Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sve je započelo jednog lepog sunčanog dana. Bio sam na godišnjem i otišao na more. Bio sam sam, čisto onako neplanirajući otišao negde da se opustim od posla. Našao sam sobicu odmah uz more a bilo je još nekih mladih, ali nisam ih zagledao. No trebalo je nešto jako lepo da se dogodi.

Nakon što sam jednog dana došao s plaže u kupaćem, sretnem dve devojke, imaju tu nekih 18 godina. Nisu baš izgledale ništa posebno, ali sam primetio da pod uskom majicom nisu imale grudnjak, a sise su imale baš dobre, onako kako ja to volim. Rame im je bilo slobodno sa jedne strane, a bradavice su se jasno pokazivale. Na to sam se nekako napalio.

Kurac mi se digao što se jasno moglo videti jer sam imao samo kupaći, a one su to sigurno primetile. Odmah sam otišao u sobu i počeo drkati kurac. Zamišljao sam te devojke u njihovim majicama i kako guram svoj kurac medju sise. Mmhhh, kako bi mi to sada prijalo.

Nije mi trebalo puno, da na tu zamisao počnem svršavati. Celu noć sam sanjao, kako im sise izgledaju, kako bi svoj kurac stavljao među njih, kako bi po njima svršavao. Mislim da sam tu noć četiri puta izdrkao kurac. Sledeći dan sam bio opet na plaži, malo gledajući da ih neću slučajno videti, pa da opet ugledam te sise.

Ali nije ih bilo, iskreno rečeno nisam im ni lice dobro zapamtio. Bilo je drugih devojaka na plaži, sa i bez grudnjaka, ali nije bilo ničeg posebnog. Kada sam se vraćao u moju sobu, opet sam ih sreo i započeo priču, pitajući gde se one sunčaju i kupaju, da li ima bolja plaža itd. Tako uz priču su me upitale šta radim večeras, da li bi hteo biti malo sa njima jer vide da sam sam.

I tako smo se dogovorili, da dođem do njihove sobe, pa ćemo videti gde ćemo ići. Nismo daleko stigli, da odmah kažem. Još u sobi smo popili malo votke i raspoloženje je bilo baš super. Samo što ja nisam mogao puno pričati.

Kurac mi se digao i više se nije spustao, jer su opet imale majice koje su bas pokazivale, kakve su sise sakrivene pod tkaninom. A i suknje su bile kratke … Jednom me jedna kao slučajno dodirnula u području mog kurca, a ti slučajni dodiri su bivali sve češći. Pitao sam se, šta ću sada, ipak je tu prijateljica, a malo je nezgodno početi se pipati dok druga gleda. Ali i ta druga je kao zapela hodajući kroz sobu i uhvatila se za mene i sela mi u krilo.

Moj kurac se njoj zabio. Onda je došla i druga i šta da kažem, počelo je pravo jebačko veče. Moje ruke su počele pipati jednu pa drugu devojku, prilično brzo su stigle do sisa, a sise su bile stvarno prave. Još nikad nisam sa dve u isto vreme započeo nešto, ali mi se sviđalo.

Ubrzo su milovale moj kurac preko farmerica, a ja njihove sise i pičkice. Stvarno smo se uspalili i počeli smo polako skidati jedni druge. Uzeo sam jednu bradavicu i lizao, cuclao, grickao je, dok sam drugoj devojci gurao ruku među noge. One su me ubrzo potpuno razgolitile.

Uzele su moj kurac i menjale se u tome, da mi ga drkaju i diraju jaja. Pa ga uzele u usta, jedna jaja, druga kurac, pa su mi zajedno pušile kurac, sa svake strane jedna. Bilo je super. I uvek bi prestale u pravo vreme, tako da nisam svršavao.

Nisam znao šta je gore ili dole, gde da započnem ili završim. Lizao sam im pičketine, drljao po sisama, radio jednostavno sve što mi je padalo napamet. Onda je jedna sela nad mojim licem i ja sam joj počeo lizati pičku. A druga je čučnula nad mojim kurcem i polako se nabijala na njega.

Bilo je ludo. Pičketine su bile vlažne, ma curio je potok iz njih. Nije dugo trajalo i obe su svršile u glasnom uzdisanju. Onda su mi opet drkale kurac.

Nakon što sam skoro svršio, upitale su me da li one mogu pozvatí jednu prijateljicu i da onda njoj učinim jednu uslugu. Rekao sam da može, ako ja mogu pomoći. Rekle su da sigurno mogu, jer imam dobar i čvrst kurac i da ne trebam da se oblačim, a nisam ni mogao, jer je jedna opet sisala moj kurac i gurala svoj prst u moj anus. To još nikada nisam doživeo i bilo mi je lepo.

Onda je došla prijateljica sa nekom devojkom, ali koja je bila malo podebela. Nije bila jako debela, nego je imala malo vise sala nego što treba. Objasnile su mi, da im je prijateljica jos uvek nevina, ali da želi biti dobro tucana od dobrog kurca. One su ocenile da je moj sasvim dobar za nju.

Mala je gledala već puno pornića i želela je prvo da pogleda moj kurac i da proveri kakav je u ruci. Prijateljice su bile uz mene i ljubile me i milovale svuda po telu. A mala je znala šta želi, vukla mi je kožicu preko glavića, tamo vamo, masirala jaja, pa isto gurnula prst u moj anus. Konačno je uzela moj kurac u usta, i malo ga sisala.

Onda je rekla, da je vreme da je jebem. Prijateljice su izvadile video kameru da snimaju, maloj je to bila želja, htela je imati uspomenu na prvi put. Upitao sam je, da li želi da ga brzo gurnem ili polako. Ona je želela da odmah uđem što dublje.

To mi nije morala dvaput reći. Zabio sam joj ga dok je ona malo kriknula. Imala je dobru pičku, pa je bilo pravo uživanje jebati je dok su dve prijateljice snimale iz svih mogucih uglova. Nakon nekog vremena jebanja, zamolila me mala da je jebem u bulju i to bez kreme.

Osetila je pravi bol ali je vikala da je što jače jebem. Gurao sam kurac sve dublje u nju, dok mi jaja nisu udarala u njenu pičku. Zakoračio sam je kao pas i jebao je svom snagom. Tek što sam mislio da ću svršiti, zaustavile su me.

Odvele su me do kupatila i počele mi prati kurac, dok se mala odmarala na krevetu. Onda smo se vratili i pričali kako bi trebao sada da svršim po njihovim sisama. Tako su one počele drkati moj kurac, pušile su ga, masirale jaja, gurale prste u moj anus, bilo je predivno. Malu sam jebao onda među sise i kada sam osetio da će krenuti sperma, rekao sam im da legnu jedna pored druge dok ga ja izdrkam nad njima, ali jedna se ponudila da to obavi umesto mene.

Počeo sam tako da svršavam, dok mi je jedna drkala a druge su željno izčekivale moju spermu. Bujica mojih sokova tekla je bez kraja. Sise su bile skroz pokrivene spermom. Sa prstima su je razmazale po celom telu dok mi je mala posisala zadnje kapi iz mog kurca.

Nakon svega toga, puno su se zahvalile što sam maloj učinio uslugu i dobro je pojebao. Želele su da spavam svaku noć kod druge, a uveče bi se jebali učetvoro. Tako smo i radili i bilo je dosta toga, što ću ispričati neki drugi put. A sada moram u sobu, jer me čekaju tri vlažne pičke koje traže moj kurac…

Pohotna susjeda
Šest dana iskušenja

Izaberi me