Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Duboko ponizan

Stajao je na pozornici i bez imalo uzbuđenja promatrao masu što se gibala ispred njega. Vladala je opća histerija i euforija. Osjećao je da ne pripada ovamo, nije mu sve to značilo previše. Slava, obožavanje; možda samo novac. Razvukao je usta u osmijeh i odgovorio sluđenoj publici. Podigao je ruke, a uska majica zategnula se preko seksi nabildanih mišića. Mahnuo im je i zakoračio prema razgaljenoj masi, nastupilo je ludilo. Žene su vrištale, gurale se, pokušavajući se popeti na stage i dočepati ga se, zgrabiti ga i poljubiti ako uspiju. Komad odjeće, pramen kose, dodir njegovog božanskog bića. Čuvari su vješto sprečavali uspaljenice.

Okrenuo se leđima prema njima, pokazujući im svoju okruglu, čvrstu stražnjicu i krenuo ka garderobi. Ludilo nije jenjavalo. Zvali su ga. Vratio se na pozornicu, mirno sjeo na visoku barsku stolicu i uzeo mikrofon u ruke. Senzualni glas, bez instrumentalne pratnje utišao je masu. Kao hipnotizirani gledali su ga dok su zvuci njegova glasa izazivali trnce u njihovim uzbuđenim tijelima, u vrućoj krvi. Odjednom je zavladao muk, a onda su mu se tiho pridružili. Seks je izbijao iz njegove pojave, iz njegovog glasa, a nježna, ljubavna pjesma “pokosila” je sve prisutne. Dok je pjevao posljednje stihove skladbe ustao je, poslao im poljubac pa se ponovno uputio u garderobu, ne dajući im više mogućnost da ga još jednom pozovu na bis.

Bio je umoran. Dao im je sve što je mogao. Ušao je u garderobu, umorno se zavalio u fotelju i besciljno gledao pred sebe. Znao je da će sada početi novo ludilo i želio je pobjeći od svega. Vladao je ljudima, njihovim životima na neki načim, a da to nije uopće želio. Sada je želio samo malo mira. Doduše prijalo bi mu “malo” seksa, malo nije baš točna definicija, ali nije bilo nikoga tko bi mu ga mogao pružiti onako kako je on to želio. Malo njih znalo je njegove seksualne apetite. Myra, njegova prijateljica, bila je daleko, a nitko ovdje nije ga poznavao poput nje. Iznenada, vrata se otvore i u garderobu uđe žena. Oštrim pokretom ruke prekinula je njegov pokušaj da nešto kaže. Odlučnost njezina nastupa izazvala je lagano uzbuđenje u njemu. Osjetio je da ova žena zna vladati situacijom. Gledala ga je u oči dok je skidala dugi, crni, kožni kaput i prije nego što je on skliznuo na pod iz džepa je izvadila nešto što ga je podsjetilo na školski štap za pokazivanje. Gledao ju je netremice. Bila je visoka, vitka, duge, guste, crne kose. Stajala je lagano raširenih nogu u kožnom bodiju koji mu je oduzimao pogled i dah.

Grudi su joj iskočile ispod kaputa i izazivale ga, potpuno otkrivene. Utegnuta u kožni bodi visoko izrezan sa strane, s otvorima za grudi i prorezom za sočnu, ružičastu pičkicu izazivala ga je. Bradavice su stršale na okruglim velikim loptama, a on se nije usuđivao pomaknuti. Još ništa nisu rekli. Vladala je njime bez riječi, baš poput njega na pozornici. Zaključala je vrata garderobe, a on je stajao oduzet od uzbuđenja dok mu je kurac rastao i mučio se u za tu priliku preuskim hlačama. Smetala mu je ta kvrga i htio je osloboditi svog sapetog supatnika, ali se nije usuđivao niti pomaknuti. Još jednom ju je dobro promotrio. Visoke čizme pratile su liniju prekrasno oblikovanih nogu, a potpetice su ionako dugim nogama davale dodatnu draž. Bila je prekrasna i stajala je ispred njega. A nije trčala za njim, niti vrištala zbog njega. Ne, ona je bila ono što je želio, netko tko će vladati njime i pokoriti ga.

Stavila je pokazivač u usta i rukama dodirnula svoje grudi, lagano ih mazeći i dodirujući si bradavice. Slinom je navlažila prste i nastavila se dirati po grudima. Pogladila je svoje tijelo utegnuto u kožnu opremu i stigla do proreza iz kojeg je izvirivala njezina pica. Bila je obrasla tamnim, kratko podrezanim dlačicama. Kad je rastvorila prorez pojavilo se nježno, ružičasto vlažno meso. Prstom je dodirnula klitoris i lagano zastenjala. Njemu se mutilo u glavi. Htio je klečati pred njom, puzati pred njom, raditi što god ona traži, ali ona još nije ništa. Ova agonija morala je prestati ili bi ju trebala barem malo ublažiti.

– Dođi ovamo – rekla je promuklim glasom. – Na koljenima.
Kleknuo je i dopuzao do nje. S obožavanjem je podigao ruke prema njenom tijelu i dodirnuo joj grudi. Osjetio je dodir pokazivača na leđima.
– Nisam ti dozvolila da to radiš – opomenula ga je. – Poljubi mi noge, za kaznu.
Poslušno je izvršio naredbu, a ona ga je pohvalila.
– Ljubi me od glave do pete – dodala je.

Krenuo je od čizama, prekrivajući crnu kožu svojim vlažnim poljupcima. Preko ruba čizama došao je do glatke, meke kože koja je bila topla i podatna. Ljubio joj je bedra, guzove, pičku koliko je mogao i prešao na gornji dio. Došao je do grudi i uhvatio polutku u usta, usisavajući bradavicu. Ona je stajala i uživala gledajući ga kako plazi po njoj. Ponovio je to i na drugoj polutki njenih grudi i taman je htio poljubiti njen vrat kad ga je ona odgurnula od sebe. Posrnuo je i gotovo pao. Mislio je da će zaplakati. Bio je tako uzbuđen.

– A sad se skini – rekla je. – Skini sve sa sebe, polako, poput stripera.
Polako je skidao majicu pokušavajući oponašati stripere, ali nije bio vješt u tome pa je zaradio njen prijekor i udarac pokazivačem. Osjetio je kako mu gola koža bridi i peče ga. Htio je što prije skinuti hlače, jer mu je kurac već ozbiljno patio zatvoren i sputan. Svejedno je polako otkopčao hlače, lagano se njišući u ritmu zamišljene glazbe. Spustio je hlače na gležnjeve i oslobodio noge. Stavio je ruke u gaćice i strgnuo ih sa sebe jednim pokretom. Svidjelo joj se, ali nije ništa rekla. Stajao je ispred nje gol i spreman. Stajala je i ona, promatrajući ga i lupkajući pokazivačem po dlanu ruke. Slinio je i pratio njene gracilne pokrete.

– Klekni – naredila je. Prišla mu je, lagano razmaknuvši noge i pružajući mu pogled na svoje ružičasto međunožje. – Razveseli me – rekla je jednostavno.

Jezikom je prešao po njenoj pukotini. Bilo je prekrasno osjećati njen miris i opori okus. Lizao ju je isprva nježnim, dugim potezima,da bi na svaki njen poticaj, a bio je to udarac pokazivačem po leđima, pojačavao ritam. Gurnuo je jezik u pičkicu, mokru i sočnu, držeći se rukama za njene noge. Klecnula su joj koljena i zaječala je muklo. Zaječao je i on, jezika duboko uvaljenog u njenu unutrašnjost. Odjednom mu je jezik ostao na suhom, ona se odmaknula i naguzila se pred njim. Pogled je bio prekrasan. Dvije čvrste lopte i crna rupa među njima, sve samo za njega.

– Nastavi – pogledala ga je kroz uzak prostor između svojih nogu.
Uhvatio ju je za guzove i ponovo se uvalio u vruće središte, stiskao joj je rukama guzove dok je nju preplavljivao užitak. Zaslinio je prst i prošao njime po njenom klitorisu i time zaradio žestok udarac po prstima. Kurac mu je poskakivao i bio lud od nemoći. Htio ga je uzeti u ruku, malo pomilovati, dati mu nade, ali ga je preduhitrila ponovnim udarcem po ruci. Bio je nemoćan i to ga je dovodilo do ludila, a ona je bila u stanju predvidjeti svaki njegov pokret. Ponovno se udaljila od njega, gledajući ga kako kleči, gledajući ga nemoćnog, jadnog i spremnog na svaki njen mig.
– Daj malo, puži po sobi – zapovijedila je.

Poslušno je, na koljenima, krenuo duž sobe, gledajući s obožavanjem nepoznatu ljepoticu, dok mu je kurac stršao među nogama i klatio mu se pri svakom pokretu. Na vrhu sjajnog i čvrstog, velikog koplja pojavile su se prozirne kapi.

– A sad, moli malo za ono što želiš – rekla mu je. – Moli za ono što bi želio raditi, za ono što želiš da ti radim. Možda se smilujem i učinim nešto od toga.
Izazivala ga je, ne izgledajući uopće spremna da mu ispuni bilo koju želju.
– Htio bih da mi uzmeš kurac u ruke, da mi ga drkaš, da ga onda uzmeš u usta i da ga sisaš i grizeš – molećivim glasom rekao je, snebivajući se i ne usuđujući se pogledati ju u oči.
– Dosta toga želiš, ali nisam sigurna da zaslužuješ bilo što od toga.
– Molim te, uzmi ga ili mi dopusti da ga sam uzmem – cvilio je on.
– Da, to možeš, ali da se nisi usudio svršiti, sve dok ti ja to ne dozvolim.

Gotovo s olakšanjem uzeo je svoj vlastiti kurac u ruku i stao ga obrađivati jer je mislio da će puknuti. I zaista, nije se usuđivao raditi ništa više od onoga što je ona odobrila. Gledala ga je netremice. Prišla mu je i kleknula ispred njega. Ne pomaknuvši mu ruku uzela je njegov kurac u usta i lagano ga stisnula.
– Pazi kako se ponašaš, ne smiješ svršiti – podsjetila ga je. Obrađivala ga je jezikom uvlačeći ga u sebe, prateći ritam njegove ruke. Stao je, jer više nije smio dalje, svršio bi. Shvatila je da je došao do ruba, ali nije prestala, izluđujući ga i mučeći.
– Molim te dozvoli mi da svršim, molim te ne mogu više – bio je na rubu.
Stala je i pogledala ga prodorno u oči, a zatim se okrenula i ponovo se naguzila.
– Jebi me!

Zario se u nju, uranjajući u njenu toplinu, osjećajući kako mu nadolaze valovi orgazma. Zabijao se u nju, grčevito pokušavajući zaustaviti nadolazeće svršavanje. Osjećao je da i ona kreće za njim pa je jedna dočekao njen pristanak.
– Natjeraj me da svršim pa onda možeš i ti!
Jebao ju je zabijajući se do kraja i kad je osjetio njen orgazam, dug i oslobađajući, pustio je da se njime razlije užitak eksplozije i osjetio je kako je puni i kako napokon nestaje napetost i razdraženost. Ustala je dok joj se njegova sperma cijedila niz savršene noge, obukla kaput, mahnula mu na pozdrav i izašla iz garderobe.

Kasnije, kad se pribrao nije bio siguran je li se to zaista i dogodilo. Pod prstima osjetio je trag pokazivača na leđima. Da nije bilo toga i pokazivača koji je kao predivna uspomena ostao ležati na tepihu, mislio bi da je sve bilo samo proizvod njegove bujne mašte.

Idući dan stigao je Myrin brzojav “Sretan ti rođendan! Nadam se da te zadovoljila? I ti nju, naravno!”
Myra, obožavam te, pomislio je s osmijehom na usnama

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile