I tako ponovo sat zvoni u pet, a vani je, naravno, mrkli mrak. I u sobi je mračno. I hladno. I kako bi bilo lijepo ne dići se iz toplog kreveta prepunog noćnih mirisa. I bilo bi divno pokriti se preko glave i ne čuti ništa. I ne vidjeti ništa, a naročito ne kako se sunce pojavljuje. Moja se žena uželila sunca te je rezervirala svojih tjedan dana na Kanarskom otočju. Prigodom zatvaranja vrata odlazeći je doviknula: Čitavih sedam dana Sandra će ti kuhati, čime je i moj strah bio odagnan. Puni je pansion ipak osiguran. Gade mi se sendviči.

No, moja šogorica, ruku na srce nije bila samo odlična kuharica. Radilo se i o odličnom komadu kod koje je sve bilo na svojemu mjestu: duge vitke noge, velike i čvrste grudi, bujna i jedra stražnjica.

– Što bi danas htio za objed? – raspara mi uši njezin zvonki glas. Baš kada upražnjavam onih pet minuta više nakon zvonjave sata.
– Skuhaj nešto dobro! Sada si ti šefica kuhinje!

Oko osam sam stigao kući s dva video filma. U prvom omotu krio se sadržaj najnovije psihodrame, a drugi je bio čisti pornić za vrijeme kada ostanem sam. Još sam s hodnika osjetio divne mirise, a došavši do blagovaonice zatekao sam predivno aranžiran stol. Srebrni svjećnjaci žarili su atmosferu. Večera je bila vegetarijanska, a to je dobro za vitku liniju. Jelo je dakako bilo izvrsno. Također mi se svidio pogled i na njena gola stegna koja su izvirivala ispod ultrakratke suknjice. Obline je još više isticala crvena majica. To je bio pravi desert.

– A, sada… ubaci neki film u video! – zapovijedih joj dok sam se presvlačio u prikladniju odjeću ususret večeri. Tek što sam se vratio u hodnik prije dnevnog boravka, začuo sam i isuviše glasno žensko dahtanje, vrištanje, stenjanje i ječanje. Oh, pa ona je uzela pogrešan film! Munjevito uđoh u dnevni boravak i bacih pogled na ekran, a on puca od vreline zaigranih bića. Dok jedna dama svojim jezičkom spretno obrađuje svojega partnera, druga se nabada na umjetni penis, dok siše jednome od dvojice svojih partnera.

-Taj te je vjerojatno trebao tješiti u tvojim trenucima osame? – dodala je skrušeno.

Kao pokisla pudlica sjeo sam na kauč. No, prizori filma nisu me ostavili hladnim. Mali se zloćko među mojim nogama počeo buditi i izvijati. Nekako se proteže, a u međunožju mi je sve žešće kucalo. Sada se na ekranu pojavila još jedna milostiva gospođica te je na sebi svojstven, goli, način nastojala popraviti dojam svojih prethodnika. Iz televizora odjeknu žestoko stenjanje, a pogled udesno otkrije mi kako je Sandra u svojemu uzbuđenju dobrano uznapredovala. Tijelo joj je zavaljeno u jastuke, a prstiće je postrance ugurala u gaćice. Usta su joj bila poluotvorena, a jezikom je vlažila svoje suhe usne. Kroz njezinu tanku majicu vidjele su se čvrste bradavice nabubrenih grudi. Eh, sada sam ja duboko udahnuo. I moje su ruke prihvatile istu igru kao i njezine. To je dakako primijetila te mi se primakla. Njezina je suknja bila skroz dignuta. Svoju je glavu stavila na moja stegna. Lagano je prelazila bradom preko moje muškosti, a svojim je prstićima nastavila zavodničku igru. Ruku sam zagurao pod njezinu majicu. Osjetio sam pri tome napetost oba njezina ljubavna brežuljka te sam milovao toplu meku kožu sve dok njezino uzbuđeno tijelo nije zadrhtalo. Zaječala je i počela moliti:
-Uzmi me! Na to sam već toliko dugo čekala – šaptala je svojim milozvučnim glasom. Sve je više radila svojim usnama na mojemu uzdignutom ponosu. Kroz odjeću sam osjetio njezin vreli dah i moje se uzbuđenje pojača. Sandra je polagano navlačila i skidala mi hlače. Ja sam prstima tražio njezinu vrelu i vlažnu jamu, a moj je najbolji prijatelj stajao oslobođen odjeće, dok se Sandra već namještala na njega. Sjela je. Ona zapravo nije uspjela niti skinuti svoje gaćice, već je pronašla mjesta mimo njih za moj ud kojega je spretnim pokretima uvela u sebe. Lagano se spustila i duboko zađoh u nju. Jezikom sam se igrao njezinim bradavicama, a rukama sam obuhvatio malu stražnjicu te je dizao i spuštao. Naša je želja rasla iz sekunde u sekundu, a sve to k cilju velike eksplozije.

Iscrpljeni ljubavnim činom pali smo na jastuke. No, Sandra mi nije dopustila predah. Nekoliko sekundi kasnije uvlačila je malog mučenika u svoja usta vlažeći ga. Iz tog čina prekine nas zvono. Zvrrrr. Budim se u vodi. Mokar. I bez Sandre. Osvrćući se gdje je? Pet je minuta prošlo…

Damir, 24 godina, student
Danica, 27 godina, tajnica