio prstima, pljuvao u njega, pa ševio dalje, sve dok konačno nije eksplodirao i zalio joj guzove svojim sjemenom. Kada smo sva trojica ostali bez daha, mala je pokupila novac i obukla se. Mato ju je čitavo vrijeme vrijeđao:
– Kurvo. Sada si zauvijek obilježena, tri kurca su pojebala tvoj šupak, zauvijek si označena. Kurvice pohlepna.
Cura je ponizno pognula glavu, pa otrčala nekamo, spremajući novac u džepove.”

Kada sam to pročitao, nisam mogao doći sebi. Kakva svinja! Ipak, znatiželja me dovela u napast, i okrenuo sam stranicu. Novi datum i nova ludost.

“Danas smo otišli na novo mjesto – u studentski kamp. Kamp se nalazio uz more, sakriven šumom sa svih strana. Sunce je fino grijalo, pa smo se svukli u kratke hlačice i krenuli u šetnju kroz šumarak. David je tvrdio da ćemo naići na nekoga, na neku kurvicu željnu lake zarade. Ipak, koračali smo između visokih stabala gotovo sat vremena, ali ništa. Samo tu i tamo poneko društvo okupljeno oko šatora. Kada smo već ispsovali Davida naišli smo na mali proplanak. Ondje u po bijela dana, dvije su cure ležale gole na ručnicima, i sunčale se. Proplanak je bio dobro sakriven, gotovo sasvim izoliran, pa su se osjećale sigurnima. Čučnuli smo u grmlje i gledali. Činilo se da spavaju. Njihovi obli, preplanuli guzovi, stršali su iz trave, presijavajući se na suncu. Kada smo odlučili da im priđemo, pojavio se još jedan lik. Izronio je iz šume sa suprotne strane do nas i vedro mahnuo curama. One su se podigle u sjedeći položaj i uzvratile mu pozdrav.

– Evo me, donio sam vam sokove kao što ste željele – rekao im je. – Mogu li sada lizati vaše slatke pičkice?
Bio je to nizak muškarac, mlad, pomalo komičan i nespretnih kretnji. Za razliku od njega, cure su bile sjajne. Rasne plavuše, s golemim, preplanulim sisama i izbrijanim pičkama.
– Ne još – odgovorila mu je jedna od njih. – Još nas malo zabavljaj.
– Što da radim? – upitao je nedužno, sa smješkom.
Odgovor je stigao brzo, popraćen glasnim smijehom obje cure:
– Svuci se i pokaži nam svoj pederski čmar.
Dečko je tužno pognuo glavu, ali je poslušao. Svukao se do gola, pa kleknuo na sve četiri, i podigao guzicu. Cure su se smijale i pljeskale ga po guzovima. Nakon nekoliko trenutaka, jedna ga je uzjahala i počela ga bodriti:
– Hajde, konjiću, u galop.
Dečko se ponizno počeo kretati kroz travu, dok ga je plavuša lupala petama po bokovima. Kada joj je dosadilo, vratila se na svoj ručnik.
– Mogli li sada dobiti pičke? – pitao je.
Jedna od njih nevoljko je raširila noge, a on je pohlepno zario u njenu izbrijanu picu i počeo halapljivo lizati.
– Kako si loš – podbadala ga je. – Nemaš pojma, ližeš kao peder.

Nakon nekoliko minuta potjerale su ga da im donese sladolede. Otišao je. David me pogledao i šapnuo:
– Kurve su prave sadistice. Moramo ih naučiti pameti.
Složio sam se i i došapnuo to isto Mati Znali smo što činiti.
Dok su bezbrižno ležale u travi prišuljali smo im se, polako i oprezno. Prije nego su nas primijetile, zaskočili smo ih. Munjevito sam se uspeo na jednu od njih i čvrsto joj stegao zapešća svojim šakama. Koprcala se, istodobno zaprepaštena i prestrašena. Mato i David su uhvatili drugu i brzo joj začepili usta maramicom. Isto sam učinio i ja svojoj. Ritale su se i izmicale, ali uzalud. Brzo smo ih savladali. David im je brzo pojasnio stanje stvari.

– Kurve male, htjeli smo vam dobro platiti da popušite, ali kada smo vidjeli što činite onom jadnom debilu, odlučili smo da isto treba postupati i s vama. Jebat ćemo vas i zaliti svojom spermom.

Gledale su u nas molećivim pogledima. Ja se nisam puno obazirao, legao sam na svoju curu i tako je prekrio svojom težinom, razmakao joj butine šakama, i utrpao kurac bez oklijevanja. Trznula se i zastenjala. Krajičkom oka motrio sam drugu. Mato ju je držao za ruke, a David je raširio njene noge i uvalio ud u tu nastranu pičkicu. Osjećao sam kako moja plavuša steže vaginalne mišiće, ali to me samo dodatno uspalilo. Dobro sam preorao njenu picu svojim iskusnim, tvrdim kurcem, pa zatim prešao na čmar. Odmah sam osjetio da je već dobijala u guzicu, jer je moj ud s lakoćom prodro u nju. Gledao sam je u lice i uživao. Prije samo nekoliko trenutaka nadmoćno se cerila, maltretirajući jadnog dečkića, a sada se u njenim očima miješalo gnušanje i očaj. Njena prijateljica, koja je jahala dečkića, dobila je Matin ud u šupak i koprcala se kao ulovljena zvijer. Bilo je to sasvim dovoljno za mene i eruptirao sam u stražnjicu svoje žrtve. I moji prijatelji su brzo svršili. Kada smo okončali jebanje, bacili smo par novčanica na te kurvice i otišli.”

Ova pripovijest dodatno me potresla. Kakve zmije. Ševili su mlado meso do besvijesti. Osjetio sam zgražanje, ali mi se kurac digao i pozivao na drkanje. Nasmiješio sam se i odlučio što treba učiniti. Treba ih zamoliti da prime u društvo okrutnih jebača i četvrtog člana.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile